Halvars

Är våren här för att stanna?
Knappast, vi närmar oss April och man vet aldrig vad det blir för väder då.
Så man ska passa på att njuta sålänge det varar.

Iaf så hade Halvars öppnat igår, men det blev ingen premiär där, utan vi tjejer var på 3-årskalas hos Ester och fick glass, maränger, chokladsås och banan. Lite kex också för den som vill veta det. Trevligt var det och hon såg väldigt nöjd ut när Matilda började läsa boken hon fick som handlar om henne själv och hennes kompisar. Vi hade nämligen köpt en personlig bok, där man skriver in Esters namn och sen väljer man ut tre kompisar som får följa med i berättelsen. =)
Sen fick hon en klänning som hon hade önskat sig och en CD med Mora Träsk - Full Rulle. Jag tror nästan vi hade roligare åt Mora Träsk än vad Ester hade, haha.

Sen åkte jag, Johanna, Maria och Sofie till Spicy Hot och köpte med oss mat hem. Mumma. Spicy är det bästa thaistället i stan. Trevligt var det och vi kollade lite på TV och snackade skit.

Deklarationen damp ned i brevlådan igår. Men jag hade redan tjuvkikat på Internet hur mycket jag skulle få tillbaka =) Wohooo. Tänk om ändå pengarna skulle komma med kuvertet. Haha. Jaja, man blir aldrig nöjd. Allt skulle ju kunna gå lite snabbare ;)

Dags att åka o handla kanske?

Pussssssss


Grattis Ester

Idag fyller världens bästa och sötaste Ester 3 år. Stort GRATTIS till dig.


Bilden är från förra året när hon fyllde 2 år.

Imorgon blir det förmodligen ett litet kalas. =)

Pussssss

Klipp klipp säger saxen...

Om mindre än en timme ska jag klippa mig och göra slingor. Men jag vet inte hur. Det är som vanligt med andra ord.
Nu har jag ganska mörkt hår ändå och jag trivs rätt bra med både mörka och ljusa slingor. Ska jag göra likdant eller ska jag göra mer ljusa slingor? Ska jag klippa sneluggen eller ska jag ska jag låta den växa ut, den är ju rätt lång nu. Vi får la väl se senare. Nu måsta jag äta och sedan ska jag traska iväg mot frissan.

Pussssss

Efterlyst

Sitter och tittar på Efterlyst nu, jag vet att jag inte borde göra det. Jag skrämmer upp mig själv.
Just nu är det om fallet "Denns" som försvann i Polen. Han var där med jobbet tror jag och så är han spårlöst borta nu.
Usch, man kan nog inte föreställa sig hur de anhöriga mår just nu. Jag orkar inte ens tänka tanken eller försöka sätta mig in i det. Det knyter sig bara i magen och jag blir nästan gråtfärdig. Det är något man inte ens önskar ens värsta fiende. Bara känslan att inte veta vad som har hänt han/hon. Inte hitta kroppen ens....sista spåret bara tar slut vid en bankomat.
Neee, tack och lov för att alla mina nära och kära finns runt omkring mig.

Onsdag

Det värsta med att vi är på väg mot ljusare tider är att jag inte kan sova på mornarna. Idag vaknade jag 6.40. *Suck*
Ligger och tittar på Vakna med the Voice just nu. Josefine Craford är ju så töntig/jobbig ibland.

Jag är vrålhungrig, så nu ska jag gå upp och göra någonting åt det =)
En grapefrukt blir det till efterrätt.

Imorgon ska jag klippa mig och göra slingor. Wonderful. =)

Pussssss

Funbeat

Hur är detta möjligt?
Hela min familj har en funbeat-sida, där man fyller i all sin träning. Nu har ALLA gått om mig. Jag har alltid legat först, men nu ligger jag sist. Mamma ligger trea med en timmes mer träning än mig. Jag måste helt enkelt ut och gå imorgon. Läääänge måste jag dessutom gå. Tävlingsmänniska som man är.
Men jag är precis hemkommen från ett aerobics pass så dom kan knappast dra ifrån nu ;)

Måste hoppa in i duschen och sen är det TV-kväll som gäller. Jojo kanske skulle titta förbi, får locka med lite morötter och dip annars ;)

Pusssssssssss

Återbäring eller restskatt?

Igår fick jag reda på att jag får tillbaka på skatten i år. JIPPI! För första gången på många år. Detta ska väl ändå firas. Frågan är vad man ska göra med pengarna. Sponsring till en resa, betala av lån eller "leva livet" - asså till lite extra shopping en månad? ;)

Kolla på skatteverkets hemsida med hjälp av e-legitimation.

