Stockholms trip

Jaha ja...idag blir de nog ett långt inlägg eftersom jag för nån timme sen precis kom hem från Estocolmo med mina kära flickor...Men ni måste självklart läsa för de är roligt och med vår tur så......*Host*

det började med att ja blev upphämtad hos mig o bilen var redan fullproppad plus att jag skulle ha in min packning och det var ingen liten väska ja kom med..nej nej min fina blommiga resväska. Och då ska vi vara borta en natt. Men vi hade med täcke, kudde, kläder för olika väderslag och partykläder och sprit m.m. men efter en ompackning så gick färden mot Sthlm och Matilda körde eftersom ingen annan vågar köra där.

Jaha..när vi kommer upp då så slänger vi in allt o ska bege oss till Slussen för o ta färjan över till Grönan o de började med att vi går åt fel håll, men vi kom inte långt, knappt 100 meter innan ja frågar en tant om vi går rätt. Men så stog det en buss i närheten så vi tog den och efter en hållplats kommer ja på att ja glömde mitt personalkort så ja får gratis åkband och inträde, så ja hoppar av o springer tillbaka till lägenheten, men innan ja kommer fram har ja hunnit gått vilse typ 5 ggr. Sen springer ja till bussen igen med allting med den här gången.

nej förlåt, ja missade ju o berätta om Maildas Parkering....hahahahahahhahahahhahah
den är verkligen värd o nämna. Ja o johanna skriker i mun på varandra hur hon ska göra o de kommer bilar hela tiden för hon skulle nämligen backa en bit på en smal väg och ja lovar de va inte många cm kvar till att skrapa emot en bil med sidan. O Matilda får panik o säger att ja ska hoppa fram o parkera, men hon kom ju inte ens ut ur bilen för de va ju så nära till den andra o sen sitter alla o asgarvar. Glömde nämna hennes brända koplling också..de stank i bilen ;) Iaf så får hon köra runt ett till varv o så blev de perfekt.

Iaf så kollade dom va båten kostade från slussen och säger till mig att den kostar 90 kr, men ja tänkte att det inte är sant...Jooooo säger dom o vägrar ge med sig. men som vanligt så hade jag rätt för dom kollade på färgorna till Skärholmen..BRA! Jaa men vi går o går o går..o så kommer vi till skeppsbron lr va den heter o inser att det är en bit o gå, så vi tar en Taxi till grönan. hahha!

Väl framme så är de väldigt trevligt o roligt, dock lite besvikna på den nya Kvasten, trodde den skulle vara roligare o definitivt längre. men vi åkte alla o de va så himla kul. Plus att vi dansade också på sån där grej med pilar o så. och nu till det värsta. En kille stog bakom oss o vänta på o få köra, o så när de va hans tur så valde han för det första nivå Expert o fy fan va de gick..plus att han prickade in i princip vartenda steg. Snacka om impad, men sen hade han ju tränat sen i höstas. jag o Matilda körde på nybörjar-nivån iaf..jahahah

När vi ska åka hem så tar vi färjan till slussen och vips så kostade biljetterna 20 för barn och 30 för vuxna......
Vi går o går o går till lägenheten o vi kommer aldrig fram, ne för vi gick i världens största fyrkant som var världens jävla omväg........men vi fick iaf Mc Donald´s mat. o Sofie hade skoskav jaaa..inte så lyckat. neee vi gick i över en timme o den sträckan skulle kanske ta 15 min.

Alla duschar i ultra fart o gör sig iordning och dricker o dricker o klockan den går. Men 00.20 kommer taxin o vi ska till White room, men taxichaffisen skjutsar oss lite fel o de va ju åt helvete. Och efter kl. 1 skulle inte vi komma in, för att gästlistan inte gäller sen, så det var kört för oss då. Så de blidde att gå till Laroy. hade förväntat mig lite bättre faktiskt, typ inge dansgolv, inget gott att dricka utan bara cider o öl o drinkar, ja ville ju ha bacardi brezeer. Inte bästa musiken. Men de va trevligt iaf =)

Kvart i tre kommer 3 av oss hem o jojo o sara stanna kvar o ringde sedan halv 5 så ja fick kasta ner nyckeln. Och imorse var alla dööööööööööööda.

Men nu är vi hemma o välbehållna, för nu ska ja gå till Olearys o käka.

Tack för en trevlig helg flickor. detta måste göras om och då ska alla va lite pigga när vi ska ut...kanske skippa grönan? ;)

Pussssssssssssssssssssssss

Bilder kommer in snart =)

Pisssssssssssssss

Ååååååååååååååh, jag är så trött på det här, jag vill vara miljonär. NUUUUUUUUUUUU! Hittade en så fin jacka idag på MQ, men de känns onödigt o köpa..sen kostade den 1500 också. Suck. jaa, iaf köpte ja ett par skor, men Jojo de va nog helt fel färg, ja tar nog de svarta....lr lämnar tbx dom, för ja har ju inte pengar igentligen. Bör väl satsa på ett par riktiga höststövlar lr nått igentligen. Var en sån snygg väska också bredvid skorna som ja ville köpa. Suck..ja vill ha så mkt saker ju. Så ska vi ju till grönan, ullared nästa veckan kanske och så är de ju agustifesten här hemma sen...åååååååååååååååååh.

