Today I have...

Idag har jag:
Jobbat
Lunchat med Johanna
Gjort nagelförlängning
Köpte upp mitt presentkort på Vera Design

och nu ska jag:
åka ut till mamma och gå en promenad

och ikväll ska jag:
sova ;)


Presenter i mängder

Det är betydligt fler som har varit inne på min sida än vad jag har kommentarer. Fyyyyyyyyyyy

Här hemma har det iaf varit fullt hus. Hela släkten förutom en kusinfamilj för de är i Danmark och storebrorsan jobba i GBG. Men det var väl tur det, för fler sittplatser hade vi inte. Så kom Frank förbi med paket också. Mycket trevligt.

Presentöppning är det bästa jag vet och här kommer min presentlista:
Pengar till att slösa
Pengar till att spara..haha
Presentkort på Vera Design
Armband
ett till armband (som jag ska byta)
ring (som jag också ska byta)
Blommor + blomlåder superfina
träningskort
mobil
parfym
kalender
Thaikryddor
bestickset
Boken Tjuvlyssnat

Ska få mer av kusinerna nästa helg när syster också fyller år.

Tack för mig, nu är det bara några timmar kvar på min födelsedag, men de ska jag användas till en promenad med mammsen.

Pussssssssssss

The Big Day

Idag är det stora dagen på året. Jag fyller 22 år. HURRA HURRA HURRA.

Presenterna bara strömmar in och kl. 16.00 kommer släkten på fika.
Av min älskling fick jag min vackra mobil för några veckor sen och i fredags kom det ett paket på posten.
Oj, vad är det här tänkte jag, jag har inte beställt nått och det konstiga var att det stod i mitt namn. Så vänder jag på paketet och där står det Avs. Erika Öhman. Åååååh, vad glad jag blev.

Hon hade skickat ett paket till mig på posten som innehöll en bok med tjuvlyssningar. Ni vet ju att jag brukar lägga upp lite tjuvlyssningar på bloggen från tjuvlyssnat.se och så skickade hon deras bok. Wiiiiiiiiiii.
I boken låg det ett bokmärke som hon hade gjort själv med bilder på oss, så jag vet var jag är i boken. =)
Sen fick jag ett GB-kort (glassogram) så jag får gå o hämta ut en gó glass gratis.
Det är vänskap. =)
Tackar så mkt.

Pusssssssssss

Vilken diss..

Ljungberg lämnar landslaget, men fortsätter i West Ham United FC.
Fyyyyyyy, vilket svek mot Sverige. Men är det en förlust? Jag har ingen aning, jag är inte så insatt...haha

Nu är det Petter på The Voice-TV och då kommer Matilda upp i huvudet..för han är den enda hon tjatar om.

Dags att sova?!
Ensam och övergiven. Johanna gick precis och sambon är borta, han som ska vara hemma och ta hand om mig. Fyyyy. Jaaa...alla bara dissar idag.

Mormorscykel..

Idag köpte jag mig en så grym cykel förstår ni. En tantcykel eller mormorscykel som det även kallas. Åååh, jag är så lycklig. Det är en liten födelsedagspresent från mig själv faktiskt ;)
Måste ta ett kort så ni får se hur underbar den är. Kanske blir att måla om den.

Cyklade hem med den från affären och den höll. Super.
Har aldrig varit där förut, men butiken ligger i en lada på fjärilsgatan, nära Ljus i Hem. Lite skabby, men jag fick mig iaf en mormorscykel som jag har velat ha, så jag är helt klart mer än nöjd.

Dags att åka o handla, men denna gången tar jag bilen.

Pussssssssssss

Nedräkning..

Endast två dagar kvar till min födelsedag. Jippi.

