Grattis Matilda, 22 år

Ett stort GRATTIS till allas älskade "Traskanin", Matilda Johansson, på födelsedagen. Hon lever..hipp hipp, hurra hurra hurra....
Verkar ha fått en härlig födelsedag iaf..

De va på den goda tiden hon kallades Traskanin, men jag minns inte varför...*Hummm*

Visste ni att det igentligen bara är kungen som man får hurra för fyra gånger. Vi får bara hurra tre gånger för oss..haha

Span..

Imorgon får jag åka hem...jippi! Och som vanligt ska jag sitta och hänga på centralen..haha Men förra veckan var det lite spännande för då var det en civilklädd spanare där som följde nån kille. Jag satte mig ute på kanten vid ett bord där en man satt, så hör jag honom säga.
- Ska vi plocka in honom? 
Haha...shit va spännande tänkte jag och spetsade öronen extra mycket ;)
Sen kom det 2 stycken och hämta in honom. Sån där skulle jag vilja vara...cilivispanare. Tror att jag kan vara jävligt bra på de hahaha...

Dags att packa och diska det sista.

Pussssssssssssss


 

Välkommen pollen..

Jaaa...pollen är redan här. Underbart, lr inte. NU vet jag iaf varför jag har börjat nysa, kunde inte tänka mig att det var pollen..men tydligen enligt experterna så är det ju redan här.
Fyyyyyyyyyy..

Fick meddelande från mamma o pappa idag igen, o det regnade igen =( Tråkigt när man åker iväg sådär långt o man bara vill ha sol. Men de har ju ändå en vecka kvart =)

Endast en artikel kvar...sen är det dags att åka iväg till jobbet. Eller jag börjar ju iof 17.00 Så det är ju lugnt. Men jag vill bli klar så fort som möjligt nu känner jag, så att jag kan sätta igång med det andra.

Nästa helg kan jag nog sätta mig ner och pusta ut. Jag längtar redan nu!

Pusssssssssss

kör hårt..

Sitter här på slutspurten och skriver klart mina artiklar. Jag måste bli klar ikväll asså känner jag. Det är ungefär 60 % chans att jag klarar det. Så nu ska jag ge mig fan på att jag klarar det. Tyvärr börjar vi 8 imorgon så det blir att gå upp tidigt imorgon och alltså måste jag sova tidigt ikväll. Måste plugga till en tenta som är nästa vecka, som jag missade när vi var i Kambodja. Fan asså..tusen saker. Men jag hade det himla bra i solen ;) Men som sagt nu får jag lida.

Kul att Sofi alltid berättar att hon har vart på gymmet 5 dagar varje vecka ungefär..jag hinner inte ens titta på mitt gymkort. Nee, jag vräker i mig Donuts och choklad istället. Fyyyyyy! Nu ska de bli andra bullar. Kankse inte gym, för de hinner jag inte..men inget mer godis.

Back to business...

Ha de så skönt sandra N =)
Hälsa mamma o pappa om du träffar dom där nere..haha

Pussssssssssssssss

PS. Det har regnat 3 av 5 dagar nu i Thailand...så förvänta dig inte sol ;)

Artist, designer, parfymgörare..

Carolina Gynning är nog min idol. Hon är ju bara för cool.
Paris Hilton och den och den och den har ju gjort en parfym då ska jag också göra en. Hahah

Jag tycker iof att det är så töntigt när artister börjar designa eller sälja parfym m.m. Det känns så fel, gör det dom är bra på istället. Företagen utnyttjar bara deras namn för att sälja ännu mer, men iof så lär ju känsidarna få en hel del för det, så utnyttja var väl lite fel ord, men ni fattar vad jag menar.

Snart ska jag nog sova..försöker skriva klart de artiklar som inte är klara och sen har jag tre till som jag ska skriva och läsa imorgon och på torsdag. *Stress stress* men helgen blir väl lite lugnare tänkte jag säga, men jag har ju tenta nästa vecka...Åååh, när ska detta ta slut igentligen?
 
Pusssssssss

Kurslitteratur..

Vi letar förbrylt efter vår kära kurslitteratur som inte finns någonstans här i Stockholm. Nu har vi beställt från Internet men de tar ju några dagar. *Suck* Men de kan ju vara skönt på ett sett, för då kan man ju ändå inte läsa och man behöver inte få dåligt samvete ;) Skulle vara skillnad om böckerna låg här och man bara tittade på dom men inte öppnade dom.

