Hissa och Dissa 3

Nu är det dags för Hissa och Dissa igen.

Jag måste börja med att Dissa alla rökare. Blev så förbannad imorse när jag åkte in med bussentill studentpalatset. Då står det en man och väntar på att få gå på bussen och tar säkert 10 snabba bloss innan han går på. Hur fan tror han att det luktar? Det stinker fan, känns nästan som man ska kräkas när man andas in den där skiten. Och så jävla respektlös mot vi icke-rökare, ännu värre mot allergiker. Tänk på de nästa gång du går på bussen.

Nu kom jag på att jag måste hissa en busschaufför bara därför. Skulle åka upp till Norrtälje lr hur de va så var det en som stog o rökte som var precis påväg att stiga på. Då säger chaffören: Nej, du får stå utanför tills vi ska åka, för vi vill inte känna lukten av rök.
-Faaan, vad bra sagt.

Pusssssssss

En kortis

God kväll!

Idag blev det en heldag med plugg hos Carro. Försökte bli klara med grupparbetet, men nu är det endast 2 frågor kvar..så imorgon ska vi nog bli klara. Skööönt!

Håller på o lagar mat nu, kassler i pastasås. Mumma. Tänkte ta de till matlåda imorgon också.

Nee, usch jag har inget kul o skriva alls idag.
Så jag säger god natt!

Pussssssss

Latar dag..

Idag har jag mest latat mig. Jag sov ända till kl.10. Hör och häpna kl.10. Shit asså. Men de behövde jag ;) Låg o drog mig till klockan 11 också för den delen, sen hoppa ja i duschen och gick och handlade o lagade mat sen vartefter. Lite dåligt samvete för att jag bara drog mig för att plugga. Men lite pluggade jag ju ändå =)

Kl. 17 var det dags för jobbet. HOppas verkligen vi vinner tävlingen, för då får vi ett presentkort på 700 kr. Hoppas hoppas...förra månaden hade vi på 500 kr, men då var de ingen som vann och nu höjde de till 700 kr. Och på fredag avgörs det, sista dagen i november. Wohoo, men vi ligger på 18 % mer än förra årets försäljning under samma period, så vi har en liten marginal iaf =)

Förresten så köpte jag raggsockar idag på jobbet. Jag fryser sådant om mina fossingar, så vi hade precis fått in dom, så då slog jag till ;)

Så lågt av dig! *No comments*

Imorgon är det dags för grupparbete. Nu kör vi hårt, så att vi blir klara! Skulle va så skönt o bara kunna plugga till tentan. Den är nästa fredag. Ååååååååh...känns som man jämt har tenta. Fy satan.

Puss o god natt.


Hissa & Dissa 2

Jag måste bara hissa vår underbara huvudbonad, mössan. Asså, en mössa värmer nåt så otroligt bra! Så alla mina vänner, glöm inte mössa när ni går ut ;)

Vad ska jag nu hitta på att dissa idag då?
- Jo, dom förbaskade fula fingervantarna som är avklippta, så att man ser halva fingrarna lixåm. vad har dom för funktion igentligen? Och dom är fruktansvärt fula också.

Helgen som gått..

Kom hem sent i fredags efter att ha suttit på Centralen lite mer än en timme, som vanligt. Missar alltid Idol, tråkigt nog, men jag lever iaf =) Känns ändå skönt o inte känna sig bänkad framför TV´n varje fredag som man gjorde förr i tiden. Jag kommer ihåg när man såg varenda j*vla såpa..Asså då menar jag varenda än. Tre Kronor, Rederiet, Vänner & Fiender, skilda världar m.m. JObbigast var när två program gick samtidigt. Tur att man hade video på den tiden ;) Nu kan man ju ladda ned från Internet oftast.

Igår åkte jag och Sofi till IKEA, vi båda var lite rastlösa o kände att IKEA skulle göra susen. och en shoppingtur på IKANO. Och det stämde vill jag lova. Jag shoppade bl.a 2 par skor (ett par pumps och ett par vinterskor), tröj-klänning från BikBok för ovanlighetens skull. Vet inte hur länge sen det var jag köpte något på Bik Bok. Konstigt nog, för förr i tiden handlade jag jämt där. Jag sprang där flera ggr i veckan, men nu är jag kanske inne där 1 gång i månaden. Sen köpte jag glögg, men det gjorde jag ju på systemet haha och 2 Lotto grejer, men jag tror inte vi blev miljonärer. Ska kolla det en gång till, men jag förstår inte så mkt av det haha..

