Ledighet

Jag har inte riktigt fattat att jag är ledig enda till fredag. Shit, jag har jobbat som en tok och nu kan jag bara sätta mig ned och ta det lugnt, vara uppe sent (om jag orkar), sova uuuuuuuuut och bara vara. Men hoppas att dom ringer in mig en dag till denna vecka iaf. Nu får alla företag i hela Sverige boka konferens på Vildmarkshotellet tycker jag. Snart öppnar spa´t också, så då blir det ännu mer efterfrågat förhoppningsvis.

Har precis käkat tacos. Polla blev kvällens inbjudna gäst och gissa vad som visas på TV. Fotbollsmatch. Ååååååh. Suck.
Gott var det och till lunch bjöd föräldrarna på Porterstek och det är ju ännu godare. haha

Har börjar rensa bland mina kläder, men det finns inte så mycket jag kan ta längre. Jag rensade ju i början av sommaren och nu fick jag ett ryck igen, men som sagt, jag har inte så mkt mer att skänka :(

Imorgon blir det Aerobics och nu kör vi hårt igen Johanna. Nu är jag frisk. =)

Pussssssssssss

Next week

Nu är jag inne på min femte dag och imorgon jobbar jag min sjätte. Jobbar även hela helgen, men nästa vecka är jag ledig fram till fredag, vad jag vet än så länge iaf. Det känne skumt. Men jag har fullt upp ändå tror jag.

Måndag
 
Hjälpa syster och Mattias att flytta, men jag tar sovmorgon och kommer kanske till 10, för det är jag värd.

Tisdag

Har jag tänkt slänga ut ännu mer kläder. Har en säck uppe på vinden som ska skickas iväg så jag fyller på med en till. Jag måste försöka tänka: en in, en ut och jag har ju faktiskt shoppat en del nu så då måste lite ut. Ska ändå bli rätt skönt. Man har så mkt kläder att man inte använder hälften ens plus att man inte "ser" vad man har för kläder så det blir svårt att välja och då låter det såhär: "Men ååååååååååh, jag har ju inga kläder att ha på mig". Hänga in alla kläder som inte får plats. Plus att städa lite.

Onsdag
Jaa, där var det tomt på schemat. Förslag?

Torsdag
Då blir det förmodligen Lager 157 i antingen Örebro eller Västervik. JIppi. Behöver köpa ett par jeans. Men var finns pengarna? Jooo, jag har ju sparat lite från denna lön, så det blir perfekt.

Fredag
Här ska det jobbas och slitas. Sova middag och njuta av en skön fredag och tänka att jag är ledig på lördagen(?). Måste kolla upp det.

Helgen
Vi tar dagen som den kommer, inga krav och inga måsten. Förutom att jobba på söndagen.


Singstar..

Förresten, på resan hem sjöng vi och jag säger bara:

Och hååååååll uuuut...
- Aaaaaaaaaaaaaaaaah *sjunger*

och båda bryter ut i asgarv. Inget roligt för er, för ni fattar inte, men det gör däremot jag och Johanna. =)

Shopping dag 2

Ännu en dag levd till fullo.
Har jobbat imorse och det gick bra. Tur att vi fick in en till tjej som kunde jobba, för det var mycket frallor som skulle fixas och fikabröd till konferenserna. Stresseigt var det, och tyvärr så kan inte alla hantera stress, utan stressar upp sig alldeles i onödan. Vi klarar det, för det har vi gjort hela veckan. Idag och i tisdags var de stressigaste dagarna. 200 frallor och massa fikabröd. Men det är roligt och vi har lyckats hela veckan med fika och beställningar medan "bossarna" har glassat på sandstranden. Dessvärre har ju inte bagarn lyckats. TVÅ gånger har jag fått ringa och göra honom uppmärksam på felleverans. Två dagar i rad också, men andra dagen kom han på felet innan jag ringde, men kunde tyvärr inte göra nått åt saken, för allt bröd hade redan skickats iväg.

ÅKte iväg till Linköping idag igen för lite shopping, lunch/middag, och skitsnack. Jag o Jojo drog alltså iväg för att träffa Sofie. Köpte ytterligare två tröjor idag, ett par pumps för endast 100 kr på Scorett, presentsnöre och en sjal. Jippi.

Allt detta har jag kunnat shoppa nu två dagar tack vare att min pappa är helt underbar ännu en gång. Kollade mitt konto i Måndags och vad ser jag. Pappa har satt in pengar på kontot. Tackar, tackar. I love my parents!

