Mycket som händer..

Ojojoj, vad ni har missat i mitt liv, nu när jag inte har bloggat på några dagar.
Men jag ska berätta för er, så ni inte känner er bortglömda. ;)

Jooo, nu är det såhär va att vi fick erbjudande om bostäder ju i Sollentuna. Och Jaaaaaaaaaaaaa, vi fick dom! Både Erika och Jag, så de va superskönt. Ringde och tackade ja i måndags. Ska skriva kontraktet på fredag och förmodligen bestämma färg då också, som vi får välja. Helt nyrenoverade lgh. Wiiiiiiiiiiiiii

Och nu undrar ni nog hur de blir med denna lgh vi har nu i Bromma. Joo, det sjuka är att Erikas syster är så insatt i detta och tyckte att det var så spännande alltihop (ni som vet hur det ligger till förstår). Så hon ringde till UD och frågade efter hon som har kontraktet på lgh. och hon har blivit italiensk medborgare tydligen. Iaf så ringde hennes syster runt o fick tillslut prata med nånting i Milano o dom skulle ta reda på hennes tlfnr. Och IDAG ringde hon tillbaka, hon med kontraktet alltså. Helt sjukt. Hon trodde att de hon hyrde ut till fortfarande bodde kvar o bla bla. Men det här kommer lösa sig nu. Så himla skönt asså. Bye bye, till dennna lgh.

Flyttar redan den 18:e nov. förmodligen. då ska vi också ut o äta med jobbet på en fondue-restaurang. Mysigt! Det blir ju närmre till jobbet nu också när vi fyttar!

Tråkigt att höra, men jag hade beställt gummistövlar, eller johanna hade fixat det till mig. Men så efter nästan 2 månader så kommer ett brev o det står att dem är slut =( Jag får helt enkelt leta vidare.

Imorgon är det tenta också ju. Glöm inte tänka på mig allihopa. mellan klockan 16-19. Men den kommer nog gå åt skogen. Bläääääää. Nu vill ja inte plugga mer känner jag.

Matilda: Jag har nog inte mycket tid att ge bort. men jag kan vara barnvakt nåndag så du kan få en "egen tid" med dig själv ibland =)

Boooring

Jag har så jävla tråkigt, så nu ska jag sysselsätta mig lite!


Vad har du för mobil?
Nokia 7373
Vem ringde du senast?
Johanna
Vem ringde dig senast?
Mamma
Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
Jag är störd, störd, störd störd!
Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Johanna
Vad står det i ditt 6:e mottagna sms?
Haha Nae har bara druckit 2 groggar. Tony groggar, så det är väl 4 johanna groggar. Puss
Vad står det i ditt 87:e mottagna sms?
Let´s Party...
Vad står det i ditt 10:e skrivna sms?
Ok, tack iaf =)
Vad står det i ditt senaste skrivna sms?
Nae, jag är kvar i Sthlm i helgen. Kram
Har du några utkast?
Nope
Vad är ditt rekord på snake?
Jag har inte snake...
Vad har du för kontakter som börjar på J?
Jojo hem, Jojo mobil, Jonas NDH mobil
Har du privat nummer just nu?
Nee, varför lixåm?
Hur många låtar har du på din mobil?
HUmm, ja vet inte..kanske 2-3 st.
Vad har du för bakgrundsbild?
På min Älskling, så jag inte saknar honom här i Sthlm så mkt...

Fy va tråkigt. Allt va ju typ bara från Jojo, men ja har massa sms från andra. men det var tillfällena som gjorde att de var Johannas sms hela tiden..hahah

pussssssssss

Fullmåne..

Vet inte vem som skrev kommentaren i förra inälgget, men väktarn är inte främmande, och sen var vi 4 tjejer i bilen...så jag vet vad jag gör ;)

Nu har jag legat i sängen en timme o ska snart gå upp o duscha o sen åka till jobbet. Jag har sovit så himla dåligt den här veckan, även denna natt. men Erika sa att det har varit fullmåne, så de kan ju vara det ;)
Sen är de så jävla lyhört i detta hus. Iförrgår natt vaknade jag och hörde grannen hosta och en annan snarka. jag hatar människan som hostar, hon har väckt mig varenda dag nu. =( Mitt i nätterna vaknar jag för hennes hostningar. Fan, de måste ju isolera lgh, så man inte stör sig så lätt.