Är uppe i Sthlm nu, som ni kanske har förstått. Släpade på min kasse från IKEA hela vägen...Inne på IKEA shoppade jag en gardinstång, tvättkorg, besticklåda, lampskärm (som för övrigt inte passade med den lampfoten jag hade, så nu måste jag köpa en lampfot också), matlådor och kanske nått mer.

Nu ska jag se Parlamentet och hoppas jag får skratta mycket. =)

Pusssss

Hissa & Dissa 1

Idag ska jag hissa och dissa. För jag sitter och stör mig extremt mycket just nu.

Jag börjar med att Dissa ett jävla värdelöst TV-program som precis tog slut nu. Skönt de!
Kan ni gissa vad det är?
- Jaa, men vad duktiga ni var, ni gissade helt rätt. Nämligen "Ranking the stars" på Kanal 5. Det är så extremt dåligt och pinsamt att titta på. Anna Book är ju med där, och man ser verkligen hur hon vantrivs. Hon ser bara sur ut hela tiden och hon passar verkligen inte in för 5 öre, dom andra tjejerna är jätte livliga o pratar i mun på varandra typ o är glada sen sitter Anna där o kan kolla åt ett helt annat håll. Men hallå, varför är hon med lixåm?
Man fick en liten tjuvtitt vad som händer nästa vecka och där verkar dom börja bråka. haha Jag måste nog kolla vad som händer :P

Nu till det roliga och positiva..Jag ska nämligen Hissa en sån rolig reklam.
Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den. Och jag vet, den är gammal...men så underbar.
Det är länsförsäkringars reklamsnuttar, om att man kan tvingas leva på halva sin lön när man går i pension.
"Jag skulle vilja köpa en halvbiljett" - när han ska gå på fotbollsmatch
"Jag skulle vilja bo här en halv natt" - när han ska checka in på ett hotellrum
Jaaa, det finns ju några till som jag inte orkar nämna.

Nee, om jag skulle plocka iordning lite till här hemma då. Har tänt massa ljus och gjort lite mysigt i min ensamhet. Så fryser jag som vanligt, så jag tänkte att det kanske blir lite varmare om man tänder massa ljus. =)

Pusssssss


Klantigt..

Shit vad jag fryser. Borde hoppa in i duschen men jag orkar inte så de gör jag imorgonbitti. det kommer jag iof få ångra imorgon, när jag inte orkar gå upp. hahah

Idag hoppade jag på bussen åt fel håll när jag skulle till carro i Solna, så jag hamnade i danderyd..haha Men det löste sig ju det med..mamma fick hjälpa mig lite o söka vilken buss jag skulle ta därifrån. hahah Men jag kom fram välbehållen. Dock lite senare än planerat. Men så är det att åka buss med mig i Sthlm. hur lätt är det lixåm.. :P

Ska hinna diska min kära lilla disk också på morgonen.

Ligger och tittar på det där programmet då om man vet något så ska man ringa: 08-702 00 90, med andra ord, Efterlyst. Wohooo. Bästa programmet. Sätt fast bofinkarna bara.

Insider är ju ikväll också, det är också bra ju, med Robert Ashberg..lr hur han stavar.

Ne, för mig är det dags att sova. Vi hörs imorgon gott folk.

Pusssssssss


Jag knarkade min farmor för att jag är en pundare...

Välj månaden (numret) du är född i:
1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förffördes av
12: Jag hade sex med

Välj datumet du är född på
01: Din mamma
02: En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får

Välj färgen på tröjan du har på dig..
Vit: För att jag gillar det
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag är en pundare
Annan: För att jag är lik Göran Persson
Grön: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungen
Ingen tröja: För att jag är kåt

Mohaha, vilken tråkig mening jag fick....

Nya lägenheten..

