På promenad..

Nu ska jag på promenad med Johanna. Har varit och vibbat idag också med syster =)
Nu kör jag hårt igen...
Men imorgon öppnar Smultronstället för sommaren. Attans!


Pusssssss

Shoppingdag

Igår som sagt var jag och Johanna i Sthlm. Det blev en hel del shopping, ont i fötterna och lite mat =)
Lånade mammas stegräknare och den visade 20 601 steg efter en hel dag. Shit, undra vad det motsvarar i "träningstimmar" kanske en 3 timmars promenad? Varför jag tänker så är för att jag och min familj tävlar ju mot varandra på Funbeat (en träningssida). =)

Så vad köpte jag då?
Joo, två par skor från Top shop och Skopunkten, tre linnen från Zara,  en tröja från Monki, en plånbok - Friis & Co, en tröja från Monki, rosa hörlurar till min iPod och tre tröjor till Putte. Tror det var alltihop, så det blev en hel del. Kvällen avslutade vi med en plankstek, innan vi tog tåget hem. *Mumsfillibabba* En mycket lyckad shoppingtur.

Pussssss

Stockholm bokat

Nu är det bokat!
På måndag åker jag o Jojo till Sthlm för en shoppingtur. Så kul vi ska ha.
Hoppas på bra väder så vi kan sätta oss på någon uteservering också. =)
Hoppas vi hittar massa fint, behöver verkligen massa nya kläder.

Pussssssss

hemlagat VS. restaurangbesök

Frågan är om man vågar gå upp med höst/vinterkläder på vinden. Tänk OM det blir kallare igen. Helgen ska bli helt underbar, men sen vet man ju inte. Eftersom jag börjar jobbet så pass tidigt som jag gör så kan det fortfarande vara så himla kallt. Men nu orkar jag inte ha kartongerna i lägenheten längre så upp med det på vinden.

Har suttit ute o fikat på fräcka med Sandra och Wilmer, Matilda och Ester, Johanna och jag =) Så himla underbart det var i solen. En greken och en cola light, kan det bli bättre?
Jaaa, jag skulle faktiskt vilja ha grillat ikväll, men ingen vill grilla till mig. Om man skulle koka korv och göra potatismos? Njaa, jag väntar nog till Putte kommer hem. Oftast blir maten godare om han gör den =) Man slipper iaf höra klomål över att jag glömmer att krydda.

Vi disukterade på jobbet igår hur ofta man lagar mat. Hummm, när jag tänker efter så är det ju inte allt för ofta. Igår köpte vi Spicy, i söndags köpte vi Spicy, idag åt vi på fräcka och ikväll vill jag ut o käka :P
Om man kanske skulle gå till HIghlander Inn ikväll. Oftast äter jag ju lunch på jobbet också, så det är endast middag som behöver lagas här hemma. Men det är inte så att vi köper hem Mc Donalds eller Pizza (som jag inte ens gillar) som tur är, utan oftast är det som sagt Spicy Hot.

Pusssssssss

Morgonpromenad

Äntligen har börsen börjat gå uppåt, fortsätt så! Snart så.

Har vart ute på en morgonpromenad med Johanna runt Åbackarna. Himla skönt i solskenet.
Nu blir det duschen för sen ska jag möta upp Sandra och Jojo på staden för en fika. Så kanske Matilda skulle dyka upp också =) Så mysigt. Blir väl en fika på någon uteservering.

Pusssssssss

Sommartäcke

Nu ska jag bädda med mitt nya täcke och sedan glutta på Diagnos okänd.
Köpte ett sånt där duntäcke  som är svalt. Perfekt över sommaren. =)
Mycket mysigare o ha ett prasseltäcke som jag säger än bara nåt tunt skit.
Nu slipper vi dela på en tjockt duntäcke och klibba ihop med varandra. Haha

Pusssssss



Uppdatering!

Kanske inte så smart o köpa duntäcke, har nämligen börjat misstänka att jag är allergisk mot dun.
Den som lever får se =)

Pussssss

Fika hela dagarna i ända..