Men iaf, så kanske jag flyttar snart. De har jag glömt säga. Fick erbjudande om en lgh i Sollentuna, (skit bra, nära jobbet, dock norr om sthlm så de blir längre från Norrköping o åka). Det är en av de där ungdomslgh vi var o kolla på för länge sen. Både jag och erika har fått erbjudande, men sen vet vi inte om det är erbjudande om samma lgh lr olika. För de är inte säkert att vi får en, även om vi tackar ja nu. Utan den som tackar ja av dem, de har skickat ut till och har flest ködagar får lgh. Vi får se..fortsättning följer.....

Johanna är, Störd, störd, störd! Bara så ni vet ;)

Allsvenskan, here we come!

Har ni hört det senaste då. Jooo, jag får skriva en fråga på svenska. Den frågan som är från den svenska boken. Va fan hjälper det. Om jag kan s varet på en fråga, så kanske ja ändå inte kan resten av frågorna. Ååååååååååååhhhhh.

Puss puss, nu kallar duschen

Ännu en olycka...

Nae, vad är det som händer?
Igårkväll var det ännu en kille som omkom efter att ha sprungit över spåren. 

Det var så fint igår vid Solna station..massa massa ljus och rosor. Usch va hemskt. Tydligen så var det 2 killar som sprang över och sen den omkomna killens flickvän hade tagit bussen runt istället. Kul o mötas av det beskedet. Vet inte ens hur jag skulle reagera. Skulle nog bara skrika o gråta o gråta.

Nae, till nått lite roligare då? Humm
jaaa, jag har jobbat idag, 11-17 Inte så kul o va kvar i sthlm hela helgen o inte få komma hem, men jag får tänka att det är pengar till resan. Imorgon jobbar jag ju 11-16. Ska kolla på scorett imorgon om jag hittar nått, de har ju 20 % i helgen. Men igentligen behöver jag nog inget..skulle vilja ha ett par svarta pumps, men vi får se.

Fick skjuts hem från en av väktarna på Stinsen. Så himla skönt. Slippa byta buss o så.

Var ett tag inne på om vi skulle gå ut ikväll, med gänget från Campus i Norrtälje. Men jag känner inte för de. Vet inte hur Erika ska göra än. Men snart ska vi iaf äta. Och vi ska äta lövbiffgryta. Mumma!

Neee, ikväll blir de nog bara hemma mys o sen sooooooova.

Pussssssssssssssssss

Obehagligt, glad och arg..

Så obehagligt.
Pendeltågen var inställda pga av en olycka i Solna när jag skulle åka hem från jobbet. Och nu fick ja veta att det var en 15-årig kille som sprungit över spåren, så kom Arlanda-Express i en jädrans fart, och körde på honom. Usch. Sen hade de tydligen sprungit  minst en från platsen. Kompisen mår nog inte så bra nu iaf..o inte killens familj heller för den delen. Åååååh....varför gör man så?

kjag köpte en så fin klänning idag på MQ. Har provat den förut, men den var så dyr, men idag så var de tjejkväll på Stinsen, o då hade MQ 20 % så då smet ja 5 min. från jobbet o köpte den ;)

Jag blir så arg. Nu har jag fått en faktura från SJ om resan i måndags. Men den betalalde jag i söndags på internet ju. Ååååh... Jag skulle resa biljettlöst då på måndagen och visar mitt SJ-priokort och hon tar de o mixtrar o jag frågar
- Funkar de inte?
- Joo, då.
Jag tänkte, vaddå är det inte registrerat, men tydligen så tog hon betalt då. Åååååååååååååh.
Så imorgon ska jag ringa till SJ!

Nee, nu är de natti natti.

Pus


Bananaskids VS. Gelénapp.

Har sett på Bonde söker fru nu ikväll och ätit godis. Köpte lite mums mums igår med Carro som jag hade kvar av..

Jag har kommit fram till att styckgodis är mycket godare än lösviktsgodis. Det har jag iof alltid tyckt. Köpte alltid styckgodis när man skulle köpa lördagsgodis förr i tiden. Tänk en bananaskids mot en tråkig gelénapp. Njaaa...och sura S mot gelé grodor m.m.