Pussssssssssss

PS. Vi fick VG på uppsatsen, det högsta ;)

Shopping

Igår efter jobbet gick jag o Jojo ned på stan en sväng och efter nån timme kom även Matilda och Ester o så fikade vi. Kom hem med två tröjor, två ögonskuggor, mössa och vantar från Swe som kostade endast 20 kr stycker...de har utförsäljning, skit bra tyckte jag.

Idag efter jobbet åkte jag, Sofi o mamma Frank till IKEA för att shoppa loss, och det gjorde vi också. Jag själv kom hem med två lampor, ljuslyktor, glödlampor, bordstabletter. Och där tror jag att det tog slut.
De andra gick ut hårt o köpte mattor, kastruller, stekpannor, lampor, ram, tallrikar och gud vet vad.

Här är en lampa jag köpte:





Tyvärr hade den turkosa fulast mönster, men den passar bäst in i vardagsrummet, så den fick jag med mig hem.

Måste bara skryta med att min och Erikas uppsats är finns med på HUI´s (Handelns Utredningsinstitut) hemsida. Ett krav är att den är intressant och har fått ett bra betyg, så den passar väl in där ;)

Dags att städa upp lite här hemma. =)

Pusssssssssssss


På bättringsvägen..

Jag är iaf på bättringsvägen nu. Mår bra, men jag är fortfarande supersnorig.

Missade hela augustifesten kändes de som. Var på Rix FM festivalen, men sen hann jag inte med någonting mer. Skulle gått på marknaden i fredags, men då mådde jag skit, så tänkte jag gå igår, men jag mådde sådär plus att jag var tvungen att skriva min etikuppgift.  Så tråkigt nog missade jag marknaden, men jag var ju i Skänninge när det var marknad där och den är ju större. Fyrverkerier har jag inte heller orkat se någre..bara lite från vår balkong. Nee, usch vad tråkigt. Nästa år måste jag vara frisk. Och stackars Johanna då, vi som skulle på marknaden o allt..men hon festade ju loss med släkten igår =)

Nu ska vi åka o hyra film och svulla. Det är vi värda, för nu har jag skickat in min uppgift och är helt fri från skolan. JIPPI! Nu ska jag bli hemmafru och jobba så mkt jag bara kan.

Pussssssssssssss

Snor, snor, snor

Jag har nog aldrig i hela mitt liva varit såhär förkyld. Jag är helt tjock genom hela näsan och ingenting hjälper. Har vaknat kl. 3, två nätter i rad nu och behövt ta nässpray och upp o gå lite för att det ska lätta. Nässprayen är slut och Putte är på väg till Apoteket för o köpa nytt till mig. Jag som så gärna vill ner till marknaden.

Men just nu sitter jag och tvingar mig själv att skriva klart Etikuppgiften och det går rätt bra, tycker jag. Men efter en mening måste jag ta fram pappret och snyta mig..Min näsa är helt förstörd..den känns helt uppriven.

Dags att plugga igen.

Pusssssssssss

Sjuk..

Jag är genomförkyld, egentligen borde jag ligga i sängen och ta det lugnt, men mamma o jag bestämde igår att vi skulle käka lunch och då kan man ju inte bara avboka en gratis lunch. Plus att jag fick så fina liljor av henne på Buketten. =)
Min mamma är gó hon.

Blir tyvärr inget sthlm för mig imorgon, känner att jag inte orkar det. Skulle jättegärna vilja åka upp och träffa alla vänner, men jag orkar inte och det är inte kul o åka upp när man är genomförkyld o man har ont i huvudet och nacken.. men samtidigt så händer det så mycket här hemma. Kräftskiva, augustifest med fyrverkerier och marknad. Får se vad jag orkar med..Nee, nu ska jag vila lite.

Natti natti.

Google

Nu går det undan med plugget. Ett tag hade jag kört fast kändes det som, men efter ett samtal med mamsen så fick jag lite idéer igen. Bara att googla lite på Internet så var jag på det igen. Hittade en artikel om HM och barnarbete, yeeeeeeees.

Idag börjar Augustifesten här i stan och ikväll är det Rix FM festivalen. Ska träffa Johanna och två andra tjejer. Måste ta vara på min lediga dag nu.

Imorse vaknade jag med huvudvärk och lite ont i halsen, bara jag inte blir sjuk nu..för då blir det kris på jobbet. Det kanske inte var så bra att kroppen fick vila idag, då fick den känna efter om jag var sjuk eller inte..haha Ingen träning idag iaf.

