Sol

helt underbart väder. Igår låg vi o sola nästan hela dagen. Vi kom iväg lite sent o så var bussarna försenade så vi började med en lunch på Ett glas och det satt inte fel kan jag säga ;)

Sen runt ett gick vi upp till Campus och la oss och solade och läste lite uppsatser. PERFEKT! Underbart väder och man fick tillbaka sina minnen. men när jag smakade vattnet hade jag ingen längtan kvar dit..haha SÅ himla äckligt. NI förstår inte hur äckligt det är.

Idag har vi uppsatshandledning kl.12 och sen ska vi träffa klassen kl.15 för att säga hej då, nu när folk slutar och börjar jobba eller börjar plugga nån annanstans. Jippi! Så ska jag iväg och jobba o sen hem till Norrköping =)

Helgen blir de Arkösund och sola.

Pussssssssss

Norrtälje - here we come

Imorgon är det jag och Erika som åker upp till vårt lilla saknade Norrtälje och framförallt Ett glas. Äntligen ska jag få mig en lunch på godaste stället i stan. Jippi. Hoppas de har något gott för mig bara =)

Vi tänkte åka upp dit imorgon för att sola lite och sedan läsa de andras uppsatser. Kan ju vara lite mysigt..Så har vi ju saknat Norrtälje, var ju ett år sen vi flyttade, så de ska bli kul o se hur campuset är nu =)

Morgan blev super avis när jag berättade att vi skulle till Ett glas. hahaha Rätt åt han :P

Pussssssssssss

Jordgubbar is tha shit ;)

Var tvungen att springa ned till ica en sväng för min pasta var slut. Precis när jag kommer in står det ett helt bord fyllt med jordgubbar. Stora jordgubbar. Jag kunde inte motstår, så för tredje dagen i rad ska jag äta jordgubbar.

Har ju ätit fruktsallad nu två dagar innan jobbet. Mumma. Så har jag börjat med cola light också och snart ska jag sluta helt med cola. Har jag lyckats slut med O´boy så kan jag sluta med coca cola. Lätt som en plätt. =)

Dags för en stor jordgubbe. Hoppas de är söta och goda.

 Här får ni en jordgubbspuss.

Skänkes..

Har ringt runt till stadsmissionen här i Sthlm för jag ska skänka lite saker, men så skulle jag ringa ett annat nummer till "uthyrningen" och då ringer jag två minuter över fyra och de stängde självklart 16.00. Typiskt. Får återkomma imorgon igen.

Så snäll jag känner mig. Ska skänka, soffa o TV-bänk och kanske små plock om de vill ta med det också. Sen så har jag ju skänkt massa kläder till barn i Lettland och mer kläder kommer det att bli. Jag är helt enkelt en underbart godhjärtad människa =)

Dags att opponera på de andra grupperna igen. Lämnade in en version idag av uppsatsen. Vi har lite att göra, men vi jobbar på. Måste bli klara till tisdag för då åker Erika till spanien....trots att vi har till torsdag nästa vecka. Lite besviken där kanske ja, man är ändå två om saken..

Pussssssss

Buss vs. bil

Igår var det nog inte min lycko dag!

Pappa släppte av mig på liljeholmen så hoppade jag på röda linjen till danderyd. Där skulle jag byta till bussen, men den var hela 15 min. försenad. Sedan skulle jag åka till jobbet och skulle ta en tidigare buss för jag tänkte handla lite frukt och fixa fruktsallad innan jag började jobba. Men nej då, då är den bussen försenad och jag får ta den vanliga bussen jag brukar ta. Dock hinner jag ändå äta, men de blir lite mer stressigt.

Jaa, så skulle jag ju hem också från jobbet. Då går det en buss från stinsen till sollentuna station 20.13, men neeeeej, den kom inte heller. Kl. 20.19 började jag gå i ultra fart för att hinna med min andra buss som tar mig hela vägen hem. Då hade jag alltså ungefär 8 min. på mig för jag gick till en annan station än sollentuna station och den sträckan brukar ta omkring 12 min. Så sista biten fick jag jogga. Så svänger jag ut på vägen och har ungefär 200 m. kvar och då ser jag bussen som har lika långt kvar..men självklart så kommer han först. men busschauffören va så snäll och körde in till kanten vid mig när jag joggade. Men han hade inte ändrat bussnr och var den skulle..så såg han att jag tittade efter vilken buss det var och då ändrade han det och så står det 627 och jag ska ju ta 607, så det var ändå fel på.

Så sätter jag mig vid hållplatsen och efter någon minut så kom min buss. Vilken tur, för 627 och 607 går samtidigt från stationen så jag trodde nästan att jag hade missat min buss. Sen var jag helt slut efter min joggingtur..hahaha Noll kondis.

Nu inser man värdet av en bil. Den åker när jag åker! Punkt slut.

Så nu undrar jag hur det går för Matildas lilla utmaning hon fick av sin far?

Hoppas ni andra hade det bättre! ;)

Krydda, vad är det?

