Ivar och kaos...

Idag har vi hälsat på lille Ivar. Så söt. Lång o smal var han. Basket eller hockeykille? Jaa, det är frågan det.
Känn som att ta i en porslinsdocka när dom är så små, hehe. Men så mysigt. Han var så tyst och lugn hela tiden, vilken drömbebis. Men som sagt, det går nog i perioder, så njut så länge det varar. =)

Inget går min väg denna vecka känns det som. Igår skulle jag åka o hämta tapeten till köket så mamma och jag kunde tapetserat eftersom jag var ledig idag, men självklart var det fel. Kom en med svart bakgrund men jag ska ha med grå bakgrund. Så då kommer tapeten inte förrän imorgon. Hoppas på att vardagsrumstapeten har kommit till imorgon då också =)
Och idag skulle jag åka in o köpa trädet på Bolagret, tror ni inte det var slut då eller? Jooo, självklart. Jag som för en gångsskull skulle vara lite duktig o inte handla allt förrän jag är klar med köket. Men jag ska aldrig mer i hela mitt liv vänta. Hittar jag något som jag vill ha så ska jag hädan efter ALLTID köpa det. Så så ligger det till.

Det går sakta men säkert framåt här hemma. Börjar känna lite smått panik inför kräftskivan/inflyttningsfesten nu på lördag. Men trevligt kan man ju ha ändå, trots att det är lite halvt kaos här hemma.

Välkommen till världen..

Jag svävar på moln idag. Jag är nästan världens lyckligaste idag. Dom lyckligaste är nog Matilda och Macke och såklart Ester som har blivit storasyster idag till en lite pojke. =)

Stort GRATTIS till hela familjen ännu en gång =)
Skönt att allt gick bra.

pusssssss

Sakta men säkert framåt...

Äntligen! Sovrummet är färdigt. Mamma kom hit idag och vi hjälptes åt att tapetsera det sista. Det där jobbiga ni vet, bakom element ovanför garderober etc. Bara några lister som ska upp och sedan gardiner.

Köket går sakta men säkert framåt. Måste få det klart till lördag, då det vankas kräftskiva/inflyttningsfest.
Men tapeten kommer i veckan, förmodligen mån. eller tis. och sedan ska en del målas.

Har vart ledig idag, helt underbart. Har jobbat 8 dar nu och det känns när man får gå upp så tidigt. Men det är bara att bita ihop och ta alla tider man får i stort sett. På tisdag ska vi ut o käka med jobbet, ryktades om bowling innan. Trevligt, det var länge sen.

Dags att gå o sova. Jobb imorgon igen.

Pussssssssss

Rask promenad.

Ojojoj, har ikväll varit ute och gått 5 km runt Petersburg. Shit vilket jobbigt spår. Upp och ned, ned och upp. Men det var jäkligt skönt efteråt, känns som att man verkligen gjort någon nytta.

Idag har vi börjat riva panelen i köket och spacklat. Det går framåt här hemma =)
Fick med oss 2 kartonger från lägenheten också idag. Sedan har vi köpt lampor och en hemtelefon. Wohooo, då är man vuxen. Vill ni ha nr. så får ni fråga efter det. =)

Nu ska jag duscha för jag ska upp och jobba imorgon.

Puss pusssss

Gröna Lund

I torsdags var vi på Gröna Lund. Åkte nya Insane och första åket var nästan en besvikelse. Jag hade så höga förväntningar på den, men andra gången var det roligare.

På kvällen började det spöregna, så det var väl sådär. Men vi gick och käkade och sedan var det typ över. Så det var helt OK. Skulle gått ut på kvällen, men jag var helt slut efter 6-dagars arbetsvecka och ville bara sova och sen kände jag mig så ful efter regnet.

Jobbat idag och jobbar imorgon. Ledig på onsdag nästa gång. Nu i veckan ska vi försöka tömma hela lägenheten och fixa iordning den så vi kan lämna över den till den 1:e sept. Det känns som man tömmer kartonger varje dag, men det händer ingenting. Det finns lika många kvar att ta hand om. Men alla kläder är nog uppackade nu. Bara lite träningskläder som är kvar i lägenheten.

Annars rullar livet på. Dagarna går alldeles för fort, men något som inte går fort är Matildas jäsning i magen. Bullen vill ju aldrig titta ut. *Suck*

Pusssssss

Tiden springer iväg..

Här hemma händer det grejer. Sovrummet är tapetserat och ikväll ska vi flytta in sängarna =) HIttils har vi sovit i allrumet, förutom de två första nätterna då vi sov i sovrummet. Fint blev det och snart ska jag börja inreda det. Kanske imorgon :P
Nästa rum som ska göras om är vi oense om.  Jag tycker vardagsrummet eller köket, för där är man mest. Men Putte vill allrumet och jag vet varför......jooo, för att han vill ha sin TV-spelshörna klar. *Suck*

Vi trivs iaf superbra och det är helt underbart att sätta sig på sin altan och käka grillat en kväll bara sådär. ;)
Måste bara komma mer i ordning och hämta allting från lägenheten också.

Imorgon börjar jag redan kl. 5.30. Jösses, åker hemifrån kavrt i fem redan. Men på tors-fre är jag ledig. Jipppi.
Ska till Grönan med jobbet på torsdag. Matilda, jag ska åka Insane 1000 ggr och tänka på dig. ;)

Dags att laga lite middag.

Puss pusss

Flyttlasset går..

...i helgen. Utemöbler och grill flyttar vi redan imorgon och sedan på tisdag flyttar vi lite kartonger så man blir av med lite skit här hemma. Under helgen flyttar vi förmodligen resten, vilket blir ännu fler kartonger och sedan alla möbler.

Har varit och handlat en snabbis idag. Blev så sugen på B&J glass, så jag köpte mig ett paket Cookie Dough, men jag måste säga att jag är lite besviken. Fossil Fuel är mycket godare enligt mig och den är alltid slut. Kan ha att göra med att den är så himla god.

Nu ska jag laga mat och sedan packa vidare. Imorgon ska jag förmodligen beställa tapeter till sovrummet.
JIPPI. Nu börjar det hända grejer.

Puss pussss

RSS 2.0