Borta..

Och där slutade man följa alla bra TV-progam på TV3 och kanal 5 då. Jävligt kul!
Sollentunahem har nämligen bytt tv-utbud lr vad det är dom har gjort, så idag försvann TV 3 och kanal 5. Tack! Detta är ett ungdomsboende och vilka kanaler titta vi ungdomar på. Jooo, 3:an och 5:an. Härligt! Tur att jag flyttar om mindre än 3 mån.

Har diskat precis och upptäcker nu att det står två tallrikar bredvid sängen. Ååååh..klant! Bara att ta tag i det igen. Så allt är färdigt imorgon innan jag ska till jobbet.
Har jobbat nu ikväll och med mig hem följde en skinnjacka och en tunika...jippi.

De säger att våren är påväg? Då hoppas jag också att man ska kunna börja använda sina nya vårjackor nu då =) Men jag klagar inte på snön. Nee, den är underbar enligt mig.

Det jobbiga med att på bo två ställen är packningen som man måste bära med sig. Det svåra är när det är vår och höst..då det ena dagen kan vara +10 grader medan nästa dag -5 grader. Hur lätt är det att planera? *Suck*

God Natt!


Svenska ord..

Coca Cola måste vara livets dryck.

Den är uRsökt, som Johanna skulle säga...Men det heter ju faktiskt uTsökt...men vi förlåter hennes misstag för att hon är så gó. ;)

Snart klar med tentan!

Hem ljuva hem..

Nu har jag iaf bestämt mig Jag flyttar hem till sommaren för i Sthlm kommer jag iaf inte plugga mer och så kommer jag sommarjobba hemma. Skönt! Frågan är vad som händer till hösten. Det betyder alltså att jag måste säga upp min lägenhet nu innan mars är slut.

Shit, hur ska jag förklara brännmärket på spisen? Humm...det går verkligen inte bort. Mamma får försöka komma upp med nått mirakelmedel. Nån som har ett tips? Det är bränd plast på plattan...det är heller inget litet märke.

PS. Än har inga pengar dykt upp på kontot. Dåligt!

Ni är inte ens värda en puss nu..haha

Skänk pengar...

Är det alltså den här stilen man ska köra... http://nudlarmedketchup.blogg.se/

Hej! Jag är en fattig student och skulle vilja köpa en klänning för 1399 kr. Om du skänker 1 krona (eller mer) så kommer jag snart upp i det och kan vara den lyckligaste studenten i hela världen ;) Och framförallt den snyggaste!

Det lät väl bra..så om ni vill skänka pengar:

Clearing: 8480-6  974 033 723-4 Tack tack!

Pusssssssssss

Fortsättning på hemtentan..

Hello hello!

Jorå, det rullar på här hemma. Snart uppe i 1000 ord och vi ska skriva 2500. Men det känns lite rörigt så jag måste läsa och få en röd tråd i det hela. Nu har jag mest skrivit för att komma igång. Så jag har skrvit om ungefär 1000 oliksa saker för att bolla med mina tankar ;) Fasen va smart jag låter..haha

Har nyss ätit och som vanligt så blev det pasta och curry..mumma! Curry-lukten kommer nog sätta sig i väggarna här. Haha!  Dags att återgå till plugget, så får vi se hur mycket det har blivit till kvällen. Jag satsar på att bli klar idag, så kan man putsa och finslipa imorgon och sedan ta en shoppingtur :P

Pussssssssss

Hemtentamen!

Nu börjar det. Lycka till Anna!

Fram till fredag kommer jag att sitta inlåst på mitt rum för att bara skriva, läsa, skriva, läsa och skriva lite till. Jag har nämligen hemtenta! Man ska skriva om projektarbetet utifrån 5 ord nämligen, Genom, Före, Efter, Trots samt Om. Lite idéer har jag väl och förhoppningsvis dyker det upp mer samtidigt som jag skriver på.

Morgonpromenader står förresten på schemat de här dagarna. kl.8.30 går vi en runda jag och Erika.

Tog ledigt från jobbet på torsdag..kan ju vara bra så inte det hindrar mig från att göra bra ifrån mig ;) Ska ju jobba på lördag så det blir ju bra ändå.

Tack för mig!

Pusssssss

Underbara snö

Riktigt mysigt väder idag..ett snötäcke ligger på marken, och det har det integjort på länge nu PLUS att det snöar...Det kan bara bli bättre! Så Mysigt! Tänk om det hade varit så precis när påsken börjat, för idag sk jag ligga inne och plugga och sedan bär det av till Sthlm igen. Va synd. Jag vill ju ut i snön. Tänk om det hade vart såhär igår Johanna, då hade vi kunnat åkt pulka ju...=)

Vinter i Norrtälje Såhär mysigt var det i Norrtälje förr i tiden!
Snölykta Vi gjorde t o m snölyktor =)

En tråkig söndag...