Nu sitter jag här i Sollentuna dårå. Trivs mycket bra i min nya lägenhet, bättre än i Bromma. Här har vi 3:an och 5:an på TV och även en fungerande ugn och inga droppande kranar. Ok, att det var lite enklare att ta sig till stan från Bromma, men det är helt OK härifrån ändå. Nått positivt är ju då att man kankse inte "orkar" åka in o shoppa o sparar lite pengar ;) *Troligt*

Men såklart att jag trivs allra bäst hemmai Norrköping. *Borta bra, men hemma bäst* Jag är en liten hemma tjej, men vaddå man har ju lixåm allt där hemma. Pojkvän, vänner, familj m.m. Jaaa, det kan ju inte bli mkt bättre!

Påtal om pojkvän så har jag och mitt lilla hjärta varit tillsammans i 47 mån. idag. GRATTIS till oss! om en månad så är det 4 år alltså. 4 underbara år. Wiiiiiiiiiiiiiiiii..och det kommer bli ännu mera underbart när jag flyttar hem igen, för alltid! =) Men det funkar ju det här med, man hinner sakna varandra och jag tror att det behövs ibland.

I måndags var jag och fikade med Sandra och johanna..mycket trevligt, snacka lite skit om alla våra reklamfilmer vi gjorde på gymnasiet haha..Vad kreativa vi var då ;) Allt fjäsk för Githa..mohahah..enda läraren jag någonsin fjäskat för. Men det var det värt. Kanske skulle ha behövt fjäskat för Gunnar, men aldrig..fy satan vilken lärare asså. vad lärde man sig? Ingenting!

Pussssssssssss

Svacka!

I´m confused!

Asså..jag är så trött på skolan, men va fan..ett halvår till så har jag fått kandidat..sen får jag se. Men just nu känns allt så jävla tungt och allt går bara neråt. Jag har hamnat i en dålig svacka känns de som.

Igår flyttade vi..o de gick bra..stoooora hissar så vi behövde inte bära upp sängen o soffan..o de blev väl bra tillslut när jag kommit i ordning. I början såg det bara ut som en stor röra när vi ställde in allt!

Ikväll ska jag fika med Johanna och Sandra. Mycket trevligt! Ska nog träffa sandra först o gå en sväng på staden. Skulle behöva köpa ett duschdraperi först. En smutskorg också, men de blir det nog en från IKEA såklart ;)

Nee, om jag skulle göra nånting. Måste plugga också! Åååååååååååh.

Pussssssssssss

Wiiiiiiiiiiii

GRATTIS Johanna =)

vad roligt för dig...hoppas det blir bra! men de vet jag garanterat..

Pussssssssssss

lösnaglar vs. glasfibernaglar

God kväll!
Vad gör jag en kväll som denna.

Jooo, de ska ni få veta. Jag lagar mat, och fixar iordning en matlåda till imorgon. Duktig Anna!
Men det är så tråkigt o gå o handla, o man har ingen inspiration, o så lagar man samma mat varannan dag ungefär. Pisstråkigt. Det var bättre förr när mamma fixade sånt där. hehe

Jaa, sen har jag fixat så underbart snygga naglar. Fick inspiration från Jojo, och så köpte jag mig lösnaglar idag och fixade till det. O jag lovar, det är snyggt. Inte långt ifrån samma resultat som när man gör på salong ;) Helt OK för endast 80 eller 110 kr lr hur mkt de nu va. Nått sånt där iaf.

Sen håller jag på o packar ihop mina saker, men problemet är att jag inte har några flyttkartonger här uppe o så en del har jag lagt i påsar. Men jag behöver mer påsar. Till alla skor, basvaror lr va de heter, ljuslyktor m.m.

Och nu ligger jag i sängen o bloggar. Imorgon är de skola heeeeeeela dagen. så segt asså! Sen är de jobb som gäller. 17-20, så jag får se när jag kommer hem imorgon. Frågan är om jag är laddad för o springa åt heeeeeeelvete långt för o hinna med bussen på knappt 5 min. Vi får se om pendeln är försenad. Shit, jag blir stressad redan nu av o bara tänka tanken. men annars kommer jag ju hem halv 12. de funkar väl d med..

Det är knappt att jag vågar ta swebus, sen jag började tjuta där för allt va bara fel o så kom jag ju inte med bussen då..haha o det brukar alltid va samma tjej som jobbar.

Pussssssssssss

Ett gott skratt...

...förlänger livet!

http://www.youtube.com/watch?v=6_mi_VnK-Sg

Jag har ju då inte lärt mig som alla andra verkar ha gjort, hur man lägger in youtube-filmer här på bloggen.