Igår badade jag förresten. Har ju inget badkar hemma i norrköping så jag får väl passa på när jag är här uppe i Sthlm, sen fick jag åka hem till mamma o pappa o bada om jag ville sa mamma. Hon saknar nog mig massa ;)

Förresten har pappa fått mina bruna linser nu. Han ska upp till Sthlm imrogon så då skulle han ta med dom upp =) Wohoooo...Spännande spännande. Har ju gröna ögon och jag hade blå linser sist så jag måste ju prova bruna denna gång. Trots att mamma inte tycker att jag ser ut som "riktiga Anna" då. Hahaha.

Neee, om jag skulle gå o tvätta mig o sen krypa ner i sängen? Oj vad det låter lockande, så de ska jag nog ta o göra. Imorgon är det grupparbete innan seminariet på fredag. Sen är det jobb, jobb, jobb, jobb, jobb och ännu mera jobb. 6 dar i rad jobbar jag nu. Inte så lyckat innan tentan kanske men va fasen..ja måste väl jobba också o tjäna lite pengar.

Pusssssssssssssssssssssssss

En trött måndagkväll...

jaha, vad gör man en måndagkväll som denna då, när man sitter här helt ensam i Sthlm med endast 1:an, 2:an och 4:an på TV?
- Jo, man sitter o tittar på "Första, andra, tredje" med Ernst Kirschteiger lr va han heter.

Kul...njaaa, inte direkt men ändå lite spännande o se va saker o ting är värda..
Läser även på tjuvlyssnar.se o kolla vilken söt liten kill:

En pappa och hans son ~6 står i kassan. Sonen står vid slutet av bandet medan pappan betalar.
Sonen: Pappa är vi fattiga nu?
Pappan fortsätter prata med kassörskan.
Sonen: Pappa är vi fattiga nu?!
Pappan: Fattiga?
Sonen: Ja, är vi fattiga nu?
Pappan: Nej man blir inte fattig av att köpa mat, men man blir fattig av att köpa dataspel!
Sonen blir tyst och ser lätt skärrad ut.

Nu börjar Pokerfejs, men jag är så trött så trött så jag ska nog gå o sova snart. var ju uppe innan tuppen idag så då får jag sova nu haha.

Låg o sov så skönt på tåget upp idag, ända fram till Nyköping där det kommer på en massa folk så då var de bara o sätta sig rakt upp och ner.

Har haft grupparbete hela dagen idag, så mitt huvud är helt slut.

Jag säger bara GOD NATT!

Pussssssssssssssssss

Idiot-test

Prova själv om du är Idiot, jag är nämligen Briljant enligt testet. ;)

http://www.kluras.se/klurigt/the-idiot-test.htm

Pussssssssssssss


Klantarsle...

Jaa, idag skulle ju ja då åka upp. Men jag väntar självklart med att boka bussen tiill in i det sista o halv 4 vaknar jag efter min lilla vilostund och ska gå upp o boka. vad ser jag? Fullbokat? hallå...trodde inte swebus kunde ha follbokat, de sätter ju in bussar om de blir fullt, lr?!
Konstigt konstigt. Och jag vill inte komma upp hur sent som helst  alla tågen va fulla. =(

Nee, nu blir de samma tåg som förra veckan, alldeles fö tidigt dock men halv 7 kommer mamma o skjutsar ned mig till stationen. Bläääääää!

Nu ska ja plugga lite tänkte jag. När jag sitter här helt alone.

ska nog baka negerbollar, de är jag värd ;)

Pusss pusss

En resumé..

Kom hem redan i onsdagskväll och jag har haft fullt upp hela dagarna.

I torsdags var jag hos min nya tandläkare, Thea Thandhälsa, och dom  var väldigt trevliga o de va fräscht o så. =)
Så hämtade jag och Jojo Ester på dagis vid halv 5. Vi gick en promenad till navestad centrum o köpte cola o sen gick vi hem o lagade mat. Makaroner o falukorv fick hon, med lite Ketchup. Men hon hade nog mer ketchup i håret än i magen. hahah Nee så farligt var de inte. Men vi badade henne iaf så hon skulle va ren o fin när hennes mamma o pappa kom hem. =) Och hon blev så glad när vi fråga om hon ville bada. Ojojoj, de måste va de roligaste hon vet haha  Men ja va lite nervös att hon skulle bajsa i vattnet.

