Framme..

HIhi, idag fick jag mina bantningsplåster som jag beställde i måndags! Gick väldigt fort faktiskt..jippi!

Ska hoppa in i duschen för ja ha vart o tränat, o sen ska ja testa ett sånt där plåster =) Får se hur det har gått efter 2 veckor..hahaha

Pusssssssssss

Body Jam & shopping

Har vart på Body Jam idag..det var väl kul men lite svårt o komma in i takterna lixåm. Kanske ska gå imorgon igen på det!

Idag har jag vart nere på stan o shoppat lite med carro. En tröjklänning från HM, present från pappa till mamma haha (hon fyller i Maj), underkläder och en svart jeanskjol. Den kostade bara 150 kr.

Snart får jag mina bantningsplåster som jag beställde igår..jippi! =)

Krig..

Nu är det krig! Mellan min linje, Stockholms Universitet och våra sponsorer.. http://www.dagenshandel.se/dh/dagensh.nsf/0/540EF9A6F9365B56C125726F0037442F

Vi och våra sponsorer vill ha utbildningen ute i Norrtälje och vi är typ 50 pers i klasserna, men Stockholms U. säger att det blir för dyrt, men då har ICA sagt att de kan gå in o sponsra med mer pengar..men de vill inte Stockholms U. förstå. Dom kör bara sitt rejs. Idioter. Vår utbildning är speciell för att den har en inriktning på detaljhandel o de finns ingen annan..så varför ta bort den, och göra bara till en vanlig ekonomilinje?

Fick reda på idag också att H&M och Coop inte kommer komma och föeläsa hos oss förns något beslut har tagits.

Glöm att vi ger oss!

Pussssssss

Blandat!

Just nu är jag så duktig, för jag tvättar mina träningskläder. Tror jag glömde ett träningslinne hemma, så ja har nog bara ett med mig. Kul! Ska jag tvätta varje dag då lr? men på torsdag mellan 19-21 är det klubbkväll på Intersport för alla friskis-medlemmar..så då kanske ja kan hitta nått mer träningslinne. Perfekt!

Min pappa är så snäll. Han har betalat min räkning till SU, studentkåren lr va det är..330 kr. Hihi.

Imorgon ska jag till UM och fixa nya P-piller tror jag..jag vill testa Yasmine, men dom är väldigt dyra vad jag vet. Vi får se va de blir. Sen ska jag o carro fortsätta ner på staden..för jag vill gå in på Village o shoppa loss lite..lite turkost till vardagsrummet =) Kanske kan hitta något klädesplagg också ;) har ju trotsallt fått lite pengar idag. Jippi!

Pusss

Aerobics

Har precis kommit hem från ett Aerobicspass på Norrtälje träningscenter. Det var helt ok, men jag hade velat köra lite hårdare..hon stannade upp typ efter varje gång o sen började om efter några andetag..herre gud kör på hela tiden så man blir helt slut istället..

Hon orkade säkert inte själv haha..

Det som kändes var väl magstyrkan lite grann. Tur att nått kändes. Man blev ju knappt flåsig utan bara lite varm. Vi får jämföra med aerobicsen på friskis o se. =)

Nu ska ja hoppa in i duschen strax.

Pusss

elle-galan

japp, just nu är det elle-galan på Kanal 5. Missa inte det =)
se om de är något snyggt mode ;) Jävla robotar o va det är som ska inspirera...hahaha
Metallic o sånt..haha

johanna, hon som köpte linnet på gina, det där as fula..hon är nog inne då ;)

Pussssssss

Popcornsmaskin

Min popcornsmaskin är helt skabbig. jag som var så sugen på popcorn o nu blir de inga =(
Vi har inte använt den på skit länge så är de typ olja som har torkat in o skit...bläää. Nu måste jag köpa mig en ny ju =/

skulle bara säga de! haha

ja just det! jag hittade tumstocken ;) under min stora väska i sovrummet var den hihi

pusss

spårlöst borta!

jag letar ihjäl mig efter vår tumstock! jag kan bara inte hitta den, vart fan ska jag leta? vad trött jag blir på detta. Tänk om man kunde ringa till allt som försvinner som man gör när man har tappat bort mobilen. =)

Just det. Kom och tänka på en sak förut..lr jag har tänkt det flera gånger. tänk om livet var en TV-serie o man kunde bestämma själv vad som skulle hända o så. men samtidigt skulle det kanske vara lite tråkigt.