Jag skrattade så jag höll på o dö asså.



Förut har jag jämt skrivit att jag måste träna o bla bla för att jag bara har gått upp i vikt, men nu har jag faktiskt gått ner 3.5 kg. Vilket måste firas......jaaa, med chokladbollar såklart. Så nu har jag bakat, men än har jag inte tagit någon. Fikade ju även hemma hos matilda förut idag o då hade hennes mamma köpt en chokladboll till mig från Lindahls. De från Lindahls är även de godaste också. Mumma!



Ser på desperate nu, har ju itne sett det sen det började nu i höstas eftersom vi inte har 5:an i Sthlm. Men från nästa vecka kan jag hänga med i alla serier. wohoooooooooo.

Pussssss nu ska jag packa kläder och målarkläder. haha

mycket siffror här ja.....

hur gott är det o äta frukost utan o dricka mjölk till...usch! Men mjölken är slut och jag orkar inte springa ner till handlar´n o köpa ny. Nee, för jag har precis duschat så jag har bara morgonrocken på mig, o de skulle ju se lite dumt ut..haha

Igår var det ett himla farande. Tåget gick 13.33 upp till sthlm, så åkte jag till skolan direkt o pluggade lite, sen började tentan 18.00 och där satt jag till 19.40 o sen tog jag bussen o tunnelbanan till centralen o så gick tåget 20.40 hem igen, så kom pappsen o hämtade mig 22.20. Jippi, så nu är jag hemma igen, men jag åker upp imorgon hahaha.

Jaa, som sagt, tenta igår då. Hummm, svårt o säga hur de gick, men jag hoppas verkligen att jag klarade den. hoppas hoppas hoppas.

Det va så kul för en tjej i klassen, hon skulle på konsert som började 19.30, men så hade hon kollat upp att Lars winnerbäck skulle börja spela 20.15 så då hade hon bokat taxi till 18.50 (alltså hade hon räknat med att skriva tentat på 50 min. hahhah) och tio över gick hennes tåg till uppsala och från stationen tar det 7 min till konserten och då skulle hon ha 3 min. tillgodo innan winnerbäck börjar spela..hahahahahah Vilket schema!

Jag som hade räknat med o göra tentan på 2 h för o hinna med bussen som gick 20.07, så kommer hon med 50 min hahahahha.

Neee, om jag skulle ta o göra mig iordning dårå. ska först träffa matilda, så måste jag packa, men jag har ingen bil o jag måste upp till garaget i eneby o hämta mina kaastruller o allt. sen ska jag kanske hinna köpa färg? Jaaa, o sola också med jojo? Shit. dags o sätta fart. Pusssssssssssss

Tvätt & Plugg

Idag är det tvätt på schemat! Det är ganska bra, för då kan jag plugga medan maskinerna kör. Fast för tillfället så sitter jag ju här. Not good.

Idag är det farsdag. Grattis pappa! Ska dit sen senare o fika. Jag är så sugen på negerbollar. ska nog baka de ikväll om jag inte får några. =)

Ikväll är inget "Ensam mamma söker" på TV. Tråkigt.
Nee, det är inget roligt alls på TV, men där ser jag en till möjlighet till o kunna plugga.
Åker upp imorgon lagom till tentan o sen hem igen. För att sedan åka upp med mammi på onsdag och börja spackla o måla i min lgh. =)

Pussssssssssss

Blogga, blogga inte, blogga, blogga inte?

Igår köpte jag en jätte jätte super billig tröja på jobbet. Den kostade 199 först o sen fick vi den kampanjmärkt från lagret på 99 kr, och eftersom den kom kampanjmärkt så får vi 40% rabatt på de. Så en tröja för 59.50 kr. Perfekt! Precis vad jag behövde.

Sitter o försöker plugga, men hur tror ni att det går? NJaaa, sådär. Började vika kläder helt plötsligt och nu så hamnade jag här framför datorn. Not good! Jaja, jag ska ju iaf sitta på Centralen i över 1 timme ikväll, så då får jag väl läsa lite. =/
Så blir de säkert Mc Donald´s där som vanligt haha

Åååh, jag fattar inte hur min ekonomi ska gå ihop igentligen. Mamma o pappa har redan ställt upp så mkt ju. O så ska ja betala hyran innan den 15:e på den nya lgh och sen ska nästa hyra betalas in för december också. Shit pommefrites. Jaa, så ska jag väl överleva dagarna också. Måste eventuellt köpa lite nytt till lgh.
Men jag har iaf någonstans att bo, som jag och Erika alltid brukar säga om nått går dåligt.

