Sova middag

Mina jobbarkompisar skrattade åt mig idag när jag sa att jag ofta sover middag efter jobbet. Oftast sover jag middag mellan 2-3 timmar och när de fick veta det så höll de på att sätta frukosten i halsen. haha.
Men vaddå, vad ska man göra? Alla jobbar ju så sent och eftersom jag är så kvällstrött så blir jag ju ännu tröttare än vanligt när jag har gått upp så tidigt. Så att sova middag tror jag nästan är underskattat i denna värld ;)

Men det är klart om jag håller i gång och har något att göra så funkar det ju utan att sova middag också, men om man kommer hem och sätter sig så blir man ju 10 ggr tröttare och verkligen kan känna efter hur trött man egentligen är. 

Dags att sova, det skrev jag ju nyss också så nu är det väl bäst att jag går.

Natti, Pussss

Olagliga kortavgifter..

Varför tar typ alla kiosker och uteställen kortavgift när man betalar med VISA-kort trots att de inte får det? Jag blir så trött. Och om man nämner att det är olagligt så säger de bara, Jaaa, jag vet. Jaha och varför gör ni det då då? Till svars säger de att banken tar ut en avgift..och det stämmer ju, men banken har redan tagit ut en avgift för att vi har VISA-kort och just därför får inte butikerna ta betalt.
Ok, 3 kr (som avgiften oftast är) är ju inte mycket tänker ni, men det blir mkt i slutändan. Jag har i princip aldrig kontanter och betalar till 95% av alla mina inköp med kort och då blir det mycket pengar. Jag ska anmäla alla till BABS!

Den senaste veckan och kanske till och med senaste två veckorna har jag sett så himla många polisbilar. Har de fått mer pengar eller? Bara idag har jag sett tre stycken. Igår såg jag en civilsnut. Blinkade på en polisbil idag för att han körde med helljus och om inte vi får det så ska inte han heller göra det...haha

Om ni undrar så har jag fått två "anfall" idag, men annars mår jag bra. =)  men i skrivandets stund så har jag nu fått mitt 3.e anfall. Tackar som frågar.

På tisdag beger vi oss till vingåker, Putte kom med det exemplariska förslaget. Hur i allsindar kan han ens nämna ett sådant ställe?
-Inte vet jag.

Dags att tvätta sig o slänga sig på kudden.

Pusssssssss


SOS 112

Såhär mycket som jag har ringt sjukvårdsupplysningen, vårdcentralen, besökt vårdcentralen och besökt akuten på knappt 2 veckor har jag aldrig beökt alla dessa ställen under hela mitt liv. Detta är helt sjukt.

Igår skrev jag ju att jag var helt frisk, men min muskel, bröstmuskel(?) verkar inte vara det. Har fortfarande hugg som jag känner av och fick världens anfall förut hemma hos Johanna, så jag varnade henne och sa att jag kan svimma, bara så du vet. O hon bara, neeee, vad ska jag göra då...eeeeh, inte vet jag, ge mig dricka.


Alla mina hugg har tidigare bara suttit i nån minut, max 2 men nu förstår ni så kunde jag knappt andas ut ordentligt på minst 20 min för att det bara högg hela tiden. Så jag blev livrädd och sen inbillade jag mig att min arm började domna och då blev jag svimfärdig och ringde mamma o pappa tusen ggr som inte svarade för att de är ute o käkar. Ringde till Putte som kom på en gång så vi åkte upp till akuten, eftersom dom har sagt att jag ska komma upp om det är nått. Nu blev jag ju så rädd eftersom jag hade alla symptom för en hjärtinfarkt, jag vill ju inte dö nu.


Men sjuksköterskan sa samma sak att det är en muskel och inte hjärtat o bla bla. Så frågade jag om jag fick träna och det fick jag inte, men däremot sa läkaren det på Vårdcentralen igår, men nu vågar jag iaf inte träna på länge. De sa att muskeln behöver ju vila, annars kommer den aldrig läka.  *Suck*

Nu sitter jag hemma hos mamma o pappa, för Putte jobbar natt och jag vill/vågar inte sova själv. Dags att sova för imorgon ska jag jobba.