Jojo sov förresten hos mig. Vi åt självklar Spicy Hot. Mumma.

I fredags var ja o klippte mig o se hem o städa för farmor o farfar kom på besök. o självklart kom ju mamma o pappa också. Senare bar de av mot Sara o kolla på Idol o kvällen var planerad att avslutas på Palace, men de blevv Wasa. hahahah har aldrig varit där o de såg ut som de bara var 30 + där, men de va ett liveband som va där o spela o ja o sara står längst fram vid scen o rockar loss.

Nu de 2 senaste dagarna har vi tagit låååånga sovmornar. Skööönt.
Igår var vi hos Malin o Isabelle o hälsade på. Trevligt trevligt. Länge sen man träffade allihopa från klassen.

Idag åker jag upp. *Suck* O hem kommer jag inte nästa helg för då ska ja jobba. Åååååååååååååååååååh.

Nu är de frukosttime eller om man ska äta lunch på en gång.

Pusssssssssssssssss

Fredagkväll och Idol-time..

Okej, gott folk! Nu har vi sett idol och sitter och dricker lite. Jag, Jolie & Sara slutade det med. Men vi har kul =) Vi TROR ATT EVELINA, GATHANIA och ANDREAS hänger löst idag!

Over and out! Peace man! Chill out! Ciao Bella! Adiooos amigos // Oss

Gott och Blandat

Ok, nu är det väl dags att skriva igen då?!

Sitter o pluggar lite grupparbete nu, men vi tog lunch precis. Åker med pappa hem ikväll. Så himla sköööönt!
Ett grupparbete om MQ om relationmarketing och sådär..väldigt intressant.

Va fan, jag har inte så mkt o skriva ju.

Ja juste. Igår kom ju domen mot Stureplansprofilerna kl.11.00. Jaaa...Nu känns de som man kan lite på rättssytemet lite mer. Äntligen en fällande dom för våldtäkt. Det var på tiden.

Imorgon ska jag till tandläkaren. Usch o fy. Ska ja behöva gå själv? Läskigt! Matilda är där idag haha. Sen ska jag o Jojo hämta Ester på dagis. (matilda, jag drar med mig jojo också om de går bra). Så roligt, vi ska äta mat o busa o leka lite.

Ja äntligen har jag bokat klipptid. Försöker hinna med så mkt som möjligt nu när jag äntligen är hemma några varddagar. Jobbar ju annars på fredag, men jag gav bort den.
Förmodligen blir de bväl nån trevlig fredagkväll med flickorna. Middag o kanske utgång? lr bara mys hemma.

Nu ska vi fortsätta plugga. Pusss pussssss

Helvetes dag!

Hör o häpna! Det snöade i sthlm idag,. När vi stod o väntade på pendeltåget påväg till jobbet så kom det några små o fjuttiga snöflingor. =)

Detta är nog min helvetesdag idag.
Nu ska ni få höra.
Frågade läraren idag om tentan var på engelska o hon bara
- Jaa
-Men man får väl svara på svenska?
- Neee, kursen ges ju på engelska

Ok, jag säger bara LYCKA TILL Anna!

Jaa, o sen så har jag ju jobbat o får som vanligt springa till bussen då jag har mindre än 5 min. på mig. Så kommer jag fram och ska betala. Så går kortköpet inte igenom. FAAAAAAN! Helvete..det var för den där jävla kanelbullen ja köpte på pressbyrån. Jaha..så de  va bara o ringa mamma o gråta lite, så hon fick boka tågbiljett åt mig. Så jag tillbringade min fredagkväll på Centralen med lite annat folk också. Helt ensam var ja inte. Satte mig på Donken o åt en hamburgare o tröstade mig med en Coca cola. fan va gott det var.

Nu dör batteriet i datan o ja sitter på tåget o skriver.. god natt alla!

Pus

Snö?

Hallå!

Det ska snöa idag i mellersta Sverige! Wohooo, va mysigt..
Snart är vintern här :P

Men än har det inte kommit nån snö i Bromma iaf. Tråkigt!

Café Opera..