Ibland har jag tänkt vad man igentligen vill uppnå med en jävla blogg? Jag skriver iof, bara för mig själv o mest mina vänner o bara för o få skriva av mig lite, o för de nyfikna läsarna som på något konstigt vänster har hittat mig. men alla andra, varför skriver ni? Samma anledning som mig? Eller söker bekräftelese för något? Eller kanske skriver för att kunna gå tillbaka o minnas? Många tror jag också gör en "modeblogg" för att de tror att de ska få gratis produkter från företag.

Tyvärr tror jag att många skriver för att få bekräftelse för något. Det låter ju så tragiskt när jag skriver sådär..haha Yrar väl en hel del, men jag vet vad jag tänker och Johanna, fattar vart jag vill komma med saken =)

Neee, om man kanske skulle sluta blogga? Det känns lite töntigt när man väl tänker efter.
Men va fan, det är ju kul ;)

Pussssss

Designer, sångerska?

Ok, idag släpptes ju Roberto Cavallis kollektion för HM. Men hallå, räcker det inte snart? Hur många designer ska dom göra samarbeten med..och alla är inte ens designer, det känne mest töntigt när dom tar sånna som Madonna. Hon är sångerska i mina ögon.

Igår köpte jag en ny tandborste med sugpropp på. Sen när jag kom hem såg jag att den var till 7-13 åringar. Men jag har samma tänder som när jag var 13 ju? Så va spelar de för roll.

Nu är de dags att sova och min mage ropar efter mat. *Suck* Jag hatar att gå o lägga mig på tom mage. =(

Pusss o natti natti.

Lyckliga Anna

Varför?
Varför är alla så arga över att det har kommit lite snö? Jag är mest arg över att det kom så lite. Eller här i sthlm har vi inte fått någon, utan bara regn, regn, regn. Men om jag hade vart hemma så hade jag velat haft mer snö =)

Jag älskar snö! Det är väl inte bara jag som gör det? Snön gör att det blir ljusare, sånna här tråkiga o mörka dagar. Man vet att julen närmar sig då också.

Men sen får man tänka att man inte alltid kan få som man vill, för då lär man sig inte uppskatta det lilla man blir glad för. Tänk om man alltid skulle ha de så bra. Då skulle man aldrig vara sådär extra lycklig.

haha det där var jävligt smart sagt av mig ;)
Det måste jag ha tänkt på länge!

Pusssssss

Seeeeeeeeeeeg

Ja, men då var det väl dags för ett inlägg igen =)

Kom upp till Bromma igår igen. Åkte upp med pappsen, sådär jädrans tidigt. 6.40 kom han o hämtade mig. Förut kom han alltid halv, men sen han köpte en såndär polisvarnare så får vi sova 10 min längre ;)

Jag börjar bli förkyld. Lite ont i halsen o snorig. men inte så farligt *peppar peppar* Kan det vara Ester som smitta mig?

Har haft skola hela dagen idag, ny kurs var det som startade. Finansiering, med en himla bra lärare. Äntligen! Han var från högskolan i Gävle för övrigt! Hoppas denna kurs går bra! Annars orkar jag inte mer.

Ligger här i sängen och funderar på vad man ska laga för mat. Jag har ingen inspiration. Så tänker jag att jag kan ta yoghurt istället, men jag måste ju ändå göra matlåda till imorgon.

Inget roligt att skriva, så nu slutar jag!

Pusssssss

Thai =)

Johanna är påväg till mig nu, för vi ska äta Spicy Hot =)

Och ikväll är det O´learys

Pusssssssssssss

Tjuvlyssnat

Åhléns city, Stockholm

En pappa ~30 och son ~4 provar skor.
Sonen: Pappa, vi har en blå bil.
Pappan: Ja, det har vi.
Sonen: Farfar har en röd bil.
pappan: Ja. Det har farfar.
Sonen: Farfars bil är gammal.
Pappan: Ja, det är den.
Sonen: Pappa, när vår bil blir gammal, kommer den också bli röd då?