Snart ska jag och Erika käka Ugnstekt falukorv. Det va länge sen..mumma.

Jag har bestämt mig för att snåla den här månaden..haha Jag har ju redan köpt vårjacka och stövlar (förra månaden), så jag borde klara mig. Skärpning nu Anna. Tyvärr så måste jag ju lägga ut 1000 kr på kurslitteraturen och det känns ju sådär.
Det jag lägger mest riktigt onödiga pengar på måste nog vara utemat. Thai flera gånger i veckan, Donken nångång ibland, lunchstället i skolan.....jaa det bara fortsätter om jag skulle vilja. Matlådor ska jag från och med nu ha med mig nästan varje dag. Man kan inte sätta för höga krav sådär i början ;)

Pusssssssssssssss

Klippt mig.

Nu till resultatet då. Jag klippte en hel del på längden, men jag är dock fortfarande ljus, med lite lite bruna slingor i. Tror nog att jag vill ha lite mörkare iaf. men de får bli till nästa gång. Jag är iaf nöjd med resultatet och hon fick till och med lite volym i håret. hahah Kors i taket. Håret ser iaf naturligt och tjockt ut. Ibland önskar jag att det var tunnare så det inte var så tungt o bara hängde lixåm. Det är inte så att jag har lust o stå en timme varje morgon för att bara fixa frillan. Skulle önska att jag hade en egen frisör som är med en överallt =)

Bild har jag tyvärr ingen, lr kanske om jojo lägger upp en när vi åt glass idag i fina vårvädret =)

Började ny kurs idag och dom är ju inte kloka, (som vanligt). Vi skulle ha slutat kl. 21 igentligen men fick sluta kl.19 och efter det tog vi oss hem och kom väl hem strax innan åtta för att sedan gå ner och handla och laga en sen middag. Mmm..och vad tror ni lärarna förväntar sig till imorgon då. Vi ska skriva 500 ord om en film de visade idag och sen läsa ut en bok och disskutera tre frågor om det imorgon. Då ska det kommas ihåg att vi börjar 9.00 också PLUS att hälften av klassen inte ens har den boken (bl a jag). Neee, den finns inte nånstans i hela Stockholm, utan kommer tidigast på fredag. Lyckat. Alltid köper de in för lite böcker. Men en av tre böcker fick jag tag på iaf. Wohooo..

Pratade med mamma o pappa idag och de har det bra, har dock regnat lite varje dag. Tråkigt. Men det går ingen nöd på dem..de unnar sg lite vardagslyx, massage och fotvård m.m.

Pusssssssssssss

Förslag på frisyr.

OK, nu känner jag att allt kretsar kring mitt hår. Men så går mina tankar och dom måste jag dela med mig av just nu känner jag =)

Så nu har jag hittat ett förslag... Men tanken är lite mörkare =)
Men det kan bli ett problem, mitt hår är nog för tungt, för o va sådär fint. Så mitt kommer bara hänga platt som en pannkaka o se ungefär likadant ut som idag..haha Men jag får väl gå upp en timme tidigare och styla mig varje dag. Hahah

image104

Här kommer en till:

image105

Pusssssssssss

Hårfärg?

Ok, här får ni nu 2 bilder, en ljus- och en mörkhårig.

 Ska jag bli mörkhårig?

 (Tänk bort Johanna) Eller ska jag va ljus?

Pussssssssssss

Mattesnille ;)

Idag har det vart full hus här hemma. 1000 gäster ungefär i en tvåa..hahah Det var knappt att vi fick plats =)
Men nu har vi fått ihop pengar till en garderob, lr kanske inte hela, men en mycket bra början och sen får vi ju betala lite själv såklart.

Vårfint har det blivit här hemma också. Köpte tulpaner och en påskililja igår. Sen fick vi superfina förlovningsblommor av Mia och Henca, Casper och Wille. Åååh, så fina..ljusrosa, en hel bukett.