Igår tog jag en underbar massage på hotellet innan jag skulle jobba lunch. Önskar jag hade bokat 2 h. haha
Men jag får väl boka om en månad igen ungefär. =)

Annars igår så fikade jag med Johanna, Sofie o Karin. Satt på Lindahls o diskuterade att man bara får sitta o fika där i en timme. Haha Ska iväg ikväll o fika med Johanna o Sophie. Shit vad mycket fikande. Inte bra alls! Men trevligt däremot. Så ska jag ju träffa Sandra imorgon och då kommer vi säkert också fika. Hahaha.

Köpte en fin tunika igår från Vila för bara 99 kr o sen en bikini från H&M =)
På kvällen gjorde vi fruktsallad och grönsaker och dip lagom till Desperate Housewife. =)
En mycket trevlig dag =)

Nu ska jag göra mig iordning, lämna bilen till mamma och ner på stan o fika.

Pussssssss

iTunes och iPod

Ok, nu har jag laddat ned iTunes och varit och köpt 2 CD-skivor. Jäklar vad dyrt det är med sånt. Länge sen man köpte CD-skivor så jag tänkte att jag kunde vara snäll och sponsra skivbranschen ;) Njaa, kanske inte riktigt så jag tänkte, men eftersom jag råkade "tappa" vår andra dator i golvet så att laddaren gick sönder så vet jag inte när vi får en ny så man kan ladda hem lite musik. Men nu har jag lite ny musik till iPoden imorgon när jag ska ut och jogga/promenera. =)

Åhh..



Skit också!



iTunes?

Jag har hittat min sladd nu till min iPod, men nu när jag ska ladda ned iTunes så funkar det inte. Typsikt.
Får väl prova ikväll igen. Skulle vilja ha den när jag ska ut o promenera imorgon.

När jag väl laddat ner programmet så kommer vi till problemet om hur jag ska ladda ned musik? Helst på ett lagligt sätt också? Det var bättre förr ;)

Det bästa var när jag bodde på Campus och man kunde lyssna på allas musik som delade med sig. Då kunde jag på något konstigt sätt lyssna på t.ex. all Morgans musik och många andras som var med i det biblioteket eller ad det kallades.

Måste man ens ha iTunes när man ska lägga in låtar på sin iPod?

Pusssssss

Torsdag 16/4

Igår var jag på brandutbildning på jobbet, så nu kan jag släcka bränder ;)
Annars har jag varit ledig tis, tor-fre, men jobbar såklart i helgen.
Något positivt är att lönen kom igår =)

Många verkar vara sjuka, men *peppar peppar* så har jag hållit mig frisk =)
Har vart ute och gått med mamma idag till Hageby och tillbaka, ska ta min morgonrunda imorgonbitti runt Åbackarna med lite jogging också.

Igår var det premiär på Halvars med Putte, Matilda och Ester. Man väntar bara på att Smultronstället ska öppna snart, bara 14 dagar kvar står det på hemsidan =) Gott men onyttigt.

Pusssssssss

P-böter utan grunder....

Igår morse när jag skulle åka till jobbet så satt det en P-bot på min bil. Jag förstod inte varför eftersom att det räknades som söndag och man inte behöver betala. Iaf, så stod det på boten att det var överträdelse enligt punkt 34 - inom område med förbud att parkera.

Ehhh, ok, vi har stått där flera gånger under åren vi har bott här och det står alltid bilar där. Saken är den att det är en skylt där det står att det är stannande förbud för att det är lastzon MELLAN 7-17 på vardagar. Lapplisan hade satt boten 06.05, så jag hade fått stått där ändå vid den tidpunkten om det hade vart en riktig måndag. Huvudsaken är att man inte står där mellan 7-17.

En sådan skylt var det + en tilläggsskylt där det stod 7-17.


Nu ska vi inte vara arga för det, det kan ju faktiskt vara en sommarpersonal som är lite osäker på sitt jobb, inte vet jag.

Måste skicka in till polisen min version av händelsen och se vad dom säger. Men vilket projekt för någon sak när jag inte har gjort något fel.



När jag kom hem från min promenad imorse så stod det en bil där och han hade fått en P-bot, men klockan var ju 10 och det är en vardag, så det kan jag förstå.

Nu ska jag iväg till Linköping.

