Idre

Kom hem från Idre för ungefär 1 timme sen. Vi har haft det supermysigt. Åkte upp med Tobbe och Linda och Tobbes brorsa i lördags och i måndags kom Lindas föräldrar upp.

Vi har åkt skidor, Tefat i skidbacken, vart på After Ski och allt som har med skidåkning att göra. Sista dagen provade jag ett par pjäxor på Intersports Testcenter. Pjäxorna hade en värmeslinga i sig så för första gången i mitt liv så frös jag inte om mina tår. Oftast efter bara ett åk så fryser jag redan i vanliga fall om mina tår, men icke med dessa underverk. Det bästa av allt: dom är nu mina =) Och supersnygga är dom också!

Dags att sätta på en nya maskin tvätt, det bir ju lite smutstvätt när man är iväg.

Imorgon är det Julafton, and I Love It.

Pussssssssss


Immun..

Känner inte av någon från magsjukan, så jag tror att jag är en av de personer som är immun mot vinterkräksjukan m.m. Skönt det.

Idag ska jag in till stan o käka lunch med syster och mamma. Ikväll blir det sedan Vita Hästen VS. LHC. Spännande.

Så fint väder det är idag. Massa snö och solen lyser, vad mer kan man begära? =)

Pusssssssss

Magsjuka..

Har jobbat på dagis idag. Kommer dit och det är 7 barn, resten är sjuka. Jahopp, så vi var 5 fröknar på 7 barn. Hälften av dom 7 var hängiga och efter lunchen kom första spyan. Typiskt också att jag sitter med ungen i knät. Bara slita av han kläderna och det var andra gången jag använde handsprit. Haha.
Efter mellis var det bara jag o Hanna kvar som fröknar och då kommer andra spyan. *Suck* Jag var ute o lekte med barnen men ett barn var kvar där inne. Så blir jag inropad för han spydde och Hanna var ju tvungen att ta hand om honom då så jag fick ta upp allt. Stackars barn och stackars mig.

Har iaf tagit handsprit så jag ska slippa åka på magsjuka. Och *peppar peppar* så vet jag inte sist jag var magsjuk.
Killen som satt i mitt knä o spydde, fick jag ju lite på mig, så supersnälla Sandra hade ett par träningsbyxor som jag fick låna av henne. Som tur var så var hon hemma och jag åkte bort o hämtade dom plus ett par rena strumpor =) Tack, tack, tack. =)

Nu har jag duschat så nu känner jag mig ren =)
På eftermiddagen gjorde jag snöänglar med Ella och Erik och åkte rutschkana.
Det var min dag i korta drag.

Pusssssssssss

Vinglande julegran..

Vaknade inat av världens duns. Kan ni gissa vad det var. Min Julegran som välte. Det var bara för mig att traska ned och försöka resa den upp och torka upp allt vatten. Måste kanske köpa en ny julgransfot som är lite större och säkrare. Någa kulor gick också sönder. *Suck*

Imorgon ska jag jobba på dagis igen =) Kör 8-16.30, sen ska jag försöka hinna med ett Afropass på Friskis om jag inte snorar allt för mycket.

Pusssssssss

Julgran

Idag fick vi för oss att gå och köpa en julgran. Sagt och gjort. Traskade bort till Hemköp och hittade en vacker julgran nästan direkt. Granen är klädd och den står och ser prydlig ut här hemma i ett hörn.
Just för tillfället ser det nästan ut som om den ska välta, det måste vi titta närmre på imorgon.

Imorgon blir det storhandling tillsammans med Johanna. Sitter och skriva en inköpslista, men man handlar ändå alltid samma saker varje gång i stort sätt.

Dags att sova!
Natti


Julklappsspelet

Igår var det Lucia och dagen började med ett arbetspass. På kväll hade vi bokat bord på La Uva med mamma o pappa och min syster o hennes kille. La Uva har den godaste tapasen i stan. Sen åkte vi hem till mamma o pappa o spelade julspelet (tärningsspelet), det som blev mest poppis i år var nog en dörrkrok som mamma hade köpt och sedan "grytvante" i silicon. Det roliga var att jag och min syster hade köpt en likadan julklapp. Det var stjärnor som man skriver sitt namn på och sätter runt sitt vinglas/champagneglas, så man vet vems som är vems. Fyra påsar Bilar som låg i ett paket blev också poppis, framförallt hos killarna. Haha.

