Drinka

Idag har jag jobbat, imorgon är jag ledig. Detta betyder en drink hemma hos JOhanna för tillfället, mat på en uteservering och sedan bär det kanske av till trädgår´n om det är öppet.

Tog cykeln hit och det är något fel på den. Den behöverf nog smörjas för det gick så himla tungt så jag orkade inte ens uppför backen, så den sista biten gick jag. Och när jag drog cykeln kände jag att det tog emot ibland o små korta korta stunder gick det lätt och så blev det tungt igen.

Dags att drinka.

Pussssssssss

Vattenlek..

Här kommer bilder från gårdagen som jag lovade igår. Även den spenderades ute på en ö.


Här är den roliga vattenleksaken. Tyvärr flyger den inte såhär riktigt, men här hade Polla åkt av eller släppt taget för att han inte orkade mer(?)


Men här hänger han iaf kvar...hahah


BAKIS(!)


Många båtar som var ute igår..


Påväg till Norra tjärholmen

Bildgalleri..

Dagen i bilder 27/7-08


Vi gick ombord på någon ö ute vid Skallön...


Jaa, en vacker(?) blomma..

Jaa, det var det...vågar inte lägga ut mer förrän Johanna har godkänt ;) Och bilderna på mig var inte vackra..så det blev bara två.

Pusssssssss

Jag är en mästare..

...på att stöka ned. Men samtidigt är jag en mästare på att städa också.

Jag sitter för tillfället med tre drinkar framför mig eftersom jag inte klarar Johannas tempo. Hon har exakt 1 drink kvar vilket betyder att hon ligger två före mig...

Hon tjatar om att det är så stökigt när jag är här, men hallå, det är hon som tar fram nya glas hela tiden....och hon själv har slängt en handduk på golvet, men vips så ser jag min också på golvet. Men man blir som man umgås..och hennes ligger på golvet, så jag gjorde likadant ;)





Dags att drinka...



Pussssssssssss

Resumé

Jag har tagit 5-dagars ledighet från bloggen och jag har haft det helt underbart, speciellt de senaste dagarna.

Jag har hunnit med att spela minigolf med Maria och Matilda. När jag och Matilda gör nått så tävlar vi alltid mot varandra, och det är alltid hård konkurrens.Det bästa är att jag alltid eller oftast vinner, både i baskett och minigolf ;)

Sen har jag hunnit vara ledig och är ledig i helgen också. Underbart i detta vackra väder så i onsdags efter jobbet åkte jag direkt till Arkösund och på torsdagen på min lediga dag åkte vi ut med båten till en ö och träffada även Puttes kusiner.
Idag åkte Jag, Putte, Polla och Jojo tidigt ut till Arkö för en båttur och solande. Johanna ser ut som en kräfta med en extra röd fläck på näsan. Jag är lite gyllenbrun/röd. Men det är tjusigt, då märks det att det är sommar ;) Polla var lite grinig för han hade inte sovit mindre än 2 timmar nämligen...*Hoppsan*
När vi kom tillbaka från ön så kördes det vattenleksaker i viken. Vet inte vad den heter, men det är inte "ringen" utan nått flygskepp typ..haha Men bilder kommer imorgon, jag tog mängder. Det roligaste var när vi körde i farleden och gasade som aldrig förr för att vi skulle få av Stor-Frank och nån mer.
Men som sagt bilderna kommer upp så det får ni inte missa.

Vi har också hunnit köpa en nya kamera =) Nikon D60 lr vad den hette. Super bra iaf, så det är många fina skärgårdskort tagna nu.

Ikväll är det utgång, trädgår´n och sedan får vi se vart vi går vidare. Som sagt det är ju en underbar dag så det kommer vara smockat med folk där, precis som igår.

Dags för mig att duscha.

Pussssssssssss

Fruntimmesveckan

Jag har namnsdag imorgon. Jippi.
Fruntimmesveckan har börjat vilket betyder att både jag o mamma har namnsdag denna vecka. Hon hade igår så GRATTIS till henne =)

Igår var vi på bio och såg Mamma Mia. Den var bättre än vad jag trodde. Kändes lite fel för mig att göra en film av en musikal. Tror inte det blir lika bra, men jag har ju inte sett musikalen så jag har inget att jämföra med heller.

Nu ska jag plugga ett tag. Har velat fram o  tillbaka om jag ska åka o sola, för just nu är det sol, men det är moln runt om så jag är tveksam på hur länge vi får se solen idag. De har ju också lovat moln och regn. Tråkigt nog. Jag ligger iaf i sängen med bikini på mig, så jag är förberedd om det mot förmodan skulle bli en strålande dag idag.
Måste åka o kolla på vardagsrumsbord idag också, men det får bli i eftermiddag.

Pussssssssss så länge.

Styling..

Här hemma pågår ett byggprojekt i vardagsrummet. Väldigt spännande men det verkar bli superfint. resultatet får ni se efter söndag, för just nu ligger det och torkar. Det ser ungefär ut som hej kom och hjälp eftersom massa saker från vardagsrummet står i köket och lite överallt. Finns inte så mkt yta, så nu vill jg bara att det ska bli klart.

