Det här med önskelista..

Ni som känner mig vet att jag älskar allt som har med jul och födelsedagar att göra. Jaa, jag blir som ett barn på nytt =) Så det här med önskelista är ju inga problem för mig, för jag har ju en som jag alltid uppdaterar året runt. Men när nån frågar: vad vill ni ha i julklapp. Ehmm...just det..eeeh vänta jag måste tänka.

Så här kommer min/vår önskelista som ständigt uppdateras:

·         Pengar + presentkort (till huset), Bolagret, Nordik, Mio, IKEA etc - Går alltid åt här hemma

·         Smink (presentkort), Kicks - Behövs alltid fyllas på i sminkväskan

·         Kokbok – A Piece of Cake, Leila - Så jag blir en rikitg hemmafru

·         Puzzel - Inte med 9-12 bitar, utan med kanske 1000-2000 bitar, för dum-i-huvudet är jag inte...

·         TV-Spel, Nintendo Wii resort, TP

·         Brevlåda alt. presentkort Bauhaus - en såndär stor med lås...jaa, fråga sambon.

·         Utebelysning - några snygga utelampor så man slipper skämmas =)

·         Ugnsform med lock och värmeljus – Chilli

·         Popcornsmaskin - fan vad gott

·         Klädhängare i form av ett träd - Antingen finns det för några tusen kr eller så kan ni bygga ett till mig

·         Träningskläder - behövs alltid, så flitigt som jag tränar

·         Myskläder, plysch - sådär julmysigt

·         Väggdekor till toadörren – Inreda.com

·         Köksassistent OBH Nordica - *host* Den där kanske lite dyra varianten, annars så är det en bra bröllopspresent framöver ;)

·         (Stavmixer)

·         Vitlökspress, knäppingsborg - om ni inte har lust att köpa denna, så får jag väl för fan skaffa barn så Matildas mamma köper den åt mig. Det har hon minsann lovat =)

Det var det till en början...


Jäklar vad tiden går. Nu ska jag åka till stan för att sedan bege mig till IKEA.

Pusssssss


28 dar kvar..

..till Julafton.
Igår gjorde jag en juldekoration till köksbordet och fixade lite julpynt till köket. Julstjärnorna är upp, men inte alla. Har en kartong i förrådet som jag inte får ut själv. Ska försöka en gång till ananrs måste jag ha hjälp och Putte är ju aldrig hemma.

Vi jobbar verkligen alltid om varandra. Jag har jobbat som en tok denna höst och veckorna det har varit som mest jobb så har Putte haft frivecka eller nått liknande. Nu har jag vart ledig hela veckan och då jobbar han både på sitt jobb och åt hans pappa. Jaja, extra pengar är ju alltid välkomnat så man ska ju inte tacka nej till jobb. Kör bara, som jag säger =)
Vi får gotta oss åt varandra imorgon, för då drar vi mot Vildmark och bubbel och god mat. Jippi!



Igår var jag barnvakt åt E & I. E och jag bakade tandläkarskräck medan I tittade på. Han satt där så nöjd och stirrade på oss. Sen sov han en stund och E tittade på barnkanalen och sedan tog vi oss en liten skräckbit var tillsammans med en festis. Vi slickade skålarna och jag sa att man bara får göra så när jag är där. Då sa hon
- Jaa, vi säger inget till pappa. Haha.

Allt gick finemang och alla var nöjda och glada. Åkt hem efter Paradise och slocknade i sängen nästan direkt.

Nu måste jag leta fram mina bikinisar, dom har jag inte sett sen flytten. Hmmm..

Pussssssssss

Jul, jul, strålande jul..

Julen närmar sig med stormsteg och I Love It. Det bara kliar i fingrarna och jag är jättesugen på att julpyssla och göra olika jularrangemang. Massa inspiration har jag just nu, men det är alldeles för mkt så jag vet inte vart jag ska börja riktigt.

Frågan är bara vart man ska göra av sina blommor som man har nu. Hur kul känns det att slänga båda Orkidéerna som står i köksfönstert så fint, för att byta mot t ex julstjärnor. Njaa, vi får se. Nu ska jag duscha och sedan kanske åka in till stan. Ska försöka ta ned julkartongen ute i förrådet.
I somras när vi satte in kartongerna tänkte jag, vi sätter dom längst in högst upp, för det är ju lugnt kvar till jul. Vips så är vi snart där. Nedräkningen har börjat. =)

Pussssssssssss


Bullbak

Jaha, vi var ute och gick en sväng förut ikväll och fick för oss att vi skulle baka bullar. Dock är jag lite sugen på lussekatter, men de ska jag baka med Ester har jag bestämt. Haha