Pusssssssss

Samboproblem?

Ibland kan det vara besvärligt med bara en bil i hushållet. Jag bestämde mig precis för att jag skulle åka o köpa Spicy Hot och för över pengar. Finns bara ett problem: jag har ingen bil. Suck. De stänger kl. 21 och Putte är inte hemma förens efter 21...

Men oftast så klarar vi oss på en bil och det är mycket tack vare mamma. =)

Pusssssss

Anställningsintervju

Vad ska man säga? Vad ska man svara på dessa frågor, vissa är ju kränkande..

Fråga 8:
Äter du P-piller?
-Fråga istället om personen har tänkt att skaffa barn inom en snar framtid. DUMMER!

50 mardrömsfrågor du inte vill ha på anställningsintervjun:

1. Vilken gravsten skulle du välja? (jobb som it konsult)
2. Är du klar över din sexualitet? (projekledare inom telecom)
3. Vilket är viktigast för dig: din fru eller ditt jobb? (marknadschef)
4. Skulle du kunna tänka dig att ha kjol på dig på jobbet en dag i veckan (frågan ställd till en man)? (it konsult/management)
5. Dricker du och i så fall varför? (hantverkare)
6. Vad använder du för preventivmedel? (kemist)
7. På vilken sida av sängen tycker du bäst om att sova? (datautbildning)
8. Äter du p-piller?
9. Och hur mycket hade du tänkt dig gå ner i vikt? Hur ser din plan ut för detta?
10. Vilket parti röstar du på?
11. Har du något mörker inom dig?
12. Vet din fru om att du sökt det här jobbet?
13. Vad gör du om du inte får som du vill?
14. Om du var ett djur vilket skulle det då vara?
15. Har du något brottsregister?
16. Är det inte lite konstigt att ha en sådan nära relation med sin mamma? (efter att personen sagt att hon brukade gå och fika med sin mamma).
17. Du vill egentligen inte ha detta jobbet eller hur? (frågan ställd med olika tonfall flera gånger)
18. När var slaget vid Lützen?
19. När du blir arg - känner du någon gång för att slå den personen på käften då? (kontorsjobb, bokföring)
20. Har du en massa fräckisar på lager som du kan berätta? För den som inte kan det tål inte mycket och då passar de inte här. (civilekonom på kommunal förvaltning)
21. Lever dina föräldrar fortfarande tillsammans? Varför?
22. Tål du tuffa tag och slag-under-bältet skämt?
23. Varför är du inte gift?
24. Vilket träd skulle du vilja vara och varför?
25. Brukar du gråta på jobbet?
26. Är du sportfåne?
27. Hur skulle din mamma beskriva att du ändrats de sista 5 åren?
28. Är du religiös?
29. Är du homosexuell?
30. Dina betyg ser bra ut, har du fuskat?
31. Kan du hantera en sopkvast? (chefsjobb, ej inom städning)
32. Vilka negativa egenskaper om din person kommer dina referenter berätta om?
33. Om papperskorgen är full, tömmer du den då?
34. Tror du på utomjordíngar? (kundtjänst)
35. Kan du hantera ett hagelgevär bra? (kundtjänst)
36. Är du vild?
37. Hur många fasta förhållanden har du haft hittills?
38. Vilka sjukdomar finns i din närmsta släkt?
39. Kan du sticka? (sökte jobb inom hydralik)
40. Vem hatar du? (jobb som managementkonsult)
41. Egentligen tänkte vi oss en man, vad är det som gör att jag ska välja dig istället?
42. Hur tror du att du kan handskas med alla turkar som tycker att du är blond och söt? (reseledare)
43. Vad gör du om du inte får den här anställningen?
44. När hade du din första pojkvän?
45. Vad skulle ditt ex säga om dig om vi ringde och frågade?
46. Vilka droger har du provat? När jag svarade att jag inte provat någon alls ställdes frågan "Så du har aldrig rökt en pipa hasch?
47. Vad jobbar dina föräldrar med (31 åring som söker jobb som kvalitets/produktionstekniker.
48. Hur har din barndom varit (sökte jobb som grafisk formgivare)?
49. Vad har du som är fyrtio år att samtala om på kafferasten med någon som är tjugo?
50. Jaså du sjunger. Kan man få höra ett smakprov?

Skolstart

Om en timme ska jag träna Aerobics, så skönt o komma igång med träning igen. Jag är laddad och ser verkligen fram emot att träna idag, men just nu börjar tröttheten ta över. Jag måste pigga upp mig lite, men hur? Tror nog bara att jag blir tröttare av en lite powernap.