Min navel har ajaj. Jävla piercing. Måste duscha o tvätta den tror jag..förstår inte jag har ju haft den i 2 ½ år. vad händer lixåm? Känner mig nästan gravid för jag kan knappt komma ur bilen hahaha Knappt ta på mig skorna heller.

Asså, jag förstår inte vad jag gör när jag jämt lyckas ändra typsnitt lr va fan det är. O ja kan inte heller ta bort det "Feta".

men men puss igen.

Rastlös och vill spendera pengar..

Jag är så rastlös. Har vart nere på stan 2 ggr idag..haha första gången köpte jag inge så jag gick hem igen. o så efter nån kvart gick jag tillbaka. haha

vill åka till Plantagen också, för vi behöver nya blommor i sovrummet.
Köpte förresten 2 jättefina krukor på Rum interiör, som jag har spanat in rätt så länge och idag slog jag till =)

Nu sitter jag o spanar in lite saker på Tradera, men jag hittar inge speciellt..bara skor som är dyra =(
men jag vet inte om jag vågar köpa på tradera ändå..haha

Nee, ja måste iaf åka till Sofie och hämta min skor hos henne, för imorgon åker jag upp igen. Tråkigt.

Puss allihopa.

Shopping

Idag träffade jag Johanna och sandra en sväng på stan..käkade lite o sen fyndade jag o sandra lite granna. Vi köpte ett par skor var..det var halva priset på dem så dom kostade bara 240 kr på Din sko =)

Här har ni den:
Kom ihåg att den är snyggare på!

Sedan köpte jag bara 2 st behåar en på rea o en vanlig. Alltid bra o ha!

Igår förresten så köpte jag en jättefin navelpiercing från Gina tricot. Sofie köpte också en faktiskt o den var med fin =) Såg idag att den var slut.

Nu har vi vart o handlat mat till ikväll, för ikväll ska vi se den nya Beck-filmen! Jippi, jag älskar Beck och Wallander!

Fick den nya datorn igår så nu kan vi ladda ner massa filmer o bränna..wohooo!

Pusss hej

Thailand, Malaysia, Kambodja, Kenya, Mauritius?

jaaa, då ska vi idag prata om resor.

Först skulle vi till Thailand, men nu vet jag inte..vi är lite inne på typ Kambodja eller kanske Malaysia men sen hitta ja även Mauritius som såg fint ut..Eller varför inte åka till Kenya? Vi får se. men ja tror inte dom går att boka än, det är bara Thailand än så länge.

Någon som har varit nånstans av dessa länder? Något att rekommendera? Eller kanske några andra förslag?

Nee, vi ska väl prata lite om resor idag, men de blir nog inte att boka något! Tråkigt. jag som vill boka nuuuuuuuuuuuuuuuu, så jag är säker på att vi kommer iväg. men de tror jag nog.

Puss puss nu flyger jag iväg ;)

Utgång..

Igår var de utgång och de blev Otten..Shhiiiiit vad folk det var!
Man kunde inte ens dansa förns man fick en knuff här o en knuff där..skit kul. massa fjortisar var de också...nu börjar alla 89-or också komma ut..

Nee va hemsk ja låter men det är de också..känns som vi nyss va 18 år o nu kommer alla 89-or, dom är ju bara 15, 16 för mig typ. hehe

Iaf så kom de två tjejer o bara knuffa till mig o fie tror ja..o ja bara vände mig om o sa, Men herre guud... o så sa sofie att hon spottade mot oss då.. MOGET!

Lite tur hade vi i kön iaf..sofie hittade 40 kr så hon kom nästan in gratis ;) och jag 20 kr hahah så garderoben blev gratis för mig. jag hittade även en mobiltelefon i kön, men den var jag snäll o lämnade till vakten. Sånt tar man inte! Hoppas den kom till rätta, men de är ja tveksam till. 

Jaaa, så var den kvällen iaf!

Fattig

Visste ni att det är den fattigaste dagen på året idag!? Det ni! Dagen innan löning o månaden efter jul, då kan man inte va mkt annat är fattig!

Nu är jag back in town! Wohooo..underbart.

