vecko update...

Matilda, nu får du lugna dig..hur ska ja kunna blogga när jag inte har en dator och inget internet. Men pappa o ja ska nog kolla på en ny dator och bredband tll mig imorgon...jippi!

Shit asså, det har hänt så mkt denna vecka. vi tar en sak i taget och en dag i taget.

Måndag:
Första dagen i skolan och jag sov i min nya lägenhet för första gången. En bra dag helt enkelt. Vi har en superbra lärare så de är ju bra. Jaaa iaf så var jag på Systembolaget i Solna o sökte jobb för carro sa att dom behövde massa. Men njaaa...dom hade haft 2 som provjobbat precis o fått in massa ansökningar hade dom också. Men chefen tog iaf mitt nr o sådär..Jaaa, sen bestämmer jag mig för att helt enkelt åka hem till Norrköping igen. =)

Tisdag:
Promenad på morgonen med Johanna. Gick till Brånnestad o runt där. Mycket bra! Tyvärr den enda promenaden såhär långt denna vecka. Men imorgon kanske jag hinner gå lite. Jaa, sen bär det av till stan och jag håller nästan på o svimma inne på Gina så min älskling pälskling får komma med ett par andra bekväma skor. de blidde helt enkelt gympaskor =) Jaaa, juste jag var ju på staden 2 ggr denna dag. Andra gången träffade jag Sofie och Karin, gick runt o spana lite. Köpte mig ett linne på Vero Moda. Jättefint!

Onsdag:
Neee, jag vågar knappt skriva det, men jag var på staden igen! Haha. Denna gång med Matilda för hon hade lite ärenden. Åkte och hämtade Ester på dagis också..så många söta barn hehe. Sen pluggade jag och packade lite. Självklart tittade jag på What about Brian.....superbra program ju!

Torsdag:
Uppe med tuppen för o åka ner till tåget och upp till Sthlm igen. Skulle träffas o prata lite om grupparbetet. Träffade Morgan ett sväng också, för han åker till Tokyo på Söndag och ska plugga där ett halv år. Good Luck! Letade efter mina söta och underbara gummistövlar, men de fanns bara ett par kvar i 36. tråkigt!

Fredag:
Skoltime igen. Begav mig till skolan vid 9 tiden ungefär och hade lektion till 15.00. sen nämligen var jag på arb.intervju på Dea på Stinsen köpcentrum i sollentuna. Erika som jag bor med jobbar där o hon sa att dom sökte, så jag va där och ska jobba på Måndag nu redan o se hur de känns o om jag duger ;) Sen va pappa så snäll o bokade tågbiljett till mig så jag slapp ta swebuss för alla sista-minuten va slut och dom andra biljetterna är så dyra. herre guu 445 kr för att åka 16 mil. det är inte klokt. jag räknade ut att det är 3 ggr så mkt som att ta bilen. Självklart väljer man väl bil då om man har den möjligheten o om man vill köra i sthlm. Ok att man kanske får lägga till Parkering, men ändå.

Nu ska jag äta! Pussss och Gó kväll!



Stockholmare..

Nu drar jag till Sthlm, för från och med idag är jag stockholmare! Usch o fy!

Lasset går strax för nu ska ja bara kissa o sen drar vi.

Pussssssssssss


24/8-07

Men hallå, lika duktiga som vi har vart hela veckan, lika duktiga var vi igår. Det blidde en promenad, dock inte lika lång som vanligt, lr så var de vi som gick ultrasnabbt. Den här gången var även Matilda med.

Vad gjorde jag igår igentligen?
Jag fixade nytt telefonabonnemang, telia mobil student, så nu fan sandra om de inte funkar så ringer jag o skäller på dig. Fick mail idag att comviq har ett precis likadant abonnemang...men skit samma, nu ringer jag nog mest till teliafolk?

Var snäll och lämnade in bilder åt mormor o morfar igår också ju...så dom är klara på 3 dagar..wohoo. sen kom tilda o hämtade mig i sin lilla peugeot så åkte vi till donken o mötte upp jojo, som kom fian förbi i driven med rille...så komiskt allihop bara. sen åkte vi hem till tilda o på kvällen en prommis som ni redan vet.

Neee, nu orkar ja inte skriva mer....pusssssssssssssssssss

Ingen ångest, Promenad och Akuten

Igår så jobbade jag och jag kan ju säga så mkt som att jag inte hade turen på min sida iaf. För har jag ut en stor kanna full med blåberssoppa på golvet i hela köket och sen ska jag ta ut tallrikar jaa, då har diskaren lastat dom så högt att några ramlar i backen. Men jag tror att jag fångade 3 st. iaf =)

Jaa sen skulle ja åka till mormor o morfar o hämta en micro jag fick, för vi har tydligen ingen i Sthlm haha. Sen så tror jag nu att min ångest har gått över iaf minskat lite. Fick pengar av mormor o morfar så nu kan man ju säga att ena skorna va gratis =) SUPER!

Ja men hallå, såklart jag ska skriva att vi gick prommis igår också, runt Stensgård o sådär...gick på 45 min. tror ja vi sa. o så hade vi åkt o handlat frukt så efter vår promenad, gjorde vi en fruktsallad jag o jojo. Mumsigt!