Johanna och jag var så uttråkade så vi åkte runt hela stan och roade oss lite. Tyvärr hittade ingen av oss nånting som vi köpte, men de va ju lika bra eftersom vi ändå är panka. Men imorgon då är kontot fullt igen =)

Frågan var vad vi skulle göra sen när allt hade stängt. Bubbla kom vi på, men avdelningen på Grand hade inte öppet så där sprack det. Sen kom vi på att vi kunde åka till badhuset och simma lite, men de stängde 18.00 så det skulle vi inte hinna... ÅÅåååh...Så tråkigt.

Men det slutade med en biokväll. Mycket trevligt. Såg Iskariot och den var helt OK.

Nu ska jag ta mig en nattmacka och sedan krypa ned i sängen. =)

Pusssssss


God morgon!

Så vad händer en sån här dag då? Stan är stängd, men jag har allt kollat upp att Maxi har öppet..haha. Blev ju som sagt ingen topp igår så kanske idag? Undra om Ingelsta också har öppet, vill köpa lite inredning =)

Jag är så hungrig så jag borde ju gå upp o göra frukost nu. Så efter detta inlägg ska jag gå upp och kanske ringa Jojo? Hon sover nog för hon va ju ute igår..vi får se =) Messar kanske för att vara lite snäll haha.

Kanske skulle läsa någon bok idag så jag iaf har läst ut en bok. Har hemtenta på tisdag så då lär ni inte få höra mycket utav mig. Ååååh, jag som bara vill ut o shoppa då, men nej då! Jag måste sitta inlåst i min lägenhet o skriva, skriva, skriva...=)

På lördag ska jag jobba för Erika. Hon ska nämligen skriva tenta och jag kan ju behöva de förbaskade pengarna. Haha! Måste ju ringa försäkringskassa nästa vecka och göra upp en avbetalningsplan. Det är ju bra betalt på helgerna så det är ju inte fel. Wiiiiiiiiiiiiiii* Så ska jag försöka lura upp mamma o pappa så jag kan åka med dem hem. Det vore ju skönt och mamma har ju faktiskt sagt att hon vill komma upp o kolla på lite vårnytt =)

Pussssssssss

Trött på Gina Tricot..

Iaf var vi en snabbis på stan idag, för att jag skulle hitta en topp som jag skulle ha på mig. Idag var en sån där dag där man känner att man inte har några kläder och man har ingenting att ha på sig, trots att man har en överfull garderob. Mitt problem är väl också att jag vill ha saker på mig som finns uppe i lägenheten i Sthlm, så det blir ju lite jobbigt. Jag kan ju inte alltid bära med mig allt, så jag får ha lite här och lite där.

Men vi sprang stressat runt på stan för att hitta en topp. Men jag hittade ingenting. Varför? Jag som brukar hitta massa. Lr jag hittade lite på MQ, men jag hade inte så mycket pengar som det behövdes...och en skiiiiiiiiiiitsnygg klänning på Sisters, så den är min när lönen och CSN kommer in på kontot.  Tyvärr så kostade den 1400 lr nått, så jag måste nog tänka över det en gång till. =)

Nu till saken med mitt inlägg, Gina Tricot. Så synd med deras masskonsumtion. Jag är så trött på det. Varenda en i hela stan ser likadan ut. Alla har tights och en topp från Gina. KUL! Jag har tröttnat. Föut kunde man alltid hitta något där, men idag kände jag att jag inte ens orkade titta. Jag gick in, titta runt lite snabbt och hittade ingenting. Konceptet verkar ju hålla för det var mängder med folk där inne. Inte konstigt att alla ser likadana ut när hela stan är där inne och shoppar. Men jag kan förstå. De har snygga kläder till låga priser. Men nu har jag tröttnat!

Det var vad jag ville säga för ikväll.
 
Pussssssss

Klimathotet..

Jag är så himla uttråkad och rastlös och jag är samtidigt fylld av energi, men jag vet inte hur jag ska få ut den. Johanna fråga iof om jag ville följa med ut, men de har jag ingen lust med. Hemmafester är det bästa =)
När man är rastlös så kan man tänka alldeles för mycket och det har jag gjort idag.

Alla snackar ju om världens klimat och klimathotet hör man ju vart man än vänder sig. Jag tror att människan påverkar klimatet väldigt mycket, MEN samtidigt så tror jag att det har en mening. Jag tror att det ändå skulle bli varmare på jorden. Det har levt dinosaurier, det har varit istiden och nu tror jag att det finns en mening med att det blir varmare. Jag tror inte bara människan påverkar det utan att det skulle blivit så i vilket fall. Dock kan jag hålla med om att vi snabbar på processen. Ni kanske tycker att jag är ute och cyklar, men varför varade inte istiden för evigt?