Åååh, jag har ätit så många bullar idag så nu har jag ont i magen. Mia hade bakat så goda. =)

Imorgon är det, det händer. Jag ska klippa mig och förmodligen färga håret. Och nu till problemet. Vilken färg? Blond, lite mörkare eller helt enkelt brunt. Jag är så trött på mitt hår, det är ju så himla mörkt under..hur kul är det. Man måste ju alltid ha håret hängandes rakt ner så det mörka inte syns. Åååååh. Hjälp mig, vad ska jag göra? Jag har beslutsågest. Sen vet jag inte hur jag ska klippa mig? Toppa? Lugg? Åååååh! Ångest. Jag vet en lugg som jag har sett på en bild, men det går inte i mitt hår tror jag, för det är för tungt och det blir ingen volym alls, så det är nog kört.

Neee,jag får helt enkelt sova på saken. Ska ringa syster och fråga vad hon tycker.
Hjälpte hennes kille igår med lite mattetal. Dom ringde och behövde hjälp hahah.. Fan, jag är ju ett mattesnille ;)

Pusssssssssssss

Plugg 24/7

Då är snart denna dag över och jag sitter fortfarande och pluggar. Carro, jag och Joel har käkat middag och sen gick vi en tur kring kvarteret. Skönt att komma ut lite och få lite luft.

Tror att vi är inne på slutspurten nu iaf..filar lite och fyller på i analysen. Men vi måste ses imorgon och fixa powerpoint-presentationen. Åååh, hur ska jag hinna med den individuella artikeln? Kan nån svara på denna omöjliga fråga. Synd att jag inte dricker kaffe, för annars hade jag kanske kunnat dricka mängder och sen sitta uppe halva natten, men jag kommer förmodligen decka när jag kommer hem ikväll.

Jag tycker att det är så fruktansvärt fult alla klistermärken som de sätter fast på datorerna. Jaa, jag vet att jag har Windows Vista, det behöver inte vara en klisterlapp som talar om det. Vad fan är ATI Radeon då lixåm? Så stör jag mig på att klistermärket sitter lite snett också. Haha

Återgå till plugget nu!

Pusssssssssssss

Hjäääälp?

Åååh, jag kan inte öppna PDF-filer, för jag saknar det programmet. Hur gör man då? åååhh, pappa kan inte ens hjälpa mig för de hinner åka iväg innan jag kommer hem och jag måste igentligen helst ha det nu så fort som möjligt. HJÄÄÄÄLP!

Sen skulle jag vilja ha det där *hummmm*, vad heter det nu då..nåt sånt där bildprogram typ, Photoshop hette de ja. Är det gratis lr?

=))


Nu är det nära..

God morgon!

Snart är helvetet slut. Jag menar min kurs alltså. Mmm..det är ett rent helvete känns det som. Inget kul alls. Bara massa engelska artiklar man ska trackla sig igenom. Men när jag är klar med den här så har jag bara två artiklar kvar att skriva en och en halv sida om. skönt, det ska bli ett rent nöje att sluta denna kurs. Som tur är fick vi en vecka på oss att skriva färdigt alla artiklar och putsa till dom lite. Annars hade....jaaa, jag vet inte vad. Det hade gått åt skogen annars.

Jag ska fira med Champagne!

Carro bjuder på middag ikväll, så de blir ju bra. Slippa laga själv också ..haha. Undra bara vad det blir för smarrigt.
Åååh, jag ska nog ta mig ett glas färskpressad apelsinjuice nu.

Pussssssssssss

Uppsats..

Nu har vi äntligen bestämt ämne för C-uppsatsen, hoppas jag iaf. Man kan ju alltid ändra sig en 17:e gång ungefär. Det är väl så många gånger vi har bytt ämne kan man väl säga.

Hoppas det nu blir bra och lagom svårt! =)

Pusssssssssss

Zara

Detta kallas kulturkrock!
Här ser ni resultatet av den spanska hierarkin...

http://orebro.expressen.se/nyheter/1.1054071/de-log-for-lite-pa-jobbet-fick-sparken

Men man undrar ju hur cheferna är..det kan inte vara alla som kan tänka sig att ta en chefsjobb på Zara om det är som de säger. Men jag kan säga att jag själv bara har hört dåligt om Zara. Tråkigt nog.

Nu lagar jag mat, pasta och Curry, så nu tänker jag på Sofie..för det brukar hennes mamma göra =)

Pusssssssssssss

Vilken hundras är du?