Pusssssss

Påsken närmar sig sitt slut..

Påsken är snart över och lite har man väl hunnit med under påsken. Just det, jag har jobbat. Det har varit fullt hus på hotellet i helgen så det har varit kul. Varit på lite äventyr också, så går det när det beställs för lite. =)

I fredags åt vi mat hos mormor och morfar. Fick en påskpeng och likaså av mammi och pappi. Blir förmodligen att spara till en Sthlmstrip =) Å andra sidan får jag ju lön på onsdag. Äntligen säger jag bara, denna lön har jag längtat efter sen nyår ungefär. Hahahahah.

Blev ju en underbar dag idag också. Igår satt vi ute på balkongen på kvällen och åt. Underbart skönt. Jag satt o sola lite på dagen igår ute hos mamma o pappa, så varmt o skönt. Allt för att göra Jojo avundssjuk. ;) Längtar verkligen till sommaren nu.

Dags att duscha och göra sig lite i ordning, vi bjöd nämligen in oss på Tacos idag hos familjen Frank ;)

Pusssssss

TV- Radiotjänst

Förra veckan ungefär upptäckte jag att man kan lyssna på radio på boxern så medan jag städar så har jag full volym på TV´n (radio) och det går undan nu kan jag lova. OK, kanske inte just nu för nu har jag drickpaus.

Det roliga är att det är så många olika kanaler man kan välja bland. T.ex. Total Hits UK, Drive, Schlager, Total HIts Italy (och massa olika andra länder), All Day Party, Hip Hop, Indie Classics. Jaa, som ni märker så finns det en hel del att välja bland, hela 52 olika radiokanaler.

Tack och lov att jag betalar TV-licens så jag kan lyssna med gott samvete =)

Puss

Vår

Jaha, nu har påsken börjat. SKa börja påskstäda/vårstäda lite här hemma idag tänkte jag.
Mamma och jag har vart på Albano o köpt lite vårblommor, både tulpaner och påskliljor och en orkidée - de är alltid så fina. Så nu ska de blir fin fint här hemma.

Vinterjackor  och skor ska upp på vinden och vårjackor och skor ska ned så jag kan börja använda dom.
Fick köpa mig ett par skor i helgen eftersom alla vårskor är uppe på vinden. Haha.

Håll alla tummar ni kan nu över påsken för min skull. Nästa vecka får jag besked...=)

Annars har det väl inte hänt särskilt mycket i mitt liv senaste dagarna. Jobbat lite och det blir jobb hela påsken. Hotellet är ju fullsmockat i helgen, spännande. Kommer lite ny sommarpersonal också, ännu mer spännande är ju det =)

Pusssssssss

Tisdag 7/4

Igår satt jag och solade hela dagen hos mamma o pappa. Helt underbart skönt. Läste ut min bok också. (Det var på tiden). Köpte ju två nya böcker i helgen som jag ska börja på, men en i taget ;)

Fick hoppa in o jobba idag, härligt härligt. Liiiite, väl tidigt kanske, började redan 05.30 för att "Ystad, Haparanda-folket" skulle ha frukost tidigare. Men när tror ni dom kom? joo, fem min. innan vi öppnar i vanliga fall, så imorgon kör vi som vanligt igen och så får vi se om de kommer tidigare imorgon. Nonchalanta människor.

Har precis kommit hem från Aerobicsen med Johanna, så nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga in lite kläder i garderoben. Jaa, jag fick skämmas igår för Matilda när hon var här. Hahahha

Tog en liten fika med henne igårkväll på Fräcka. Vi brukar alltid köpa med oss o fika dit hem, men de va trevligt o komma iväg lite och hon sa att hon kände sig ung igen. Men då var jag snabb o sa: men när du kommer hem så är du en gammal morsa igen ;) Och snart en tvåbarnsmamma dessutom. Men så msyigt =)

Råkade hända en liten incident här hemma innan träningen. Datorn åkte i golvet, så nu måste vi ringa o be om en nya laddare -igen. *Pinsamt* Men den förra började det ryka om och det kan ju inte vi råför.

Pusssss


GRATTIS...