Som sagt, ibland tänker man för mycket =)


Påskägg

Igår bjöd mamma o pappa på restaurang som jag tidiagre har skrivit och det blev Manésa. Mysigt och mycket gott. Kan tänka mig i sommar..det kommer vara fullproppat. Igår var det t o m fullt. Måste ha spridit sig fort att de har bra mat, för de är ju ändå rätt så nyöppnade.

Mamma hade tydligen med sig mitt och min systers påskägg....OK, jag förstår att carro tog det för hon bor ju i Linköping. Men jag? Nej nej, det är idag man får påskägg och jag ska allt leta efter det där hemma. Jag såg nog att pappa blev lite glad för han tycker att det är minst lika roligt att få gömma det..haha Och Ja, jag är 21 år och fyller snart 22. Men vaddå, jag blir aldrig vuxen...joo, den dagen mina egna barn ska börja leta ;)

God Morgon förresten =)

Pusssssssssssss

Fjädrar i ris..

Jaa, vad säger man? Glad Påsk på er iaf =)

image110

Klasse Kocks Majsiga Maränger

Det bakar jag just nu hemma. Men det jobbiga är att jag inte har en elvisp och man måste vispa som en tok för att äggvitan och sockret ska stelna till lite. Man ska ju kunna vända på skålen upp och ned utan att det rinner ut. Så nu har jag tagit en paus i mitt vispande. Min arm är helt slut..hahaha

Återkommer till resultatet...

Life translator..

Programmet var väl lite sådär. Antingen är engelskan för avancerad så den inte klarar av det eller så är det helt enkelt ett dåligt program. Tyvärr översätter den ord för ord precis som alla andra program. Men det underlättar ju lite iaf =)

Ett enkelt exempel är väl t ex "I am 21 years old". Och programmet översätter till "Jag är 21 åren gamla". Eeeehhh..ok?! Shopping mall - handla gågata..Hallå det är ju ändå Köpcentrum! Jag är ju t.o.m bättre ;)

Dags att plugga lite.

Nu är det snöstorm så man kan ju inte ens ut o gå i detta väder. Attans.

Pussssssssss

Översättningsprogram..

Ingenstans får man sova längre. I Stockholm håller de på o borrar o renoverar ett dagis. Här renoverar grannen över oss så man inte heller får sova. Hallå, det räknas som helg idag, då får man inte börja före 9 och den idioten börja runt 8. Han brukar ju hålla på in på nätterna också..kl. 24 kan man höra honom banka o jaaa, vad vet jag. Det ska vara tyst efter kl.22. Han är norsk tror jag, så han kan väl inte de svenska reglerna haha ;)

Nu ska jag åka till mamma o pappa för pappa ska installera in ett översättningsprogram som han beställde till mig. Hoppas det är bra för isf översätter den hela A4:a sidor. Jippi! Jag är verkligen i behov av det nu.
Dags att åka....

Pussssssss

Efterlyst

Efterlyst är ju så himla bra. Hasse Aro är ju så cool. Insider är ju också jäkligt bra och Robert Ashberg sätter alla på plats. ;) Det är ju 2 program med en bra handling.
Så hemskt det här med mordet i Arboga. HUR kan man göra något sådant?



Fransförlängning??

Åååh, nu har jag gått runt hela stan för att leta efter några som gör fransförlängning. Make-up store gör inte, House of beauty ska börja men har det inte nu, Cissi´s gör inte utan det är helt enkelt bara Face som verkar göra. Gjorde ju dör för ett år sen och då gjorde de på ett annat sätt än vad jag har nu.
De satte flera stycken tillsammans på en frans så det syntes ju mer när man tappade, MEN de har börjat med det andra sättet nu också en frans i taget. Dock kostar detta 1200 kr i startpaket, men då har jag för mig att man får ett återbesök gratis. Varför kostar det nästan dubbelt så mycket mot det i Sthlm? Där betalade jag bara 650 kr. Hallå..skit billigt ju. Och egentligen har jag ju inga pengar heller.
Hon som jag gjorde hos i Sthlm är ju mammaledig så det är därför jag inte kan gå till henne =(

Nån som vet något annat ställe i Norrköping som gör?

Snart kommer mamma och vi ska åka o kolla på tapeter. Pappa bryr sig inte så hon ville ha lite smakråd från mig istället =) Sen vid 16.00 slutar Matilda så då ska jag med henne hem.

Dags att laga mat och sedan åka iväg.

Pussssssss

En dröm..

