Rån och bränder..

Stackars pappa och hans jobbarkompis. De har vart i Madrid nu över helgen, åkte tors.-sönd. Och på den korta tiden har de hunnit bli rånade och uppleva en brand. Sjukt!

I fredags satt de högst upp på terassen på hotellet när de började känna brandrök.  Helt plötsligt är det fyra brandbilar och 2 ambulanser där. Men det var rätt lugnt. De släkte branden som var på första våningen och sedan vädrade de och sprayade med någonting, så att gästerna kunde sova där på natten. Skönt att det inte var värre. Branden var tydligen med på nyhetskanalen CNN i amerika.

Igår satt de på en uteservering och när de ska betala och har lagt pengarna på bordet, springer det förbi en man i världens fart och snor pengarna. FYYYYYYY! Pappa får tag i hans arm men orkar inte hålla kvar eftersom han sprang så fort. Det var ju synd, men iof så vet man ju inte vad den där killen hade tagit till annars. Så det var ju bara att slänga upp mer pengar. =(

Det ryktades också om att en dator har gått sönder. Vilken härlig resa det måste ha vart. Straffet för att de åker iväg sådär själva och lämnar oss hemma =)

Pusssssssssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0