Den här dörrkroken då som mamma hade köpt, den sätter man över en dörr och hänger t.ex. handdukar eller sin morgonrock på. Iaf så fick min syster för sig att mamma hade köpt den i Sthlm när hon var där, för hon berättade att hon hade kollat på en sån då. Så när Mattias (syrrans kille) fick välja en julklapp så skriker min syster åt honom, ta "kroken" den är ju från Sthlm. Jaa, men tillslut när spelet var slut så var det carro som iaf hade vunnit den kroken. Så jag frågar mamma lite tyst, var har du köpt den. Så säger hon City Gross. Gissa om jag knappt kunde hålla mig för skratt.
Så säger carro nått och då vräker jag ur mig, men jag har en sån dörrkrok imorgon.
- Hur kan du ha det?
Och både jag och mamma börjar asgarva.
Sen berättar vi att den är från CityGross och då tyckte hon väl inte att det var lika roligt längre. Haha

Jag vann iaf en silikongrytvante, godis-Bilarna och en plupp som man kan hänga disktrasan eller kökshandduken i.

Vi brukar alltid spela detta spel på uppesittarkvällen, men eftersom vi är i fjällen och åker hem den 23:e så tog vi det nu i samband med Lucia och tapasen.

Nu ska jag packa lite till fjällen. Undra vilken väska man ska välja.

Pussssssss

Kort uppdatering..

Jaha, idag är det torsdag och denna vecka har gått väldigt fort. Skulle varit ledig hela veckan, men har fått hoppa in på dagis(!) 2 dagar och i tisdags var jag och syster iväg på lite grejer.

Idag är jag iaf ledig och ska väl försöka få undan lite tvätt och städa i köket från lussebaket igår =)
Konstigt nog så blev det lite dålig smak på lussekatterna, trots att vi följde receptet. Men fina blev de iaf.

Kom på en julklapp till mamma o pappa idag. Får se om vi kanske köper det, måste diskutera lite med syster.

Snart drar vi till fjällen. Så underbart. Få lite julstämning och vinterkänsla.

Pussssssssssss

Nyårslöfte?

God kväll! Kollat på Idol, men orkar nog inte vara uppe tills man får se vem som åker ut. Ska ju jobba imorgon. Får läsa i tidningen imorgon istället.
Jobbar hela dagen, enda till 17.30 ungefär. Men de behövs nu kan jag säga. Vi stänger ju hotellet mellan den 21:e dec. och 11:e jan. dock har vi ju öppet under nyår.

Min sista onyttiga vecka. Började bra för 2 veckor sen, men förra veckan när vi hade myshelg på hotellet, så gottade vi så mycket så jag tänkte att jag börjar när jag inte kommer jobba så mkt. Så på måndag gäller det. Sitter här och har nästan smällt i mig en hel påse med ostbågar och vitlöksdip. Hahaha. Plus lite chokladbitar också. Jaja...snart är de ju jul och sedan nyår. Kanske skulle satsa på ett nyårslöfte. Godislöfte i 1 år och 1500 kr rikare? Tror ni pappa går med på de. ;)
- Hej, Anna, 23 år som inte ens bor hemma, vill ha godislöfte och om jag klarar det vill jag gärna ha en slant. Haha Det låter det!

Iof borde jag kanske ha Cola-löfte, men de blir nog alldeles för svårt för mig.

Natti! Pussssssssssss

Pysseldag

Sitter fortfarande i morgonrock och klockan är över fyra. Har suttit och gjort julkort hela dagen och nu ska jag sätta mossa i mina ljuslyktor utomhus. Bilder kanske kommer senare =)

Imorgon jobbar jag kväll och sedan kör jag frukost på torsdag och förmodligen fram till söndag. Det är väl sista veckan som det är lite jobb iaf. Tur är väl det! Tänk dom som inte har nått jobb alls, nee man ska vara glad för det lilla just nu =)

Ikväll är det desperata hemmafruar på TV, Woho. Ska bege mig in till Johanna sen senare, så nu måste jag väl hoppa i duschen.

Pussssssssssss

Önskelista - Update

  • Pajformar - så man kan göra paj och kladdkakor
  • Koppar & Glas - Gärna 8 eller 12 av varje.

RSS 2.0