Pussssssss


Fotokurs

Ni har ju inte fått se mina bilder jag tog på min fotokurs när vi gick runt strömmen, så här får ni en tjuvtitt. Sista gången ska vi få lära oss Photoshop också. Jihooo.

Höst vid strömmen
Fina höstfärger


Så fina gula löv och spegelbilden i vattnet.


Älskar alla dessa höstfärger.


Vid färgargården




Rönnbär


Två söta änder


Söt eller ful?


Två lyckliga änder =)



Lyckades tillslut fånga när två änder flög, snacka om att jag vart nöjd =)

VARNING FÖR DJURVÄNNER!


Stackars and som har brytet ena foten.

Trevlig kväll!

My heart will go on..

Jag är frisk. Mitt hjärta är friskt. Jihoo, nu kan vi alla andas ut, jag kommer inte dö i hjärtinfarkt. Läkarn trodde att det var nån muskelvärk typ. Jaa, det var inte så lätt att förstå vad han sa. *Host*

Idag har vi fått upp fyra hyllor på väggen i vardagsrummet och satt dit golvlister. Nu börjar det hända grejer. Snart är ni välkomna hem hit. Haha Ska leta reda på någon bra städskåpsinredning. Hittade en igår på Internet men jag vill köpa i butik och få den på en gång, så imorgon är det mitt uppdrag att hitta inredning till städskåpet. Nån som vet var det kan finnas?

Nu ska jag dra på mig mysbyxor och krypa ned i soffan och bara njuta av att det är fredag. =)
Gissa vad jag köpte när jag var och handlade? Ben&Jerry - Fossilfuel. Mumsfilibabba..

Pussssssss

VC

Gick upp 8 för att ringa VC och det är ju så smidigt nu för tiden att man bara trycker in sitt telefonnr. så säger de en tid när de återkommer. Skönt att slippa sitta o vänta i en telefonkö.


Dagens ros...

...går till världens snällaste tjej som hjälpte mig att köpa ett par stövlar på Wedins ute på Maxi idag.

Jag skulle köpa ett par stövlar till mig och ett par till min syster för det var halva priset mellan 19-21. De kostade 1200 kr och nu fick man dom för alltså 600. Helt sjukt bra. Problemet var att man endast fick köpa ett par per kund så det ställde ju till lite problem. Min curlingmamma skulle ta sig dit då, men så var det en tjej i kön som hörde mig och erbjöd sig att köpa ett par. Sen så är det ju som så att jag aldrig i princip har kontanter så jag fick springa och ta ut pengar till henne och så betalade jag med mitt kort och hon med mina kontanter. Vilken underbar tjej. Tänk om alla kunde vara så snälla. Så nu får vi hoppas att min syster blir nöjd (än har hon inte sett dom, utan jag har bara förklarat hur de ser ut).

 


Hjärinfarkt?

Idag öppnade Stadium på Maxi så jag och Johanna begav oss dit vid halv tio och då ringlade sig kön runt hela butiken fram till kassan. Helt sjukt, så vi vände istället och åkte in till stan. Tyvärr hittade vi ingenting där heller. Däremot hade MQ VIP-kväll igår på Maxi och där hittade jag två tröjor. Egentligen var jag ute efter ett par jeans men det hade de knappt nått av.