Jaa, som många av mina nära och kära vet så är jag inte den bästa på att laga mat. Men jag skulle vilja gå en matkurs för att lära mig lite faktiskt. Antingen glömmer jag kryddan, eller så häller jag bara på lite peppar för det är den enda kryddan som existerar för mig ungefär. Oj, nu glömde jag bort min kära vän Curry, men om jag inte minns fel så har jag läst nånstans att det faktiskt inte är en krydda. Den används nästintill dagligen.

Mina lagningsspecialiteter är:
Pastasås med kasslerbitar
Curry med kasslerbitar och pasta
Ugnstekt falukorv
Spagetti och köttfärssås
Taco
Thaimat (cocosmjölk och thaicurry)
Stinas kyckling

Det är väl det jag äter. Skulle behöva lära mig att äta sallad. Jag försöker, men det går bara inte...någon liten tomatbit på helgerna blir det...för annars får jag inte plocka ut fetaoste från salladen. Hahha men ibland fuskar jag.

Pussssssssssss


Vilken kupa?

Caroline Gynning var först och nu har även Natasha Peyre och Elita Löfblad gjort det.

Förminskat brösten! de har helt enkelt tagit ut lite av deras silikoninlägg.

Nintendo Wii

nu blir det Nintendo Wii för hela slanten. Var och köpte Super mario Cart. Det där som man alltid spelade när man var liten, och äntligen har det kommit till Wii. =) Så det spelade vi nu ikväll hemma hos mamma och pappa. Köpte även dansmatta. Det var bara ett problem.

Jag glömde köpa spelet! Härligt Anna. Vad ska jag med en matta till och stå och hoppa på, utan spelet?! Nee, så imrogon är det jag som åker och köper spelet. haha Klantigt, men jag är inte så hemma i spelbransche, så det är ju inte så lätt att veta. Troodde ju självklart att spelet var med.

Hoppades på att ICA Maxi skulle ha spelet, men icke. Det var slut. Det var mitt enda hopp eftersom klockan var 17.30 och alla butiker har stängt så sent på en lördag.

Pusssssssssss

6 påsar mindre..

...skräp. Underbart att Putte kan ta med allt skräp och slänga. Så nu är det hela sex påsar mindre med skräp som försvann hemifrån. Alla var inte fulla, men nästan. =) imorgon ryker datorn och lite annat.

ska slänga upp två sängbord, Malm från IKEA på blocket eller tradera. De är i ek och kostade 449 kr styck. Så ni får två för 500 kr. Någon som vill köpa de?

Malm

De är inte speciellt gamla, men nu när vi byggt garderoben så får de inte plats. bättre att nån som vill ha dom får de, än att vi slänger upp de på vinden.

Nu börjar Eurovision. Hejja Sverige! Farfar tror på en tredjeplats, själv tror jag på en vinst. haha! Molitva har man inte hört mycket av.

Säger bara LYCKA TILL Sverige. Nu ska jag tillsammans med dator och mina popcorn heja fram Sverige =)
Putte är nämligen och jobbar natt =(

Pusssssss

Sollentunahem

Måste vara den sämsta hyresvärden. De bryr sig ingening. Imorgon kommer det en och ska besikta lägenheten. Kolla toalett och kök mestadels, då det är det som är nytt. Men sen kommer det ingen mer som kollar så att jag har städat när jag flyttat ut. De litar på att folk gör det.

Självklart ska man kunna lite på att folk gör sånt, men tyvärr fungerar inte alla människor så. Sen kunde jag kontakta killen och lämna över alla nycklar. men de bör ju stämma av så att jag har alla nycklar och inte har slarvat bort någon? Vi får se hur det här blir haha. Jag åker iaf till deras kontor och slänger ned nycklarna i deras brevlåda eftersom jag kommer att flytta på en helg.

Nu är det delfinal i Eurovision och jag är så sugen på något gott, men jag har ingenting. =(
Jag får helt enkelt ta mig en smörgås och lite mjölk. Inte ens O´boy har jag. Tänk att jag har lyckats sluta med O´boy, det trodde nog inte mina vänner om mig. Men det har jag =) Har inte haft det hemma på över ett år.

Måste nog bli lika duktig med cola också, det har jag däremot druckit idag och igår och i förrgår...haha Men...? Nee, jag har inga undanflykter, jag kan lika bra dricka vatten. Johanna, det blir vatten på Spicy nästa gång :P

Pussssssssssssss

Inspiration

Vad duktig jag är. Är inne på min sjätte sida på analysen. Vår analysdel kommer bli så omfattande, eftersom vi skriver med en induktiv ansats. (Inte många som förstår). Intressant iaf. Och jag har kommit fram till att jag skulle vilja arbeta på ett köpcentrum, i centrumledningen. Mmm..där skulle jag verkligen trivas. SÖK, SÖK, SÖK! Låter iaf intressant.