Det här har jua alltid vart e dröm att det ska komma ut mer pengar än vad man tagit ut...se här:

http://di.se/Nyheter/?page=/Avdelningar/Artikel.aspx%3FArticleID%3D2008%255c03%255c20%255c275947%26o%3Dexpressen%26SectionId%3DDinapengar

Haha

Glad Påsk

nu är det väl ändå påsk. Skärtorsdagen är idag och påsken har inte kommit såhär tidigt sen 1800-talet. Cooolt!
på lördag får man leta påskägg...hoppas det ligger pengar där i...haha skulle verkligen behöva.

Våra bästa år är på TV nu =) Sen måste jag hoppa i duschen och snygga till mig för vid halv 12 ska jag o mamma käka lunch.

Jag slet med mig träningsmattan ut från sovrummet och skulle sätta på min DVD, men vart är min skiva? Fodralet är här hemma, men inte skivan? Frågan är om den ligger i min DVD hemma i Sthlm eller i ett annat fodral här hemma. Jag som skulle vara så duktig nu ju.

Dags att duscha!
Så nu säger jag GLAD PÅSK på er!

Pusssssssssss

Här ä lite bilder från vårt påskpyssel förra året. Gamla goda tiden, i Norrtälje ;)
                          

kortis..

Kanske ska köra ett pilatespass imorgonbitti. Tyvärr så kommer jag nog ha glömt det när jag vaknar..haha
Jag gör såhär, jag lägger fram DVD:n så jag inte kan missa den ;)

Kanske blir lunch med mamma imorgon också. Skulle tydligen fått rikskuponger av mamma som pappa skulle gett mig idag när jag träffade honom imorse. Tror ni han kom ihåg det? Neeee...som vanligt. Så jag tyckte att jag skulle få dubbelt imorgon ;) Låter väl bra?

Ska träffa tilda imorgon också när hon slutat jobba kl.16.00. O johannatönt ska jobba enda till 19.15..känns ju schysst att hon vill träffa mig nu när jag är hemma :P haha jag bara skojja, men de vet du.

Dags att tvätta sig o sen krypa ned i sängen. Så himla trött. Dags att sova! Natti natti..

Pussssssssss 

The loooove car..

Haha..så säger en klasskompis till mig om sin bil. han är så jävla skön asså. O bilen är ju så ful...lr helt enkelt bara en gammal vanlig hedlig röd volvo.

Just nu är jag på resande fot.
Nu sitter jag i bilen på väg hem med pappa, och jag har fått rapporter om att det är en olycka vid Vagnhärad. Det råder mycket begränsad framkomlighet läste jag. Var ju tvungen o logga in på Internet för o kolla läget. Beräknat arbete fram till 18,40 så vi får väl sitta i kö där ett tag då. INte riktigt framme, men snart så.

Så Johanna, jag hinner nog inte sola =( Ni får gå utan mig...jag får gå imorgon. Ska låna mammis solkort då också...=)

På fredag ska vi till den nya tapasrestaurangen i stan o käka..hoppas det är mysigt och gott. Mamma o pappa bjuder så det är ju perfekt.

Dags att vara lite social med pappa!

Förresten så klarade jag den förbaskade engelska kursen. JIIIIPPPI...jag är så lycklig! =)

Hicka!

Ååååh, vad händer med blogg.se!? Krånglar ju jämt...lr väldigt ofta iaf. Skrev ett inlägg förut men det publicerades tydligen inte...KUL! Och jag tänker inte skriva om det.
Kanske dyker upp lite sådär huxflux.

När jag har fått hicka en gång, så får jag det alltid flera gånger igen på samma dag. Lagom jobbigt. Idag har jag haft hicka 3 gånger. 2 gånger på jobbet och en gång nu Kanske ska sova så den kanske försvinner ;)
Har packat och diskat nu iaf inför imorgon. Wiiiiiiiiiiiiiiiiii*

Pussssssssss och God Natt!

Måndag 17/3

Kan inte fatta att det är måndag idag. Jag brukar alltid åka upp på måndagar, men nu åkte jag ju upp redan igår, så för mig är det tisdag..haha Synd att det inte var tvärtom, att det kändes som söndag, men vips så var det redan måndag ;)

Vad är det här? Ingenting på TV...jävlig kul! Men vad gör det? Jag ska ju ställa mig och laga en matlåda till imorgon och sedan plugga. Eller rättare sagt läsa igenom det Erika skrev medan jag var på jobbet.