Nu har jag skickat in tre opponeringar och jag har tre kvar att skriva plus den stora uppgiften. Men opponeringarna går så fort, det en bara en liten fjuttig uppgift i mängden. =) På onsdag ska jag börja fokusera på den stora för då är jag ledig.
Har jobbat så mycket så plugget har legat i lä ett tag nu.

Sprang ned på stan en snabbis förut med Matilda. Hon skulle köpa en kalender till plugget och erfaren som man är så tipsade jag henne. Det blev en Kalender och sen en "fyrpenna" - penna med fyra färger. Sa att hon skulle köpa ett kollegieblock också och hon vänder sig mot mig o bara:
- Jaha, måste man ha det?
- Eeeeeeeh, jaa, om du ska anteckna.

Lycka till med plugget! ;)

Pussssssssss

Fransplockning?

I Fredags skulle jag noppa mina ögonbryn, som ibland känns meningslöst eftersom de ändå är så ljusa.
Iaf så rycker jag lite snabbt och vips så fick jag med FYRA lägg märke till FYRA ögonfransar. Det var ju inte rikigt ögonfransarna jag skulle noppa. De korta som jag i vanliga fall har vill jag gärna behålla.
Men problemet är ju nu när jag har min fransförlängning så rycktes ju de långa också med och nu har jag ett "hål". Ringde direkt till Face för att boka en ny tid så nu ska jag dit på tisdag kl. 15. Lyckos mig.

Idag har jag jobbat min sjunde dag i rad och det kändes imorse när klockan ringde. Men det är bara att gå upp, för snooza är farligt.

Det har regnat heeeela dagen idag. Riktigt tråkigt, för jag har inte direkt någon lust att promenera eller jogga i detta väder. Var är sommaren? Jag tror iaf att det blir en värmebölja i september, sommaren kan inte vara över.

Pussssssss

Jobb, jobb, jobb

Vad har jag hunnit med idag då?

Jag steg upp kl. 5 när klockan ringde och 05.20 stod Sandra utanför porten och så drog vi vidare till jobbet. Femte dagen av 9 i rad. Jaa, för jag skulle egentligen varit ledig imorgon, men jag fick hoppa in, dock fick jag sovmorgon(!) till kl. 8. Det är helt underbart. Jag får sova 2 timmar mer än idag. Jippi. Sen jobbar jag fram till tisdag och är ledig två dar. Än så länge iaf.

Hoppas det blir en resa i vinter =)

Jojo o jag tog en promenix efter jobbet och idag känner jag träningsvärken efter joggingen igår. Shit, inte visste jag att man kunde få träningsvärk av o springa..trodde bara man fick det efter styrketräning. Men å andra sidan har jag väl aldrig riktigt sprungit i mitt liv, inte utan styrketräning iaf. Jag är mer en styrke tjej än en kondistjej, men det ska jag försöka ändra på, eller jag ska bli likadera.

Somnade en liten stund nu på eftermiddagen och snart ska jag iväg o mysa med brudarna hemma hos Matilda. Tror jag ska ta med kameran. Hihi Det blir Spicy till middag för oss..jippi.

Pusssssssss

Run bitch run...

Tro det eller ej, men Anna Madeleine Larsson har varit ute och joggat. OK, jag har promenerat också...
Gick in till stan o köpte löparskor, det var halva priset på Team Sportia, skit bra tänkte jag och går in. Ut kommer jag med ett par Nike skor som hade kostat 1299 kr och nu endast(?) 648 kr.

Så ringer jag Matilda och är skit stolt för att jag hade sån disciplin och drog iväg helt själv. O hon bara, jaha hur fort sprang du då? Men hallå, det är ju inte det viktigaste. ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa middag o sen njuta.

Pusssssssssss

Nanny Anna

Idag har jag vart barnvakt  åt Ester mellan 13-17, alltid lika kul.
Började dagen med att åka hem o kissa, för jag vill inte ha en kissunge i bilen. Sen tjatade Ester om glass, men jag var hård, riktigt hård, ingen glass före mat! Så då sa jag, spring o kissa, så köper vi mat och sen får du en glass. Och hon sprang glatt till toaletten, på med stövlisarna och där var vi iväg. När hon såg M-skylten så lös ögonen upp. Mc Donalds är jävligt bra ibland. Under denna korta tid tjatade hon om bubbelvatten hela tiden, men vi hade ju ingen och tydligen så vet hon att det är mjölk sm gäller när man äter hamburgare, för det accepterade hon med en gång.