Roligt test:
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=45926&a=509489&lid=puff_516337&lpos=extra_0


Jag själv blev en Cocker spaniel:
Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på

Bilder!

Här kommer förresten ett par bilder från min trevliga utgång den 9:e feb.
Mer bilder finns också i min Pixbok, kolla länkar ;)

Jag!                             Jag och Johanna

Jag och Sara                     Sara och John

John och Stavis           Sebbe

Grupparbete

Anonym: Jag vet inte om jag läser min sista termin. Men till våren får jag min kandidatexamen, om jag väljer att läsa ett år till så får jag magister, men om jag väljer att plugga två år till så får jag en masterutbildning. Än har jag inte bestämt mig, dyker det upp ett jobb, tar jag hellre det. =)

Vem är du förresten?

Carro o jag sitter och skriver grupparbete nu i skolan, medan Katja åkte till Finland för att operera bort sina visdomständer. KUL!

Ska fortsätta på analysen nu. Lycka till! Tack!

Pusss


Fotoförstoring

Paketet gott folk blev ett förstorat foto på oss två. Det som jag har visat här i bloggen, när vi håller varandra i händerna ute i vattnet. 70*100 blev formatet på en Canvasduk. Suuuuuper fint blev det. Verkligen nöjd och jag hoppas att du också blev det. =)
Så nu pryder den vardagsrumsväggen så fint ;)

Har jobbat idag, skulle försöka få ordning på rean tänkte jag och jag lyckades rätt så bra =) Om jag hade haft en timme till så hade jag hunnit klart. Nu jobbar jag inte förns på fredag för att jag bytte bort min  tid imorgon. Känner att jag inte hinner plugga annars. Så kommer pappa och ska installera nya skrivaren. Super! Han skulle ändå till Sthlm o jobba, så det passade perfekt.

Ska jag plugga eller ska jag sova? Det är frågan, lite lagom trött, men jag borde igentligen skriva klart artikeln. Jaaa, det ska jag nog satsa på att göra, skulle ju vara skönt. Ska ju grupparbeta imorgon innan föreläsningen, så jag ska ju upp lite skapligt, men jag hinner nog sova.

Tänk inte på mig, jag hinner med mitt egna liv!
Söka jobb måste jag också hinna göra. Jag skulle helst av allt vilja ha ett heltidsjobb just nu. Men det känns samtidigt så läskigt. Tänk om jag inte kan nått? LÄskigt när skolan slutar, då är man ju helt plötsligt arbetslös. Shit. Jag mår dåligt av att bara tänka tanken!

Pusssssssssssssss 



köra bil och lära sig engelska..

Jag och Carro jämför min engelska som att man ska lära sig att köra bil. Jaaa, lite konstigt där, men vi förstår. Just nu står jag i en uppförsbacke och ska träna på dragläge, men jag har parkeringsbromsen i för det går inte fort framåt. Eller kan man säga att handbromsen är mitt hjälpmedel så det skulle kunna vara mitt lexikon. Jaaa, konstiga tankar där. Men jag har kommit halvvägs på denna artikel.

Dags att koncentrera sig på uppförsbacken nu!

Pussssssssss

Header

Här mina vänner har ni möjlighet till en helt ny header..eftersom vi är så tröga som inte vet hur man gör, så kan ju nu vinna en =)

http://elinhanssons.blogg.se/

Älsklingen 22 år

GRATTIS, på födelsedagen Putte ;)

Paket kommer senare...



Älskar Dig! Pusssssssssssss

God morgon..

Vilken underbar dag jag har att se fram emot. Lr kanske inte..bara lite halvt. Jag mår ju inte som jag gjorde förra söndagen iaf...

Kl. 12 står det tvätt på schema, 12.15 är det lunch hos mamma och pappa (Lite stressigt), sen är det PLUGG, PLUGG o PLUGG och där emellan ska jag förresten till Spicy Hot med Jojo =)

Sen ska jag fixa det sista med min present, för det hinner han inte få innan han åker till jobbet...lr kanske.
Spännande, hoppas han blir glad.

Jag besällde förresten den söta lilla väskan igår från Accessora..wohooo.

