Pjäxor till salu

Ska sälja mina slalompjäxor som har blivit försmå. De är strl 37, svarta och snygga. ;)

Hade mina små aningar om att de skulle kunna vara försmå och idag åkte jag hem till mamma och pappa för att prova dom och gissa. Jaa, de var försmå. Helst ska jag jag ju få plats med en socka i också. Men som tur är så har vi kvar min systers gamla pjäxor som jag får ta istället.
Det är som vanligt när man är lillasyster; Man får ärva allt. ;)

Hoppas att jag hinner sälja dom innan vi åker till fjällen. Då får jag ju en slant förhoppningsvis. =)

Har vart ledig från träningen i två dagar nu. Musklerna behöver också vila ibland. Men imorgon kör vi hårt igen.
Ska försöka hinna köra några pass innan vi drar till fjällen (fest hela kvällen),

Bye bye!

Pussssssss

Coca Cola

Idag är den stora Coca-Cola dagen. Mmmm...vad gott det är. Men nu när jag inte druckit på en månad och tar den första klunken då är min tanke:
"Var det bara såhär?"

Jaaa, men i våra stora tunna ölglas och med lite is i så smakar det super gott.

Imorgon kör vi en månad igen, jag och Johanna. Vet inte om jag får "fuska" i fjällen, kanske när vi ska ut o käka iaf. Vi får se.

Ska ta reda på tvätten nu från igår.

Pusss

Hem ljuva hem

Sitter hemma hos mamma och pappa. Har blivit bjudna på god mat. Oxfilé och potatisklyfter med grönpepparsås. Såsen är ju underbar.

Har uppdarat antivirusprogrammet på datorn, så nu är jag skyddad i ett år framöver. Underbart.

Nu ska jag fortsätta se på Let´s Dance.

Pusssss

Alltid något..

Bättre än inget.

Bilden får tala för sig själv...


Kom hem från ett Aerobicspass för ett tag sen. Har precis ätit och nu är det duschen som gäller.
Måste komma i säng tidigt ikväll eftersom jag ska jobba imorgon.

Pusss och god natt för idag.

Blomsterarrangemang..

..har jag pysslat med idag.

Här får ni ett litet smakprov på mina vackra skapelser, haha:







Pusssssss

Förmiddagen avklarad.

Vad har jag hittils gjort under denna förmiddag då?

-Jo, jag har ätit frukost, provat min nya fransböjare med värme och planterat två nya blomdekorationer.

Fransböjaren var väl lite sisådär måste jag väl erkänna. Resultatet syns säkert mer och bättre hos personer med lite längre ögonfransar.



Mina blomplanteringar är jag rätt så nöjd med. Bilder kommer lite senare idag. Tager vad man haver, som man så fint säger.

Imorgon ska jag jobba. Jippi. Cash is King.

Storlek hit och storlek dit..

Var på staden idag och mötte upp Sandra, Wilmer och Johanna. Gick en sväng och jag skulle absolut inte shoppa något, för det tillåter inte kontot. Blev en lunch (sponsring av mamma med rikskuponger), men jag kunde inte hålla i plånboken iaf. Blev ett par ljusgrå chinos.

Provade ett par på Gina först, men där fick jag inte ens upp byxorna över höften och jag vägrar gå upp en storlek. Så då blev jag förbannad på mig själv och beslutade mig för att jag o Jojo skulle vara tvugna att ta en promenad idag, vilket vi också gjorde. =)

Provade samma storlek på Cubus och de satt Perfekt, med stort P ;) De vad billiga så jag skyller på det, trots att kontot är tomt och att vi ska till fjällen. Sjukt att storlekar kan skilja så mycket. Men tur det, för nu blev jag mer taggad till att träna igen imorgon. 

Pussssss

Sportfåne

Johanna har gått och blivit sportfåne.

Vi har tränat nu tre dagar i rad och så gick vi en promenad idag. Imorgon kör vi Aerobics igen, så fyra dagar på raken. Och det ska ni veta att det hör inte till vanligheten.

Något stort är också att jag fick med henne på hockey idag. Synd bara att dom inte vann, men de kämpade bra. Synd att de missade så många chanser. Nära skjuter ingen hare.

