Tråkigt..

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Då har jag jobbat "gratis" idag då. hahah

Fick nya schemat och ser att jag är ledig över påsk tror jag. Om det är påsk den 21:e mars?
Jag får äntligen vara hemma en fredagkväll.


hur kommer det sig att osten alltid blir en skidbacke. Lr inte ens en skidbacka utan kanske mer en grop. För den är lägst i mitten och hög ute på sidorna. Hummm..Konstig ost!

Jag har inte så mycket att säga mer än att jag är tvungen till att plugga nu. Så jag säger adjö!

Pusssssssss

Underbara Nyheter

ELLER INTE!

Hur fan kan man lyckas.

Anna Madeleine Larsson har fått ett brev från försäkringskassan att jag är återbetalningskyldig på över 10 000 kr.
Fucking jävla skit. Kul när man precis har kommit hem från en semester och är så jävla rik.

Detta är pga av att jag har tagit bostadsbidrag och sedan har jag sålt aktier och tjänat en hel del på det och är alltså inte berättigad till bostadsbidraget utan istället ska jag betala tillbaka skiten. Underbart!

Det bästa är nog att man kan få en avbetalningsplan! Fan va snällt!

Hurra säger jag bara. Tur att jag jobbar också. Jag skulle kunna tänka att jag går till jobbet och arbetar gratis idag och många dagar framåt. Skulle nog behöva hoppa in och jobba en helg, så det klirrar till ordentligt i kassan.

Nu ska jag fortsätta plugga.

Pusssssss pussss


Klant..

Vilken helvetes dag alltså. Men det är så typsikt mig. Nästan förvånad att det inte hänt fler gånger.

Åkte upp med tåget imorse för att vi skulle plugga. Mådde piss på tåget och trodde jag skulle svimma och visste inte vad jag skulle ta mig till. Hade inget att dricka och man kan ju knappast lägga sig på golvet. Men som tur var så fanns det fyra lediga platser som jag la mig på. Så då fick jag lite blod upp i huvudet så jag inte svimmade iaf.

När vi kom fram ville jag bara av tåget så jag tar min väska och går. Sätter mig på pendeltåget för att åka hem (kände att jag inte orkade plugga nått grupparbete), och på tåget kommer jag på att jag hade ju TVÅ väskor. Helvete också. Den andra är kvar på tåget. Ringer mamma (räddaren i nöden) så hon ringer SJ o massa. Jag hoppar av pendeln för att ta mig till centralen igen och leta upp hittegodsavdelningen. No problem! Dom öppnade 9, så det var bara o sitta och vänta en halv timme. När dom öppnar så ser jag min underbara blommiga väska.

Jag hade ju min kappa, skor, cliniqueprodukter, kläder m.m. där i. Skulle blivit tokig om den hade försvunnit. Men som tur var så var Stockholm C tågets slutstation så dom städade ur vagnarna då. Puh!

Som sagt så mådde jag inte så bra på tåget och helt plötsligt ser det ut som att folket på perrongen kommer åkandes på nånting. Och jag fick för mig att de kanske fick skjuts för att de var sena och de skulle till den allra sista vagnen, så de skulle hinna med tåget. Men det var ju bara det att det var ju tåget som jag satt i som rullade. Pucko!

Dags att sova igen.

Pussssssss

Sjuk..

jaha, då har väl jag åkt på nån influensa.
Ligger sjuk i min säng alldeles ensam här i Sollentuna.
Ingen som tar hand om mig, ingen som lagar mat till mig, neee allt får man göra själv!
Skulle vara bättre att vara hemma.

Så förhelvete tyck synd om mig nu!

Flagar

Jag flagar som en tok. Benen är supertorra och jag smörjer och smörjer, men ingenting hjälper. Det känns nästan som jag inte är mottaglig för hudkräm, det går lixåm inte in i kroppen!

Ojojoj, jag bara shoppar och shoppar och jag fattar inte hur jag tänker.
Köpte en vårjacka när jag var på staden i lördags med syster och mammi. Som tur är så bjuder mamma på halva jackan ;) Igår åkte jag o jojo till ikano o mötte sofie där. Blev ytterligare ett par skor, ett par vårstövlar.

Klockan 17 skulle vi möta Sandra för en liten middag med mat från Spicy Hot..mumma! Så för att klockan skulle slå fem så åkte vi runt lite, Shape var ett av målen, men ingen handlade nått där, sen åkte vi till Maxi och jag köpte ett jättefint hjärta som jag ska ha ljus på. Det var 20 % i hela Confettibutiken under hela helgen. Good!

Idag står det plugg på schemat. Sorgligt men sant. Fy fan asså..jag hamnar bara efter och sen när alla artiklar är på engelska så går allt bara åt helvet. Motiverad till att plugga? Neeee, inte direkt va.

Ska åka ut till mamma o pappa o skriva lite ansökningar först.

På återseende.

Pussssssssssssss

Shopping till 100

Efter seminariet idag så skulle jag ocks Carro bara åka till Åhléns för o shoppa lite Clinique-produkter. Detta resulterade i en heldags shopping och en fika med en god god god semla.