Vilken söt kille! Hahah



Utanför Bar á Bar, Ystad

En tjej ~19 står i kön med någon som verkar vara hennes pojkvän. De kommer fram till vakten, som tittar på hennes leg.
Vakten: Hur gammal är du?
Tjejen: 19.
Vakten: Jaha...
Han tittar sig omkring.
Vakten (menande): Men hur gammal är du?
Tjejen: Jag är 19!
Vakten: Du vet att det är tjugo här ikväll va? Så... hur gammal är du?
Tjejen: 19...
Vakten: Då kan jag tyvärr inte släppa in dig.
Tjejen suckar uppgivet och går iväg med sin pojkvän.

Bloooooond tjej!



Apoteket, Karlskrona

Man ~35 kommer fram till kassan på apoteket och vill ha akut p-piller.
Mannen: Ska jag ta dem så fort som möjligt eller?
Kassörskan ~50 (tittar upp på honom och säger lite snorkigt): Du, det är inte du som ska ta det, givetvis ska din partner ta pillret!
Mannen (ser förskräckt ut): Men, hon hade ju gått när jag vaknade... jag vet inte var hon bor, fasen jag vet inte ens vad hon heter!
Kassörskan tappar hakan.
Mannen: Skojar bara. Frugan släppte till och hon hade visst slutat med sina piller för flera månader sen. Så ofta har vi sex!
Kassörskan (ser förgrymmad ut och mumlar): ...ibland får man för mycket information...

Hahahahahahah


Stackars älg!

Klockan 22.45 igårkväll förlorade Sverige en älg. Skogens konung
Sorgligt men sant!
Tåget jag åkte hem med igår körde nämligen på den stackarn.
 
Då tycker jag att vi håller en tyst minut...................................................................................................................................................................................och där var den minuten slut!

Lokföraren tutade massa o sen sa de bara krasch, bom, splash, o han bromsade in massa. O jag bara, shit va har vi nu kört på. Ringer till mamma o säger att vi måste ha kört på nått för nu står vi helt stilla. Då säger en idiot, nee de måste va nått annat, annars skulle han ha tvärnitat.

Men hallå. Han gjorde ju nästan de..o han måste väl ta de lite försiktigt, för tydligen så hade älgen, (sa dom sen), gjort så att kopplingen mellan vagnarna hade hoppat ur. då måste han ju ändå bromsa lite försiktigt. Man hörd verkligen också att vi hade kört på nått. Så när dom sa:
- Jaha, då har vi stannat precis för att vi har kört på en älg.
Snacka om att jag var nöjd då. Jag visste att jag hade rätt. hahahahhah

Förbannad över tentan

God morgon!

Igår kom jag äntligen hem till Norrköping. Wiiiiiii..efter många dagar uppe i Sthlm.
Jobbade tydligen 45.5 h i oktober. det är ju bra!
Men sen vet vi ju hur de gick med skolan?! Kan det ha någon koppling? *Suck*

Jaa, men då ska jag berätta om min lilla tenta då.
Det gick åt skogen..kunde väl svara på 2 frågor, och det är ju alltid nått. Positivt för att vara jag =)
Då kommer jag till det dåliga då. Och jag är JÄVLIGT förbannad. Marknadsakademien läste kursen med oss också, och dom sa, precis när vi skulle börja skriva tenta, att de tänker skriva den på svenska för de har blivit antagna till en svensk utbildning o då har vi rätt o skriva på svenska. Det hade dom tydligen kollat upp. Men det dåliga är att vi var uppdelade på två ställen och jag var självklart inte där, där dom satt, så det var Erika som sa det här till mig EFTER tentan!
Ska bli kul o se om läraren rättar deras tentor lr hur de blir. Intressant!

Två frågor var också som att man skulle skriva långa uppsatser...störda frågor säger jag bara asså. Ingen var nöjd med tentan. Vi väntar spänt på resultaten.

hahah dom visar Spice Girls nya video nu på TV4. jorå, den funkar väl låten tror jag...inte världsbäst direkt.

Idag måste jag till mamma o pappa med lite tvätt, o sen ner på staden tror jag.Men först är det frukost som gäller, för jag är bauta hungrig.

Imorgon ska vi ut o äta efter Hoyckeyn, på O´learys med Sofi och macke. För på måndag åker de till USA!

RSS 2.0