Åååh, chefen frågade om jag kunde jobba heldag 1:a april, ..skulle ju verkligen behöva med jag har både föreläsning och seminarie...så det är ju bara att glömma. =(

Snart kommer jag hem igen, det var verkligen länge sen jag åkte hem på en onsdag....säkert minst ett år sen..=( Men snart är det påsk o då blir deet lite långledigt. Lr ledigt är väl fel o säga men jag får vara hemma i Norrköping, hos alla mina nära o kära. =)
På fredag bjuder mamma o pappa på restaurang också..Mumma. Förut åt vi på restaurang ganska ofta, men nu va de länge sen...man måste ju anpassa sig efter ekonomin, ekonomisk som man är ;)

Räknade ut vad det skulle bli om jag skulle köpa alla grejer på jobbet som jag ville ha...ajajaj...Det är bara att glömma. Alldeles för mycket, trots 40 % i rabatt. Jaja..jag ska iaf köpa skinnjackan när lönen kommer. wohoooo. Sen fick vi en ny väska idag....jaaa, mer behöver jag ju inte säga.

Dags att ställa sig framför spisen. Hur får man bort bränd plast på en platta? Shit, jag kommer säkert få betala när jag ska flytta för det där märket...Ååååååååååååhh...klantiga Anna!

Östgötska...

Såhär säger Sveriges bästa komiker om min kära dialekt, östgötskan:

-    Det är en fantastisk rolig dialekt och jag tycker alla som är östgötar ska ta det som smicker för det är det det är, säger Björn Gustafsson och börjar prata något som verkligen liknar östgötska men saknar det där allra sista för att det ska bli alldeles trovärdigt.

Man kanske har en chans på honom ändå då ;)

Pusssssssss

schlageryra..

Schlageryra ikväll då.
Det kan man ju bara inte missa. Jag håller nog på Charlotte Perrelli, men tyvärr är jag inte så jätteförtjust i hennes röst men låten är bra. Men många är ju bra! Vill nog inte skicka en lugn låt, men annars så är ju Sanna Nielsens låt superbra också. Hummm..svårt!
Men jag ska iaf ring och rösta ikväll, det kan jag lova!

Har varit över hos syster och hennes kille som fyllde år igår. Sprang även över till Sofie och Rille för att se hur de bor nu i nya lyan =) Och jag lovar, det var fint! =) Och finare kommer det att bli.

Inredningsbutiken, The One i sthlm har gått i konkurs. det var ju tråkigt för dem. Det va ganska dyrt där, men mycket fint. Jag har iaf ett minne ifrån de ;) Mitt påskris eller vass lr vad man nu vill kalla det. Fint är det iaf.
jag skulle vilja göra om här i vardagsrummet. Men så himla krångligt. Har ju 3 stora lackhyllor från ikea på ena väggen, snygga hål det kommer att bli där då. Vi får se..kanske kan spackla o köpa en liten provburk med färg.

Det ryktas om att TV-programmet "Rent hus" har ett avtal med deltagarna om att de inte får städa på en månad. Humm...kan tänka mig att det är sant också.

Nu ska jag ladda för en mysig TV-kväll =)

Och ni: GLÖM INTE RÖSTA! ;)

Pusssssssss

Leka med mat..

Allt är gjort av mat...så himla coola bilder!

image106

image107

image108

God morgon..

Jag är alltid så himla hungrig på morgonen när jag vaknar. Jag är en människa som nästan alltid äter frukost. Har inte missat många frukostar i mitt liv. Det är ju bra eftersom det är den man står sig på under dagen. Men jag äter ju iof inte så mkt, två mackor o mjölk. Tänk om man kunde tycka om gröt..njaaaa.....

Som vanligt kommer dagen bestå av plugg för att sedan åka o jobba. Ikväll ska jag sitta och hänga på centralen som vanligt innan tåget går...varje fredagkväll. Ååååh, va tråkigt.

Dags för frukost!

Pusssssssssssssss

Ny underbar dag..

God morgon!

Sitter och ska hitta nån sommarkurs tänkte jag. Skulle helst vilja ha nån på distans, men tror jag har hittat en i linköping. Vet iof inte till 100 % om jag kommer läsa den, men jag tänkte att jag söker så får jag tänka på det. Inte ens säkert att jag kommer in, det kanske är många som söker. Inte vet jag!

Jaaa, det har väl inte hänt särskilt mycket sen sist jag skrev. Har sovit, men de har väl de flesta också gjort =) JOoo, Sandra har kommit hem nu imorse. Om planet inte var försenat förstårs. Så Välkommen hem! =)

Dags att kliva ur sängen och börja plugga känner jag.

Malin: Jepp, det blir till hösten isf. =)

Pusssssssssssss

Svenska versioner...

Har precis ätit, kokt korv och potatismos med ketchup. Mumma. Men jag är så sugen på ugnstekt falukorv...kanske imorgon?

Har iaf fått reda på att jag har behörighet till ett masterprogram i Linköping. Jiippi...men då är frågan: Kommer jag att komma in? Undra hur bra betyg man måste ha? Ska bli intressant, men man förlorar ju inget på att söka iaf. Jippi. Ett stort plus är ju att jag får flytta hem igen. Äntligen!