Hon åt rätt bra och jag tjatade om att ta en tugga kött och en äppelbit om vartannat. hamburgaren är väl ingen favorit, utan det är väl pommen och äppelbitarna som lockar..konstigt. Sen mumsade vi på en glass var och hon var så fräck att hon åt upp min sista bit också.

Tröttheten kom fram väldigt ofta, men jag lyckades hålla henne vaken. Vi satt och läste böcker, busade, målade lite och tittade på TV.

Tror hon fick ett utbrott bara. Hon tappade nappen och vägrade ta upp den. "Jag kan inte". Inte jag heller sa jag. Det var du som tappade nappen så då får du ta upp den. Men hon snodde åt sig en annan napp som låg på diskbänken. Hon är allt klok den ungen.

Sen kom farfar Peter och då tackade jag för mig. Trevlig dag med mycket skratt och många leenden. =)

Pussssssssssss

Lyxfällan

Sitter och tittar på Lyxfällan just nu.

Ett ungt par där den ena är 20 år och den andre är 21 år. Det är verkligen katastrof.
Hur kan man blunda för ekonomin? Det funkar inte att stoppa alla brev i garderoben och leva vidare, verkligheten kommer ifatt en. Fy faaaaan! Föräldrarna då? Bryr sig inte dom?

Dessa människor är riktigt oansvariga. KÖpte en hund för 6500 kr för någon månad sedan och samtidigt är kronofogden efter dom. De har också renoverat hela lägenheten. Hur fan har de fått lån? Vad ser banken med för ögon?

Nee, här är ett tips till alla där ute som får räkningar varje månad:


Ett fack för obetalda och ett fack för betalda. Ett annat tips är att ha ett fack för betalda och resterande fack visar varje månad, så kan man gå tillbaka och se hur mkt man har betalat varje månad. Finns på Granit.

Det måste finnas en ängel..

...som alltid tänker på mig, och hon heter Mamma i mina ögon och Siw i andras.

Här sitter jag och letar efter recept på någon måltid som jag kunde hitta på, så ringer hon och säger att det finns Porterstek. Mums!

Jag kommer med en gång sa jag direkt. Så nu sätter hon på potatis till mig, så får jag laga kycklingen ikväll eller imorgon helt enkelt. =)

Pusssssss

Help!

Jag behöver hjälp. Ska skriva en frågeställning som får handla om vad som helst inom ramen av företagsetik. Sen ska jag skriva en text utifrån det på 3-5 sidor och jag vet inte vad jag ska skriva om. Åååååååååh.
Nu har jag iaf skickat in en uppgift och sitter och opponerar på en annans.

Någon som har ett förslag?

Mobiltelefon..

Mobiltelefon är guld värd. Hur klarade man sig utan en mobil förr? Omöjligt för mig att förstå.
När man som mest behöver den så glömmer man den såklart.
Men snart kommer Jojo förbi med min mobil, så snart är jag nårbar. Håll ut!

Vi chockar med jogging...

Sitter o stoppar i mig vindruvor just nu. Så himla gott!
Vid halv två kom Jojo o hämtade mig för vi skulle inhandla lite mat. Sedan in på Europris o köpa ännu mera presentpapper haha..kostade ju bara 2 kr styck. Har hunnit med en promenad/kort jogging runt strömmen också. Det var skönt, känns som man gjort lite nytta också då..hehe

Har ju också hunnit tvätt en maskin så strax ska jag hoppa i duschen o sen sätta på en till maskin. Så har jag pluggat en hel del idag. Duktigt! En stor eloge till mig själv haha. ska be pappa läsa mina två texter o sen lägger jag upp dom på internet. Kvar har jag alltså att läsa tre andra studenters texter och skriva ½ sida om och sedan skriva en egen text om etik på 3-5 sidor.

Fick en jobbtid på torsdag denna vecka också så nu jobbar jag hela veckan utan lördag. Kanske fick ledigt på söndag om jag ville för att jag tog torsdagen. Vi får se, beror på om mina kära vänner och min sambo jobbar då, för då kan jag ju lika bra jobba. Behöver väl alla pengar jag kan få. För sen blir det ju inte så mkt mer på hotellet förmodar jag, ju närmre ju desto mindre jobb. Det beror ju på bokningarna också.
 
Jag har glömt min mobil hos Jojo, så jag kan för tillfället inte nås, men jojo skriver på msn så fort nån ringer haha.

Dags att duscha.