Vill ni veta nått helt sjukt? Nu för tiden så behöver jag inte skrapa rutorna på utsidan..utan det är bara frost på insidan. Helt sjukt..jag sitter i bilen o skrapar så det blir som massa snö inne i bilen!

Pusssssssss

Ki-balans (med afrikansk dans)..

Vad är det för skillnad igentligen på "alla sidvisningar" och "Unika besökare", när man kollar på statistiken?

Nu har jag vart o provat på Ki-balans. Inte som jag hade tänkt mig, men de va lite jobbigt iaf..trodde de skulle vara mer balansövningar.

Johanna & Sofie, hon hade med lite afrikansk dans också =) Det ni! Jag kanske följer med er på söndag, för jag åker nog upp till norrtälje på måndag morgon.

God natt alla, för mer skriver jag inte för idag!

Pusss

Linda Rosing

..hon må vara en märklig människa!

Läste idag att hon kanske skulle bli chefredaktör för en manlig tidning med glamourmodeller..haha
Hur lyckas hon få jobb igentligen? Bionda då..hur patetiskit är inte det då..hon hade tydligen supit sig as full innan uppträdandet också. Normalt! Men nu kommer det värsta. Kommer ni ihåg hennes parti? Unika partiet? hahahahahhaha Skrämmande. hur många röster ick hon? 11st?

Ska äta nu o sen träna!

Imorgon får jag åka hem =)

Puss

Fjällen..

fan vad glad jag blir när jag tittar ut o ser att det är massa snö...så är de blå himmel o bara helt underbart...
Jag saknar fjällen lite granna, lr rätt mycket..var ett tag sen man var där.

Igår gjorde jag och Erika en snölykta vid infarten till parkeringen..o sen när vi kom hem från träningen senare så hade någon gjort en till snölykta på andra sidan..så de va jättefint sen när båda lyste =)
Snölykta


Är ledig idag från skolan..skönt skönt..tänkte åka in till sthlm. Men va ska ja göra där utan pengar? haha bara gå o glo lr? :P

Nee, men vi går ner på lilla staden här istället. Lika mysigt det..haha

Nu ska ja fixa iordning mig så ja blir vacker =)

Puss puss

Spinning

Shit, hur jobbigt är inte spinning då! Det är helt sjukt asså. Man är ju slut efter bara en kvart o då är de typ bara uppvärmningen som man har kört..

Dricker som en tok gör man ju också!

Jag ska hoppa in i duschen nu, om min syster slutar prata med mig i telefonen snart! Oh det gjorde hon..ja lockade med att hon skulle pressa apelsiner o dricka lite. Fan va gott..jag vill med ha!

Pusssssssss

Bantningsplåster

Hahahah..kolla här vad jag hittade! http://www.chiconline.se/productview.aspx?c=10&s=18&p=1002
Det är något slags bantningsplåster. Tufft! Undra bara om det funkar..ja skulle iaf vilja testa..hur skönt som helst, bara byta plåster lixåm!

Någon som testat det? Berätta om det funka!?

Puss pusss

Friskis

Oj, vad mycket vi har hunnit med idag...
vart i skolan, handlat vart på friskis 2 ggr o ikväll blir det 1 tredje. Haha

Men det är så att vi va på Friskis och frågade om dom va intresserade av något samarbete med studentföreningen. Och det var dom! =)  Dom skulle diskutera det lite o sen skulle vi säga hur vi hade tänkt det lite o sådär...hoppas det går fort så man kan köpa ett kort snart.

Fick pengar av pappa så ja kan köpa ett träningskort, tur det..jag tänker inte betala för 2 st. Har ju ett hemma i Norrköping med på Worldclass.

Ikväll ska vi gå på spinningen. 17.30 med Lena för den som vill veta. Hon är himla bra faktiskt.

nu ska ja ta mig något o äta, pastasås kanske med kassler?
Jaa..de låter mumsigt!

Puss allihopa

från 1 till 10 på 4 sekunder..

Jag kan inte förstår hur en människa kan förändras så snabbt. Det känns som det har gått bara över en natt. Herre gud!

Åååååååååh, jag orkar inte ens bry mig längre! Så dålig stil!


Varför.

Varför kan snön aldrig få stanna mer än ett par timmar? Det var ju så mysigt igår ju..massa snö o stora fina snöflingor! Snöflinga

Igår kväll när vi hade kommit hem från mamma o pappa var vi ute o kastade lite snöbollar...msyigt mysigt!
I stockholm ska det tydligen vara lite snö..de får man väl hoppas på då =)

Nu ska ja packa, träna pilates, duscha o sen städa upp lite här hemma tror jag.

