jobb, jobb, jobb

Hello!

Idag tog jag sovmorgon, nästan till kl.10 =)
Men jag måste ladda nu för denna vecka jobbar en hel del.
Jobbar:
Ons - kväll
Tors - morgon + kväll
Fre - morgon
lör - morgon
sön - morgon

Skitkul med kvällar också, lite variation + att man får lite dricks också =)
Men man är ju död sen på morgonen när man ska upp och jobba igen. Hoppas på att få sova på hotellet.

I lördags jobbade jag hela dagen och skulle upp och jobba på söndagen. Fick sovmorgon så jag tänkte att jag skulle komma till halv 8. Ställde om mobilen själv på kvällen, men mobilen ändrade sig själv också, så klockan ändrades alltså 2 timmar bakåt. Vaknade till när min mobil var 7.00, men klockan igentligen var 8. Satte på text-tv för att försäkra mig om vad klockan var. Där stod det 8. Jaha, tänkte jag, har dom inte ändrat än. Kollade en annan text-tv, 8 där också. Ringde Birgitta och frågade vad klockan var och säger också 8. OK jag kommer svarar jag snabbt. Och jag var på plats 5 min efter =)  

Var på Ki-jympa igår =)
Men ikväll blir de ingen träning, ska på Cubus-kvällen istället.

Dags att göra sig iordning. Här kan man ju inte sitta och slappa.
Puss pussssssssss

Förvandling...

Ikväll är det myskväll med smörgås och varm choklad toppat med grädde ;)
Tur att jag var ute och gick min morgonpromenad och ska ut även imorgonbitti.

Idag har jag målat trappen. Tidigare var den i sån där ful träfärg och så har vi slipat och grundmålat och nu målat med vanlig färg. Den blev såklart vit. Imorgon ska vi nog lägga på svart nålfiltsmatta. Det blir kanon. Är supernöjd med övervåningen och trappen. Ni kanske får se bilder snart. Satte även upp gardiner idag också. Även lister kom upp idag.

Väntar på att TV-bänken blir klar nu. Den snickrar självklart Putte ihop och Tobbe lackar den åt oss =)

Imorgon kommer syster och då ska vi hjälpas åt att sätta upp väggdekorationer som jag köpte i en butik bredvid Gekås i Ullared. Det här blir toppen.

Måste måste göra klart köket nu i veckan.

Puss sålänge.

Söndag

Sofi: OJ, jag som trodde vi hade höga matkostnader. Joo, ett tips är att leva på nudlar i en vecka ;)
Nee, men laga alltid en rejäl middag så tar ni det till matlådor dagen efter. Då slipper ni laga mat 2 ggr per dag också =)

Ikväll började Gossip, helt underbart. Äntligen är söndagarna fulländade. One tree hill, gossip och ensam mamma söker.

Jag är vrålhungrig och försökte få min andra hälft att köpa Spicy, men icke. Nee, så nu blir det spaggetti & köttfärssås.

Imorgon är det dags för min morgonrutin igen. Är ledig både måndag och tisdag så jag ska ut och gå nu båda dagarna innan frukost.

Pussssssssssss

Budgetering..

Jag kan inte rå för det, men varje dag loggar jag in på Internetbanken och kollar om en ny räkning har kommit och sedan bokför det i min lilla budgetkalkyl som jag har gjort för varje månad. Skit kul! Då ser man hur mkt pengar man har till allt roligt sen, kläder, inredning etc. Idag t.ex. fick jag min mobilräkning. Den hade jag bokfört på 350 kr, men den var på ynka 222kr. Hahhaha Pinsamt låg räkning. Så det var ju positivt.

Har också försökt bokfört hur mkt vi handlar mat för på en månad. Inte alls roliga siffror. Men då har man ett mål till nästa månad att försöka dra ned på matkontot.

Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag träffa Jojo och Sandra och såklart Wilmer. =)

Pussssssss

renovering pågår...

Ok, nu är det dags att ta tag i det här igen. Har haft en liten semester från bloggen :P
Har jobbat väldigt mycket så jag har inte haft lust eller ork att skriva här.
Fick lön idag och det märktes på lönesspecen att jag jobbat mycket. Kul.

Har vart hos frissan idag och klippt samt slingat mig. Klippte en hel del faktiskt. Ni får se när ni träffar mig nästa gång =)

Det händer grejer här hemma. Soffan finns nu i butiken och den ena delen hämtar vi idag och den andra hämtar vi imorgon. Trappen är grundmålad så nu ska det bara slipas och spacklas klart i allrummet så ska vi se till att måla både trappen och allrummet så fort som möjligt. Är trött på allt slipdamm överallt i huset. Känns inte som att man vill laga mat i den röran. Men men, vill man ha det fint får man lida pin ett tag, är det inte så. =)

Så ligger det till i mitt liv just nu.

Pusssssssss

RSS 2.0