Jaaa, det var ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, men de va mysigt o så där inne.
Men hallå! Vad var de för helvetes jobbig musik? House spela dom hela tiden..de sa bara *dunk, dunk, dunk, dunk* aldrig någon som sjöng lr nått. Jag fick ont i huvudet, o de va för musiken o inte för de ja hade druckit. nej nej. Blandade åldrar var de iaf där inne.

Neee, så kul var de väl inte direkt. Kanske skulle va roligare om man kände mer folk, men de va 2 från Norrköping iaf såg jag..haha Kom väl hem med nattbussen vid tjugo i tre o venke va nykter så hon körde upp oss den lilla men läskiga biten att gå. Sara sov här, o hon är mörkrädd så vi fick ha lampan i köket tänt, för hon sover där ute. Erika kom en timme efter oss.

Tack o lov så finns ju Otten o Palace hemma i Norrköping ;)

Jaa, där har ni fått kvällen i korta drag.



Men tidigare på dagen hade vi föreläsning och sen seminarium. Så åkte jag o erika o handlade o så ringde pappa för han skulle hjälpa mig med Internetet, men de gick inge vidare, så han ska nog kolla lite mer på de i helgen om jag orkar bära runt på datan imorgon.

Sen var de "fixa-i-ordning-sig-tajm" o lite förfest här hemma.

Pussssssssssss

Första gången...

Ååååh, man blir som kär på nytt när man ser på Ensam mamma söker o så kommer magnus Ugglas låt "första gången"

Laddade hem den låten igår..så nu lyssnar jag på den =)

Mamma vill åka till Ikea ikväll sa hon igår, men vi får se om hon vill de idag..annars kanske jag ska träffa Matilda efter att hon slutat jobba.
Men innan de ska ja nog träffa Jojo säkert =)

Pusssssssssss alla mina vänner

Nya bilder...

Nya bilder på Pixbox förresten är upplagt!
Men inte mycket..det är från avslutningen i somras...

Mer kanske kommer...ska lägga in gamla bilder en dag tänkte jag...från förr i tiden, så kul o kolla på sånt. =)

Söndag 2007-10-07

Då var det väl dags att skriva igen då!

Kom hem i fredagskväll och som vanligt fick jag springa till bussen för o hinna med den från cityterminalen...men det slutade lyckligt =)

Träffade jojo en sväng i lördags..gick på staden, skulle fixa glajjor till henne va de tänkt men de va stängt. så vi traska runt en sväng o sen gick vi till Spicy Hot...mumsigt! Hon åt där visst idag med haha

idag har jag joooooobbat...sååååååååååå lääääänge. Enda till klockan 15 nästan från 06.00. Så jag var uppe innan tuppen idag. 05.10 ringde klockan! Bläääääääää Men de kanske var sista gången också..vi får se.

Ikväll är Ensam mamma söker det är ju så bra =) veronica har så söta ungar ju..haha

Åker faktiskt upp på onsdag denna vecka. skööönt! Skippar en eng. föreläsning, så jag missar ju inte så mkt haha.

Neee, nu är de middagstajm.

Pusssssssssssss

Tv- och radiotjänst.................................

...............jaaaa, dom ringde mig igår. Suck.
-Jaa vi ser att du har flyttat. Bor du själv där lr?
- Njaa, med min kille.
-Jaha, betalar han tv-licens idag
- hummm..ja vet inte
*kollar upp det*
- Nae, det gör han inte. Har ni TV

- *tänker, men kommer inte på nån bortförklaring, illa nog* Jaaa, de har vi

-Enligt lag så måste man betala bla bla bla.....

- jaa, men ja bor inte där så ofta, bara på helgerna, så du får väl prata med honom.
- nae, du är folkbokför där och då är ni båda ansvariga, så nu skriver jag den på dig.
- Eeeeh, neee för då kan jag likabra skriva mig hos mina föräldrar.
- Men nu skickar jag det här till dig så får du ringa till kundtjänst o förklara dig där.
- Jaha, hej då!

Såååååååååååå frustrerad var jag efter det. Kunde knappt sova på kvällen :P

Faaaaaaaaaaan! Varför varför. de ringde 20.50. jag var säkert sista samtalet...varför????????????

Puss


pluggdag = shopping

Jaa, när jag och Carro ska plugga (vi skulle även ha gått en promenad i hagaparken) så slutar de nästan alltid med shopping istället.
 