Iaf så har jag legat och lusläst PLAZA Interiör som vi fick igår och nu har jag fått inspiration till att städa och inreda. Tyvärr är jag ju inte hemma och risken finns att jag inte har lusten kvar när jag kommer hem. Hahah Speciellt när jag ser hur det ser ut nu efter vår lilla renovering av garderobsbyggande. Men det blir bra nu. Var ju på IKEA i tisdags med mamma och köpte lådor och kartonger. Så jag ska börja fylla upp dem så vi blir av med massa. Röjja undan lite. =)

None

Dags att laga lunch/middag, innan jobbet.

Pussssssssssssssss

Goodiebag

Igår som sagt så var jag på Stinsens sommarfest. Det är för alla som jobbar på Stinsen. De hade inrett jätte fint med tanke på att det var i en tom lokal där det ska komma en ny butik.

Först fick vi en välkomstdrink och så var det någon som underhöll och sjöng. Så bjöds det på en liten mingeltallrik. Den var väl sådär, men lite fick jag i mig =) Så hade de bjudit in Anders Johansson som var med i Fame Factory. Många låtar man inte kände igen, men de var väldigt bra. Han imponerade. Trodde först han skulle sjunga typ två låtar så var han klar, men nej då, han sjöng flera stycken. Så de va ju kul.

Så bjöds det på kaffe och så kom elvis och sjöng lite. Sen hände det inte mycket mer. Allt förvandlades till ett dansgolv. Men det hela var iaf väldigt trevligt.

Vi fick med oss en Goodiebag hem. Haha, nu är jag lika cool som alla modebloggare. Synd bara att jag inte hade kameran för då skulle jag ju kunna fota alla grejerna. Men vi fick iaf filmen Förortsungar, den har jag sätt och är rätt rolig faktiskt. prov på parfym, prov på en solskyddsfaktor, Marabou mjölkchoklad, en sån där stor kaffemuggtermos från Waynes coffee, mini skruvdragare från Clas Ohlson, tidningen PLAZA interiör. 

Dags att gå upp, fixa sig och springa ned till Ica och köpa frukost och någonting att laga ikväll.

Pussssssss

Stinsenfest..

Idag har jag iaf vart och tagit min spruta. Mamma var med så det gick bra =) Sen åt vi lunch tillsammans. Mums.
Bokade även in en grillning där hemma i helgen =) Det var mammas förslag så de va ju bra,

Nu sitter jag iaf upp i Sthlm och har packat i mina kläder som ska med hem. Tänkte börja packa nu vart efter och försöka få med en del hem nu när jag ändå har bilen. Gick rätt bra upp. Lite köer var det ju men det rullade på lite hela tiden. Stackars stockholmare. De måste spendera 2/3 av deras liv i köer. Eller iaf på flykt. Tar ju världens tid så fort man ska nånstans, känns de som. Åk dit och byt där till buss och sen byter du dit och byter till tunnelbana och så fortsätter det om och om igen..haha

Ikväll är det Stinsenfest. Mycket spännande för jag vet ingenting. Vet bara att det börjar kl.20. Men förhoppningsvis ska vi väl vara på Stinsen i nån lokal. Men jag återkommer med mer information antingen ikväll/inat eller imorgon.
Klädångest har jag. Åååh, sprang runt hemma innan jag åkte och kunde inte bestämma mig. Men jag har lite att välja bland nu iaf.

Pussssss

Budgivning

Hejja, Johanna!

Hoppas verkligen du vinner =) Som du så gärna vill..så ska vi planera massa..hihi

Pusssssssss

Fransförlängning

Fransarna är nu på, igen. Och nu är det bara naglar som saknas. Sen känner jag mig som en superwoman. =) Tråkigt bara att jag flyttar hem och inte kommer gå tillbaka till henne, hon är ju så trevlig och duktig. Men kanske att jag bokar nån tid om jag åker upp och hälsar på mina vänner här i Sthlm i sommar =)

Sitter på tåget på väg hem igen till Norrköping. Underbart. Kan tom se Gossip Girl imorgonkväll. Har missat så många avsnitt eftersom de tog bort kanal 5 och TV 3 i Sthlm. Tråkigt. Men snart är jag tillbaka i Tv-världen ;) Nån måste bara uppdatera mig haha.

Imorgon ska jag ta spruta och sedan vara barnvakt nån timme åt Ester. Jippi. Vad roligt. Va länge sen nu..hehe Undra vad vi ska hitta på för bus? Om det är soligt kanske man kan ta en glass, eller om vi är där hemma, lr inne i stan. Jojo ska också vara med =)

Pussssssss

Kallt

Det är kallt ute, det är kallt inne. Vart ska man ta vägen? Just nu ligger jag under täcket i min tillfälliga säng (madrass) och pluggar. Det är maj och värmen är avstängd. Det kanske är normalt, men i den här kylan så fryser man ihjäl. Det är ju trots allt bara 10 grader ute. Så jag har tänta massa värmeljus för att hålla värmen kokande..haha
Man vill knappt resa på sig för att gå på toa.