Jobba imorgon och på fredag då. Imorgon börjar jag 16, tjoho..kan lika bra börja en timme tidigare. En hundring extra där. Eftersom jag fick min räkning på nästan 11 000 kr från försäkringskassan häromdagen som ska vara inne i aprik så måste jag nog jobba...haha

Ikväll är det roomservice på TV och på 4:an visas Rent hus. Så himla töntigt program. Iof kan man inte ens fatta att det är sant att folk lever sådär. Jag tycker att det är så himla töntigt när TV-bolagen kopierar amerikanska progam o gör liknande fast en svensk version. Hallå, amerikanare är så extrema i allt så det blir så himla fel när det visas i Sverige. Kommer ni ihåg Hannah, som skulle vara som Ricki Lake, lr nårr sånt. Hur länge höll det egentligen. Vilket skämt.

Neee, gott folk, nu är Johanna så nyfiken på vad jag har skrivit så nu måste jag sluta.

Pusssssssssssssss


Tatuering..

Natacha och Dhani ska tydligen tatuera in varandras namn på handleden, efter att ha varit tillsammans ett år...Mmmm...jag sa ett år. Helt sjukt. Egentligen spelar de ingen roll om det har gått 1 år eller 10 år, det kan för det ta slut. Tatuera in sin pojk-/flickväns namn är väl bland det sämsta man kan göra enligt mig. Det är ju inte det enklaste att ta bort en tatuering precis. Varför?

Ska de inte gifta sig också? De är ju så kära..självklart är man det efter 1 år......Åååååh, jag fattar inte. Man läser om kändisar titt som tätt när de gifter sig efter några månader för att de är så kära o sen inom en månad efter brölloppet så pang, så har de skiljt sig helt plötsligt. Men har man pengar så har man...man kan ju kanske gifta sig 10 gånger i sitt liv. Men det handlar väl inte om det. Gift dig av kärlek och när man känner att det kommer vara för evigt.

Pusssssssssssssssss 

Årets självbiografi

Magdalena Graafs bok blev årets självbiografi. Det kan jag verkigen förstå..så himla bra. Den måste ni läsa om ni inte har gjort det än. =) Jag älskar självbiografier...dom griper verkligen tag i en och de är så himla lätta att läsa igenom. Skulle aldrig däremot få för mig att läsa Sagan om ringen eller sånna usla böcker. Lr jag ska väl inte säga usla, men de är inget som passar mig iaf.

Nu har jag förbrett med en kastrull full med vatten så jag kan koka pasta innan jag går, för även idag har de stängt av vattnet mellan 10-14.30.
Inte superkul direkt.

Dags att sminka till mig och sedan plugga.

Pusssssssss

Jag äger ingen moped!

Nu är det typ femte människan som ringer och ska köpa en moped av mig. Men nej, jag äger ingen moped..den sålde jag för flera år sen. Sorgligt nog. Hahha de va riktigt roliga tider det.

Men iaf, så är det någon som har lagt ut en annons på någon moped på blocket och förmodligen skrivit fel nummer. Detta förbaskade nummer går nämligen till mig. Kollar man inte vad man skriver lr? hur lätt är det att sälja en moped när ingen kan nå honom. Och jag kan ju heller inte söka på mitt mobilnr. så jag kan ju inte meddela den människan att han har lagt ut fel. Jobbig sits. Jag kan inte göra så himla mycket. *Suck*

Nästa person som ringer ska jag fråga om adressen till annonsen. Skulle va intressant o veta vad jag säljer ;)

Har bakat kladdkaka idag med Erika. Mummma.....till den åt vi vaniljglass. Jag älskar kladdkaka och vaniljglass. Det är mycket kvar så det blir nog att ta en bit imorgon också..haha

Pusssssssssssssss

Utan vatten..

De förbannade byggarbetarna har stängt av vattnet här hemma igen. KUL! Jag har inte käkat nån frukost för att jag skulle med tåget så himla tidigt. Så är jag typ pank så jag köpte mig en banan, o tänkte att jag skulle äta när jag kom hem efter föreläsningen. Så jag kom hem vid kvart i 1 o ska koka pasta. Nej, då helt plötsligt har vi inget vatten. Men jag hoppas dom sätter på de  nu vid två tiden. Annars ska jag ner o skälla på dom.
Man är verkligen handikappad utan vatten. Man har vatten till allt ju.

Jag har kommit på en superbra påskpresent till Putte. Yees, och du är tom ledig den helgen. Suuuuuper...hoppas bara att det går att genomföra. =) Boka upp den 5:e april.
Nu blir du allt lite nervös va.....haha

Jag hungrar ihjäääääääääääääl. Snart snart snart....får jag äta.
Sen är det dags att plugga. C-uppsats står på schemat idag.