Pussssssssss

Personalfest och Go Kart

Det har hänt mycket nu på senaste tid...knappt så att jag själv hinner med..lr inte.

I onsdags var vi, jag, syster, Johanna och Sofie, på skänninge marken. Trots att det alltid är samma stånd och skit så är det ändå lite mysigt och det hör till sommaren, tycker jag. Jag kom hem med 6 par strumpor, inslagspapper plus snören och sedan en pryl som man masserar huvudet med. Så himla underbart det är. Man ryser i hela kroppen. Den prutade vi även på så vi fick 2 för 150 och i vanliga fall betalar man 1 för 150 kr eller 2 för 200 kr.  Vilket kap!

Igår hade vi frukostfest. Började med Go kart vid kl. 17 och jag har aldrig kört det förut, men de va kul. Fast jag är nog mer för fart och gillar att gasa, men när man kör på slinger i krokvägar så måste man ju bromsa hela tiden och sen gasa upp. Men det var riktigt kul och jag tror jag kom på en delad 2:a plats med en sekund efter mästaren. Attans!

Sedan drog vi direkt vidare till Bomullsfabriken och tog lite dricka och nachoschips tills det var dags för middag. Satt och snacka ett bra tag innan vi gick till Harrys och där höll vi först på att inte komma in eftersom bl a jag och några till inte är 23, men vi sa att vi hade personalfest så då gick det an ;) Jag drog hem vid halv tolv, ansvarsfull som man är, skulle ju trots allt jobba idag. Men vissa dansa natten lång fram till två ungefär. haha Men de fick stå sitt kast idag, vissa satt ned och jobbade haha =)

Kl. 16 har jag tid för massage på jobbet. Så jädra skönt. jag ska njuta av varje minut haha..

Pussssssssss

En idérik kvinna

Mitt pluggproblem är nog att i ena sekunden har jag ingen idé medan i nästa sekund sprudlar idéerna och jag vet inte till vilken uppgift det jag skriver passar bäst in. Det skulle passa så bra in i alla tre uppgifterna, men man kan ju inte skriva om samma ämne i tre uppgifter. Nee, nån måtta får det vara.
Men jag tänker "Det är bara att skriva, så klipper jag och klistrar sen", och det brukar alltid vara det bästa.

Om en timme drar jag o mamma till IKEA och möter syster, sen blir det shopping för halva slanten ;) SKa kolla på badrumsskåp tänkte jag, eftersom tvättmaskinen har tagit vår hyllas plats. Men då till nästa fråga:
-Vem ska sätta upp hyllan på kakelväggen?

Mannen i huset jobbar 12-timmars och är helt slut när han kommer hem och jag klarar inte direkt sånt där. Sen att det är kakel gör ju inte saken enklare. Hemska tanke om kaklet skulle spricka. Vad gör jag då liksom?

Förra veckan var han så trött att jag inte ens hann borsta tänderna och kissa, för när jag kom till sängen så sov han. KUL. Fick inte ens säga god natt ju!

Pusss Pusssssssss

Bakdag

Det blev inte att krypa ned i sängen, utan jag sprang ned till handlar´n här runt hörnet och köpte lite ingredienser till mina bakverk. Kladdkakan står i ugnen och tandläkarskräck ska jag snart sätta igång med. Jag fick springa ned två ggr för när jag kom upp märkte jag att smöret hade gått ut den 28/6. Hallå, över en månad liksom!

Polla kom hit med Spicy hot till oss. Riktigt gott. Nog den godaste thaimaten i stan.

Dags att återgå till baket.

Pussssssssssss

Sommarplåga...

Jag tycker inte att det direkt har varit någon sommarplåga i år...lr kanske I´m yours eftersom den spelas hela tiden på radio, men den är ju inte direkt nu.

Så jag tycker att denna sköna låt ska få bli ett minne från Sommaren 2008.

Markus Krunegård - Jag är en vampyr

http://www.youtube.com/watch?v=yGNvjAWaRhA

Regn och Rusk

Jaha, idag är det regnigt ute så det är ett perfekt städ- och pluggväder. Jag har en del tankar kring min uppgift för sommarkursen, tänkte ta en diskussion med pappa o höra vad han säger om företagsetik. Tänkte bl.a. skriva lite om den här H&M skandalen som uppdagades nu i veckan.

Det är ju inte direkt lite det regnar. Massa vatten på vägarna och nu blåser det visst storm. Jag tror jag bäddar ned mig i sängen istället!

Tack för mig!

Pussssssssss

RSS 2.0