Kom på att jag måste ha några snygga kläder till en detaljhandelskonferens som vi blev bjudna på till Onsdag. För andra kostar den 3500, men vi som läser min linje blev inbjudna helt gratis, så det är ju nått som är positivt med skolan för tillfället. Jaa, så jag inhandlade helt enkelt en pennkjol och en kavaj.

På Gina Tricot fyndade jag ett sidenlinne att ha under och en väst, båda för endast 49 kr/st. Pinsamt billigt.

Så ringer mamma och berättar om en kavaj på NK som hon har gått och tänkt på enda sedan den 29 december. Så hon ringer och frågar om den finns kvar och hon har sån tur att det finns en kvar, just i hennes storlek PLUS att den är nedsatt med 70 %. Halleluja.  Det vara bara för mig och springa dit o köpa den.
Hittade en sån jävla snygga jacka där inne på NK. Den hade kostat 2500 tror jag och nu va den nedsatt till 1200. Men de fanns bara XS, så no no.

Sen var det 70% på allt på Drömhuset, så jag köpte en söt, hög tomte i betong och en cool kapsylöppnare.

Jaa, det var ju inte så svårt o bränna upp CSN pengarna, men imorgon kommer ju lönen så de ser ljust ut. Även denna månad kommer jag nog överleva!


Hissa och Dissa 9

Var väldigt länge sen jag körde en hissa och dissa.
Och nu är jag jävligt förbannad på Stockholms Univeristet, så det passar alldeles ypperligt att Dissa SU.

De har nämligen inte gjort ett enda rätt känns det som. Idioten som drog igång allt om att min linje skulle flytta in till Sthlm istället för Norrtälje, hon slutade ju precis efter att vi flyttat in och så tillträdde en kille och han var ju inte bättre. nee, nu har han slutat och det är alltid han vi har vänt oss till. Nu svarar han bara: "jag vet inte, jag har avgått" BRA! Vem fan ska vi vända oss till nu, man har inte fått någon jävla information. Neee information på Stockholms Universitet det vet dom fan inte vad det är.

Det allra bästa är att man ska söka informationen själv i allt och om allt. Men vaddå om man inte vet vad man ska fråga efter så hur ska man då ställa en fråga. man kan ju inte direkt gå o fråga: Hej! Jag vet inte om jag vet allt jag behöver veta och jag måste ju ta reda på allt själv, men hur ska jag lyckas med de, när jag inte ens har nån jävel o fråga.

Nu yrar jag, men jag är så aaaaarg!

Det tar inte slut här inte, nej nej oroa er inte...de har ställt till med fler saker.  Vi börjar ju skriva uppsats nu i vår, så vi börjar lite smått med den redan nu. Sen är det en kurs som går nu om hur man skriver o typ så. Men vi läste den förra året, men de verkar inte universitetet förstå för de verkar som att vi ska läsa den kursen nu också. Och problemet är att vi läser en annan kurs nu, personalekonomi. Kan nån svara på hur vi ska kunna läsa 2 kurser + börja med uppsatsen. Den kursen som är till uppsatsen, ja där är all närvaro obligatorisk och det är samma sak med personalekonomikursen. Men bra att föreläsningarna är samtidigt nästan jämt..så hur fan ska vi lyckas vara på två ställen samtidigt? Vad jag vet så kan jag inte dela på mig.

Hemsidan säger olika också. På vår kursöversikt, vad vi ska läsa denna termin så står inte den kursen med, men om man går in på kursens hemsida så står det att vår klass ska läsa den. Hur fan ska vi veta då? Och vem ska vi vända oss till? Nej, just det han har ju avgått så han vet ju inget.

Muntergöken Nr. 1 = Anna Larsson

Har tyvärr inget att Hissa idag. Allt är bara pisssssssssss. För tills imorgon så ska jag ha läst 2 engelska texter och skrivit 1 och en halv sida, men jag fattar NOLL! Lycka till.

Nu ska jag duscha istället.

Spårlöst försvunnen..

Det bästa med att vara här i Sthlm är nog att jag får sitta i sängen och äta. Jag kan äta alla dagens måltider i sängen om jag vill. För jag bryr mig inte om brödsmulor lr annat, det gåt att borsta bort! Så det så.

Så nu har jag precis avnjutit en underbar kvällsmat. Lingonmackor och mjölk. Så gott det var med mjölk när vi kom hem från Kambodja. Hade inte druckit mjölk på över 2 veckor, så jag bara bäljde i mig flera glas nu här hemma.

Min systers kille hade tappat sin mobil i min lägenhet i mellandagarna. Så jag bad Erika lyssna om den låg där för det visste han ju inte från första början. Den kunde han ju ha tappat var som helst annars. Men hon hörde den iaf när vi ringde. Så igår när jag kom hem hit så skulle jag titta efter telefonen och jag hittar den inte. Katastrof, jag vände uppochned på allting kändes de som. Kollade i soffan, vid fönstret, sängen, toan, men neeej den fanns inte.