Pusssssssssssssss

Söndag 9/3

Igår kom mammi o pappi hem. Farfar skulle hämtat dom men istället gjorde jag o Carro de...så hade vi lagat mat o överraskade dom =) De blev så glada och maten va supergod.

Håller på o tvättar nu o ska snart åka o käka lunch hos mamma o pappa. Skönt att dom är hemma nu så man kan bli bjuden på lite mat =) Fick lite kläder av dom igår...wohooo Assköna harembyxor.

Sofi är idiot o bara sitter o käkar makaroner och ketchup. Hallå, man måste ju ha nått till!!!!!!!!!

Igår fyllde även Sara 20 år. GRATTIS till henne. Så de va lite party o sedan utgång.

neee, nu ska jag fixa klart tvätten för Johanna står o väntar.

Pusssssssssss

Spelberoende..

det har jag blivit. Min drog är Mahjong!!!
Vad är medicinen? Aldrig öppna datan lr? Det ingår ju lixåm i Windows Vista så nu sitter jag hela dagarna och spelar...lr hela dagarna, men på mina små "raster".

Förut va ja beroende av MS röj...det är ju också kul =)

Om jag skulle stiga upp ur sängen, ta mig lite frukost, snygga till mig och åka in till stan.
- Jaaa, det låter fantastiskt...har väl inte gått på stan på aslänge och därför har det ite blivit nån shopping. Trots det börjar pengarna ändå ta slut? Vem fan är de som rånar mig? Tur att jag jobbar i en klädaffär så jag får prova lite där iaf =) Har hängt undan en jacka och ett linne, men jacka blir nog o köpa nästa månad. Vi får se. Känns ju som det börjar bli kallt igen.

Smink står på dagens shoppinglista iaf. Ingenting mer..kanske mat, för de stänger av vattnet mellan 10-14, alltså måste jag äta nått ute ;)

Pussssssssssssss

Töntig tenta...

Nu är jag hemma efter tentan, lr jag har vart hemma ett tag. Iaf så gick tentan som förväntat. Ungefär sådär dåligt. Men det som gör att det känns bra är att ALLA sa att den va svårare än förra och de kunde inte heller...så vi kommer väl ses på nästa omtenta =) Kändes som vi inte hade alla lagar som behövdes.. Stod t ex ingenting om stöld som en fråga va om...BRA! Men jag skrev det, att vi inte hade den lagen. ;)

Imorgon är jag LEDIG, hör och häpna..jag är ledig från skolan. lr ledig och ledig jag har rättaresagt ingen föreläsning eller gruppmöte. Tänkte åka in tidigt till Åhléns city o köpa mig lite smink, för nu går jag på sparlåga..haha Och snart kommer jag inte sätta min fot utanför dörren om jag inte köper mitt smink =)
Måste också köpa nytt för att jag behöver en mörkare nyans en den jag har, tyvärr har jag snart återfått min bleka vinterhy efter att ha varit sådär fint solbränd =( Kanske ska pallra mig till ett solarie i helgen..

På lördag kommer mammi o pappi hem. Jippi. Då kan man bli bjuden på middag igen =) Dock ska vi bjuda dom på lördagkvällen. Kan ju va snällt o laga nått tills dom kommer hem, efter en lång resa.

Ska nog ta mig lite yoghurt och kalaspuffar nu.

Pusssssssssss

Vart försvann min sovmorgon?

Idag var dagen då jag äntligen skulle få sova ut, jag hade nämligen sovmorgon. Först hör jag när Erika går strax innan halv sju, men så lyckas jag somna om o vad tror ni händer.
BRANDLARMET går.....*Suck* Trodde det hade slutat gå sådär...inte första gången ju. =(
Och man ska ju ta det säkra före det osäkra, så för mig var de ju bara att dra på sig nånting o springa ner. Men som vanligt, så var det byggarbetarna som var igång och hade gjort nått så larmet sattes igång.

Nu är jag fruktansvärt hungrig, så nu är det dags att pallra sig upp och ta fram två mackor o mjölk. Wohooo.
Shit, jag måste ju laga en matlåda till skolan sen. Åååååååååååååååhhhh....vad ska jag göra? Har inte så mkt i kylen.

Pussssssssssssss

Hungrig

Hungern närmar sig med stormsteg, så nu är det dags att ställa sig att laga mat.
Sen är det bara att återgå till tentaplugget. Skit också! Hur kommer detta sluta? Har ju inte haft tid att plugga till tentan som är imorgon. Jag hatar att ha tenta på kvällen. 17-20 imorgon, jag vill helst ha den vid 10 så man är av med den sen...

Uppsatsmöte imorgon igen.
Är det bara vår grupp som ska ha kommit så himla långt? Känns som alla typ bara har bestämt ämne..humm..neee vi ska ha producerat 10-15 sidor....Lycka till!