Nu sitter jag här hemma och skrämmer upp mig själv och läser om olika sjukdomar. Det högg till idag när vi satt o åt på stan, så då sa Matilda till mig på skarpenn att jag måste söka vård och hon visste precis vart jag skulle ringa. Haha Hon kan nog alla sjukvårdsnr. utantill. Min vårdcentral hade fullt och sjuksköterskan jag pratade med i tlf där sa att jag måste kolla upp det så hon tyckte att jag skulle åka upp till Akuten. Sagt och gjort. Mamma hängde med för hon tyckte så synd om mig, men där var det mängder av folk. *Suck* Pratade med en sköterska där lite och hon sa eftersom att jag annars mår bra och inte känner nånting så fick jag välja om jag ville vänta eller om jag skulle ringa vårdcentralen imorgonbitti igen och få en tid imorgon. Det sista alternativet valde jag. Men hon sa att jag var tvungen att komma upp om det blev värre och lugnande mig med att hon aldrig har varit med om att en så ung tjej har fått hjärtinfarkt. Tack, det känns ju tryggt. Fan, hon skrämde mig ju mer än lugnade mig. Nu läser jag ju här allt jag hittar om hjärtinfarkter. 

Dags att styra lite här hemma för på måndag kommer mäklaren och värderar lägenheten.

Pussssssssssss

Muntert

Pappa var så lycklig och berättade för mig när han kom hem från jobbet idag att han vann 6500 kr igår på travet. Va, säger jag och frågar vart pengarna är ;)
Jaa, säger han men jag lämnade inte in det..men jag hade alla rätt, så OM jag hade lämnat in travet så hade jag vunnit 6500kr. *Suck*

Som straff fick han helt enkelt åka och handla med mig och betala hela kalaset. Så mycket blev det inte, men en fläskfilé passade jag på att slänga ner i påsen och lite annat vardagligt så som mjölk, bröd och brämhulst färskpressade apelsinjuice. Jippi.

Sen var han så snäll och uppdaterade mitt antivirusprogram på datorn också. Tackar!

Nu ska jag koka kräm -  äppelkräm. Håll tummarna nu för att jag lyckas, mästerkock som jag är.
Jag köpte en jordgubbskräm OM jag skulle misslyckas. Haha

Imorgon ska jag jobba, sova middag och sedan shoppa på MQ. Wihaaaaaa. Måste ha ett par jeans. Äger faktiskt inte ett enda helt par blå jeans just nu. Alla är urvuxna och hälften är trasiga. Sen har jag ju två färgade jeans, men jag vill ha ett par vanliga blå jeans. Nu tänker jag tillbaka på högstadietiden då jag ägde 20(!) par jeans. Jaaaa, hela 20 par. Tänk om jag kunde återgå till den kroppen och iaf få på mig 3 av dem. 17 av dessa är säkert omoderna iaf, men jag har sparat tre faviriter i garderoben som jag en dag hoppas ska kunna klämma mig i.

Imorgon börjar träningen igen. Har känt ett pyttelitet hugg idag. Skönt det!

Nu ropar köket...


2008-09-23

klantig som jag är så har jag slarvat bort min Internetdosa så idag har jag varit på banken och fixat en ny. Fick en svart modern sak istället för den gamla svarta platta dosan. Fick betala 250 kr, men så sa hon att om jag hittade dosa skulle jag få pengarna tillbaka om jag kom in med den och kvittot. Bra där.

Idag har jag hittils inte känt av nått i hjärtat så det går åt rätt håll iaf. Funderar på att ut o springa för det är ju sånt underbart väder, men det kanske är dumt. Men en rask promenad skulle jag ju iaf kunna ta.

Stannade på Lindahls efter banken och köpte med mig ciabatta med kycklingröra, dock kändes det mer som curry och majs- och purjoröra. 80 % av röran var majs och purjolök. 3 % var kyckling och resterande 17 % var en form av currygegga =)

Dags att lägga in kläder i garderoben, hänga tvätt och byta duk i köket. =)

Pusssssss

Stort Grattis till Sofi som fyller hela 21 år idag. Gammal och grå - Jaaa, du borde verkligen ha åldersnoja =)

Wilmer - 8 dagar

Var och hälsade på lille söte Wilmer idag och Claes och Sandra också såklart. Käkade fick fika och snackade massa skit. Så underbar. Man blir ju helt såld asså. Helt sjukt mysigt. Ååååååååååååhhh...

vad vi köpte för presenter kan ni kolla på både Johannas och Sandras blogg.

