Kambodja - here we come

Nu har vi iaf bokat resa till Kambodja. 3 Jan-18 Jan. skönt o komma iväg, men nu måste ja spara pengar...o det är det som är problemet. Jag vet exakt hur jag kommer att tänka.
-Det är långt kvar och det ordnar sig med pengar...

Sokha Beach heter iaf hotellet och jag hoppas det blir bra med allt! Spännande för Kambodja är väl ett ganska nytt resmål. =)

Helst skulle jag vilja resa nån mer stans i sommar ;) Men då ska jag jobba o slita..haha

Puss på er


Ompysslad

Nu är jag hemma igen, vilket farande ;)

Åkte med pappa hem, skönt det.

Och nu är jag hemma och blir ompysslad, ska äta snart o så fick jag färskpressad apelsinjuice precis =)
Mumsigt.

igår vann jag 2 bud på tradera..2 piercingar =) Tack vare sofie..hon hittar allt hon!

Puss pusss

Home sweet home

Tjoho..mår väl lite bättre idag. Inte lika ont i halsen nu iaf..=) men väldigt snorig och dan. Usch och Fy!

Tog mig iaf ner till Ica o köpte lite juice så ja får i mig lite C-vitamin..hihi
Köpte mjölk med o en Pomelo..mumsigt!

Jaha, idag började budgivningen och imorse var den på 1050 000..vi får se var det hamnar..kul o veta vad det blir iaf, även om vi inte köper den.

Hoppas jag får åka hem imorgon o att vi inte börjar med grupparbete. Åker nog hem med pappsen då, för han var tydligen i sthlm, vilken lycka!

nu finns min bikini på Salmings hemsida iaf..då gäller det bara att hitta någon återförsäljare också. Men jag kom på att om jag åker in till sthlm imorrn så kanske ja kan kolla dä. Men ja vet inte vad den kostar o den är säkert svindyr. Usch o fy, varför ska allt kosta pengar för? Hihi Spana in om ni vill..
www.salmingunderwear.com o den heter Sicily

Johanna panna, ja saknar dig, för ja har inte pratat med dig på hela helgen tror ja. Ringde förut men din lille lillebror sa att du var på staden..snacka om att jag blev förvånad *lr inte* ;)

Pusssssss

Sjuk

Jag vill inte vara sjuk. Jag har ont i halsen och så börjar de kännas i öronen tror jag. Jag har också ont i huvudet och kanske feber, det känns som de iaf. Jag ska börjar varje mening med "Jag" i detta inlägg, bara så ni vet!

Jag måste igentligen åka o handla men ja orkar inte, så tur att jag fick med mig tekakor av farmor. Jag fick en mjölk också utav Morgan, tur det. Jag har precis svalt en jävla alvedon. Jag som hatar tabletter.

Jag är lite nervös inför imorgon för då börjar budgivningen, men om den stiger så säger vi nog good bye till den.

Jag kanske ska ut o resa också..bokat preliminärt den 6 dec. men jag kan förmodligen inte då för just den veckan är det tentavecka. Jag skriver kanske mer imorgon när jag inte behöver börja varje mening med "Jag" ;)

Jag säger då puss puss för ikväll, för jag måste tyvärr vila lite.

handla hela dagarna

Igår fick jag en jätte fin vårjacka av min älskling. Från MQ var den..Sen köpte jag också en fin gul blus därifrån.

På kvällen var vi ute o käka med Tobbe och Linda på O´learys o sen va vi här hemma en sväng. Trevligt trevligt.

Nu har vi precis varit och handlat, och eftersom jag inte har tvättat på länge var jag tvungen o köpa nya underkläder och strumpor, för inget va rent..haha

ikväll ska vi till syster och hennes kille på inflyttningsfest..

puss pusss

Bebistoppen

Hallå, ni har inte missat bebistoppen på Aftonbladet.se va? Så himla söta ungar assåå..ni måste kolla in.

http://www.aftonbladet.se/vss/foraldrar/story/0,2789,1002200,00.html

Pusssssssss

Torsdag!

Tjoho.

Nu sitter jag här i min ensamhet. Kul när man kommer hem o så sticker han bara iväg till Tyskland sådär i irrvädret för bara lite jävla öl o sprit!