Tur att jag åker hem ikväll till Norrköping. Där finns det värme. Själklart när det är vi som betalar den. Här i SOllentuna ingår den i hyran.

Pussssssss

Tjuvlyssnat.se

Skön brud:

Linje 3, Jönköping

Två tjejer sitter och pratar på en buss. Den ena verkar jobba på Mc Donalds.

Tjej 1: Ja, och så hade han lämnat skräpet efter sig, och på servetten hade han skrivit sitt namn och telefonnummer!

Tjej 2: Vadå, var han snygg då?

Tjej 1: Nä, han var typ liten, men jag skickade ett SMS...

Tjej 2: Va! Vad skrev du då?

Tjej 1: "Släng skiten efter dig nästa gång du är på Mc Donalds, din jävel


Party

Igår då. Jaa då var det en liten avskedsfest för Sara. lr avskedsfest, men vi tänkte festa lite och ses innan Sara åker till USA. Synd att det inte var varmt o soligt så vi kunde gått till trädgårn och ta några drinkar. Men vi började iaf hemma hos Sara. Det var jag, jojo, sara och tilda. Väldans trevligt. Tiden gick fort och helt plötsligt var vi tvugna att gå för att Matilda skulle kunna komma in på Trappan.

På Trappan var det 10 000 tals människor kändes det som iaf. Det var ju bartömning, vilket innebar 15 kr för öl och cider. Baren var ju typ omöjlig att komma fram till och det kändes som att man inte kom framåt i kön. Nej nej, här var man tvungen och ta till armbågarna. Haha njaa, inte riktigt, nu överdriver jag, men nästan.

Jävligt dålig musik var det igår, förutom sista timmen. Då blev det drag. =) Där uppe var det nått band som spela Rock typ, skrek så man inte hörde vad de sa och där nere var det reagge och annan tråkig musik. Vad ska man dansa till liksom?

Imorgon kommer jag hem efter att jag har gjort min fransförlängning. Åker sedan upp på onsdag med mammas bil. Skööööööönt. Mammi är så snäll! <3

Pappa var så gullig och ringer och frågar både mig och min syster vad mamma har för parfymer och vilken hon vill ha. Men, sa jag, du köpte en i julklapp till henne och så köpte hon en när de var i Amsterdam, plus att hon har flera. Så jag tyckte att han kunde köpa nått annat. Men det tyckte han var så svårt. Hahaha Tanken som räknas. Det var ju gulligt att han försökte. Undra vad jag får förresten? =)

Pussssssss

Rån och bränder..

Stackars pappa och hans jobbarkompis. De har vart i Madrid nu över helgen, åkte tors.-sönd. Och på den korta tiden har de hunnit bli rånade och uppleva en brand. Sjukt!

I fredags satt de högst upp på terassen på hotellet när de började känna brandrök.  Helt plötsligt är det fyra brandbilar och 2 ambulanser där. Men det var rätt lugnt. De släkte branden som var på första våningen och sedan vädrade de och sprayade med någonting, så att gästerna kunde sova där på natten. Skönt att det inte var värre. Branden var tydligen med på nyhetskanalen CNN i amerika.

Igår satt de på en uteservering och när de ska betala och har lagt pengarna på bordet, springer det förbi en man i världens fart och snor pengarna. FYYYYYYY! Pappa får tag i hans arm men orkar inte hålla kvar eftersom han sprang så fort. Det var ju synd, men iof så vet man ju inte vad den där killen hade tagit till annars. Så det var ju bara att slänga upp mer pengar. =(

Det ryktades också om att en dator har gått sönder. Vilken härlig resa det måste ha vart. Straffet för att de åker iväg sådär själva och lämnar oss hemma =)

Pusssssssssss

Footloose

Såg Footloose igår på wallmans med mamma och syster. En heldag med dem för först gick vi o shoppade lite. Köpte en tröja och ett par skor. Jippi. Käkade på Jensen Beuf house lr vad det heter. Skit gott och så får man äta hur mkt glass och strössel m.m. hur mycket man vill för 49 kr. Men det skippade vi.

Musikalen var iaf super bra. Sånt måste man gå mer på. Så härligt att se alla dansa och sjunga. början va så cool när de bara hade dragit upp ridån en bit så man bara såg allas skor och när de steppade. Coolt. Så var det en som sa en så rolig kommentar. Han var typ tönten i musikalen.
- Hon pratar så himla fort, så hon skulle behöva vara textad. hahaha

Kom hem väldigt sent och nu så håller jag på och tvättar. Sen ska jag nog gå i ide ett tag, för det är så tråkigt väder. regn, regn, regn.

Pusssssssssss

Första, Andra, Tredje, Såld!

Min säng är såld. Jippi. Då blev jag av med den. Så jättekul är det inte för nu får jag ligga på en halvhård madrass som en luffare och sova. Haha. Men samtidigt blev jag 500 kr rikare. Jippi. 500 kr med att handla för imorgon. Haha



Inbrott?