Pussssss

Ny design....

Jag vet inte riktigt vad jag har gjort med min bloggdesign. Det är som en djungel när man ska försöka lära sig desiggrejer. e i side fick inte plats tydligen, eller det syns inte iaf, så vi får se om jag kan lösa det en vacker dag.

Såhär får det se ut ett tag tills jag orkar ändra ;)

Pussssss

Ny vecka - Mer träning

Har har vart iväg och tränat nu med Johanna. Blev ett medelpass. Körde ett även igår. Vi har kommit igång bra nu och det är jag så glad för. =)

Är glad för en annan sak också...

Idag har jag fikat med Matilda och sedan har vi bakat hemma hos henne. Vi bakade inga godsaker, utan vi bakade bröd. Himla gode blev de och min syster ringde nu o frågade efter receptet och hur de kunde blir så fluffiga. Jaa, vi har tekniken i fingrarna, sa jag ;) Ester bakade jättesöt små bullar.

Nu ska jag se på Öga mot öga, en dokumentärserie där offer möter gärningsman. Intressant. Sedan är det snabbt in i duschen och krypa ned och läsa min bok, Gravidchock.

Pusssssss

Photoshopar..

Jag leker för fullt här hemma =)
...i Photoshop alltså.


Photoshop

Glömt att berätta att mamma o pappa köpte Photoshop i Sthlm, när jag skrev tentan.
Igår installerade jag det på deras dator och idag på min =)
Så nu ska jag försöka lära mig lite hur man gör saker och ting. Mamma funderar på att köpa en bok om Photoshop, det kan nog vara smart =)



Pusssssss


Ögonfransböjare med värme..

Vilken lycka såhär på förmiddagen.

Min värmefransböjare gick sönder härom veckan, så går jag för en gångs skull in på Bellme och vad är dagens vara tror ni?

Joo, dennna mekanism:
En ögonfransböjare med värme.



Så den har jag beställt hem nu. På Face använde dom en sån på mig när jag hade fransförlängning, så den måste ju vara bra =)

Pusssssss

Rallyförare nästa..

Ni ska vara glada att ni låg hemma och sov imorse när jag var ute i stormen och försökte ta mig hel till jobbet.
Här hemma var det snöblandat så det funkade att köra, när jag kom ut mot Maxi och på motorvägen var det typ kaotiskt. Det snöade och blåste och inga plogbilar syntes till. Det var sådär spårigt i snön så jag knappt själv kunde styra. Ibland höll jag på att köra av vägen.

Motorvägen körde jag 60-70 km/h på och det var lika spårigt här. Skulle försöka köra om en bil, men ingen hade kört i omkörningsfilen och bilen styrde därför dit den själv ville, så det var ingen idé att ens försöka köra om den andra bilen. Vid avfarten till Strömsfors höll jag också på att glida av vägen.

Sen sista biten mot kolmården så var det snö, snö, snö. Några gången fick jag sladd, men jag rätade upp bilen så snyggt. Haha Jag ska nog bli rallyförare, någon som vill bli min kartläsare? =) Fram kom jag, dock 2 min. sen, men jag hade nästan räknat med att bli ännu mer sen, eftersom jag körde hälften av vad man kör annars på motorvägen.

Vid några tillfällen hade jag lust att bara ställa mig vid vägkanten och ringa till mamma. Haha

Puss pussssss

Wii Fit kvällen till ära..

Kort om dagen:

Arbete 6-12
Sova middag 14-16
Hämta Putte vid tåget 18.15
Laga Thaimat med Matilda o Ester 18.30, även Macke kom förbi efter sin träning
Spela Wii Fit och Matilda var ta-mej-fan sämst på skidhopp. Hahahaha
Macke fick in tekniken tillslut och jag själv slog personligt rekord; 369 meter hoppade jag ;)
Putte, ligger lite mitt i mellan. Varken bra eller dålig. Haha

Nu: dags att krypa ned och sova, för imorgon jobbar jag 7-12.

Pusssssss och God Natt


Träningspass nr 3...