Dags att titta på Singelmammor på TV 2.


Toppform

Idag har jag haft endast(!) tre kraftiga hugg i hjärtat. Hoppas bara att det släpper snart.

Satt och tittade precis på Toppform med en klass från Navestadsskolan här i Norrköping. Själv gick jag där ett år (i sexan) innan jag började i idrottsklass på Borgsmo och tur var väl det. Inte för att den skolan är mkt bättre men vi hade världens bästa lärare och självklart var vi en vettig klass. Jag tror att idrott och motion leder till bättre resultat i skolan.

Det är riktigt pinsamt att se denna klass på TV. OK att de är i sin värsta tonårsperiod och ska göra allt man inte får och vara den coolaste på skolan. Men lite vett har man väl ändå? En brud hade en klubba i munnen på idrottstesterna. Hallå, vem fan sportar med godis i munnen och än värre en klubba!? Det är ju livsfarligt om man ramlar/snubblar och sätter den i halsen.

Mitt hjärta..

..det dunkar fortfarande, men jag vet inte hur länge till.

Jag vet inte vad det är, men jag har så ont i hjärtat. Jag har haft känningar sedan i tisdags och det bara hugger och hugger. Alla har väl fått sådär att det hugger till så att man knappt vågar att andas och precis så har jag haft nu i drygt en vecka. Plus att jag har haft småhugg typ 20 ggr per dag och det ger sig inte. Nu känns det som att småhuggen har börjat försvinna, men dock har de kraftiga huggingarna kommit oftare och det känns skit jobbigt rent ut sagt.
Men jag försöker förvarna alla i min närhet så de vet om jag bara skulle falla ihop så är det pga av hjärtat. Men vi får hoppas att jag håller mig på benen. Ringde sjukvårdsupplysningen idag och hon sa att jag skulle ringa vårdcentralen om det håller i sig i veckan nu som kommer. Dags att stressa ned?
Min tanke är att jag kanske började träna förtidigt efter min förkylning? Jag har ingen aning, men kanske?

Har iaf vart iväg på hockey idag med Matilda och Ester. Det blev  3-2 hästen, men det var på håret. Tranås kämpade in i det sista och hästen var ju rätt slöa.

Imorgon ska jag, jojo och tilda åka o hälsa på Wilmer. Jippi, jag kan knappt vänta. Det känns som den 23:e december och man knappt kommer kunna sova. Haha Ååååååååååh, så mysigt. Jag kommer krama ihjäl honom.

Dags att gå till sängs för nu har jag varit vaken i 16 timmar.


När livet stannar..

Har börjat läsa en bok. När livet stannar heter den och handlar om en mamma och hennes son som förlorade två av syskonen och sin man i tsunamin. Jaaaa, man kan inget annat än att ligga o böla samtidigt som man läser den. Så himla hemskt. Jag är lyckligt lottad som har alla mina nära och kära runt mig. Det ska jag aldrig glömma!


Städning, rensning, damning, skurning, damsugning..

Idag har jag fortsatt min städning från förra veckan. Tyvärr försvann min händige man och fixade lite annat. Jag skulle ju vilja sätta upp våra skåp och spotlights och lite andra saker. Men jag har tömt två kartonger som jag hade uppe i Stockholm. Skönt, så nu ska jag fylla dom med annat och slänga upp på vinden hade jag tänkt mig.

Sen har jag bytt gardiner också. Blev ett par vita trådgardiner i vardagsrummet.
Skulle vilja sätta en fönsterbräda där, men jag får inget medhåll här hemma för att då kommer man slå i huvudet om man sitter i soffan sägs det. Men man kan ju faktiskt skjuta ut soffan lite. Jaaaa, nu ska jag övertyga herrn att vi ska åka o köpa en fönsterbräda och så vet jag redan vilken lampa jag vill ha på den. ;)

Imorgon är det jobb som gäller, jobbar fram till söndag. Skönt det, så det blir ordning och reda (pengar på fredag). Nee, jag fick ju lön i måndags. Så underbart och det var den bästa någonsin också. Wiiiiiiiiiiii..