Pusssssssssssss

Dator

Äntligen, fick jag min söta lilla dator. Pappa och jag åkte iväg idag och storshoppa. Köpte även en skrivare, så det hät blir ju toppen. Nu kommer mina studieresultat skjuta i höjden ;) Hahaha Jag köpte den på Media Markt och på elgiganten var den 1500 kr dyrare, det kallar jag skillnad.

Här har ni lilla pärlan:
 En liten och smidig sak, som är lätt att bära med, med tanke på att jag reser så mkt. Så nu vill jag köpa mig en liten väska från accessora, 399 kr:



Ikväll är alla antingen på Kent, musikal, bortbjudna eller på jobbet. Vilket betyder att jag och min dator sitter här i ensamheten och ska kolla på melodifestivalen och mysa. Ska även laga något gott att äta tills hjärtat mitt kommer hem, måste impa riktigt ordentligt, så jag får absolut inte glömma kryddorna ;)

Komiskt, nu har Matildas mobil blivit avstängd, lr hon kan inte ringa, men jag kan ringa dit. Ganska komiskt när jag skrev om henne i förra inlägget =)

Pussssssssss

Matilda Sofia Maria till telefonen....

Jag har en kompis vid namn Matilda Sofia Maria johansson, som är totalt värdelös på att hantera en mobiltelefon. Antingen är den inte på, för att den har laddat ur, plus att hon då också har tappat bort laddaren. Annars så är det bara spårlöst borta och det tar dagar innan hon hittar den. Eller så hör hon bara inte sin ringsignal.

Till hennes försvar kommer hon säga att hon har en dotter på snart 2 år som springer och gömmer alla saker! ;)
Det är väl halvt godtagbart...haha

Tänk om man kunde utbilda människor i att se vart man har förlagt sina saker, som bara är "spårlöst borta". Det skulle vara underbart.

Nee, så om Matilda kunde svara i sin telefon idag då, så man kanske hinner träffa henne.
Men snart ska jag förmodligen åka o kolla på dator med pappsen, men han tyckte att det var bäst efter att dom har vart i Thailand, men det tycker absolut inte jag.

Pussssssssssss

Få bort nagellack?

Nu sitter man på tåget på vägen hem. Jag var så hungrig så jag tänkte att jag går och sätter mig på Donken, och det gjorde jag. Gott var det, men pommen var lite sladdrig.

Jag hoppas verkligen att pappa och jag ska åka o kolla på dator imorgon. jag skulle ju också behöva en skrivare för den har ju pajjat helt och hållet tydligen.

Jag spillde nagellack på min favoritskorta idag. hjälp, vad ska jag göra? Risken är att jag bleker om jag använder aceton, så bensin trodde de på jobbet skulle va det bästa. men jag ska gå förbi en kemtvätt och se vad dom kan göra? Men annars har vi fått in en ny på jobbet, så jag kanske kan köpa den istället ;)

Ska förmodligen träffa Matilda imorgon också, var ju ett tag sen sist, så det passar alldeles utmärkt.

Pusssssss

Happy Valentine

Idag får alla kära pussas extra mycket. Och nej, det är ingen överskattad dag ;) Eller lite..det är ävl lite töntigt, speciellt och skicka rosor på högstadiet till alla sina vänner.

Men jag är iaf glad för att de är en sådan här dag, för jag fick en jacka och en liten chokladask av mamma. =)
Men inget blombud har kommit än. =( Det får du ta igen i helgen, fast iof så är det ju du som fyller år då.

Försökte övertala pappa att åka o köpa en dator i helgen som kommer, och eftersom jag har fått en present av mamma så står ju pappa i skuld. Det tycker jag att han får gottgöra med en dator till mig.
Min skrivare har också pajjat för den delen. Ingenting inom teknikvärlden fungerar för mig.

NU ska vi grupparbeta lite ;)

Pussssssssssss

Blandat..

Ikväll är det Roomservice! Wohoo..

Har suttit och pluggat idag..och nu ikväll har jag och Erika käkat Tacos..mumma.

