Ingen bra start på dagen..

Dagen kunde ju ha börjat bättre...
Vaknade halv 8 av nått oljud utifrån och kl. 8 ringde alarmet för jag skulle ut och motionera.
Jag gick i min egna värld och lyssnade på musik och när jag kommer strax innan Färgargården så skiter en fågel på mig. Fy, vad vidrigt. Bara ringa och be om att bli hämtad för jag tänkte inte fortsätta min runda med fågelskit på handen, solglasögonen och tröjan. Tror dessutom att fågeln kissade också, för jag var blöt i håret!

Nu har jag precis duschat av mig alla fågelbaciller. En helrengöring blev det.
Nu ska jag äta frukost och sedan fixa iordning mig.

Pusss pussssssss

Söndag

Imorgon kommer dunderlönen. Det ska inhandlas en hel del hem till lägenheten som ska fixas i ordning nu. Taket ska sänkas på toan, alla lister ska på plats, röret ska täckas och kaklas i köket. Undra om allt är klart sen? =)

Vi ska även åka o kolla på en varsin mobil imorgon =) Har fått återta min gamla eftersom jag slarvade bort min förra och hittade den sedan i snöslask. Gissa om den var fuktskadad ;)

Vi har helt enkelt fullt upp imorgon.
Imorgon ska vi även på äventyr. Mer info om det kommer =) (Nej, jag är inte med barn)


Idag har jag varit ledig. Helt underbart. Häromdagen försov jag mig, men inte så mkt iaf. Sandra ringde fem över 6 (skulle hämtat henne 6.00) och frågade vart jag var, så jag bokstavligen flög upp ur sängen. Men vi blev bara 6 min sena. Inte hela världen, men resten av dagen gick också åt skogen. Shit, jag har aldrig försovit mig i hela mitt liv, det är min mardröm. Alltså betyder det att jag måste varit helt slut i kroppen ;) Dagen efter var jag livrädd att jag skulle försova mig igen.

Inte mycket att skriva om..

Dålig uppdatering senaste dagarna. Jag har haft alldeles för mycket att göra :P
Men det ska jag försöka ändra på.

Har jobbat hela helgen och är inte ledig förän torsdag nu. Låter som en evighet dit, men veckorna går så jäkla fort.
Allt bara rullar på. Och jag blir bara äldre och äldre, haha. På tal om det så fyller jag år snart och jag har en lång önskelista i år. Tror den är längre än vanligt. Hahahah

Dags att äta!
Pussssssssss

Promenix och resor..

Har varit ute och promenerat/joggat imorse och sedan ringt Alfakassan, (inga problem med att komma fram).  Sedan har jag fikat med Matilda och Ester vid Färgargården. Ester matade även pippifåglarna. Nu ska jag träffa syster, hon borde ringa snart. Alltid lika seg, om man får säga så.  Vi ska väl bl a vibba på Xtravaganza och hitta på nått mer skoj.
Är ledig imorgon också, vet inte riktigt vad jag ska hitta på då. Skulle kanske åka ut till Maxi en sväng.

Annars här hemma håller vi på och letar lite resor. Tre veckor i december funderar vi på att åka till Asien, var vet vi inte riktigt. Eventuellt Kambodja och Thailand. Kanske Malaysia? Så kommer vi hem lagom till julafton, för den kan man ju inte missa. =)

Eurovision song contest

Ikväll är det semifinal i Eurovision och Sverige kommer vara med och tävla. På lördag är den stora finalen. Tråkigt bara att Desperate Housewife är samtidigt. Men om Sverige går vidare till final får man ju reda på ändå, men jag får inte reda på vad som händer i Desperate om jag missar det.

Har vart och tränat Aerobis nu ikväll med Johanna. Imorgon är jag ledig och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir iaf en morgonpromenad.

I helgen blev det utgång tillsammans med Johanna, Sofie, Karin och Maria. Det är någon/några som har sin dricka kvar, Karins nagellack, men något smink har jag tyvärr inte sett skymten av.


För övrigt så jobbar jag rätt mycket nu de närmaste två veckorna. 12 dagar av 14. =) Money, money money. Och på tal om money, så kommer lönen på fredag. Vilket underbart slut på veckan.

Pusssssss



Torsdag = tråk-TV

På torsdagar är det inget roligt alls på TV. Förr var det jämt Efterlyst och Insider, men nu är det inget kul längre.

Har vart ute och gått med Johanna, så jag ska väl hoppa in i duschen. Om man kanske skulle imponera och laga någon gourmétmiddag :P Fick grönpepparsåsen (alpnaering) av en på jobbet idag som jag ska prova, kanske idag?

Här kan jag inte sitta längre, nu, dags för duschen.

Pusssss

Städning pågår..

Ni som känner mig vet hur jag städar.....jag börjar gärna i lådor och skåp...så idag har jag rensat ur skafferiet på allt gammalt skit. Underbart. Mer utrymme och allt får nog plats där inne nu. Vi har mängder av kryddor har jag just upptäckt. Flera av samma sort. Två svartpeppar, två vitpeppar, flera Curry från olika märken, två örtsalt etc. etc.
Idag fick en ny krydda ta sin plats i skafferiet. Nämligen, den omtalade vitlökskryddan från Alpnaering. Alpnaering är faktiskt bra. Buljongerna är fettfria och produkterna innehåller endast lite eller inget av t.ex. salt eller socker. Jaa, gå in och läs själva.

Har köpt nya blommor idag. Är så trött på att blommorna dör, så nu har jag köpt två garderobsblommor till sovrummet och en cool blomma till köksfönstret. =) 

Idag fyller min kära mor år. Stort GRATTIS till henne =) Firas ska hon göra på fredag, tillsammans med mormor och morbror. Jaa, alla fyller nu inom en veckas tid. Men jag skriver inte vad hon ska få. Vet redan vad jag ska köpa i morsdag present också. Toppen!

Dags för Roomservice.

Pussssss


New shoes

Då var det ett par dagar sedan jag skrev då, men jag skyller som så många andra på det fina vädret. Inte har man väl tid att sitta här framför datorn, när man hellre är ute o fikar eller grillar.

De senaste dagarna har jag hunnit med en del. smultronstället är besökt för första gången i år och glassen är lika god som alltid. =) Har jobbat hela helgen och det har varit fullt hus om man säger så. Nu är jag ledig i två dagar och idag har jag varit i Linköping hos syster. Var en sväng på IKEA och IKANO. Hittade ett par skor som fick följa med hem, så nu kanske jag ska lämna tillbaka de jag köpte i Sthlm på Skopunkten.

                       Dessa fick följa med hem =)


Igår när jag åkte strandvägen in till stan från kolmården så körde jag om en bil som hade varningsblinkers på och några dårar som sprang framför med en kärra efter sig där det stod något. Jag hann inte ritktigt se vad det stod men något med ungar. Idag när jag åkte till Linköping så såg jag dom igen vid Stångån. Har dom sprungit till Linköping idag lr? Hummm..

Dags att laga lite köttfärssås och spagetti.
Man får visst göra allt här hemma när man har en handikappad sambo.

Pusssssssssss

RSS 2.0