Igår var vi inne i stan o kolla runt lite. Köpte en såndär smart BH som man knäpper fram. Så ska ja bli medlem i Lindex kundklubb bara för att man fick en välkomstrabatt, men de va ja som fick säga till att jag skulle ha de för de visste inte hon i kassan..haha men men. Köpte även en inredningspryl som pappa måste komma hit o hämta för ja kan inte ta de på tåget. Det som som vass ungefär med fjädrar i från The One. Den är finare än va de låter haha Sen köpte ja lite Clinique-produkter igen.

Jaha, idag då. Jooo då kom vi på att vi skulle åka till ikea i Barkarby, för de har ju fått in julpynt o sånt. Kan förstå att folk tycker att det är tidigt, men det är ändå mindre än 2 mån. kvar till 1:a advent.

Sen gick vi bort till Barkarby Outleten. Letade efter ett par jeans, några mörka hade jag tänkt mig. Inne på Fornarina var de världens jobbigaste människa som jobbade. Hon försökte med alla jeans o ja bara, men ja vill ha mörka. o sen försökte hon lura på mig ett par som ja hade kanske för 5 år sen. KUL!  Hon försökte även med manchester byxor och några andra bruna asfula. Neee, de slutade med ett par jeans från Acne. Kostade 500 kr och har kostat 1100 kr. Alltså sparade jag 600 kr. ;)

vad är det på TV ikväll då? Kom ihåg att jag bara har 1,2 och 4 här i Bromma...hahahha Piss också!
- Så Matilda, våga inte föreslå Efterlyst.

Pusssssssss


1 set eller 2 plagg, det är frågan?

God förmiddag!

Igåt var första dagen i skolan på den nya ENGELSKA kursen.....vilket skämt.
jag hängde nog med de första 10 meningarna men sen satt jag o drömde mig bort istället.

Åkte till jobbet nästan direkt efter och jobbade. De va lugnt och skönt. Men jag säger bara vilka idioter de finns. Det var en som kom in med en rabattkupon. Då var de 25 % på en vara. Men hon hade pront köpt 1 SET och inte två plagg. nej då, hon skulle ju ha rabatten på hela klumpsumman, men de fick hon minsann inte.

Idag är de skola igen 13-15, så segt med mitt på dagen, man hinner ju knappt göra nått. =(
Skulle vilja shoppa lite hahah

Pussssssssssssssss

Teliaräkning..

min höga teliaräkning har äntligen fått en förklaring. Det är nämligen så att jag ska ha fått ett "favoritnr." o då har ja valt nr. hem till mamma o pappa. Men den där tjejen som fixade det åt mig i teliabutiken kan inte ha gjort rätt, för de kollade sandra upp idag att jag har ringt mkt till mamma o pappa o betalat minuttaxa trots att jag inte skulle ha behövt det.

Men det där fixar Sandra så snällt åt mig imorgon, så får jag en liten kompensation också =)
Tack så mkt!

Nu är det natti natti för lilla mig!
Pusssssssssssssssss

Helgen som gått..

Nu var de några dagar sen jag skrev då, men jag lever fortfarande. =)

I lördags kom familjen upp till mig i sthlm o shoppade lite, medan jag jobbade. Men innan jobbet sprang ja in på MQ för o köpa en klänning, men de hade bara en XS, så de ringde till Norrköping o la undan en till mig =)

Så den gick jag o hämtade igår...superfin är den. Sen åkte vi o firade Sofi och Robban som har fyllt år. Men innan allt detta så jobbade jag faktiskt på hotellet. Bra med extrapengar =) Nästa termin ska ja säga ifrån mig CSN tror jag..skönt de. Lite mindre skulder iaf. hehe

Idag åker jag upp till Sthlm igen o kommer förmodligen inte hem förns fredagkväll/natt.

vet ni...alla mina vänner vet hur dålig jag är på engelska..ellerhur. Och nästa kurs är på engelska, för då ska vi läsa med andra studenter också. Faaaaaaaaaaaaaaan! Jag behöver nog inte ens gå på föreläsningarna lixåm. Jävligt kul. Men den engelska boken finns på svenska tror jag, så den ska jag köpa iaf ;)

Nu ska jag pack. Pusssssssssssssss

RSS 2.0