Matilda, ikväll får du inte missa Efterlyst. Har ni sett eller hört något? Ring, 08-702 00 90!


Längtan..

Längtan är nu här. Äntligen har lill*n tittat ut. Stort grattis till familjen, så underbart mysigt. Nu blir jag ännu mer sugen på o skaffa en, men jag ligger lågt ett tag till tror jag. Jag får agera barnvakt åt alla barn istället =)

Har gått och väntat hela dagen idag. Kände att det var något speciellt. Ringde Sandra runt 12 och skulle höra lite med henne, för vi skulle hem dit o hälsa på imorgon. Men mobilen var avstängd och har vart det under hela dagen. Vem stänger av en mobil idag om det inte är någonting viktigt. INGEN. Man sätter ju alltid på ljudlös. Så jag ringer runt till alla o berättar vad jag tror är på G. Och sen gick jag inte på hennes systers blogg och där stod det att hon är nerös idag. Det betydde att jag blev ännu säkrare på att idag var den stora dagen då bebben ville titta ut. Och ja, jag hade rätt.

Ett stort grattis igen till Sandra och Claes. Du vet att vi gärna kommer på fika. När du känner att du orkar.

Pusssssssssss

Vilken kväll..

Vilken musikkväll det är ikväll då på TV.
Sommarkrysset, musikmaskinen och Sing a long, allt visas nu ikväll.
Musikmaskinen var väl sådär, tycker det är bättre när folk som kan sjunga är med.

Grannen över oss har fest VARJE helg. Jag blir tokig, därför att jag jobbar VARJE helg och skulle gärna vilja sova någon kväll. En kväll lät de som de hade brottningsmatch och nu har de väl karaoke.

Remouladsås med currysmak..

Idag lagade jag och Jojo rödspätta, kokt potatis och remouladsås. Tror det är första gången jag kokade potatis sen jag flyttade hemifrån. Har alltid lagat pasta, ris, bakad potatis eller klyftpotatis i ugn. Gott blev det så det kommer definitivt lagas igen. Tyvärr smakade Felix Remouladsås curry så nästa gång blir det Findus.

Har ni hört att man blir klok av fisk? =)

Natti natti.

Skapa med blommor..

Igår lät jag kreativiteten flöda och jag är riktigt nöjd. =)

Här får ni lite inspiration från mitt mästerverk, så hem o skapa med blommor nu.



Vitt och ljust till vår fina vita mediabänk.



Trevlig kväll!

Färglinser

Nu har jag mailat till pappa så ska han ringa till Star-Lens och beställa linser. Jippi.
Han är konsult där så han brukar beställa åt mig när han åker dit, eftersom det blir mkt billigare. Första gången tog jag blå linser och nu senast valde jag bruna. Så nu har jag beslutsångest för vilken färg jag skulle välja, men jag tog 6 mån. bruna linser och 6 mån. blå. hahah

Här kommer ett smakprov på när jag har  bruna linser. HIttar tyvärr ingen bild från när jag hade blåa. Eller på min profilbild har jag blå linser, men den är ju tyvärr så liten.




Pussssssss

Fotokurs

Börjar jag bli förkyld igen? Hoppas inte. Jag som hade tänkt gå ut o springa, men frågan är om jag ska göra de.

Ikväll ska mamma och jag på fotokurs. Spännande. Fyra torsdagar och nån lördag tror jag det var.

Om man skulle gå upp o käka frukost.
Imorgon och hela helgen jobbar jag. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Då är det inget snack om sovmorgon inte..hehe

Gossip Girl..

...börjar söndagen den 5:e okober kl.19.00.
Det är lycka.

För övrigt så sprang jag förbi Lindahls och köpte oss en varsin chokladboll.