Puss pusss

Studentveckan & Shopaholic

Snart har det gått 2 år sedan vi tog studenten. Det är helt sjukt hur fort tiden går asså. Det känns som det var igår som vi var så nervösa för den första dagen med upprop i aulan och man undrade om man skulle hamna i samma klass som sina vänner och det gjorde vi, en alldeles underbar klass....lr inte. Men de blev ju bättre på slutet trots mina o Athras intriger...Det var många starka viljor..men för det mesta hördes bara våra..haha

Ja säger bara till alla som har studentveckan kvar att uppleva..ta till vara på den, festa varje dag o NJUT! Det är så jävla underbart..Den veckan tillbringade vi lika mycket med klassen som under de alla 3 åren. Helt sjukt! Jag saknar den veckan och vill bara blicka bakåt o uppleva den igen =) Kan man det? Backa tiden o bara njuta? neee..knappast, men jag önskar!

När man går i grundskolan och gymnasiet så är det en lättnad. Man vaknar varje vardag och går till skolan, ledig på helgen och så rullar det på sådär...efter sommarlovet så är det likadant ända tills man slutar 3:an på gymnasiet. Och sen då? jooo, man är arbetslös och PANK! Lr dom flesta är väl det iaf..

Men själv lever jag på studielån..Jippie!

Men en dag kanske det blir någonting vettigt av mig också...inte bara en shopaholic! ;) Men jag kan ju inte råför det, alla mina vänner är ju likadana o man blir ju som man umgås....

Någon som känner igen sig i mina tankar?
"Men den är ju så billig, bara 99 kr, så jag  bara måste ha den"
"Shit, va snygg den är..den matchar ju min väska, den köper jag!"
"Den kostar 200 kr nu o den har kostat 400 kr alltså tjänar jag 200 kr, skit bra!"

Jaa..typ sådär resonerar man som tjej! ;)

Pusss pusssss


Lagligt eller olagligt?

Nu siter jag här i min ensamhet o tittar på postkodmiljonären..fast den är visst slut precis. Så börjar Let´s dance nu =) Undra vem som åker ut ikväll..första paret ut. Stackare! men innan det har jag faktiskt hunnit med ett Pilatespass här hemma i vardagsrummet =) Duktig Anna!

Shit..ja undrar om det är lagligt att vara såhär vit som jag är..jag måste sola. Men det är nog lagligt eftersom det är vinter =) ska kanske sola imorgon om jag kommer iväg o träna. Men samtidigt är jag så rädd för o få cancer, men o andra sidan så får man ju det av allt nu för tiden. Men o andra sidan igen, varför utsätta sig för extra fara?
Jaaa, de kanske nån kan svara på?

Puss o god natt!

Vår bästa år..

Asså, det blir ju så fel det här med kategorier. Om man vill skriva om så mycket saker va ska man välja då lixåm?

Iaf..Våra bästa år är ju så himla bra =) Det är nog bara jag o Sofie som ser det i hela världen..haha Men man kan ju inte slita  sig..o så om man missar det ena dagen då har dom gjort det så bra att man kan se det på morgonen dagen efter =) Vilken Lycka va ;)

Nu ska ja fixa mig..puss pussss

Titta de snöar..

Titta de snöar...

Det ju så mysigt med snö...säg nu att vintern äntligen är här och får stanna? Men samtidigt önskar jag att de va sommar o jätte varmt ute..

Ska ner på stan snart o lämna tbx min väska från Vagabond som har gått sönder...dålig kvalitet. Så ska ja fixa mina fransar kl. 15.00. Måste lämna tbx mitt träningslinne också som jag fick i julklapp för det har också gått sönder...men ja vill ju så gärna ha det. Kanske finns några kvar? Men annars blir det ju perfa, för ja har ju inte så mkt pengar!

Ta 3 betala för 4

Jaa..som jag tidigare har skrivit så var vi på Ett Glas igår o käkade..
Och natt så vaknade jag och kunde inte somna om förns efter 2 timmar..o då kom jag och tänka på att vi betalade för 4 dricka men vi beställde bara in 3, för jag tog ingen extra. Men 25 kr är väl inge o bry sig om..men så är det iaf!