Fyller hela 22 år faktiskt ;)

Matilda Sofia Maria Johansson

Det råder en viss avundsjuka i min vänskapskrets. Matilda är avis på Johanna därför att Johanna har fått ett eget inlägg i min blogg och det har inte Matilda. Sedan är Matilda även avis på Johanna därför att hon blir bjuden på mat.
Nu måste jag reda ut detta och ställa i ordning allt ;)

Så här kommer ett eget inlägg tillägnat Matilda Sofia Maria Johansson.
Förra veckan fick jag ett SMS av Matilda där det stod följande:
Räkna just ut att vi känt varandra i 9år. Sjukt! Haha

Det tyckte jag var så gulligt skrivet och det är faktiskt helt sjukt. Det har redan gått 9 år sedan vi började sjuan tillsammans. Men första året umgicks vi inte direkt utan det kom nog i åttan och framförallt i nian. Vi levde med varandra då kan man väl säga. Sov hos varandra, möttes halvvägs med mopparna påväg till skolan osv.

Alla vet ju att hon är en hypokondriker, men ibland kan det ju vara allvarligt, men åt henne skrattar man bara.
Det är nog bara hon och jag som får våra blåsor i ögonen (inte vagel, utan små pluppar).. När vi var i Åre på skolresa i nian så fick hon för sig att hon hade HIV, så hon ringer till sin mamma o berättar det och hennes mamma säger "men varför skulle du ha det?" och Matilda vräker ur sig, "Jaa, vad tror du".

Vi har gjort mycket roligt tillsammans och vi kommer vara vänner för livet, det är en sak som är säker. Nu väntar jag bara på bröllopet, så ska det bli en hejdundrande möhippa. hahaha. Hon är så himla nervös inför den, för jag har världens plan.

Jag får inte glömma hennes underbara dotter, Ester. Världens sötaste unge. En stor eloge till Matilda för att hon är världens bästa mamma till sin dotter. Och du vet att jag alltid ställer upp när jag kan.

Tillslut vill jag bara säga att jag är väldigt glad att jag har dig som vän och du är en av mina allra bästa vänner, men det vet du! Love You!

Pusssssssssssss

Matlagning på hög nivå..

Shit vad det är gott med Ben & Jerry glass...hemma i frysen ligger det just nu en av sorten Fossil Fuel som är min favvo. Mumms. Tog lite som förrätt, och sedan blev de fisk och klyftpotatis spetsat med citron. hahah

Nu när jag börja så bra med ett mat-inlägg så får jag väl fortsätta på samma spår.
Igår nämligen så köpte vi en elgrill till balkongen som vi invigde och Johanna var vår första gäst.
Älsklingen satt ute på balkongen i blåst och kyla och grillade kött, korv, haloumi, lök och paprika, medan jag o Johanna stod för salladen och dukningen. Resultatet blev super gott, så det kommer nog grillas mer på vår kära grill.

Ikväll ska vi käka tacos, men det dög tydligen inte för Johanna......

Pusssss

Bellme..

Jaa..som de flesta vet driver ju Blondinbella internetsajten, Bellme.
Idag kan man köpa mina älskade läppglans, Lancome Juicy tubes, för 99 kr. Superbilligt, men sen spanar man in frakten på 49 kr. Hallå, hur i hel friden tänker de som står bakom det? då är man uppe i 150 kr, Ok, man tjänar runt 30 kr och det tycker jag är lite sådär.

Sen provad jag att googla på Lancome Juicy tubes och hittade en annan sida där de också säljer läppglanset för 99 kr och frakten är endast 28 kr. Det tycker jag är helt OK. Lägg i varukorg, tack! Och med ett klick så är den hemma för endast 127 kr. Jippi.
Hemsidan är iaf: http://www.donnabeauty.se/

Pussssssssssss pussss

Nedräkning..

Nu tycker jag det är dags för min årliga nedräkning. Jag har väntat in i det längsta, men nu kan jag inte hålla mig längre. Ska ner på stan sen halv fem och möta mamma för att kolla lite presenter till mig =)

Idag är det iaf 6 dagar kvar tills jag fyller år =) Halleluja!