...på denna vecka. Undra hur många pass vi kommer upp i. Hahaha
Vi kom iväg på ett Aerobicspass idag iaf. Tanken var att vi skulle ha en vilodag eftersom vi körde hårt igår, men rastlösa som vi var så bokade vi in oss en timme innan passet skulle börja och det var ett väldigt bra pass. Det går vi på nästa tisdag också. =)

Imorgon ska jag på nån miljöutbildning på jobbet mellan 13-17 och sedan blir det Hästen med Mathy. T.o.m. pappa o farfar ska gå imorgon. Pappa hade fått några gratisbiljetter eftersom dom sponsrar Vita Hästen. Tänk om han kunde sponsra mig med ;) Haha, joo då, det gör han ju också.
 
Skulle bara få ur mig att jag har tränat idag också, så ni blir lite avis och får lite dåligt samvete ni som bara sitter hemma och latar er ;)

Ska börja läsa en bok imorgon tänkte jag. Undra vilken, jag har några på lager som jag inte börjat på en. Kanske om jag skulle börja med Gravidchock, den låter lite rolig.

God natt!
Pusssssss

Dubbelpass

Ojojoj, idag har vi kört hårt Johanna och Jag. Två pass på raken körde vi. Jaa, tanken var att vi skulle gå på Danspasset. Vi (iaf jag) hade höga förväntningar på det och har gott och längtat hela dagen tills klockan skulle bli sju.

Men, säger jag bara, vilken besvikelse. Man såg ingenting, så man visste knappt vad man skulle göra, det var baa stå och flaxa lite och jag  blev inte ens svettig. När jag går och tränar vill jag svettas och känna mig helt slut efter passet, så man kan gå hem nöjd, glad och stolt över sig själv. Men hallå, jävla lekpass.

Mitt under passet sprang vi ut och bokade in oss på Medel och nu, nu är vi helt slut och har verkligen kört hårt. Nu kan man känna sig stolt över sig själv och veta att vi har svettats. Dags att hoppa in i duschen, pressa lite apelsinjuice och ta hand om sista tvätten.

Skulle kört Step imorgon på lunchen, men nu är vi så trötta, så det blir en promenad. Vi hade ju inte räknat med 2 pass idag. Haha

Pusssssss

Städmani?

Har städat hela dagen och alltså inte satt min fot utanför dörren. Det låter hemskt, men som en timme ska jag iväg och träna. Idag blir det Danspasset. Hoppas, hoppas, att det är ett bra pass. Då bokar vi det varje Måndag =) Träningskläderna hänger på tork så jag hoppas att dom är torra tills jag ska ha dom om en timme. Annars är ju hårblåsen ett smart instrument att torka kläder med.

Idag åkte även alla julsaker upp på vinden. Bytt gardiner m.m.

Nu värmer jag Thaimat från Spicy. Och nu plingar det.

Återkommer om hur danspasset var senare ikväll.

Pussssssss

Tvätta, tvätta, tvätta

Nu ska jag nog ta hand om tvätten. Har ju inte hunnit det i veckan när jag har haft fullt upp o plugga till tentan igår.
Och imorgon ska vi tvätta igen, så då blir det ännu mer tvätt, så bäst att ta lite idag och lite imorgon.

Har vart o köpt termobyxor tills vi ska till fjällen o sen köpte jag en skidjacka till Putte. Den kan du få i födelsedagspresent ;) Termobyxor får han imorgon.

Måste prova mina pjäxor och min skidjacka, så jag kan ha allt. Men det borde jag kunna. Lite osäker på när jag köpte pjäxorna. Hade jag vuxit färdigt då?

Ikväll blir det en promenad istället för träning. kör hårt på Danspasset imorgon istället. =)

Sista tentan ever?

Idag har jag förmodligen skrivit min sista tenta. JIPPI!
Hade tenta i Affärsjuridik idag i Sthlm. Mamma o pappa skjutsade upp mig och så gick dom en sväng på stan, medan jag satt och skrev.

Hur det gick?
-Jaa, jag hoppas och tror att jag klarar mig. Men det känns som att jag kan ja gjort det, så nu håller vi tummarna tills tentaresultatet har kommit.