Nu sitter jag här med HICKA som aldrig går över., och högt hickar jag också.

Pussssssssssss

en påse säck!

Imorgon slutar den här kursen som vi håller på med. Skönt med en liten ledig helg =)
Sedan startar en ny termin, min fjärde termin faktiskt...det kan man inte tro va.

Jag är rastlös.

Jag har en sån träningsvärk efter skivstången igår att jag knappt ens kan sätta mig på toaletten..varje steg känns som en tung påse säck eller va man kan säga..skönt de skulle va o vara kille o kunna stå o kissa. men då vet jag iaf att de gav nått igår då. =)

Nu ska jag ut o gå en promenad för de är så tråkigt o ligga inne i lägenheten hela dagen...sen ska ja o mitt hjärta till Ett Glas och äta..jippi!

Ja vet iaf vilken förrätt jag ska ta, Vitlöksbröd...det är så himla gott att det nästan smälter i munnen..sen kostar det bara 29 kr tror jag..o det är så himla stort..ett stor ciabattabröd.

Nee, nu blev jag hungrig..haha

Men ha en underbar dag mina vänner =)

Puss puss

Jag Älskar Dig!

Jag har fått stränga order av min käraste pojkvän att skriva här hur mkt jag saknar honom. Och jag saknar Dig enormt mycket här i min ensamhet i Norrtälje.  Eller helt ensam är jag väl inte, men ingen o mysa med o krama o pussa på. =( Men iaf, Jag Älskar Dig!

Sen måste jag bara tillägga att Susanna Kallur vann Jerring-priset precis. Det var hon mot Tre kronornas herrar. man blir ju nästan tårögd ;) Hejja Sanna! Hon är nog min idol, efter pappa.

Ståhej..

Asså, det är ett sånt ståhej kring träning såhär efter nyår...ORKA!
Men imorgon ska faktiskt jag träna ;) Skivstång..det är gratisvecka på friskis nu så man kan ju passa på o testa lite olika pass.

Nog om träning.

Sitter o tittar på idrottsgalan...va duktiga alla är där asså..tänk om ja också kunde vinna OS-guld! Kanske ska vara med i Dam-kronorna? va tror ni? hahaha

Hallå..jag vill bli miljonär. nån Norrköpingsbo vann tydligen dryga 3 milj. i helgen...o då frågar jag mig:
-När är det min tur o vinna sådär höga belopp?

Puss allihop..

Bortblåst..

..tro det eller ej, men jag har blåst bort. Bort till Norrtälje!

Hjälp va de blåser..man blir ju rädd. När stormen Gudrun drog in över Sverige så var ja på Gran Canaria, så jag vet inte hur de va då..men det här är nog liknande. Man kan ju inte sova för att de blåser så mkt..varenda vindpust hörs ju.

Men iaf så skulle jag ta tåget upp till Sthlm..o ja va lite smart o tittade på internet först om tåget va inställt o allt sånt där..men inte vare det..men sen när pappa skjutsade ner mig till station så står det inställt! Smart! Men då fick ja ta Swebus upp..ganska segt med bussen 2 timmar i stället för tåget 1h 15 min. men men. Jag överlevde o nu är jag här hemma o det är huvudsaken.

Varför är de inget bra på tv för? Nee, ja får gå o lägga mig istället helt enkelt.

God Natt puss puss

Tabbar...

Jag är så jävla klantig asså. I måndags åkte jag upp till Norrtälje och när jag är vid Södertälje ringer mamma o frågar om jag packade i laddaren till datorn...Inte fan gjorde jag det...samtidigt kom jag på att internetsladden inte heller var ipackad. Så där har ni svaret varför jag inte har skrivit i bloggen på flera dagar.

Igår kom jag med tåget hem till Norrköping, så bilen står kvar där uppe sålänge. I veckan kom La redoute katalogen och vad tror ni att jag gör...glömmer den på tåget! FAAAAAAAAAAAAAAAN!  undra om man kan ringa o be dom skicka en nya katalog? För jag hittade ju en hel del grejer där i =)

Asså, jag förstår mig inte riktigt på bloggen..varför blir de kursiv text på allt jag skriver? Jag vill kanske bara ha på nån mening! och nu får jag inte bort det alls..haha

Imorgon återvänder jag iaf till Norrtälje, sitter här o bevakar sista minuten ;)

Idag ska vi leta resor till Thailand i vinter, jag vägrar vara borta på julafton, så vi får åka 25:e =)
Ikväll ska vi också fira pappa och kusinen, David som har fyllt år! GRATTIS till dom.