Imorgon är det Alla <3-dag, så varför är jag inte hemma för då? Nee, jag ska sitta på föreläsning mellan 16-18 och på fredag ska jag jobba, så jag måste tyvärr vara kvar. Booring. Men det ordnar sig =)

På söndag fyller mitt lilla hjärta 22 år, så jag har styrt lite med presenten. Hoppas hoppas de blir bra. Nu blir du allt nyfiken va? ;)

Jag är så trött så jag skulle bara vilja krypa ned i sänge. och det ska jag nog ta och göra. Har ju diskat och varit duktig idag, så det är jag värd ;)

PUsssssssssss

Vår, Vinter, Sommar eller Höst?

Erika sitter i fönster och säger att det luktar vår. När vi var ute och gick pratade vi om att det kändes som höst och att det snart ska bli vinter med massa snö.

Själv sitter jag och längtar tillbaka till värmen.

image93

Pussssssssssss

Teknik asså....

Min dator har fått tuppjuck.. jag vill ha en ny, och det är nu.
Har iaf fått igång internet, fast med en annan dosa, men istället så funkar inte tangentbordet.

När jag trycker på t.ex. k, så måste jag hålla ned en annan knapp, för att det inte ska bli en siffra istället och det hela tar väldigt lång tid att skriva. Det sk433e 24nna se 4t såhär, Är det någ6n s60 fattar vad 1ag s2r5ver? Neeeee!
Vad har jag gjort?

jag säger godnatt, och hoppas på att datan har fått vila tills imorgon, så att den är helt normal, men det är ju inte så troligt,

pussssssssss


Seg dag..

Sitter och äter Haloumiost just nu. Till efterrätt blir de glass o banan =) Mumma!
Haloumiost är den där osten som gnisslar när man äter. =) Matildas favorit..haha
Helst ska man ha citron till, men de funkar ändå.

Denna dag har vart extremt seg och lång. Men nu är jag lite fräschare, har fått tillbaka färgen i ansiktet, förut va jag likblek sa mamma. så har jag tagit en varm o skön dusch.

Nu går Wallander på TV, men jag har sett alla så då är de ju inge roligt. Det är ju egentligen värdelöst att se på en film flera gånger. Det räcker väl med att tänka tillbaka på den några gånger.

Imorgon blir det lunch med mamma. Kanske Chicken? Det skulle inte sitta helt fel. Speciellt idag känner jag.

Fick tillbaka datan i fredags från att den har vart inne på lagning. Och nu helt plötsligt så funkar inte musen. Åååh, vad trött jag blir på skiten. Sen har de heller inte satt dit tangentbordet ordentligt.

Natti natti. Pussssss

Partykväll vs. mysig hemmakväll

Ååååååååååååååh, det är så synd om mig! Jag mår piss. Ska aldrig mer dricka! Det är inte värt att må såhär dagen efter. Det är ju iof inte så konstigt när jag hällde i mig nästan en hel Bacardi Razz själv. JOhanna märkte inte ens att jag var onykter tills att Sara ringer och säger att jag mår dåligt när de är påväg ned. Nee, JOhanna du måste ha varit för självupptagen, inte ens veta hur jag mår när vi är på samma förfest! Jag kom till kön på Bomullsfabriken, sen åkte jag hem. Och där tog sagan slut.

Jag ser föööörjävlig ut idag alltså! Pinsamt.

Jag som skulle ha pluggat massa idag och än sålänge har jag inte fått nått gjort.. För när jag ska starta datan, jaa då funkar inte Internet så pappa har fått suttit med de hela dagen. Och nu är han påväg till kontoret för att hämta en annan till mig, jag som ville åka o köpa en ny istället. Nej nej, vi ska se om den går o laga..men hallå den är ju minst tio år gammal. Snälla, ge mig en ny dator!

Undra om man ska ta sig en tupplur, lr ska jag plågas med mina engelska artiklar?

Pusssssssssss

Ångest!

Mitt liv är så trist. Varje dag är den samma lik. Plugg, äta, plugg, sova och så fortsätter det dag ut och dag in. Ibland förresten så måste jag jobba, det är väl en av höjdpunkterna i mitt liv.

Idag blev det korv och mos till lunch och ikväll blir det helstekt fläskfilé med fetaost inbakat typ och sen klyftpotatis till. Mumma. Jag älskar fetaost. Icas egna ska det vara.

Jag vill färga håret brunt nu. Men jag vet inte hur jag ska göra? Slingor, men då vill jag nog gå till en frisör och det har jag inte tid för, eller ska jag färga hela håret, för det kan jag göra hemma? Ååååh, jag vet inte. Beslutsångest. Hjälp mig?????