Man ska aldrig säga säkert. Juridik är svårt och luddigt, så det beror på hur läraren tänker. Hoppas vi tänker likadant ;)

Vilken befrielse det är. Nu är det bara att jobba, jobba, jobba och tjäna massor med pengar. Jag har inga tentor framför mig. Om jag inte skulle välja att plugga i höst igen, men det får vi se.

Pusssssssssssss

Viktkriget..

Ibland kan man ju bara bli så trött på Blondinbella. Hon säger jämt emot sig själv ju.
Nu detta krig mellan henne, Gynning och Katrin, så säger hon att hennes kropp ändras och det är ju inte så konstigt eftersom hon är 18 år?

Men vem var det som körde en LCHF-diet i höstas då? Om inte Blondinbella. Jaa, varför då? Vikten? Jaa, förmodligen.
Nu har hon själv blivit väldigt smal, så jag vet inte om hon ska yttra sig. Iof kanske inte Blondinbella skriver hur man ska gå o spy m.m. efter maten, men så smal som hon nu under hösten har blivit så tycker inte jag att hon ska komma och säga så mycket. Guuuud, så trött jag blir på henne.

Kraschlandning

Läste på Expressen om flygplanet som landade i Hudsonfloden efter att ha kolliderat med fåglar.
Piloten hade ropat ut i planet:
-Förbered er på en kraschlandning.

Och då undrar jag:
Hur ska man förbereda sig för en kraschlandning?
Den här gången gick det bra, men om en pilot ropar ut så till mig, så skulle jag tänka att nu dör vi. Jag ska förbereda mig inför mitt sista andetag. Eller vaddå?

Bara en tanke sådär som jag hade på fredagsförmiddagen.

Nu ska jag återgå till plugget. Sista dagen inför tentan. Hjääääälp.

Pussssssssss

Kreativiteten flödar

Missa skriva hur finurlig jag kan vara ibland.

Jag glömde toffs hemma, så jag tog ett par trosor och satte upp håret med.
Men jag lovar, de är nytvättade ;)

Estocolmo

Här sitter jag i min ensamhet i Sthlm, för att vara precis så befinner jag mig på Sankt Eriksgatan. Har pluggat och markerat alla lagar vi har gått igenom. TV´n får jag inte igång, så det enda jag har är min dator och mina skolböcker, men det räcker ju för mig. Man får ju inte vara kräsen ;)

Det är något fruktansvärt lyhört i alla dessa "gamla" lägenheter i Sthlm. Hur orkar man bo såhär? Man hör ju minsta lilla ljud. Så fort någon kommer eller går så hör man direkt när någon sätter nyckeln i låset. Jaa, tacka vet jag säkerhetsdörr ;) Just det, jag skulle ju inte vara kräsen.

Sprang ner till ett köpcentrum här i närheten, tror att det är typ vid Karlberg, iaf så låg det en PrisXtra som jag sprang in och handlade på. Shiiit, vad stor den var och direkt när man kom in så hade det som en buffé där de hade grillad kyckling, revbensspjäll, potatissallad, bakpotatis m.m. m.m. Så det köpte jag på mig iaf. Superbra. En konstig grej var placeringen av mjölkkylen. Shit, jag sprang runt flera varv i butiken och inte hittade, tillslut frågade jag en o han bara:
-gåå mot papper och sen vänster och sen höger. Eeeeh, helt sjukt. Jag såg inte ens den där hörnan.
Svårt för er att förstå, men den låg lite konstigt till.

Visst är det skillnad på Festis och Mer?
Festis tycker jag är godast, men Mer kan funka i kartongförpackning, inte i plastförpackning.

Pusssssssssss

Hurtbulle

Jag har blivit en hurtbulle. Igår var vi och tränade jag och Johanna. Vi var heeeelt slut efter passet. Haha. Men Johanna hon är rolig för så fort ett pass är jobbigt, då är det tråkigt. Hahhahaha

Imorgon ska vi på Aerobicsen. Ska bli spännande. Det är en kille som har passet. Jag saknar Jonas som hade stepen för många år sedan. Han var så satans bra och peppade oss hela tiden.

Söndag blir det nog bara ett vanligt medelpass.