...på födelsedagen, världens bästa Sofie! Hoppas du får en underbar födelsedag och såklart massor med paket =)



Har vart ute och gått en timme imorse. Ska försöka få liv i mannen i huset och åka ut till mamma o pappa o sola lite tänkte jag. Annars händer inte så mkt idag.

Pussssss

Från Ystad till Haparanda..

..ska Fylking och Aschberg promenera och idag kommer de till Norrköping, och jag har redan träffat dom. De bor nämligen på Vildmarkshotellet ända till onsdag. Kl. 8 imorse fortsatte deras vandring och de var någon mil söder om Söderköping då. Vi får väl önska dom lycka till. Tror de skulle gå lite i Kolmårdens Djurpark i helgen.

Ikväll ska jag o Jojo se Män som hatar kvinnor, den har jag längtat efter att få se. Många som säger att den är skitbra.

Dags att hoppa i duschen. Pusssssss

Sol, sol, strålande sol..

Vilken underbar dag. Det har varit en riktig latardag idag. Jag, Matilda och Maria har suttit hos Matilda på altanen och solat och snackat skit. Satt väl ungefär 3 ½ h i solen och jag är röd, riktigt röd. Jag tjatade på Matilda hela tiden att hon var röd, men glömde visst kolla mig själv. Synd att jag hade håriga ben, annars hade benen också kunnat fått lite färg.
Vi satt intill huskanten i lä, så det var helt underbart skönt. Solen brände på oss. Sedan var maria tvungen o åka, men istället kom Putte förbi.

Ester underhöll oss på baksidan, "välkomna till cirkus" skrek hon och sedan sjöng hon Mamma Mu för oss. Det var inte en gång utan två, tre, fyra, fem......gånger.

Har hunnit med en promenad med mamsen också och sedan har jag nu precis vart och handlat med Johanna. Jag var mest sällskap, eftersom plånboken ligger kvar hos mamma o pappa. Haha

Imorgon är det jobb och likaså hela helgen.

Vi säger God Natt!
Pusssss

Sid eller Side

Jag har hört att Daddy Maddy har synpunkter på min header. Stavfel? Vaddå stavfel, problemet är att du har en för liten dator/skärm där inte hela "side" får plats. =)

Upptäckte det precis, att på vår stora bärbara dator så ser man hela ordet "side", medan på min lilla bärbara så står det bara "sid" istället för "side". Lösning: Köp större skärm.

Så nu har vi löst detta!


Promenader hela dagen..

Shit, vad hurtig jag är idag då.
Imorse som sagt tog jag en morgonpromenad på en timme. Sedan besteg vi Kolmårdens djurpark när vi skulle hälsa på vargarna. Det kan jag säga var en upplevelse. Lite otäckt när Alfahanen morrade när vi kom, men guiden berättade att han gjorde de för att han säga till de andra vargarn att han skulle hälsa först. Men man stod på helspänn och jag är väl inte direkt någon hundmänniska och tycker inte att det är så trevligt att bli slickad i ansiktet, men jag klarade mig. Men jag klappade dom iaf =)

Jag o jojo skulle nu på kvällskvisten och köra vibrationsträning, men det är ju så fint väder så det fick bli en promenad. Så nu har jag gått ytterliggare 60 min idag. =) Heja oss.

Man skulle kunna säga att halva Norrköping är ute och motionerar, medan resten av halvar är på Halvars och äter glass. Iaf så är det sjukt mycket folk ute. Tänk vad lite sol kan göra.
På balkongen idag så visade termometern 37 grader. Då ligger den i solen och i lä, men ändå.

Dags för middag.
Pusssssss

Möte med vargarna..

Idag satte jag klockan på 8.15 för att stiga upp och gå en promenad i det underbara vårvädret. Gick en timme runt åbackarna och hem. så underbart. Ville ha med mig min Ipod, men jag hittade inte den så jag måste kolla igenom alla väskor tror jag nog. Där kan den nog ligga o skramla.

Om ett tag ska jag iväg till jobbet, vi ska träffa vargarna idag. Shit vad läskigt, vet inte riktigt om jag vågar gå in, haha. 

Dags att fixa sig lite.

Pussssss

RSS 2.0