Jaa, men tro inte att kvällen är slut här, neee min kväll slutade uppe på AKUTEN! Nee, så hemskt är det inte som ni tror, det va Matilda som skulle dit för hon hade fått en allergisk reaktion som typ 1 på 1000 får...men nån ska ju vara den personen. Jahopp..efter 1½ h så kom dom ut o sa att det inte fanns några rum lediga så hon skulle bara svälja en tablett o nån vätska, typ kortison var de. bara sålänge. sen efter kanske 40 min lr nått så fick vi oss ett rum. dom stack med nålar o grejer, så ja är glad att det inte va ja som låg där. jaaa..tillslut spruta dom in det där direkt i blodet efetrsom den där tabletten hon hade fått inte hjälpte nått, så fick hon ligga ytterligare en timme, jaa så vi kom ju därifrån kl.3.00 och jag hade vart vaken sen kl. kvart i 5 på morgonen. så 22½ h va ja vaken igår då.

När ja kom hem så sussade ja så sött iaf.

Pussssssssssssssss

Fortfarande ångest över skorna..

Jag måste börja med att berömma mig själv. Igår gick jag en timmes promenad med stavar, och idag jaaa då gick jag 2 timmar. först hem från stan med mamma när hon slutade jobbet och sedan en timme till med Jojo. Ujujuj..men tyvärr inga stavar, men de gör inget.

Jaha..jag har fortfarande ångest över mina nyinköpta skor, så här får ni bilder på dom. Blir nog o lämna tbx dom från Bianco för 1200, känns som man kan hitta lika snygga för ett lägre pris, men när jag tittar på dom så blir ja så kär haha.

                               
           Bianco, 1200 kronor                                               Nilsson, 500 kronor

Kommentarer?? Hjääääääääääälp??

Imorgon ska jag jobba, klockan ringer kvart över 5 för klockan 6 ska ja vara på jobbet. Härliga tider..men extra pengar är väl inte fel. Då kanske ja ändå kan behålla båda? :P men ja måste ju spara till kambodja!

Puss o god natt, nu ska ja hoppa in i duschen.


Ångest...

Jag har sådan ångest!

Har självklart varit på stan idag o det slutade med 1 till par höststövlar, t-shirt till hjärtevännen, 2 burkar och ett par jeans. hjälp, ja kan inte handskas med pengar. köpte förresten 2 malar idag också till akvariet.

först va tanken att ja skulle lämna tbx dom ja köpte i malmö, för de kostade ju ändå 1200, men de är ju så fina..så ja vet inte...måste sova på saken. =)

Jag o Jojo gick en promenad och hör o häpna, ja fick med henne med stavar också. Så där gick vi med ett varsitt par stavar lite mer än en timme. Bra gjort! Och såhär ska vi fortsätta hela denna vecka, nu jävlar asså, nu är jag laddad.

Pussssss

Malmötripp och Gummistövlar

Jag är på jakt efter ett par snygga gummistövlar, för när vi var i Malmö såg jag ett pa skit snygga, svartvita med blommor på o sen en mudd upptill, för endast 199 kr från Bolagret. Men de va slut i min storlek. Så typiskt.

Nu sitter ja o letar efter några på internet och ja hittade några fina på www.have2have.se
När man söker på google, så kommer man ju bara till alla bloggar som har skrivit om gummistävlar hur kul är de......

Igår kom vi iaf hem från vår shoppingtripp i Malmö, åkte i fredags. Det var nån festival där nere, så de va massa folk o marknad o karuseller. Sara, den där roliga karusellen va där...den för 100 kr.
Köpte iaf ett par stövlar till hösten och sen ett linne. så lite blev de, men inte mkt. Hittade en skitsnygg klocka på Village där nere, men ja vet inte var ja ska ha den o sen tänkte ja att ja lika bra kan köpa den här i stan istället.

I lördagskväll var vi på den mysiga fonduerestaurangen, som vi har varit på en annan gång, det var så gott..så får man 8 såser till, men godast är vitlökssåsen. haha o så en efterrätt till detta. MUMS!

nee, om ja ska fortsätta leta dårå, så ja får mig ett par gummistövlar.

Pussssssssssss

Pictures...

ja måste skriva igen.....

Glöm inte kolla mina fina bilder på Pixbox Anna1986 heter jag där.

Sen så är jag nu medlem i Facebook men jag fattar noll asså...så lägg till mig alla som kan..för ja kan inte det själv iaf..Hahahahah

gó kväll...pussssssss

Stockholm med brudarna -07


Jojo, jag och Mathy


Jojo & Jag


Vi igeeeeeeeeeen..


Matilda ska göra sig snygg


Här ska dom göra sig fula, dom lyckas ju väl. Jojo och Mathy


Sara, jojo & Tilda


Saris och jojo (samma leende på alla)


Sofie & Jojo, dagen efter (Tyvärr ända fotot på Fie, men hon är ju ingen linslus direkt ;) )

Shoppingtur i malmö..