Måndag/tisdag

Stryktipset i helgen behöver vi inte tala om, vi går vidare och kör ett nytt på lördag igen ;)

Igår fick jag rycka in och vara taxichafför åt min syster. Hennes extra bilnyckel funkade inte att starta bilen med och originalnyckeln låg i Mattias bil som var på jobbet. Hmmm, vad gör man? Joo, ringer mamma som sitter i sammanträde, ringer pappa som det är upptaget hos. Han kan ju sitta i telefonmöte så man vet ju inte hur länge han pratar. Då kom jag på en smarta idén att ringa hans andra nr. så han ser att jag ringer och kan välja R2, vilket han inte gör. Jag ringer igen så kanske han fattar att det är något viktigt jag vill. Nehe.
Ringer Johanna o frågar om jag får låna hennes bil, vilket jag fick. Bara slita på mig kläder o fixa mig lite o sen springa iväg. När jag precis ska gå så ringer pappa.
- Hej, var är du?
- På kontoret
- Bra, jag kommer o lånar din bil, för jag måste hämta Carro i Linköping och skjutsa henne till Svärtinge.

Hur ofta är pappa på kontoret i stan då? Hmmm, typ aldrig, så vi hade en himla tur att han va där och jag kunde ta hans bil.

Så var min morgon igår då.

På för- och eftermiddagen umgicks jag med Ester och Matilda. Varje gång jag kommer hem dit så säger Ester: Jag vill visa mitt rum. Haha Och jag låter lika glad och överraskade varje gång, så hon tror att jag aldrig har sett det förut. Men det är nog ett trick från hennes sida att vi två ska leka på rummet.



Idag vaknade jag rätt så tidigt, 7.30. Varför då? Joo, vi råkade somna kl. 19-21 igår. Haha.
Men det betydde att jag orkade se Ballar av stål igår kväll. Shit vad sköna dom är i det programmet, ni har väl inte missat det? Djävulen var ju skön när han slängde en hink med bajs på en PRECIS nytvättad bil. "Hoppla Pålle" var ju också skön.
 
Nu kanske man ska äta sin frukost och sedan plocka undan på tvätten.

Sockervaddsmaskin

Titta Matilda, den här skulle nog du vilja ha. Köp den till Ester i födelsedagspresent så kan du säkert få låna den ;)



Finns på www.smartasaker.se

Stryktipset

Idag har jag lämnat in Stryktipset. Det är andra gången i mitt liv som jag gör det, tror jag. Förra gången fick jag 5 rätt, så det är väl inget att hänga i julgranen direkt. Men jag tror mer på den här gången ;)
Vad tror ni om mina chanser till 13 rätt (ger respekt)?

Kalmar FF - IFK Göteborg   1, 2
Blackburn - West Ham        1
Ful Ham - Man. U.                 2
Stoke - Middlesbr.                 1
Tottenham - Chelsea           2
Westbrom - Bolton               1, X
Queens PR - Brist C            1
Sheff. W - Swansea              1
Blackpool - Southampt.       1

Charlton - Preston                 X, 2

Ipswich - Watford                  1

Nottingh. - Wolverh.              2

Plymouth - Burnley               1, 2


Vi ses i Thailand nästa vecka ;) *Drömmer*


Cult Design

Åååh, jag älskar deras serier. Jag skulle vilja ha allting om jag fick välja. Tyvärr är de ju inte direkt billiga.
Nu har de ju så stort utbud så nu blir det ännu svårare att välja.

Här kommer lite inspiration:






Pusssssssss

Weekend

Jag vill ut och resa. Bara en weekend lite sådär spontant. Gärna med den stora plånboken i väskan.
I maj ungefär skulle bli bra. Tittar på Barcelona, men det är nog det dyraste resemålet hos Ryanair. Varför är London så billigt?

Matilda är lite sugen. Hon tyckte att vi o barnen (Ester och den i magen) skulle dra, så tar vi männens kontokort. Låter som en lysande idé. Hon skyllde på att Macke bara spelar hockey, men vad ska jag skylla på? Ointresserad av shopping får väl jag skylla på. Ja, men då säger vi så. Klappat och klart. När bokar vi? Vart ska vi förresten?

Nu ska jag fixa mig lite och springa ned på stan.

Pusssssss

Vilket klipp..

Ni måste kolla in detta klipp. Helt sjukt vad söt ungen är och himla duktig för o vara sådär liten.
Hon dansar till Beyonce - Single ladies

Funderar på om jag ska på träna vid 12 eller om jag ska ut och gå. Måste förbi stan också o köpa smink, nu har jag verkligen fått vända upp och ned och skakat ut den sista foundation. Haha Tur att lönen kom idag ;)
Sen har jag ett till litet ärende.

Pusssssss

Pengar, pengar, pengar...

Hej gott folk!

Jag har blivit så huslig på senaste tiden. Igår städa jag duschen och nu har jag gjort iordning i köket.  Putte har tagit med skräp till jobbet så nu ser det inte ut som en pappersinsamlingsstation längre. *Skönt*

Imorgon ska vi ut o käka med Tobbe och Linda. Mmm, vad gott. Vet inte vart det blir riktigt, tror knappast pojkarna har bokat bord, så vi får helt enkelt se var vi får plats någonstans.