Maaaaaaaaaaaaaat!
Va ska jag käka då? Huuummm..undra om det passar att ha i curry i köttfärs. Jag testar! Lr, fetaost är ju gott...kansnke nått med den?

Pussssssssss

Björn Gustafsson

OK, nu börjar väl det hela spåra ut lite.
Jaa, Björn Gustafsson är jävligt skön och jävligt bra. Nästan min idol.
Men bara för att han inte ska vara med i 2:a chansen så ska hälften av TV-tittarna inte se på programmet. Om vi nu ska berätta vad melodifestivalen handlar om så är det väl igentligen artisterna allt ska kretsa kring. Det är en tävling för dom och svenska folket ska rösta på vem som ska komma till finalen. INTE rösta på hur bra Björn Gustafsson är.

Jag skulle jättegärna se honom i 2:a chansen också, man kan ju aldrig få för mycket av honom, men kom ihåg att det ä melodifestivalen ingen  "Stand-up kväll" på SVT vi tittar på. Det är ju bara som en extra bonus att han är med..lite mer underhållning.

De har börjat med namninsamling o gud vet vad...liiiiite töntigt. Tycker jag!

Då är de väl roligare att ha ett TV-program med bara honom typ då...=)

Pusssssssssssssssss

Tv..

Åååh, va mysiga dom är människorna i "I en annan del av Köping" Så kul när Tobbe står vid micken o inte säger nått utan alla bara väntar på ett tacktal, o sen får han fram -Köping. Och hela publiken bara jublar..haha
Nästa vecka är sista programmet ju...Undra bara om det kommer en till säsong sen?

När vi får tillbaka vår dator ska jag ladda ned Gossipgirl för jag har missat flera avsnitt. Och en dag när jag är ledig o bara kan ligga och lata mig, ska jag kolla på alla programmen..haha Jag längtar!

Nästa helg måste jag komma och titta hemma och Matilda, Macke och Ester, för nu har dom flyttat. Hon är ingen Navestadbo längre ;) Hahahahha..Spännande spännande.

God Natt!
Pussssssssssssssssssss

9 mil...

God förmiddag!

Har suttit och övervägt om jag ska ta mammas bil upp eller tåget. Men nu beslutade jag mig för att ta tåget upp imorgonbitti, trots att det är mer fördelar med bilen...Å andra sidan kan jag ju åka upp imorgon, annars skulle jag behöva åka idag. Men de skulle va skönt o komma hem tidigare på fredag och sen ta bilen till jobbet i veckan.

Men mamma tyckte också tåget, om dt blir oväder..haha
Det skulle iof bli billigare för mig o ta bilen, för den är väl förhoppningsvis fulltankad också ;)

Stackars människor som åker Vasaloppet. Jag skulle få mjölksyra redan efter nån kilometer säkert hahah Tänk NIO mil då....Puuuuh...tur att jag kan sitta här i soffan och bara titta på ;)

Dags att äta en sen frukost.

Pussssssssssssss

Home

Idag ska jag ha en mysig hemmakväll tillsammans med mina skolböcker, datan och melodifestivalen.
Ni måste vara avundssjuka va? ;)

Jag har blivit silvermedlem på MQ...WOoohoooo! Man kan ju också fixa ett MQ-Mastercard så man även får poäng när man handlar i typ livsmedelsbutiker m.m. Det skulle ju vara super...då är det inte så svårt att bli guldmedlem där heller...Men orka att ha flera kort..jag har ju ICA-kortet när jag handlar..annars missar jag ju ICA-erbjudandena...det är ett problem det där med alla kundkort..

Nu är det dags att laga middag.

Pussssssss


Barnkommentar..

På jobbet hade en med sig en bok som innhöll massa kommentarer från barn. Barn är ju så sköna asså..de säger saker utan att tänka o är så ärliga. Man skrattade så man tjöt nästan..
Iaf så var det en som hade sagt såhär...

"Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktiga är att man har samma färg på hjärtat."

Så himla smart sagt. Och det stämmer ju verkligen. Barn är smartare än vad man tror.

Har precis pratat med morfar o han är ju så rolig. Han o mormor har försökt skicka sms till mamma o pappa. De är så coola, morfar är min idol, han är 82 år. Jag brukar få skriva en instruktion om hur man gör bl a när de hade köpt en digitalkamera. Förra veckan skulle han iaf ge sig på o sms:a, men han tyckte det såg så svårt ut i instruktionsboken..hahh men tydligen hade de fått iväg ett mess sen.

Dags att plugga och ta fram kyckling som jag kan göra till lunch! Kyckling, curry och tagligatelle...

Pusssssssssss

RSS 2.0