Sitter uppe i pappas lägenhet i Sthlm just nu. Ska väl springa ned o handla lite frukost och middag till ikväll.
Jag är satans sugen på Coca Cola, men jag ska klara det. Ingen cola i hela Januari. Nu har det gått 2 veckor. Härligt jobbat. Som Jojo skrev så så ska vi fira med mängder av cola 1:a februari. Haha, kanske inte mängder men ett par glas iaf.

Nu ska jag fortsätta plugga till tentan som jag har på lördag(!).

Pusssssssssss

Måndag

Nu är jag förbannad.
Idag skulle jag gå på Danspasset och jag har sett fram emot det hela dagen.
Och så är det inställt. *Suck* Vilken besvikelse.

Jag får träna på mitt Wii Fit istället. Körde ganska hårt i förrgår och idag har jag träningsvärk. Det visar ju iaf att det ger nått. =)



Gällande min mobil så har den dött. På natten la den helt av och nu går den inte ens att starta. Som tur var så vaknade jag 04.20 för att Putte hade somnat i soffan och kollade till min mobil. Men den var ju som sagt död. Så jag fick ställa larm på en annan mobil eftersom att jag skulle upp och jobba. Jag säger då det. det var ren tur att jag vaknade, annars hade jag försovit mig och jobbet hade inte ens kunnat ringt och väckt mig.



Mina glasögon som jag tappade på tåget innan jul är åter. De kom in till hittegods på SJ häromdagen så jag hämtade ut dom idag. =)

Pusssssssssss

Borta - Hittad

Vad trött jag blir.

Jag har tappat bort min mobiltelefon. *Suck*
Och jag har verkligen inte pengar till att behöva köpa en ny nu heller. Jag hoppas att den ligger i Matildas bil, men jag är tveksam till det. Hon ska kolla nu efter Let´s dance.



Uppdatering.

Den låg ute, på mamma och pappas gata. =)

Pusssssssss

Sälen

Nu är det bokat.
Vecka 6, tors.-sön åker hela familjen Larsson plus pojkvänner upp till Sälen för att åka skidor. Ååååh, så mysigt.
Jag har verkligen saknat fjällen och mysiga Trollskogen i Hundfjället, så nu är jag superlycklig.




Dags att klä på sig för snart ska jag träffa Matilda.

Pussssssssss

Skridskoåkning

Idag ska vi åka skridskor tillsammans med Martin och Sofi. Jaa, det blir andra gången jag står på ett par skridskor på hur många år som helst. Men denna gången ska det nog gå bättre, jag har ju mina nya superskridskor ;)
Kanske tar med mig kameran också. Så måste jag göra en termos med varm choklad. Gud så mysigt. =)

Nu när jag skulle skriva skridskoåkning i rubriken så blev jag så osäker på stavning. Ser konstigt ut att ha oå bredvid varandra, men man kan ju inte sära på dem, för då blir det särskrivning och det är ju inte vackert.  Ett bindestreck då?
Skridsko-åkning. Neee, jag håller mig till skridskoåkning.

Dags att läsa lite affärsjuridik först.



Pussssssss

Vilka fynd..

Idag har jag sprungit ned på stan 2 ggr.
Först för att köpa vinterjacka. Vilken lycka. Dessutom fick jag 500 kr rabatt på jackan. Det var nog för att det var halva priset på allt i butiken och dessa boomerangjackor var undanhängda på lagret för att de inte ingick i rea. Undrar om man ens får göra så? Man får väl inte ha något "gömt" på lagret för att man inte vill rea ut det. Men hon erbjöd mig iaf 499 kr rabatt, så jag blev glad ändå.