Inatt gick det något larm i mamma o pappas område så mamma vaknade till och tvingar upp pappa att gå ut o kolla om de försöker sno hans bil. hahah Men den stod kvar. Vilken tur!

Har legat och läst ELLE tidningen som jag köpte igår. Fick med nån tröja som jag har på mig nu haha. Min "kvällströja" bara skön o slita på sig sådär på kvällen eller på morgonen.

Snart är det dags att sova. Ja, vet kanske tidigt för många, men jag är ingen kvällsmänniska utan en morronpigg enstöring =) Så mina vänner har aldrig fått sova länge. När jag var lite och vaknade efter 9, då fick jag panik och det kändes som att hela dagen var förstörd. Haha Trög lr? Jag kommer inte ihåg hur gamla vi var, men ett helt sommarlov samlades alla kvarnbergsbor hos mig kl.7 för att sedan cykla till badhuset. Haha. Låter helt sjukt, men det är sant. Så var vi där hela dagen och käkade pommetallrik och massa bananaskids som smälte i bastun.

Idag var sista programmet av barnmorskorna. Tråkigt, riktigt tråkigt. Men denna gången blev jag nästan skrämd.

Matilda, jag har faktiskt klarat mig från coca cola en hel dag nu. =)

Natti!

Grå dag..

Regnet det bara öser ner...*Sjunger* En riktigt tråkig och grå dag idag. Vad ska man göra en dag som denna. JOo, det är en alldeles ypplig pluggdag idag. Så vi har läst uppsatser som vi ska opponera på imorgon. Så får vi själva vår dom. Hahha ska bli spännande. Nästan lite nervös, men det kommer gå bra, men all säkerhet.

Förresten så är jag ganska så förbannad. Jaa på personalen inne på feken. De vet aldrig vad de snackar om. I februari frågade jag när omtentan för finansieringen skulle ges. Då sa en på expeditionen att den kommer att ges senare i vår. Inte har vi hör nått om det, utan jag mailade för en vecka sen och fick svar idag. Den kommer att ges den 5 december. Hallå, skojjar dom lr? Så nu har vi mailat fram och tillbaka och hon kan inte svara på mina frågor utan pratar bara bort sig och nu är hon på konferens tors-fre och kommer inte förrän på måndag. *Suck*
Vad ska man göra i sånna här situationer. De har alla makt. Man kan inte göra nånting.

Jag har inte druckit någon coca-cola idag. Bra Anna. Kanske om jag skulle fortsätta på det spåret nu då fram till sommaren. Jag har blivit så dålig och druckit lite varje dag. Men det här kan vara en bra start. Kanske att jag får dricka på helgen? lördagar iaf? Köpte naturgodis igår och det är ju också rätt så bra.

Pusssssssss

Resa

Sitter här och käkar lunch, japp, kassler med curry och pasta..mumma.

På min dator har jag alla bilder från Kambodja på min skärmsläckare och det är ju inte lite lockande. Jag vill åka iväg i sommar. Resa. Det räcker med Barcelona, nånstans bara. Så underbart. Men samtidigt, när ska jag hinna det? Nee, jag kommer väl till GBG som längst för det klarar man ju på att åka över nån natt sådär. =)

En som vill köpa vår lägenhet. Jaa, ett ganska bra erbjudande fick vi ju, så det känns lite lockande, men samtidigt måste ju vi hitta nått annat då. Jag trivs ju så bra och nu när vi fått ordning med garderob och allt. Nee, flytta gör vi nog inte än på ett tag.

Nu ska vi fortsätta med vår opponering.

Pussssss

Förläng dygnet!

Jag har flyttat över min blogg nu till publishme.se, men det är väl ingen större skillnad.

Har jobbat idag och det gick bra..vi bara ökar för varje dag. Hoppas bara de andra inte ökar med lika mycket :P
Hade glömt bort att vi ska ut och äta med jobbet på söndag, så då måste jag åka upp redan till kl. 18. Hade ju tänkt åka upp på måndagen, känner att jag inte riktigt hinner med allt där hemma. Men snart flyttar jag hem för alltid, så jag får väl se det positiva och bara tänka på det. Så blir det som en liten avslutningsmiddag för mig där uppe. Kommer inte hinna träffa alla om jag inte går på den middagen och det vore ju synd.

Måste ta min sista spruta också. Så är jag botad för resten av livet ;) Skönt, men jag längtar inte till sprutan, men det är dags att ta den nu när som, annars går tiden ut.

Pusssssssss

Tävling

Vi är helt oslagbara! Vi leder igen. Jag säger det igen. Vi LEDER! Vi har ökat med 34 %, medan vällingbybutiken ligger efter oss med sina 27 %. Det är vi som slåss om ytterligare ett presentkort. Jippi.
Denna månad ligger det på 500 kr. =) Skulle vara kul att vinna en sista gång innan jag slutar nu. Tråkigt, för jag kommer sakna allihop, men sånt är livet. Inte svårare än att åka upp o hälsa på ibland. =)

Måndag, ny vecka!