Pusss pusssssssssssss

En vanlig tråkig jävla söndag!

Ibland kan livet vara så tråkigt! Och det är det just nu, för jag är så rastlös, men samtidigt så trött för att orka göra nått!

Skulle gå på promenad förut men såklart att det ska börja regna då! Typiskt.
Kanske ska köra lite Pilates istället.

Måste packa lite till imorgon också..för då åker jag upp till Norrtälje igen..så börjar pendlingen igen varje vecka. Men det är det värt! =)

Nu har vi slängt ut julgranen här hemma..ska väl börja ta ner alla julsaker..har väl inte så mkt..men lite är de väl ;)

Ska tillbaka till Face imorgon igen..o bli vacker =)

Jag har nog kommit på mig själv att jag är beroende av Coca Cola IGEN! *Suck*
Jag har ont i huvudet varje dag när ja inte får nån cola..Inte bra Anna..men nu ska de bli som vanligt igen. För när jag är i Norrtälje dricker jag ingen Cola så det är bra. Där uppe kan man säga att jag går på avvänjning =)

Puss allihop..


Sing-a-long

Detta program är ju bara för roligt ju! Man längtar till lördagar för att få se det...haha
I år hade dom ändrat på det lite..men de va lika kul för de...

Speciellt när Kurtan skulle nynna med hörlurar på sig till Botten Anna...hahahaha

Puss på er

Shopping

Gjorde något test på Expressen.se..
Sådan här shoppare är jag dårå:


Patologisk shoppare

Du instämmer helt i 5 påståenden eller flera. Du lider troligen av köpberoende eller är att betrakta som en shoppingmissbrukare ("patologisk shoppare").

Men riktigt så farligt är det ju inte!

Idag har jag iaf köpt kryddburkar ;)
Puss puss

2006 & 2007

Nu är det min tur då o göra den här tyckte Malin..så jag får väl göra de!


Tre saker jag skäms för:

- Att jag inte tränar som jag ska
- Att jag aldrig har vägt så mkt som jag gör
- Att jag har fått fortkörningsböter


Tre saker jag är stolt över:

- Att jag är så snäll =)
- Att jag aldrig ger mig, vilket ofta lönar sig..se bara på polisens arbete...
- Att jag växer och mår bra! Nee, inte vet jag.


Tre händelser år 2006 som jag aldrig kommer glömma:

- När Matilda ringde o sa att de blev en flicka som tittade ut
- Vår 3-års dag när pappa ringde o sa att han fått fortkörningböter också
- Tyvärr, nyår

Tre saker jag vill göra i år 2007:

- Lata mig hela sommaren och bara sola o bli brun
- Åka till Thailand över nyår
- Köpa Triss och bli miljonär


Tre saker jag inte kan klara vardagen utan:

- Min Älskling
- Mina vänner
- Pengar, för då kan man ju varken shoppa eller äta mat


Tre personer jag beundrar:

- Pappa
- Morfar
- Mig själv ibland


Tre personer jag utmanar att göra en liknande lista:

- Sandra
- Anna S
- Johanna


Bara o vända hem igen då..

Jägarns....
Vi gick upp tidigt för att vi skulle träffa Sofi och marcus och träna kl. 9.30
Så kommer vi dit..och dom öppnar 12.00! Fyyy säger jag bara! Jävligt kul lixåm..
Men jag funderar på att köra en runda med pilates =)

Pussar


Kullerbytta

Vilken UNDERBAR dag... lr inte!

Skulle åka o handla idag..men hur jävla mycket pengar har jag då..inte mycket..jag vill ju inte ta julklappspengar till o handla mat med! Så måste jag gå runt o gå utevägen eftersom vi bara har en nyckel ner till källaren som går till garaget.

Iaf när jag öppnar garaget, så går jag nerför den lilla backen för o komma bort till bilen..o va fan tror ni händer. Joo..det är så att jag inte har någon klack kvar på ena skon..så den är svin hal..så jag halkar o benet glider typ undan så jag ramnlar och slår en kullerbytta mitt i backen. det första jag gjorde var o titta om någon såg mig..men där hade jag tur ;) Det gick iaf bra..lite skrapade händer och en smutsig kappa, men inte mer!