Helgens bravader gör att mitt vardagsrum får ett nytt utseende. Har redan fått en turkos matta...

har vart och målat i johannas lägenhet idag, iof bara i klädkammaren. Men vi är superduktiga och det gick som på rullande band. Måla, måla, måla..upp, ner, upp, ner.

Om jag ändå skulle ta och plugga lite imorgon. har ju sagt till mig själv att en uppgift ska göras per vecka.
jaa, men det låter ju bra, så nu står jag fast vid det. det ska ju ändå regna hela helgen. *Suck*

På Söndag blir det bio, Mamma mia, med Johanna och två andra tjejer. Trevlans. Det första jag tänker på är popcornen som är så jädrans goda.

Pussssssssssss

Krokek VS. Sörping

Det märks att det är Semestertider och de flesta har väl gått denna vecka, för bilkön till djurparken slingrade sig lång idag och parkering var det väldigt ont om. Folk stod på gräset och över allt helt enkelt.

Skönt att man slutar 12 och kör i motsatt riktning. Men ändå är sannolikheten väldigt hög för att hamna bakom en husvagn på hemvägen ändå. Krokek måste nog vara värre en Sörping under sommaren. Typ omöjligt att köra om också.  Trots att det finns 2 vägar så hamnar man alltid bakom alla "söndagsåkare". Om de åker strandvägen, så kör de så sakta för att de kollar på husen och utsikten om de kör genom "centrum" så kör de så sakt för att de knappt kommer uppför backen med en husvagn.

Har vart och klippt mig, så jag har inte hunnit sova någon middag än...om man kanske skulle ta o göra de?

Pussssssss

Antagen..

Idag fick jag besked att jag kom in på utbildningen i Linköping. Hurra.
Nu måste jag bara bestämma mig om jag vill/orkar fortsätta plugga 2 år till.
Utbildningen heter i Human Resource Management and Development

Kanske ska sova middag på den saken och se om jag fattar något beslut...

Droppen..

Så jävla besviken, nu går jag och sover.

Synsk?

Shit, det är sant! Helt sant! Jag är synsk...

Syster 25 år..

GRATTIS syster på 25-års dagen. Hurra, hurra, hurra..av mig och Putte fick hon en juicepress och av mammi o pappi fick hon skidor och lite småplock till den nya lägenheten..=) Hon hade en tipspromenad om sig själv och gissa vem som vann om inte hennes älskade syster. 11 rätt av 12 frågor och så var jag en cm ifrån utslagsfrågans svar. Hon hade tejpat upp ett hårstrå som vi skulle gissa längden på, svaret var 49 cm och jag gissade 48 cm.

Jag har redan börjat fundera över vad jag ska önska mig när jag fyller 25 år...svårt det där. Men jag ska nog komma på något bra. =) Ett hus kanske, haha..

Dags att sova för imorgon jobbar jag igen. 6.30-12..tjoho. På morgonen avskyr jag mina arbetstider, men när klockan slår 12 och jag får gå hem så tänker jag att jag har världens bästa arbetstider...haha Lovely.

Träning

Hurtig som man är så måste jag allt få skryta lite.
Denna veckas träningsschema såg ut som följande:
Söndag - promenad, 40 min
Måndag - promenad, 60 min
Tisdag - promenad, 35 min
Onsdag - promenad, 40 min
Fredag - promenad, 30 min
Söndag - medelpass, 60 min

Imorgon är vi förmodligen på det igen, medel, step eller promenad beroende på vädret. Vårt mål är en slimmad kropp tills Sara kommer hem från USA hahah ;)

Pussssssssss

Sthlm´s trip..

Systerdagar
På tisdag beger jag och syster oss till Stockholm efter att jag slutat jobbet. På kvällen ska vi till Allsång på Skansen, har faktiskt aldrig varit där så det ska bli kul. Sen sover vi i pappas lgh och så står det shopping på schemat dagen efter. Underbart. Hoppas bara att det blir av. Måste nog erkänna att jag saknar Sthlm lite.

Ringde till mitt gamla jobb igår och förmodligen vann vi tävlingen i Juni också. Tack och lov för att jag jobbade första veckan, vilket betyder 500 kr till mig. Tack tack!

Godkänd

Fasiken vad underbart!
Min deklaration gick igenom hos Skatteverket. Fick besked idag om milersättningen som jag var tvungen att redogöra för, så pengarna hoppas jag rullar in så fort som möjligt. =) Får se hur mkt det blir och isf kanske det kan bli en resa? Eller om jag skulle betala in lite extra till försäkringskassan. We will see.

Ska åka ut till mamma o pappa o se om han kan räkna ut hur mkt jag får tillbaka ungefär =) Brevet är ungefär skrivet i gåtor. humm..

Sen senare blir det nog en kvällspromenad som vanligt =) Jippi.

Pussssssss

RSS 2.0