Dags att plugga.

Pussssssssssss

En vanlig fredagkväll för lilla mig..

som vanligt en fredagkväll så har jag jobbat och sedan tog jag pendeln in till centralen för att antingen springa fort som fan på fem min. bort till cityterminalen eller sitta i lugn och ro med fjortisar på Mc Donalds i en timme o vänta på att tåget ska gå. Tur att jag är så vältränad och springer så lätta steg så jag än en gång hann med bussen =)

Nackdelen att åka buss är att det är så jävla trångt med datan i knät. Sitter som en mupp och skriver nu..haha
HOppas batteriet håller länge nu bara. Tror förresten att jag glömde laddaren till min mobil. eller jag är till 99 % säker på att jag gjorde det. Attans, hur ska detta gå nu då? Sony Ericsson laddare någon? Måste höra om pappa möjligtvis har någon.

Idag började halva reapriset och dom är ju helt tokiga alla kunder. Det känns som dom ringer hela släkten när sånt här är. Jaaa, o vad tror ni händer? Allt pajjar.
Kvittomaskinen krånglar så det kommer inte upp några kvitton. Skulle då byta kassa och ta den andra nya, men när vi ska ta betalt med kort så lägger den av..humm..bara ringa chefen, men hon kunde inte göra så mkt. Iaf så skulle vi ge oss på alla sladdar och erika drar ut en som jag sedan sätter i och vad händer. Joo, jag får värsta stöten och det kommer en blixt, så ska jag testa igen och då får jag en till stöt och så ryker det till och hela kassadatan pajjar. Men tillslut så får vi köra endast kontanter i den andra nya kassan och då funkade det. När klockan är 10 i åtta så är det massa folk i butiken, så Erika går runt och säger att vi stänger snart och vi kan endast ta emot kontanter. Hälften av dom fattade men inte den andra hälften, utan dom kommer fram till kassan och tror att de kan betala med kort, men nej nej, så de spriiiiinger i ilfart till bankomaten och 19.59 kommer hon upp igen. =)

Shit va folk handlade. En köpte 12 saker...Så sa hon att hon köpte till sina vänninor för hon hade sagt att det var rea, så hade de sagt köp till mig med, köp, köp. En annan köpte typ 7 par jeans. Hahha tokar.

Trevlig fredagkväll på er.

Puusssss

Inre tankar...

Idag slog jag upp ytterliggare en artikel som vi ska läsa till tisdag. Ve ni hur många sidor den är på? Neee..ni kan inte tänka er. Dom flesa brukar vara på kanske 15 sidor, men denna jävel är på 73 sidor. Katastrof. Tro inte att det tar slut här, nej nej..det är en artikel till vi ska läsa. Förhoppningsvis på 5 sidor.

För på söndag måste jag hinna med och träffa Sandra en sväng för vi ska se på Gossip Girl. Wiiiiiiiiiiiiiiii..om någon mer som vill vara med så kan ni skicka en förfrågan så ska jag analysera och svara så fort jag bara kan. Kan ta upp till veckor i värsta fall. ;)

Jag tror att jag har kommit i i en vårstädar-period. vill städa o köpa tulpaner och göra mysigt..men det är så typsikt. Alltid när jag har som mest att göra vid typ tentaveckor så vill jag alltid städa. Men det kanske är mitt inre som "vet" att jag ändå inte skulle ha tid med de, så han försöker lura mig att jag vill, men igentligen innerst inne så vill jag inte och hinner inte ens.

Jag tycker att det låter så hemskt när vissa människor pratar. Eller vissa ord låter så jävla töntiga. Varför säga "Fett", när man igentligen inte ens menar fett som i t.ex. mat. Hallå? Var är svenska språket? Slå upp ordet Fett i ett lexikon och jag lovar att ni inte får upp er betydelse.

Det var mina inre tankar för idag.
Puss puss

Kliniskt rent!

Diskat och städat var det är i min lilla lägenhet!
problemet är att jag är så sugen på färskpressad apelsinjuice, men det blir ju så jobbig disk och jag orkar inte diska mer! Har ju fyra apelsiner som bara ligger och väntar på att bli pressade. Kanske ska spara mig till frukosten imorgon! Mmm..det låter bra det.