Imorgon kommer lönen också. Jihaaa. Ingen höjdarlön, men vad ska man göra. Vi överlever och om ytterligare 30 dar får jag nästa lön. Den blir betydligt bättre. Rätt bra att jag får lön den 15:e (denna månad 13:e) och Putte den 25:e. Då känns det som man alltid har pengar liksom. =)

För ett år sedan fick jag ett brev från försäkringskassan om att betala tillbaka massa pengar. Även detta år fick jag ett brev där jag ska betala in pengar. Suck och åter suck. Men jag har bara mig själv att skylla. Samtidigt så kan jag bli så fruktansvärt arg över allt fusk runt om här i landet, ala bidragsfuskare som utnyttjar våra system. Tänk om försäkringskassan (eller vilket företag som nu bör kolla upp saker och ting) skulle göra oanmälda kontroller på alla företag och verkligen kolla upp alla som är halvt sjukskriva etc.Tänk vad pengar staten skulle få in då. Hårdare kontroller tack!

Pussssssss


IKEA övertar SAAB

Grattis Linda, nu kan du också hålla koll på mitt liv ;)

Fick hoppa in och jobba idag för Jennys barn var sjuka. Inte mig emot. Fick jobba lunch också så det är bara tacka och ta emot för alla timmar jag får.

Har vart iväg och kört vibrationsträning på Xtravaganza precis med Jojo. Vi köpte ett kort där och dela på. Lite annorlunda och rolig träning. Den träningen ska vara bra också har jag hört =)

På jobbet var det någon som hade satt upp en rolig bild, så stod det "IKEA övertar SAAB". Ni kan ju tänka er hur bilden såg ut. Det låg bildelar utspridda och till hjälp för att sätta ihop den så fick man en "insektsnycker" - sån där nyckel man alltid får till att skruva ihop saker.
Kanske inte så kul om man inte ser bilden, men jag fick mig ett gott skratt iaf. Tänk om man skulle köpa sin SAAB i ett paket och åka hem och skruva ihop.

Pusssssss 

Över förväntan..

Det har gått 11 dar och det går väldigt bra. Heja Anna!

Annars så har det inte hänt så mkt om dagarna. Har jobbat en hel del och sett melodifestivalen. Hur kunde "Alla" få internationella juryns röst? *Suck* Den kommer nog inte ha en chans i finalen, dock skulle den säkert ha en chans i Eurovision. men jag vill inte skicka ett grekiskt bidrag som ska representera Sverige. Sorry!

Ska hoppa in i duschen och fixa lite idag. Måste springa ned på stan, åka till Coop och kolla om dom har Rödspätta till dagens lunch. =) Städa kanske man också skulle ta och göra. Upp med termobyxor ochh resväska på vinden bl.a.

Skriva ansökningar kanske också vore nått. =)

Pusssssssss

Fredagkväll

Nu är jag så hungrig så att jag snart dör. Tur att maten är klar precis nu.
Vilken tid saker och ting ska ta ibland.

Jaha, det har blivit mer jobb denna veckan än det var tänkt, men det är ju bara bra. Jippi, nu går vi mot ljusare tider - både mot sommar och mer jobb. Lyckos mig.
Johanna, vi måste boka in en Sthlm-trip om sisådär en månad.

Pratade med Erika förut. Åååh, vad jag saknar mina vänner och arbetskamrater i Sthlm. Kanske åker upp bara för o träffa allihop, om ändå pappa ska upp och jobba nån dag.

Nee, nu ska jag äta.

Pusssssssss

Effektivitet

Jag är så j*vla kreativ och effektiv idag. Nästan så att det är läskigt. Fixat med en hel del, massa mail och även vikt kläder.
Känns som jag skriver att jag alltid tar hand om tvätten. Hahaha

Ju mer man har att göra, ju effektivare blir man. Detta tror jag stenhårt på. Annars blir man nästan helt förslappad.

Nu ska jag fortsätta vika kläder.

Pusssssssss

Det ser bra ut..

Det fortsätter att rulla på, bara så ni vet. =) En del vet vad jag pratar om, men inte alla som läser här och ni andra får reda på det så småningom. Hur nu detta vackra ord stavas? Vill ju inte ha en särskrivning eftersom jag är ganska bra på o klaga på andra som ofta särskriver. Aja...

Pusssss

Födelsedagsfika..

Det här ser bra ut, det går framåt. Nu kör vi. På torsdag är det en vecka och det har börjat bra. Jihaaaa.

Jag, Jojo, Sofie och Maria har varit på en fika hos Matilda idag för att hon fyllde hela 23 år igår. Fan va gammal du är. ;) Iaf ett stort GRATTIS i efterskott till världens bästa Matilda och vän.

Hjärtat ligger redan och sover, han har ju jobbat 12-timmars i helgen så han är helt slut. Snart är det dags för mig att sova. Säger väl god natt nu då.

Pussssssss

RSS 2.0