Så idag kollade Erika också och hon tittar i en påse som det ligger en till påse i. Och mellan dessa 2 påsar ligger mobilfanskapet. Så det var ju skönt iaf. Då slapp mamma komma hit och leta. haha

Natti natti.

Puss

Förlovning..

Jag har ju missat att skriva att vi förlovade oss 3:e januari 2008, när vi åkte till Kambodja.
Men de flesta lär väl veta det. Vi fick så fina blommor och så hade mammi o pappi köpt jättefina champagneglas med hjärtan på foten.

Har jobbat idag. Blev ett par nya byxor, så nu är presentkortet slut. Haha!

Johanna, vart har du tagit vägen?

Nee, nu ska jag ta mig 2 mackor, tvätta mig och sooooooova. Men självklart ska jag se klart på Carolina Gynning, hon är så gryyyyym! Henne ser vi upp till.

Natti Natti

Tidsomställning

God morgon!
Själv har man varit vaken sen kl. 06.45, igår vaknade jag 04.45 och var skit pigg. Shit asså, det här med omställning. Jag som redan är kvällstrött..jag tror ju nästan att jag håller på att dö om kvällarna för att jag är så trött nu. Men igår höll jag mig vaken till tio iaf. Tjoho! I lördags när vi kom hem somnade vi nio och vaknade sedan kl.7. Haha Men vi gick upp och började städa och packa upp.

Hur kul är det när en dator har varit inlämnad på lagning och sen när man får tillbaka den, jo då är det samma fel på den! Fucking tekniklagare.
Kollar dom inte upp om det funkar när dom har bytt nånting lr?

Igår startade en ny termin, och man kan ju hoppas att den blir bättre än den förra. Haha! Ska skriva kandidatuppsats nu i vår så de kommer nog att bli himla kul. Idag är det introduktionsmöte inför det och så måste jag iväg o prata med studievägledaren.

Nu ska jag äta frukost för jag är vråååålhungrig!

Pussssss


Borta bra, men hemma bäst!

Jaa, så är det faktiskt. Det är skönt att komma bort, men jag trivs allra bäst HEMMA!
som jag har saknat Sverige de sista dagarna, och speciellt mammi. Men nu är jag hemma och inte fan får jag träffa mamma o pappa, nee för de ligger supersjuka där hemma och vill inte smitta ner mig.

Jaa, resan har varit underbar, men de har ni ju säkert förstått om ni har följt mig på resdagboken, annalarsson86
Där få ni även se på underbara bilder =) Mer kommer väl upp varefter..orkar inte lägga in på min cpdator, men imorgon får vi den andra datan. Så nästa helg kommer de nog upp bilder.

Kom hem kvart i 5 igårmorse iaf, och jag är jävligt förbannad på fritidsresor, men det är nog alla som var med på planet. Vi gick ner i Phuket också för att tanka lite och byta besättning, men nån sån jävla information har inte vi resenärer fått. Stod på våra papper att vi endast skulle mellanlanda i Abu Dhabi och komma hem 01.55, men nej då..vi kom hem kvart i 5, alltså 3 timmar senare. Jävligt kul. Inte en siffra eller bokstav var rätt på våra papper. Dagen vi skulle åka så stog de att vi skulle till terminal 5, nej då, när vi kommer till Arlanda ska vi till terminal 2 och det tog oss 25 min. att gå. FY FAN!

Chocken kom också när vi åkte ett jävla miniplan ner. Det var 3 stolar på varje sida alltså 3x3, normalt när man åker så långt är väl 3x4x3. Neee, ett klagobrev till Fritidsresor och lite ersättning är ett KRAV!

men nu vet ni att jag är hemma.

Pussss

År 2008

Jaha, då var detta nyår över vilket innebär att vi lever i 2008. Grattis!
Ett år äldre, ett år närmre pension, ett år närmre döden..jaaa!

Igår lr inatt vad man nu vill säga så skålade jag precis som Matilda med Coca-cola. Men det är ju inte mer än rätt eftersom jag mestadels dricker cola då bör jag även skåla med det vid 12 slaget. Fast anledningen var ju att jag skulle jobba idag plus att jag körde. Körde sten-sax-påse om vem som skulle få dricka o vem som skulle köra, och som ni förstog så förlorade jag. Men jag lever iaf.

Jobbade till 14.40 idag. Bra med pengar. Räknas väl som söndag idag också, men hurra OB är lixåm 16.50/h för Hotell/restaurang..Det är ju pinsamt lite, knappt att man vågar tala om det. haha

Lovade ju att ta massa foton detta år. Så nu har jag planerat att alltid ha kameran i väskan :P Den ska med redan ikväll på vår lilla myskväll hemma hos Sara. Kommer säkerligen glömma bort den, men jag sa göra mitt bästa.

Imorgon står det tvätta på schemat och packa, kanske inhandla det sista om det behövs. Ska försöka hinna träffa sofie ikväll också om hon inte kommer ikväll vill säga.

Pusssssssssssssss

RSS 2.0