Fan va du tjatar Matilda! Om precis allting, du är som min morsa....haha nee ja skojja. Ok, Jag ska blogga sen ska ja väl försöka med medlem i Facebook om jag förstår....

Vart på ikea idag o kollat graderober...hittat två st. den bästa skulle va den som var en hörngarderob så man får plats med dammsugare o så där inne, ett litet städskåp. Men en med skjudörrar är ju snyggare. jaaa svårt val.

igår va ja hos frisören...så snygg jag blev asså. Som vanligt ungefär ;)

Imorgon åker jag mamma o syster till Malmö för en shoppingtur hela helgen. pappa åker ju till Berlin så. Så ska vi äta på en jätte mysig restaurang, Elyssé..dom serverar fondue där. hihi

Ska lägga in lite bilder från Sthlm nu tror ja...
va dum ja är..dom är ju på den andra datan...kanske kommer in ikväll då...

pussssssssss

Kändisfest och fyrverkerier..

Jahaja, iförrgår var vi ute o käka med jobbet, o de bjöd självklart, så varför inte ta det dyraste..haha nee då, men de va det ända ja kunde tänka mig att äta typ. Verkligen skum mat på Pappa Grappa. Trevligt var det iaf, satt där o snacka skit i 3 ½ h.

Sen ringde min chefs, killes brorsa o sa att han va på Grand, för han var tydligen med o jobbade på rix fm-festivalen. Så han bjöd dit oss, men de slutade med att det bara var ja o två till som gick dit. Efterfesten var inne på Bishops på övervåningen och det var ju bara vi "viktiga" personer med VIP-kort som fick gå upp där. Hahahah ;)  Kom dit kanske kvart över tio o då hade nästan alla kändisar gått. Tråkigt nog var inte Markoolio där. Men Marie Lindberg va kvar o sen Bosson. Men de va trevligt, de bjöd på skumpa o Gin & Tonic o så buffé. Tråkigt nog så är ju inte jag en champagne drickare, men ja smutta lite titt som tätt o försökte, men de gick knappt ner.

Jaaa, både Jenny och Elin skulle jobba dagen efter så de blev o åka hem nångång där efter 24 snåret. Och jag har vart ledig 2 dagar nu med idag då...så imorgon ska ja jobba o schemat slutar på söndag, men ja tog 2 extra pass mån. och tis. Bra med extra pengar.

Igår då, ja då köpte jojo mobil efter att vi hade vart i kanske 10 butiker o kollat priser, men sen tog hon nog den dyraste butiken ändå. haha En fin tlf blev de iaf o du är säkert nöjd. =)

Så på kvällen gick vi ner till Strömsholmen o käkade o kollade på fyrverkerierna. jag älskar fyrverkerier, det ska ja ha på mitt blivande bröllop om några år sisådär,.....
Mycket trevligt, dock var ju inte Matilda med, men hon får skylla sig själv, för hon missade nått iaf. Jaa men då var de dags o betala o var fan är min plånbok då...jo den är hemma. Oooops.Men snälla sara betalade sålänge så fick hon pengar sen. Sen tog vi trädgår´n iaf..mycket folk, men vi hittade 5 stolar så vi gjorde oss ett eget litet hörn o satt där, men sen fick vi bord efter ett tag. Så de va så trevligt så..liveband var de också som spelade, så de va lite drag på det.

Pussssssssssssssssssssssssssss

Kvinnlighet

Din poäng: 312
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!

Jag är mer kvinnlig än Matilda..så de så! Tänk att vi alltid ska tävla i allt!
Hoppas de går bra o köra nya bilen nu då. hehe

Nee, nu ska ja iväg o träna,  har vart på stranden today =)

Pusssssss

Klantarsel.....

Jag blir så trött på mig själv ibland...så klantig man kan vara. Kom just hem från Ikea, var där med tilda o jojo. Köper en stor svart vas för 249 kr, o va fan händer..jo den pajar när ja lägger ner den i bilen. Jag vet att det var mitt fel o att man oftast får byta sakerna, men de känns så fel för de va ju ja som klantade mig, o sen hade vi ändå bråttom hem så ja skulle ite hunnit byta den. Kanske om ja åker nästa vecka, annars får ja limma ihop den. de funkar det med.

Har faktikst vart o tränat både idag och i onsdags. så duktig ja är..ska försöka träna i helgen också..båda dagarna kanske? Vi får se om min ork är på topp, men det handlar inte om jag orkar lr inte, utan det är ett måste.

Var på skänninge marknad igår. Samma skit varje år, men de är mysigt ändå med marknader. Köpte 100 trådrullar för 10 kr och sen en såndär spray man ska ha i håret innan man lockar det så att det håller längre. =) Prutade lite på de, så ja fick det för 80 kr istället för 140. Sen fick ja popcornen för 15 istället för 20 ;)

Ska åka till mamma o pappa o grilla snart o sen blir de nog en lugn o mysig hemmakväll eftersom vi knappt har träffats på 3 veckor. bara på kvällarna o då har vi båda vart så trötta. Men ja skulle vilja vara med o spela Guitar hero för de ska matilda o jojo göra ikväll hehe.

Pusssssssssssss mina vänner

RSS 2.0