Pusssssss


Buzzador

Detta var jag och hämtade ut från Buzzador igår.




Lyckos mig, för nu kommer jag få ännu vitare tänder, jag som redan har så fina ;)

Miljöbov?

Igår när jag var och handlade fick man en så smart batteribox om man köpte 4 paket batterier, vilket vi behövde här hemma. Inga batterier funkade knappt så alla dosor hade lagt av i princip. Iaf så innehöll boxen som ett skåp där man skulle lägga nya batterier och sedan en lite låda där man skulle lägga gamla och återvinningsbara batterier. Smart!

I vanliga fall slänger jag bara batterierna i soporna, så nu vet jag vart jag i framtiden ska slänga alla gamla batterier.

Glöm inte bort att tänka på miljön! ;)

Pussssssss

Städdag

Vilken underbar städdag!

Igår hämtade vi våra vardagsrumsmöbler som älsklingen har byggt och Tobbe som så snällt lackat vitt högblankt åt oss. Så jag har plockat in alla glas i "vitrinskåpet" diskat en maskin och plockat ut och fyllt en ny. Just nu går tvättmaskinen på högvarv så sen ska jag hänga tvätten.  Och ur högtalarna svänger det musik från The Voice! Det kan ju inte bli bättre, eller joo, det skulle vara skönt o ha någon som hjälpte till att städa, men om inte den ena hälften arbetar så måste ju den andra göra de. =)

NU skickade matilda o frågade om jag hade ätit, neee, sa jag och frågade vad hon ville ha, men nu svarar hon inte. Varför hör hon då av sig :P Nee, snart ringer hon nog. Hon behövde visst en pluggpaus läste jag i hennes blogg och jag behöver en städpaus.


Tvätta utan vatten?

Igår trodde jag att vår tvättmaskin hade lagt av. Startade den två gången men efter några minuter så la den bara av och jag förstod ingenting. Och ingen propp hade heller gått. Sen på kvällen när Putte kommer hem så frågar han om jag hade satt på vattnet....*Oooopppsss*
Det hade jag ju inte, så den kunde ju inte spola in nått vatten och då är det ju inte så lätt att tvätta. Man måste ju tänka på allt..haha

Men iaf så fick jag mina kläder tvättade sen på kvällen. Tur var väl det, för annars skulle jag inte haft några träningskläder rena. Men nu är jag redo för träning igen.

Pussssssss

Två kisskorgar..

Nu har jag köpt mig 2 svarta korgar. Sandra tipsa om Jysk och de hade även 30 % på korgarna. Problemet var bara att jag inte hittade någon tumstock för att se hur stora de fick vara. Men idérik som man är så tog jag ett A4:a till hjälp och det gick sådär..haha Jag fick helt enkelt pressa in korgarna i hyllan och dessutom luktar de piss. Fy f*n.

Korgarna kostade 90 kr styck och på korg och möbler kostade ett par jag tittade på 300 kr styck. Hallå, jag vill inte lägga 600 kr på två korgar. Helt sjukt.

Matilda var med så efter det åkte vi och köpte fika och sen hämtade vi Ester på dagis och hon var super trött..haha

Nu ska jag se Kristallen, sen är det Singelmammor på TV också.

Natti natii
Pusssssss

Buzzador

Den här veckan får jag hem Pepsodent White Now från Buzzador.

Pepsodent White Now är en ny tandkräm för alla som vill ha vitare tänder på en gång. Tandkrämen ger resultat redan efter första borstningen genom att den åstadkommer en optisk effekt som gör att tänderna ser vitare och mer glänsande ut. Pepsodent White Now ger även en långvarig och gradvis whitening-effekt ju mer man använder den, dessutom fungerar den utmärkt som vanlig tandkräm för daglig användning.