Neee, om ja skulle sälja lite saker på tradera? Men jobbigt o fixa med o skicka allt till alla. Aaaa vi får se..kanske ska gå o köpa mig en lott istället.

Idag är det tvättning på schema. blääääääääääääääääääääää

pusssssssssssssssssssss

Chockerande rubrik...

Jaha, eftersom Jojo och sandra sa att jag skulle ha en rubrik typ "Vattenruschen" eller "Namnsdag" så kan jag ju inte välja att ha de..nej nej! Här gör vi tvärtemot.

Men iaf så hade jag namnsdag igår =) Fick ett par skor och 100 kr av mamma o pappa, men igentligen är de väl mest av mamma för pappa kommer väl inte ihåg sånt. jippiiiiiiiii Men ja blev chockad över att matilda visste, men hon erkände att hon visste för att hon hade vart inne på familjeliv..hahaha

Jaa men igår så så var de ju skapligt väder så vi åkte till Sandra & Claes på vattenruschen o sola o o bada lite..så himla kul, men idag känner jag att jag har ont i rumpan plus att jag har ont i benen från att vi gick uppför den där trappen tror ja..herregud va pinsamt. Nee nu måste ja ut o röra på mig. Ska nog gå en promenad alone, men med iTunes. Jag måste ta tag i mitt liv. Jag tänker väldigt ofta att ja ska ut o gå lr jogga, men ja har NOLL kondis så lycka till med jogging. Inlines kanske ja skulle åka till mamma o pappa annars. Jaa de va en bra idé. så nu loggar ja ut.

Det bästa sättet o tina typ köttfärs o kyckling o så..det är o fylla diskhon med varmt varmt vatten o lägga i det där. =)

Pusssssssssssssssssss

Värmespolar

Häromdagen köpte ja faktiskt värmespolar, så nu sitter ja här med pilijotter på skallen o ser ut som fan..haha
De va lite bökigt o sätta upp dom, men resultatet är ju inte färdigt än, så vi får se om de va värt pengarna. Sen är de nog bättre om en kompis sätter upp de, så man ser där bak =) Dom kanske ska med upp till Sthlm nästa helg..lr så blir de o locka håret med plattången tror ja.
ja undrar bara hur länge dom ska sitta kvar på huvudet..haha

Om några timmar ska ja hämta syster o hennes kille ju..planet va lite försenat från köpenhamn. men innan de ska ja nog förbi Sara, jojo o Pamela, kanske sofie också för dom ska nämligen parta lite. Men inte ja ne, nee för ja ska jobba som vaaaaaaaaaaaanligt. Men nästa helg, då jävlar blir i party.

Nu hör ja att spolarna börjar knaka..dom svalnar nog nu då..hahahah

Ha de bra mina vänner så säger vi hejdå så länge.

Pussssssssssss

Förbaskade foppatofflor....

Idag förstår ni så har jag skaffat mig Pixbox, men än har jag inte lagt in några bilder, men här är länken..haha

www.anna1986.pixbox.se

Mormor o morfar är här hos mamma o pappa o vi har grillat...dock var köttet lite väl rött..men men.
Jaaa..igentligen hade ju syster o hennes kille vart här också, men deras plan hade gått sönder så de fick stanna en dag till på Mallis. Inte helt fel..för de får nämligen 400 euro per person för besvären, plus att de skulle få middag kl.20.00 på hotellet, ett fyrstjärnigt. Jaaa..så då fick de tillbaka pengarna för resan då..fasen också...ja skulle velat va i deras sitts nu. =)

Nu har ja åkt runt i hela stan, sörping och Linköping för att leta efter de förbaskade fopptofflorna, men inte fan finns de några..nej nej! Alla har väl redan köpt dom. Men imorgon måste ja kolla på Stadium inne i stan igen för o se om de har fått in fler, för Sofie trodde iaf att de skulle ha =) Hon har ju själv packat dom..hehe

Jag är så jäääävla trött asså. Har jobbat idag o ingen vila på dagen blev de, men men..då sover ja nog gott inatt. =)

Blev en prommis med Jojo, o Zico förut idag runt omkring i Åselstad. Jag måste verkligen börja motionera...för om man säger så här så stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiger min vikt alldeles föööööööööööööör mkt på alldeles för kort tid. Vad fan gör jag för fel? Nu har jag druckit vatten när vi har ätit o fikat på stan faktiskt...det är inte likt mig, men så ska ja fortsätta. Så tjing på er.

Pusssssssssssssss

Foppatofflor nästa...

Äntligen är jag ledig 2 dagar nu...underbart. Onsdag och torsdag....=) Imorgon ska vi nog hälsa på Sandra i Vattenruschen, men än vet hon inget...men hon läser väl förmodligen här o ser detta inlägg, lr så kanske vi ringer innan lr så dyker vi bara upp. hihi

Har jobbat idag...lite segt o gå upp, men väl uppe så går de bra. Trött på en del människor..lika sega som kolor ungefär är vissa.......öka tempot lixåm.