Åkte upp med pappa imorse runt kl.8 och vi hoppades på att slippa köerna i Sthlm när vi åkte så pass sent, men icke. Fast det var nog för att en lastbil hade stannat mitt på vägen och stoppat upp all trafik, för efter det flöt det på. Så nu har jag en madrass här om någon skulle vilja köpa min säng. Ska lägga upp sängen på tradera först och sen blocket om ingen köper den.

Åkte även med pappsen in till stan för jag skulle till Åhléns och efterregistrera, lite grejer som jag handlat, på mitt klubbkort. Sen var det ingen som hade tid o träffas så det blev att åka hem igen. Så en liten snabbvisit inne i stan.

Mamma ringde nyss och sa att de lagat min tröja från Bik Bok. Jippi =)

Dags att fota mina möbler! =)

Pussss


Helgens bravader

Dags att blogga kanske många tycker, och jag får väl hålla med =)

Igår var det 75-års fest för mormor hela dagen ungefär. Från 14-19. och sen hem och tävtta lite kläder. Hela 4 maskiner, och det är lika mycket till. Kanske kan ta det nästa gång jag kommer hem.

Imorse ringde klockan halv sex, så det var ju bara att ta på sig och sminka sig och sedan åka till jobbet. Wohoo..pigg och glad. Börjar ju inte bra om man säger så. En kille fick sparken, han kom inte denna gången heller. Sen tappar jag ett fat med morotskaka. Det stod ju på äggkantinen och det var ju inte så himla säkert om man säger så. Nee, de välte såfort jag rörde vagnen. Inte bästa läget att tappa den heller. Men dagen löpte på bra och nu har jag hunnit vara i söderköping och käkat glass med jojo o sara. Tänkte först spela minigolf med Polla och hjärtat, men neee, det var ju AIK på TV.

sen blev det en timmes promenad till folkparken och runt. Fyyyyyyyy, vad skräpigt det är där efter en sådan här helg. Hemskt fult och äcklig att se. SKÄRPNING gott folk! Det ska väl vara mysigt i en park inte skräpigt.

Om jag fick bestämma, då skulle dygnet vara minst 30 h långt. jag hinner inte med allt jag skulle vilja göra. *Suck*
Måste skicka mamma till BikBok imorgon för att se om de har lagat min tröja =) 

Dags att packa för att sedan plocka i ordning och sen sussa sött i den sköna sängen, dock utan min rumskamrat, som är påväg till Tyskland. =(

Pusssssssssss 

Sol = röd kropp

Jag och Erika gick ner till det lilla centrat här och käkade lunch på en uteservering. Satt väl knappt en halvtimme och jag är helt röd. Man måste ju börja smörja in sig från och med nu om man går ute i solen. Då blir man ju också brun från början så man slipper det röda. =)

Dags att återgå till plugget.

Pussssss

Fransförlängning =)

Det har väl inte hänt så mycket sen sist jag skrev ;)
Jag har sovit och varit tokförbannad på min granne. Han spelar dunka dunka hela nätterna. Man har ju ingen lust och gå upp o knacka på när man ligger i sängen. Neee så jag bankade i väggen, så blev de tyst, men så började han igen efter ett tag =(

Förhoppningsvis så ska jag fixa fransförlängning på måndag den 19:e maj igen =) Jippi, she´s back. Hon börjar ta några kunder i taget nu så man fick maila och boka en tid och än har hon inte svarat. Men jag hoppas.

Jag vill fixa naglar också...åååh, jag vill så mycket nu känner jag.

Pussssssssss

Presentkort..

Imorgon åker jag hem till Norrköping igen. Underbart! Ska fira mormor på lördag, mitt på dagen, så typiskt när jag vill sola. Åååh, men man måste väl offra sig för sin 75-åriga mormor. Hon skulle ju komma om jag hade kalas =)
Nästa vecka ska det bli kallare igen =( Typsikt.

Skulle shoppa för mitt presentkort idag, men jeansklänningen var antingen för liten eller för stor, så den blir det inte. Sen provade jag ett par shorts, men de var inte så snygga på. Så jag kom hem tomhänt. haha. Jaaa, men imorgon blir det iaf en kofta. För resterande pengar på presentkortet får jag se vad det blir, kanske en till vårjacka. Jag som hade så mkt att köpa så jag inte kunde välja, men nu vet jag inte vad jag vill ha längre.
Har blivit så himla mycket folk i Stinsen sen nyöppningen, så det är ju kul. Det är tävling denna månad också och jag hoppas vi vinner igen :P Det är Vällingby City som är vårt största hot nu. Innan har vi alltid vart överlägsna, men Vällingby har byggt om och fått ett helt nytt köpcentrum, Kfem så det är himla coolt. Har inte vart där än, men det ser tufft ut och det finns lite nya butiker som inte finns nån annanstans. Kul =)

Dags att dra sig till sängs tror jag nog. Så man är pigg och glad imorgon igen =) Nya tag och nya krafter. bara att sätta igång med uppsatsskrivande.