Sedan skulle jag ner igen för att leta skridskor. Jaaa, hur lätt var det om man får fråga? Inte en enda skridsko i stan finns det typ. Intersport hade inte ens några tjejskridskor och på dom andra ställena så fanns det mest strl. 34-36. Tillslut fann jag ett par på Ica Maxi. Det var sista paret som tur var. Och jag fick dom för endast 200 kr. Tackar! 79 kr i rabatt..haha

Vilka kap jag har gjort idag. Nu ska jag nog gå iväg och köpa mjölk, undra om den kan vara på rea ;)

Pusssssssss


Jacka

Det funkar fortfarande inte att jogga på Wii Fit och heller inte att boxas. Eller den ena armen kan jag boxa med men inte den jag håller med kontrollen. *Konstigt* Jag har bytt batterier men det hjälpte alltså inte, så imorgon ska jag testa att synka kontrollen igen så får vi se om det funkar då.
Men som sagt, det är ju konstigt att allt funkar förutom jogging och boxning.

Gick en promenad ikväll med Jojo och Sophie och så körde jag 30 min. på Wii fit. Härligt jobbat.

Har haft en liten konversation/diskussion med mina kära föräldrar angående Boomerang-jackan jag skrev om för länge sen. Men nu har jag bestämt mig och den blir min imorgon, om det finns någon kvar. *Hoppas hoppas* Ibland ska pappor vara så envisa, men mamma är lite mer lättsam att övertala. Tusen tack till mammiiii. (Inte till pappa).

Nu är det natti natti.

Imorgon är det plugg och shopping.

Pussssssssssss

1 år..

..sedan vi förlovade oss är det idag. Wohoo. GRATTIS hjärtat =)
Det firar vi på varsitt håll, han jobbar och jag är hemma hos Johanna. Shit vad romantiskt.

Vi sitter o glor på Körslaget nu, var och hämtade mat på Spicy förut.

Mamma har vart på akuten hela dagen, typ 7-8 timmar. Hon o pappa var ute o gick förut och så halkade hon på en isplätt och slog i armen. Hon ringde precis och hon hade inte brytit den utan det var en blödning. Stackars mamma.

Pussssssssss

Skridskoåkning

God kväll!

Idag var det dags att åka lite skridskor. Jaa, eftersom jag inte har använt mina skridskor sedan jag slutade nian (tror jag) och då jag hade strl. 36, så fick jag låna mammas antika från kanske 80-talet. Haha. Resultatet kan man ju inte klaga på just därför. Oslipade och rangliga var vad dom var. Dags att köpa nya. Men jag stog på benen hela tiden och det är ju alltid något, men när vi åkte med klassen i nian då kunde jag fan göra piruetter och lite hopp, men  nu var jag som bambi på hal is. Haha

När vi kom hem körde jag ett pass på Wii Fit. Kul när man får nya övningar hela tiden, bara det att min lilla gubbe vägrar att springa när jag väljer joggingen. *Suck* Vad gör jag för fel? Jag har testat att sätta fast den i byxlinningen (eftersom jag inte har någon ficka) och så har jag testat hålla den i handen, men nej då. Han står bara och dumglor.

I helgen jobbar jag så ikväll blir det lugnt och imorgon med. Söndag blir det förmodligen bio med tjejerna. =)
Mysigt.

Pussssssss

Wii Fit

Såhär första dagen på det nya året så får jag väl säga att jag har varit väldigt duktig. Upp och jobbade 9-14.30 sedan åkte jag hem och sov (lite) middag, råkade visst sova i tre timmar. Så kvart över sex ringer mamma och väcker mig. Klockan sju gick jag o Jojo ut och gick i en timme och nu har jag precis kört ett wii fit pass här hemma.

Nu börjar huvudvärken komma för jag har ju inte hunnit äta något än. Hahha Det är ju inte riktigt bra...

Igår stod jag och rockade rockring flera ggr på wii fit och nu känner jag att jag har lite träningsvärk i midjan när jag skulle rocka lite idag också. Haha. En annan rolig övning är att man ska nicka fotbollar som kommer skjutandes och akta sig för fotbollsskor och pandhuvuden. Åka slalom är också kul. Jag är en jävel på yogan kan jag säga, men det är nog mitt balanssinne från gymnastikens alla år jag har att tacka.

Min personliga tränare önskade faktiskt Gott Nytt År när jag loggade in. Haha. Och den håller koll på om du inte tränade dagen innan. Då frågan han vart du var igår, om du var upptagen.

Så där har ni Wii fit i väldigt korta drag.

Dags för en dusch.

Pussssss

RSS 2.0