Pussssssss

Moviestar

Är precis hemkommen efter bio med Matilda och Johanna och filmen vi såg var självklar Sex and The City.

Den var klockren, jag skulle kunna se den igen =) Den måste alla gå o se t.o.m. de som inte är några SATC-fan. Den är verkligen att rekomendera. Hoppas det kommer en tvåa hahaha.
De är så himla sköna, vilket liv de lever igentligen..haha sjukt kul!
Men jag trivs med mitt, men fatta o bara dra iväg till mexico...om man ändå skulle åka till New York i höst....

Innan bion blev det en pepparstek på Highlander Inn....Mmmmmmmmmm, ljuvligt gott.

Midsommar..

Trevlig midsommar!

Nu ska jag snart bege mig ut till Johanna och hennes släkt, så ska vi dansa runt midsommarstången. =)

Guide

Dags att återigen uppdatera bloggen och mina kära läsare för hur mina senaste dagar har varit ;)

I måndags som sagt så skulle jag ju få finbesök; Carro & Morgan (klasskompisar från Stockholm), vilket betydde storstädning i söndags. Putte tvättade fönstrena och var så duktig. Så har vi vart på returpunkten, men vi måste åka en vända till dit. Hahaha. Om jag nu hittar alla grejer som jag har "gömt" som vi ska slänga.

I måndags vid lunch kom de iaf och alla var hungriga så vi gick ned till stan o käkade. Jag åt såklart Chicken, men Morris är ju vegitarian och carro ville inte ha kebab, så de valde Donken. Jaa..de som går miste om det godaste ;)

Sen gick vi ett varv i butikerna och jag köpte mig ett par gladiatorskor på Vagabond där det var 2 för 1. Så Carro och jag köpte oss ett varsitt par. Lyckos oss, för vi betalade endast 250 kr var.
Så tog vi en runda till Knäppingsborg och fortsatte mot Manesa för att kolla menyn och boka bord, men det var ju fullt. =( Men vi fick tillslut plats i sofforna som inte går att boka. Så det var så mysigt. Satt och snacka skit och åt tapas. Helt Perfekt.

Innan middagen iaf så gick vi förbi Laserdome och de ville så gärna spela, så det var bara att trava in (Carro hade aldrig spelat det) och sätta igång. Igår och idag har jag haft lite svårt att gå ;) Träningsvärk så in i norden. Neee, förra gången när vi spelade på gymnasiet då var det ungefär 5 ggr värre, men det känns iaf. Jag kom iaf på fjärde plats, Morgan trea och Carro sjua, av ungefär 14 st. så det var ju helt OK.

På tisdagen så åkte vi till Söderköping och traska omkring där och Carro fick se hur en slussning gick till för det har hon heller aldrig upplevt. Hahah. Vad har stackars fröken upplevt i sitt liv? Så tog vi självklar en glass på smultronstället och det var verkligen uppskattat. De var så nöjda och glada över min lilla guidning dessa två dagar. Tog en minigolfrunda också. Ni behöver inte ens fundera över vem som vann....JAG, såklart.

Pussssssss

Lyckligast..

Förresten så fick vi VG på vår kandidatuppsats. Jihaaaaaaa...vi är så jääääävla bra. Jag lever för uppsatser och dissar tentor.  GRATTIS till mig och Erika =)

Arg, Argare, Argast

Jag är så arg så arg så att det nästa kokar i mig.