Åker upp med pappa på måndag så det är ju skönt. Skönt att slippa åka upp på söndagen för då har man hela dagen där hemma. Då planeras det Thaimat på Spicy och såklart en promenad (i solen). Jippi.

God natt!

Ny underbar dag..

Sådär ja, nu fick ni se två bilder i förra inlägget =)

Tror bloggen krånglar nu med deras nya bloggplattform eller vad det heter.

Sitter iaf och skriver det siska på empiridelen och ska snart börja skriva analys. Sen är vi klara...lr inte..hah Lite småfix såklart och så ska vi se vad opponenterna har att komma med om en vecka. Ska bli kul.

Solen skiner och jag hoppas den skiner för alltid nu :P
Nästa vecka ska vi läsa de andras uppsatser och då skulle man ju vilja ligga ute på gräsmattan och bara ha det skönt =)

Pussssssssss


Garderob!

Äntligen har vi fått iordning i sovrummet. Garderoben är på plats efter att min man varit så himla duktig och byggt ihop den och även spikat dit alla lister nu. Bara handtag kvar och spotlights, tror jag..Skönt. Så nu återstår mitt jobb, vika alla lakan och handdukar och lägga in fint på hyllorna. De flesta kläderna stoppade jag in i helgen.

Så här får ni se bilder på resultatet.

 från andra hållet   

Sol

Nån som har ett tips på hur man kan smörja in sig själv på ryggen? Humm...Inte det allra enklaste precis.

Jag längtar till nästa fredag när mammi och syster kommer upp till Sthlm. För då jäklar, då ska det shoppas och ätas gott och se på Footloose. Jippi. Skulle boka tåget då på kvällen, men nejdå, det var fullt. Typsikt. Så det fick bli Swebus istället.

Det ska bli UNDERBART väder i helgen...jipppi. Kanske kan sola lite då =)
Sol, sol, sol, underbara sol.

Pussssssssssimage118

Egokväll =)

Som sagt så fyller mamma år idag och det betyder att för ett år sedan var vi i Barcelooooona.
Jag längtar tillbaka, men allra mest kanske till kambodja. Ett riktigt varmt land med sol och bad.
Men shopping är ju heller aldrig fel. =)

Kanske om man skulle hoppa in i duschen och sedan ha en "egokväll". Ansiktsmask, smörja in sig med Dove´s brun-utan-sol lotion, måla naglarna och lite sånt där tjejigt. Jaa..det låter mysigt.

Pussssssssss

Oh

BARNSLIGT är rätta ordet för dig!

GRATTIS Mamma

Ett stort grattis till mamma på födelsedagen =)
Hela 51 år fyller hon. ojojoj, det är många år tills jag är där. Skönt, det men tiden går nog snabbare än vad man tror. Ajajaj...

Det här går så bra nu..uppsatsen pratar jag om förstårs. Fick fyra intervjuer igår och så ska vi intervjua Solnas centrumägare. Intressant intressant, för de små butikerna är skeptiska inför framtiden i Solna Centrum. Åååh, hoppas det blir bra det här, men det känns så iaf. Skönt det!

Pussssssssss

Otrohet!

Nu ska jag yttra mig om otrohet hade jag tänkt mig!

Det är blande det värsta man kan göra mot en människa. Vad är det man vill uppnå? Och vad är det man saknar? Om man inte älskar en människa du SKA man göra slut och definitivt inte gå bakom ryggen och vara otrogen istället och sedan försöka leva vidare och tro att allting är bra. Ett förhållande kan inte vara bra om en partner går och är otrogen. Nått är fel!

Och sen att man får reda på det i TV är ju ungerfär fem gånger värre. All publik, TV-tittare. Hallå, vad tänker du med? Nu syftar jag på killen i TV-programmet "Sanningens ögonblick". Stackars tjej, säger jag bara. Jag skulle gå fram och ge han en käftsmäll och dra där ifrån. Mer är han inte värd.

Så innan ni går över gränsen, tänk FEM gånger extra och förstör inte det ni en gång hade. Är det verkligen värt det? Gör slut innan, jag säger det en gång till: gör slut INNAN. Så himla sviken man måste känna sig. Är man inte värd mer?

Nee, usch vad arg oh ledsen jag blir. Hoppas det aldrig händer mig. =)

Fullspäckad helg!