Sen när ja kom hem åkte ja jojo o sara till Maxi o kolla lite...men ja köpte bara svarta strumpor o kexchoklad o coca cola..svin billigt på Europris. Hade aldrig varit där innan, men de är ungefär som Ö&B tyckte ja..

Ska bort till Intersport o kolla om de har några svarta Foppatofflor. Jag vet att det är de fulaste skorna i världen, men jag får sånt skoskav av mina skor på jobbet så jag måste ha ett par nya o alla säger ju att de är så sköna =) Men ja lovar, ja ska inte gå med dom ute...hahahah

Minigolf

Hej och välkommen!

Idag har jag jobbat o ätit mat o sen åkte ja o jojo på en liten utflykt och åt glass och sen spelade minigolf. Ni behöver ju inte ens fråga vem som vann, eftersom att det är ganska självklart. Men om någon mot förmodan skulle vara lite osäker så var det JAAAAG som vann!

jahopp..vecka 30 bär det iaf av till Sthlm med girlsen, mycket trevligt kommer de att bli. Först grönan, sen party på kvällen och sen shoppin dagen efter. Det blir nog lyckat..måste bara spara pengar..aj fan ja....hummmm

Jag har faktiskt pysslat o gjort fint i sovrummet. Satt upp sånt där från IKEA på väggen. =) Jaa jag kanske skulle kunna fota så att ni får se ju =)

Pussssssssssssis

City Gross

Har vart på CityGross o handla idag för första gången. Lite svårt o hitta sådär, men annars var de väl OK. Såg fräscht ut iaf! =)

Men nu sitter jag o tittar på Grattis Viktoria som en jävla pensionär..hahaha Men jag ska ju jobba imorgon igen, så ja kan ju inte gå ut lr nått, nej nej..de blir alldeles för sent isf för klockan tio i 6 går bilen hehe.
Varje morgon tänker jag. -Varför jobbar jag där..ja orkar inte gå upp. Ååååååh, men när jag slutar klockan 12, så tänker jag att jag har världens skönaste jobb. ;)

Imorgon har jag hört rykten om en glassutflykt?! Vi kan ju hoppas på de, ja tackar iaf inte nej till glass. =)

Jag fick min fina almancka igår. Den va så söt..o den är så bra. >Skulle nog velat haft lite större yta o skriva på men den duger till mig.

Pussssssssssssssssssss

Linda Rosing....

God morgon mitt herrskap..lr va de heter.

Ledig idag så fick sova ut ett tag iaf..till halv 10 =) Sen låg jag o läste Linda Rosings bok, Den nakna sanningen. Hhahahaha. Den är inte alls lika bra som Carolina Gynnings och Magdalena Graafs.

Jaha, va händer idag då...nu när lönen har kommit in på kontot precis ;)
Njaaa...kanske måste åka o handla lite mat och sen så har jag ett paket att hämta. Hörde brevbäraren imorse, som stog o försökte trycka ner ett paket i brevinkastet, men tydligen gick det inte in hahah. Så ja får gå o hämta det.

Var ju ett tag sen ja skrev här, men ja jobbar för de mesta o så har de inte hänt nått speciellt iaf.
Var i Sörping häromdagen o käkade glass iaf med Sara o Jojo. Igår åkte jag o Matilda Inlines..hur lååångt som helst kändes de som men skönt var de, förutom i alla uppförsbackar haha. Sen åkte vi hem till henne o ringde jojo om hon skulle med o hämta mat. Så vi åkte o köpte thai o sen förbi smedby för o hämte upp Ester o sen hem till tilda o äta. Muuuums.

Puss då!

Rea på Sova..

Det är inte klokt va jag sover nu för tiden..förra veckan sov jag till kvart i 12 en dag, när ja hade jobbat flera dagar innan, och idag då, då sov ja ända till kvart i 1. Helt sjukt. Jag är nog helt slut när jag jobabr o går upp så tidigt. Eller så kanske det är för att vi fick vår nya sköna säng i fredags. så köpte vi sjukt sköna, sjukt snygga och sjukt dyra lakan igår.

Det va ju rea på Sova, så vi tänkte åka dit o fynda lite eftersom vi fick ett presentkort på 3000 kr när vi köpte sängen. Men självklart hittar man saker som inte är på rea, så vi köpte 2 lakan o örngott o 2 kuddar för 1800 kr. Helt sjukt!

Annars har de inte hänt mkt i helgen asså. och nu ska ja snart ner o börja tvätta. suck.
Sen är de jobb, jobb och ännu mera jobb i veckan som gäller. ledig på fredag o jobbar hela helgen sen.

Blev inget Gröna Lund igår som vi hade tänkt oss. Kanske om någon vecka lr så???

Jaaa, men vi säger väl så för idag då.

Puss pussssssssss

RSS 2.0