Förra veckan fick jag mitt betyg på uppsasten vi skrev under våren. Och vår handledare har lämnat in de papper som behövdes för att allt ska registreras. Och nu måste jag bara komplettera med det till linköpings universitet. Men, nu kommer problemet. INGEN vill hjälpa mig med detta känns det som. Det är examensavdelningen som måste skriva ett intyg/förhandsbesked om vilken examen jag har tänkt att ta ut osv. Men för att få ut en examen så är det 3 mån. väntetid och de har massor att göra. Jag har ringt runt till tusen personer känns det som och de säger olika och Sthlm har att man kan komplettera fram till den dagen man börjar, men de låter ju konstigt om man igentligen inte ens skulle råka vara behörig, då är det ju någon annan igentligen som skulle fått börja.
Hon på Stockholms sa att den 19.e så är det sista dagen för gymnasieelever att komplettera, men hon i Linköping sa att det var så för mig med. Ååååååååååååh. Jag kommer aldrig få iväg något brev. Så ringde jag till examensavdelningen, men de kan man bara nå mellan 10-12. BRA! *Eller inte* Imorgon jobbar jag fram till 12 så det är ju inte så bra de heller..men jag får väl fråga om jag får ringa ett samtal bara =)

Vad ska man annars göra i höst liksom. Kul! Känner redan paniken infinna sig. Tur att jag har hotellet lite iaf, och det kommer väl bli några helger på hösten sådär. Så har jag ju två tentor i vinter som jag ska göra, så jag får väl satsa på de redan nu. Hahaha

Sen kan jag agera barnmamma åt Ester varje dag vid behov.

Dags att unna sig en chokladruta. Mumma ;)

Pusssssssssss

Olyckan är framme..

Hello hello!

Just nu står det tvättning på schemat, så jag springer upp och ned här och styr och stället. Sen råkade det hända en liten olycka i tvättstugan. Sist jag tvättade stoppade jag tvätt- och skäljmedlet i tvättkorgen och nu när jag kom ned vände jag upp och ned på den för att all tvätt skulle ramla ut. Och hoppsan så ramlar tvättmedlet också ut, av en konstig anledning. Hummm...bara börja sopa.

Uppe i lägenheten pågår fortfarande rensning och städning. Tar lite varje dag så man inte tröttnar ;)
På måndag kommer Carro och Morgan hit och sover över till tisdag, då måste jag ju ha det snyggt.

Pussssss

Nöff Nöff



Så himla söt. Grisen vågade inte gå i leran, så ägarna satte på han gummistövlar och nu leker den för fullt. Coolt.

Nu ska jag fixa mig och sedan ner till stan och leta födelsedagspresenter.
Jippi.

Pussssssssss

IKEA

Idag har vi vart på IKEA. Mitt andra hem, men jag har lugnat ned mig lite mot förr tycker jag. Men även om man inte handlar så är det kul att titta.

Men idag handlade jag lite iaf. En trådkorg till garderoben, 3 söta burkar i olika storlekar. Kanske tänkt för att ha kakor i, men vi har aldrig kakor hemma, så jag får helt enkelt komma på någonting annat att ha där i. =)  Servetter i olika färger. Sen tror jag inte att det var så mkt mer.

Det går framåt här hemma med städningen. Två kartonger försvann upp på vinden idag och från vinden försvann två barstolar och ett diskställ. Jippi. Frågan är bara vad jag ska göra med mina tallrikar och glas.

Pusssssssss

EM-fest

Vad ska man säga? De är helt fantastiska, vårt svenska landslag. Wiiiiiiiiiiiiiii.
jag är riktigt stolt. Hoppas det går hela vägen bara. kanske lite tidigt att säga, men vi ser framåt.




Det jag är mest stolt över är att jag sa till Jojo precis när matchen börjat, att Zlatan kommer vara den första som gör mål. Vem hade rätt då? Jooo, jaaaaaaaaaaaag!  Hejja Zlatan,.

Pussssss

Första, andra, tredje, SÅLD

Nu är våra sängbord sålda. La upp de igårkväll på blocket och en tok ringde halv nio imorse 2 ggr PLUS att hon pratade in på mobilsvar och ber mig ringa upp. Sen ringer hon igen halv tio och då tänkte jag att det är väl dags att vakna så jag svarade och vi bestämde att hon kommer kl.19 ikväll. Underbart. Det var en som hade mailat också och skrev. Jag bara måste ha dina sängbord. Jaha, synd tänkte jag att du inte ringde, för nu är de sålda.