  • I lördags var jag och syster på stan kl. 10.30 för att köpa paket till mamma och mormor.
  • Sedan bar det av mot IKEA för att köpa gaderob. ÄNTLIGEN =)
  • Så kom Tobbe oc hjälpte oss att bära upp alla delar.
  • Satte ihop nästan en del för att efter det...
  • ...åka ut till Tobbe & Linda och grilla. Mumma!
  • Kom hem och skulle sätta ihop skodelen, men piggarna satte vi på fel sida, så vi gick och la oss istället för att sedan....
  • ...gå upp kl.05.30 och åka iväg och jobba till 12
  • Putte var uppe kl. 6 för att sätta ihop garderoben. *galen*
  • Kom hem för att åka till Smultronstället med tjejerna. Blev en Euro som vanligt. =)
  • Åkte hem och slängde in kläder i NYA garderovben
  • Hem till mamma och pappa för att fira mammi. Hon fick en sminkväska och en ansiktsbehandling.
  • Hem och slänga in ännu mera kläder
  • *Snark, Snark*

Carina Berg

Hon är ju så cool. Nästan min idol. Har ni sett "Berg flyttar in"?
Det har jag o det är riktigt bra. hehe

Här är hennes blogg:


http://www.tv4.se/1.361975/berg_flyttar_in_blogg


Jippi!

Haha, det var sant! Så det är ju bara att tacka och ta emot. =)

Pappa fick nått fnatt igårkväll. Sa inget för att han ville se hur lång tid det tog innan vi märkte något, men det gick fort. Haha Ska ringa syster o fråga om hon sett. =)

Youtube

Asså, jag har aldig riktigt fattat grejen med Youtube. Men nu på senaste tiden har jag ofta lyssnat på musik där, problemet är att jag inte är så bra på sångtitlar och artister, så radio passar mig bäst. Men nu brukar jag kolla in radiokanalernas Top 5 och top 7 etc. Så kopierar jag in på youtube o söker.

Annars brukar jag kolla på klipp från Björn Gutafsson. Så sköööna. Men har typ sett alla. Kan ju inte sluta kolla på Sången till Carina Berg. Så himla bra och henes reaktion där då. Hahah

Nu har jag skrivit på empirin i uppsatsen. Väntar bara på fler intervjuer så ska vi snart börja med analysen. Super!

Pussssssss

Lovely day...

I´m so happy!

I love my mami and dadi.
shit, jag är i chocktillstånd, det hade jag inte räknat med. Nu kan jag sova gott! =))

Tror inte det är sant. Måste ringa imorgon och fråga..

Pusssssssss

Soffa

Vår soffa!

image116


image117e

Om den vackra skapelsen är till salu? Ja, det är frågan.
Då ska det vara ett väldigt bra erbjudande....


Tjuvlyssnat.se

Jag o Johanna sitter vid en varsin dator som två muppar. Men kul har vi. Jag läser bl.a på tjuvlyssnat.se så här får ni ett smakprov:

 
Sportlife, Hisingen
Två tjejer ~16 står i omklädningsrummet och pratar livligt.
Tjej 1: Du tänkte ju säga till Martin att han är bög!
Tjej 2: Men det är väl inte elakt?
Tjej 1: Jo, han kanske inte har kommit ut ur garderoben än.
Tjej 2: Asså... va fan är det för jävla garderob alla bögar sitter i?!

uttråkad

Åååh, jag är så rastlös, vad ska man göra egentligen?

jag vill åka till Smultron, men det är ju inget vidare glassväder tyvärr, så den idén kan vi kasta i sjön.
Nån annan idé?
Jag skulle vilja åka till IKEA och titta på garderob o bygga ihop en o sådär, men det är roligare om en månad när vi ska köpa den, så det känns så onödigt att åka dit. Och sen stänger dom väl kl. 18 idag skulle jag tro.
Stan är stängd. Åååååååh, så tråkigt. jag vill göra nått.

Johanna - RING!

Pusssssss

Kändisfest..

Kom hem för en liten stund sen från jobbet. Känns som ett bra gäng i år, så de får vi hoppas på.
Idag var ju dagen då många kändisar bodde på hotellet och jag såg en hel del, men jag missade säkert några också. Här kommer några som jag såg:

Agneta Sjödin
Arne Weise
Linda Bengtzing
Jessica Andersson
Markolio
Brottar Martin Lindberg
Let´s Dance Cissi  Ehrling (Martins tjej)
Jonas från Skansen
Lottie Knutsson, Fritidsresor
Robert Wells
Anders Lundin
Ola Lindholm, från Wildkids
Ola Rapace från Wallanderfilmerna
Henrik Hjelt(?) Komikern i Parlamentet
Anders Berglund, dirigent i Så ska det låta
Ragnar Svedahl
Johan Östberg från Fame Factory
"Mojje"

Och jag pratade både med Linda och Jessica, det ni ;)
Vi väntar bara på att Ljungberg och Hedman ska komma, men Maria skulle bjuda dom personligen nästa år...haha

Åker förmodligen upp imorgonbitti. Vi jobbar på olika håll idag. Erika lär vara bakis och jag stannar gärna hemma en extra natt =) Tar mammas bil upp imorgon, så det är ju skönt.

Vad ska man hitta på idag då? Träna? *Host* Det var allt förlänge sen jag hälsade på på gymmet. Har ju inte haft tid, men lite promenader har det blivit ändå. Får köra hårt i juni sen när jag flyttar hem till Norrköping för alltid =)
Kanske skulle ta o krypa ner o vila lite annars?

Pussssssssssssss

RSS 2.0