Sen ser jag att min mobil har fått värsta jacket..så nu vill jag inte ha den längre..det är jätte fult. Min nya fina mobil, som den en gång var! *Suck*

Nu ska jag sova innan nått annat dumt händer.

Puss pussss

Toppform..

Idag har Anna varit duktig. imorse kom vi iaf upp och åkte och träna, i form kan jag lova att ja inte var i..haha men vi ska dit imorgon också..så till sommaren ska jag väl vara i toppform ;)

Fast för tillfället sitter jag här och dricker lite coca cola *Fyyy*

Nu sitter jag och pluggar i min ensamhet, men de går rätt så bra tror jag..har nog fått fram 2 ord till..men pappa måste hjälpa mig o kolla lite o så. Tur att man har en sån snäll och duktig pappa, vad skulle jag göra utan honom?  =)

Vad gör alla barn idag då? Om jag skulle ringa runt och höra lite?!

jag skulle behöva gå till stan o köpa rouge och sen vill jag ha en sån där ögonfransböjare som är varm o går på batteri som böjer fransarna ;) Det använde dom på mig när jag var på Face, så jag skulle vilja köpa en sån också..hoppas dom säljer de!

Nee, nu ska jag återgå till plugget också..

Puss pusss

Ugly Betty..

..är precis slut, och jag missade första kvarten för jag trodde att det började kl.21 men icke!

Idag har vi vart på stan, Jag, Jojo och Fie.
Först hade jag planerat o bara köpa en rouge o inget mer. Men Johanna berättade att man fick 50 kr rabatt i veckorevyn på Make Up Store så då tänkte jag att jag köper den en annan dag så jag kan klippa ut rabatten. 50 kr är viktigt hahah ;)

Iaf så blev det 2 tröjklänningar..Fyyyy Anna!
Men dom va fina =) En lila från Vila och en vit stickad med knappar fram från Vero Moda.

Jag vill köpa skor också..men igentligen har jag inte pengar..för jag måste betala mobilen också ju...så då kan jag inte köpa nån mat i Norrtälje om jag är pankrutt...men riktigt så illa är det inte!

Snart kommer min älskling hem till mamma o pappa o hämtar mig..för jag har ingen bil här. han ska få lite mat här också...den bortskämda typen..mamma är för snäll mot han! ;)

Pluggade lite lite idag..men jag har lite i huvudet också..måste bara skriva ner det jag tänker hahah Men orka!

Kanske utgång på Fredag? Några mer som ska ut? Så jäkla tråkigt nu när 89-or också kommer in...hahah Småttingar! Eller är det vi som är gamla? :P

Nae, nu måste jag ta tag i mitt liv, måste sova tidigt ikväll så vi orkar upp o träna..haha imorse när klockan ringde så vände jag bara på mig o somnade om. Det kändes som det var mitt i natten ju..haha så det blev ingen träning...

Pussss på er

The Holiday

 Jahopp, idag har vi vart o sett denna film. The Holiday

Jag, Johanna och Sofie. Och jag råkade äta upp popcorna innan bion hann börja..haha
Den var jäkligt bra, så den rekomenderar jag...säkerligen mest en tjejfilm =)

Nee, nu ska jag gå o sova..
God Natt alla! Sov gott och Dröm sött

GRATTIS

HIhi, jag visste det, jag visste de!

Grattis får man väl säga igen då..nu när du har erkänt =)
Malin ska bli mammiiii! Gulligt och sant!

Jag spana lite på familjeliv...det var så jag fick fram de ;)

Puss pusss

Dag 1

Första dagen på det nya året då!
Jaa, hur känns det?
-JOoo, men de känns bara bra =)

Jag vet en hemlighet, som inte många andra vet! hihi

Igår var vi iaf här hemma o käkade o sådär, alldeles för mycket..blev proppmätt hela tiden haha!
Asså, det är ju helt omöjligt o ringa till folk vid 12. Jag kom inte fram till någon. Sen ringde jag vid halv 1 igen o de gick inte heller =(

Undra om man ska ta o käka nått..vaknade visst sent!

Jaja, men God fortsättning och allt sånt där...puss puss från lilla mig

RSS 2.0