Nu börjar Efterlyst. Favoriten på torsdagkvällar. Om du sett eller hört något, ring 08-702 00 90.
Tyvärr har jag inte sett nått misstänkt. Jag blir ju så rädd när jag ser det här. Om alla program eller serier tänker man ju bara att det där är ju ändå bara påhittat. Men Efterlyst är ju verkligt. Det är här i Sverige som allt sånt händer. Läskigt!

Nu ska jag fortsätta titta.

Pusssssssss

Fransförlängning

Nu har jag beslutat mig för att göra en fransförlängning igen! Wiiiiiiiiiiiiiiiii..

Vad lycklig jag blir..haha Katja hade bokat tid som hon inte vill ha, så nu fick jag ta den istället. Fredag den 15:e klockan 12, ska jag dit och bli extra vacker. Perfekt för då får jag en liten bonuslön för att jag jobbade nyårsdagen!

Här är Katjas i min klass ögon:                      

Då säger jag hej då!

Pussssssssssssss


Fokus, Fokusera, Fokusering

Idag är man ledig från både skolan och jobbet. Underbart. Men nu sitter min lilla grupp här hemma hos Carro i Solna och skriver grupparbete. Det går ju lite sådär. Alla gör tusen olika saker och ingen vet ordet av vad fokusering betyder. Tänk om man skulle vara en robot eller nått tekniskt föremål, så man bara trycker på en knapp: "producera", så har man helt enkelt producerat ett helt grupparbete.

Good Bye!

Pussssssssss


Kära läsare!

Hej och hjärtligt välkomna till Anna Madeleine Larssons lilla värld.
I min lilla värld finns det bara plugg, plugg och ännu mera plugg. Ja, för min lärare har bestämt sig att vi ska dränka oss i engelska artiklar och snart gå under jorden. Så känns det ungefär. Till tisdag ska vi läsa ytterligare 2 artiklar *kors i taket, det brukar vara 3* plus att vi har ett grupparbete på sidan av som ska vara klart till den 22:e PLUS att vi ska skriva ett PM på omkring 5 sidor till samma dag om vår kandidatuppsats. Hur i helvete ska man hinna?

Och nu frågar jag mig? vem fan börjar spika och borra i väggar klockan kvart över tio. Det ska vara tyst klockan tio, så nu får ni hålla käften. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Carro och plugga. Undra om jag har någon hårmossue här hemma, det är bra att dra till med när man inte hinner tvätta håret..haha häll i 1 liter mousse, så blir allt frid och fröjd.

Satt och tänkte för mig själv på bussen idag..tänk om man inte skulle kunna tänka tyst, utan att man skulle höra vad alla tänkte hela tiden. hahah coolt. Jaaa, så går mina tankar när jag är trött. Så nu ska vi inte spåna vidare på det utan jag ska helt enkelt sooooova!

Pussssssssssss

engelska...

Sitter och ska sammanfatta ytterliggare en engelsk artikel..typ min 5:e under denna kurs. Detta betyder att jag sitter och blippar mellan Lexin (min bibel här på internet) och min sammanfattaning i word. Lexin är ett superbra lexikon på Internet helt enkelt.

Ikväll är det middag hemma hos mammi och pappa. Fläskfilé och bakpotatis till mig medan dom andra ska äta fläskfilé med rosépeppar lr nått....Jag älskar bakpotatis. Mumma! Har inte ätit det sen, jaaa...kanske december lr nått.

HAr plockat iordning lite hemma, trots det ser de förjävligt ut. Men vi ska upp med kartonger och skit på vinden och då blir det genast mycket bättre. Alla som känner mig innerligt, vet att jag brukar börja städa i lådor och slänga ut allt för att sedan packa i det så fint så fint..men jag orkar aldrig göra klart det. Men än sålänge så är en låda i byrån i hallen väldigt fin, de resterande 3 ser förjävliga ut. hahahah

Vill ha en lampa på IKEA. Den kostar 699 kr, MEN jag har hittat en i Norrköping på blocket för endast 250 kr...så jag ringde på den, men hon sa att det skulle komma en tjej imorgon, så jag får helt enkelt vänta och se

Pusssssssssssssss


RSS 2.0