Iaf så kom vi hem och kollade så vi hade allt hemma. Jästen var iof för matbröd, men vad är det för skillnad? Jaa, så vi körde på iaf. Det var bara det att efter 30 min. jäsning har det inte hänt ett skit med degen. Jahopp, så vi la ner det projektet och käkade middag istället. Tre timmar senare kollar vi degen och då har den jäst, så nu jäser de för andra gången så får vi se hur de blir, haha. Lite halvt misslyckat blev de, för degen blev så ojämn när vi rulla ut den så en del är bauta stora och en del är små. Tror inte heller att vi har något pärlsocker. Haha Sen blev det väl knappt 30 billar och det stog att det skulle bli 48, men så är det ju alltid. :P Hur ofta får man så många chokladbollar som det står i receptet? ALDRIG!
Jaja, man lär sig alltid något av sina misstag.
10 min kvar, så ska jag spana in bullarna.

Pussssssssssssss

Ledighet..

Jag är sugen på att göra en fransförlängning igen. Men jag vet inte vart jag ska göra den. Tänker absolut inte göra på Face, för där blir det asfult. Jag vill att Pamelas mamma ska börja göra sånt =)
Jag får väl till att börja med göra permanent fransböjning, för det blir jag alltid nöjd med, så ska jag försöka övertala henne att lära sig göra fransförlängning.

På fredag beger vi oss till Vildmarken, Putte och jag, för att bara njuta. Blir en del bubbel och god mat. Kanske någon massage, vi får se. Önskade sviten så vi hoppas på det =) Bara ingen annan bokar den.

Dags att tända lite ljus, för nu börjar jag frysa. Ska vika ihop lite tvätt också.

Pussssssssssssss

Onsdag 18/11-09

Ikväll får jag sova ensam när sambon jobbar natt.
Funderar på att krypa ned i sängen o läsa min bok.

Har varit i Linköping hos syster idag. Spelat TP på Nintendo Wii, rätt kul faktiskt =) Så åkte vi in till stan en sväng.
Inge kul o gå i den stan när det regnar. Shoppade lite smått & gott till jul och olika blomarrangemang som jag har tänkt göra.

Jag längtar så mkt till jul och att få börja julpynta. Ska nog ta in kartongen imorgon med julpynt och se över vad jag redan har.

Kommer vara ledig rätt mkt nu framöver. Ruschen är över för denna höst och nu drar sig alla företag till julbord och det blir mindre konferenser. Det är väl skönt i max en vecka, sen är jag rastlös och klättrar nästan på väggarna här hemma. Särskilt när jag är själv och alla andra jobbar eller pluggar.

Har varit på Tupperwareparty ikväll och hör & häpna så köpte jag ingenting. Var inne på en såskopp, men känns inge vidare kul o ställa fram en i plast när man har gäster och kanske använder finservisen eller liknande. Mycket smarta "riskokar-byttor" som man bara ställer in i micron och riset är klart på 10 min.  Kunde även koka potatis m.m. i. Men för tillfället har vi ju ingen micro så det kändes rätt onödigt att köpa.

Jaja, jag ska väl erkänna, detta party var i en inredningsbutik och där hittade jag lite då. Köpte dock bara 2 ljuslyktor och fina stenar som jag ska lägga i nått blomarrangemang till sovrummet.
Måste se över vad jag har här hemma också. Hade velat börja lite med blomarrangemang imorgon, men jag glömde ju mina saker som jag köpte i Linköping hemma hos syster, så det får jag ju inte förrän tisdag då hon kommer till stan.

Pussssss och god natt
Puss pusssssssss

Måndag 2/11

Tjoho!
Har vart ledig idag efter att ha jobbat halvt ihjäl mig förra veckan. Men de blir bra med pengar. =)
Kan vara bra till jul. Idag sov vi enda till kl.11.00 så jäkla skönt. Fråga mig inte när jag gjorde det senast och när vi fick sovmorgon tillsammans senast. Underbart.

Imorgon åker jag upp till Sthlm, ska bli skitkul o få träffa både Venke och Erika. Var nästan ett år sen jag träffa Erika och säkert 1½ år sen jag träffade Venke. Tiden bara springer iväg.

Nehe, om jag skulle ta fram de jag ska ha på mig och med mig till imorgon då och sedan krypa ned i sängen kanske.

Ullared var precis på TV. Vilket töntigt program, värre än färjan. Men jag blev lite sugen på att åka dit, haha.


Puss och god natt

RSS 2.0