Ska åka ut till Billbäcks med mamma när hon slutar jobba. Kanske köpa mig en solros. Men den kommer nog blåsa bort på balkongen i denna storm. Fy bubblan, säger jag bara.

Passade Ester igår mellan 16-19 ungefär och då lärde vi henne säga "Fy bubblan", men hon säger mer fy blubban. Haha så söt. Vi gick till ica o tog en glass i värmen sen gungade vi och så gick vi hem och Ester åt pasta med falukorv, gurka och tomater. Hon är tacksam när det gäller mat. Tur det.

Pusssssssss

Sommarplåga?

Förlåt, men jag kan inget annat än att garva när man hör de sjunga.

http://www.youtube.com/watch?v=xaGo4Ip0GTI&feature=related

Så illa det låter, bättre om Markolio skulle sjunga ;)

Pussssssssss

I´m back in the town..

Hej hej i sommarvärmen!

igår flyttade jag hem alla min tillgångar till Norrköping och Skepparegatan, så ni är vi sambos på riktigt. =)
Och för tillfället är det mer än kaos i denna lägenhet. Jag hade mer än vad jag trodde. Men jag ska börja sortera allt en regnig dag. man kan ju inte slösa bort en solig och varm dag för att sitta inne o sortera. Hahah

På kvällen åkte vi ut till Pollas land och grillade. helt underbart gott. köttspett, fläskfilé och kycklingspett. Så grillade vi även Haloumiost. Mmmmmmm, vad det är gott. med lite citron på så gör det susen.
Senare spelade vi kubb och kastade mackor, som det så fint heter. ni vet när man kastar stenar på vattnet som ska studsa. jag är väl ingen hejjare på det, men jag klarade tillslut 4 studs och jag tror Polla vann med hela(!) 7 studs.

Har precis kommit hem från stan nu. Var där en sväng med syster för hon behöver kläder och jag köpte ett så fint nagellack för 49 kr. tycker nagellack annars kan vara så dyra. 90 kr minst. Blev ett fint och somrigt, perfekt till min prickiga och somriga kjol. Haha!

Nu ska vi åka iväg till kusinen som fyller 26 år. Där ska vi grilla och prata skit. Trädgår´n ikväll kanske? Men jojo är ju skapligt bakis idag..haha
Matilda, ska du med?

Pussssssss

Nationella prov..

Nationella prov redan i tredje klass?

Jaa, vad ska man säga. Anledningen är väl för att man ska se vad varje individ behöver hjälp med.
MEN, skolan är inte individanpassad och så handlar det om att följa upp allt i efterhand. Och hur bra skulle det gå i dagens samhälle när de bara skär ned på allt?! Större klasser och färre lärare. Ja, logiken går inte riktigt ihop?

Alla som känner mig vet att jag inte är super bra på engelska (men iaf i matte), vad fick jag? Joo, gå stödengelska. Och vad lärde jag mig? Rabbla verb och grammatik. Det var det enda jag fick lära mig och det var inte det som var mitt problem, utan jag måste få ett större ordförråd. Nej då..jag fick gå i "CP-engelska", som jag så fint kallar det, och lära mig samma sak år in och år ut. Aldrig någonting nytt, för de trodde att alla hade grammatikproblem i klassen.

Jag tror en lärare ser direkt vad en elev behöver hjälp med så jag tycker att vi kan skippa NP-proven!

Tack för mig.

Nu ska jag packa vidare för imorgon flyttar jag hem.

Pusssssssssss

Bästaste Johanna Maria Stenqvist!

Det här inlägget ska jag tillägna JOHANNA STENQVIST, som fyllde 22 år igår (som jag glömde bort!). Ett stort GRATTIS till henne.

Hon är en av mina allra BÄSTA vänner och man kan lita på henne till 110%. Hon ställer alltid upp och glömmer aldrig min födelsedag. Så jag skäms oerhört mycket. Men ingen kan dock glömma min då jag tjatar om den i ungefär 3 mån.