Jag är skeptisk mot sånt där att tänderna skulle bli vitare, så därför ska detta bli intressant. Vil ni med testa? Jag får 15 småtuber att ge ut till vänner och familj. =)

Om ni blir en Buzzador, glöm inte skriva att det är jag som har tipsat er, under "Rekryterad av Buzzador - Användarnamn" ;) Mitt användarnamn är Anna1986. Don´t forget. =) Allt är GRATIS.

Pussssssssssss

Promenad

Nu ska jag och Jojo ut o gå, imorgon ska vi på medel kl. 12. Vi trotsar regnet, så imorgon får vi se om vi är förkylda..haha
Måste köpa nån bra sport/fritidsjacka som jag kan ha på mina promenader.
Dags att gå, för nu tutar jojo snart utanför mig.

Pusssssss

Väggord

Funderar på att beställa väggord. Vet bara inte vad jag ska skriva för citat än. Är inne på

"Människor är som pusselbitar
- Det finns alltid två som passar ihop"

Tyckte det var lite gulligt.

Det är vad jag har pysslat med denna lördagförmiddag, letat citat och ordspråk. =)

Pussssssssss

Ps. Jag kan också länka nu. Här hittar ni lilla Johanna.

Ikea again..

God kväll!

Fick sovmorgon idag, började 8.00 på jobbet, men alltid när man tror att man har tid, så blir det alltid så stressigt innan man ska åka hemifrån och det blir ju inte bättre av att man glömmer mobilen som jag var tvungen att ha för jag skulle ju ringa Sandra efter jobbet och åka dit, så jag åker upp igen med hissen och hämtar den, sen när jag börjar åka då, jävlar mössan. Åååååååååååh, men jag fick låna en  annan på jobbet. Tur det!

Imorgon börjar jag 6, men är sedan ledig på lördag. Så frågan är vad jag ska roa mig med imorgonkväll. Killarna ska väl på Hockey förstår jag. Jag får väl sätta mig i soffan o knapra i mig lite popcorn. Kanske skulle ut o springa efter att jag har sovit middag, eller om det blir en promenad?

Jag har vart på IKEA idag igen. Oooopppss.. Och vet ni hur lycklig jag blev. Min lampa Knappa Klöver ska utgå så de hade sänkt den med 100 kr haha. Inte så mkt men nu kostade den istället 599 kr. Så jag pysslade med den ungefär en timme kan jag tänka mig. Det är inte enkelt det där.



Var ju hemma hos Sandra o Claes idag i nya huset. Så fint =) Där kommer de trivas som fisken i vattnet. Superfin fondtapet i hallen..och jaa, allt va fint =)

Pussssssssss

lenak.nu

Om man känner för att piffa upp sin BH lite så kan man köpa dekorativa BH-band på lenak.nu
Här ser ni ett exempel, hon har fem olika modeller att välja mellan..


Market2member

Bli medlem här:

http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=da24e8ef-4759-4491-b7d4-496990e48026

Today..

Ska åka iväg o köpa vit färg hade jag tänkt mig, för jag behöver måla lite dörrkarmar och vårt valv. Nu jäklar ska det bli ordning och reda här hemma, för nu har jag all tid i världen.

Sen ska här tvättas och strykas och sorteras in i garderoben.

Ikväll är det Step på träningsschemat. Igår var jag på Aerobicsen och det är alltid roligare andra gången för då hänger man med lättare och man kan ta ut sig ordentligt.

Nu kom posten, dags att springa mot dörren och sedan sminka mig för att åka iväg.

Pusssssssss


Flyttlasset går..

Nu har jag vart iväg och hjälpt syster o hennes kille att flytta till sin nybyggda lägenhet. Superfin var den, med öppen planlösning, bastu och stor balkong. Så mysigt. Så nu fick jag inspiration och fixa lite här hemma, men direkt när jag kom hem så blev jag bara seg och vet inte i vilket hörn jag ska börja ungefär.
Tänkte rensa lite väskor och skänka bort.

Sen kvart i sex är det Aerobics på schemat. Äntligen kommer jag igång med träning igen.

Pussssssss

RSS 2.0