Bara så ni vet så fyller jag år om 24 dagar. *Host*
Men nu kom jag in på mig, jag skulle prata om min kära vän Johanna. Jaa, hon flyttade till kvarnberget för ganska många år sen, men hon känns nästan som nyinflyttad. haha. Men då var vi inte riktigt kompisar. Gick i parallellklass i 6:an och sedan bytte jag skola. Hon var bästa kompis med Sofie, som jag också var och är kompis med och på den vägen lärde vi känna varann och det är jag oerhört glad över idag, det vet du =)

Vi tycker likadant om det mesta och under gymnasietiden var det alltid du och jag. "Där hon är, är jag och där jag är, är hon." Jaa, vi satt ihop kan man säga. SOm det så fint heter, "lika barn leka bäst", stämmer nog ganska bra.

Men nu ska ni veta alla mina andra vänner, att jag tänker på er också och är väldigt glad för att jag har er och ni vet vilka ni är =) Ingen nämnd, ingen glömd!

Älskar Er!

Pussssssssss

Brandbil och grönt hår..

Glömde berätta om en liten händelse igårkväll när jag jobbade. Strax innan kl.18 går brandlarmet i hela köpcentrat så alla kunder får lämna butiken och såklart vi också. Så står vi vid entrén och då hör jag en upprörd man som pratar med väktaren.Hör något i stil med "Men hur ska jag kunna ersätta?" Och en svarar, "det får du ta med försäkringsbolaget". Och han är tokig...så ser jag en tjej med blondering och en påse på huvudet. Hmm...Mannen var frisör och tjejens hår började du skimra grönt. Stackars tjej! (Jag tror inte han hade nån försäkring för den delen.)

Vi stod där ute i säkert 20 min. innan brandmännen gav klartecken. Och sedan vet jag inte hur det gick. Hon skulle säkert bli fin till avslutningen....

God natt

Pussssssssssss

Djurgården..

Imorgon blir det förresten att åka ut till Djurgården. Mysigt.
Så då ska vi använda vår kära picknickfilt. Den invigdes dock idag i min lägenhet, eftersom jag blev av med soffan idag. Haha..så vi har suttit inne på golvet och haft picknick.

Tar väl tunnelbanan till slussen och tar Djurgårdsfärgan ut. Kanske slinker in på Gröna Lund(?), om jag får bestämma.

Dags att duscha.

Pusssssssssss

Rundtur i Sthlm och Sollentuna..

God kväll!

Min Putte kom upp till mig igår och ska få ta me sig lite grejer hem sen när han åker imorgon.  Så idag har vi åkt in till Universitetet och lämnat in böcker för idag lämnade vi in uppsatsen. Super skönt. Som man har jobbat med den så är det nu skönt att vara klar. Så tog vi en sväng förbi Rösjöbadet och campingen där för att checka läget. Har aldrig varit där. Ett par badade och det hade varit himla skönt. Riktigt varmt idag. Men man ska inte klaga.

Så åkte vi hem och käkade lunch o så åkte vi vidare till Sollentuna Centrum och satt på uteservering. För att senare bege oss till Stinsen för lite shopping. Bästa köpet idag var picknickfilten med matchande väska och sedan en kylväska i samma mönster. Woho.

Sen åkte vi hem och sola lite på balkongen och åt jordgubbar, så var det dags att bege sig till jobbet. Och jaaaaaaaa, vi vann denna månad också. 500 kr presentkort. Tjoho. Ska handlas upp imorgon när det är sista dagen för mig =(
Fick förresten ett fint arband från mina kära arbetskamrater som matchar med mitt Miss Dee halsband, som jag ärlskar för den delen. Så imorgon är det jag som bjuder på fika. =)

Sony Ericsson - W890i

Den är min. Min efterlängtad telefon.


w890i, Mocca. Helt underbar och rent ut sagt helt fantastisk.

Blev en tidig födelsedagspresent av min plutt. =)

RSS 2.0