Har vart o klippt mig idag..nu är jag ljusare igen =) Rätt nöjd tror jag att jag är iaf! Måste fota mig så ja kan skicka lite ansökningar om sommarjobb, men de blir väl på vildmark igen...haha

Kom hem från Matilda för en stund sen. Jag, jojo o fie var där o käkade lite taco..mumsigt mumsigt. Stackars Ester som är lite sjuk, o ont i öronen :(

Får se va som händer imorgon, kanske ut o käka med Tobbe och Linda. Skulle va mysigt o se nån film också =)

Puss och god natt säger jag nu för snart somnar jag som stocken.

Klippning..

Idag ska jag också hinna med o klippa mig..nu går jag mot ljusare hårtider ;) Hlav tre står klippning på schemat iaf.  Pusss så länge

Tenta och Mäklare

I veckan har det varit mest tentaplugg eftersom vi hade Statistiktenta igår. Men jag tror att det gick bra =)
Det är därför jag inte har hunnit skriva nått här..

igår var iaf en mäklare här och värderade lägenheten, intressant o se hur mkt man skulle gå ut med. Sen ska vi på visning idag en 3 på söder. Inte vet jag varför men men. Den kommer säkert höjas massa i utgångpriset. Men det är en etage-lägenhet och tyvärr med ett väldigt fult kök.  Bara vita fula köksluckor och så! Vi får se vart det leder. 

Köpenhamn

Ajuste..glömde skriva!

Mamma och jag tyckte att vi va värda en lite utflykt eftersom pappa är ute o far med jobbet. Först var vi inne på o dra till Malmö på fredag eller gbg. sen kom mamma på att vi kunde flyga härifrån direkt till köpenhamn. Skit bra tänkte vi, men va faaaaan. Flyget kommer fram dit kl. 7.20 lr nått...KUL! Och sen va de en konstig tid hem också..så de blev inte så lyckat..men de hade vart jävligt kul annars. Bara lite impulsigt med mammsen. Hihi.

Vi får se vad det blir...vi vill till fjällen också o åka skidor.. =)

Puss pusssss

Förjävlig dag och kväll!

Dagen igår var hemsk! Kände mig ihjäl stressad. Spran in på systemet och köpte dricka till utgången..så köpte jag lite till Sofi också eftersom hon inte är 20 än hehe.

Sen ska ja springa upp till Scorett och köpa ett par skor och då ringer Johanna.
-Gå tillbaka till systemet.
-Ja bara, nee ja hinner inte ska fixa fransarna strax ja kan gå dit sen. (För jag trodde hon ville att jag skulle köpa nått till henne.)
-Nee, Jensa ringde o sa att du har glömt ditt leg. där.

Shiiiit tänkte jag..så kunde jag ju inte ens betala skorna eftersom ja skulle betala med kortet och jag hade inget leg. Men Sofi fixade det ;) Sen sprang vi vidare till systemet och fortsatte sedan till Face. Jahopp, så trodde ni att de va slut va...neee, knappast.

Här har ni skorna:


Nu börjar kvällens klädångest. Jag har inga kläder! Vad skulle jag ha på mig på kvällen lixåm? Ja tittade lite på stan eftersom jag ändå va där..men hittade NOTHING! Så ja gick hem o tänkte..men nått hittar ja ju ändå...NEJ NEJ!

Såg bara tjock ut i alla o så tänkte ja ta jeans, men då hade ja inget linne. så ja fick panik och går tillbaka till stan igen, med min packning, för mamma skulle skjutsa ut oss till Sara sen i Tåby. Ja hitta ett linne på MQ men de va tubtopp och jag kom precis på att jag hade fel BH då...så ja letade vidare, men jag hitta ingenting fint. Knappt några snygga linnen bara tröjor o klänningar. Iaf så bestämmer ja mig för o köpa linnet på MQ, så tänkte jag att jag får fixa BH´n o så sen på nått sätt. O då kom jag på att jag hade glömt min dricka i lägenheten..hahahah det var bara o springa hem igen då, så ja fixa allt o det blev väl lyckat tillslut. Fast igentligen inte.

100 kr gick till Palace, 100 kr gick till taxin och 249 kr till ett linne för att jag skulle kunna gå ut. Och hur jävla kul va de på palace då? PISSTRÅKIGT! Inget folk alls, och tråkig musik. USELT!  Och nu har jag 60 kr på mitt konto igen =( Jävligt kul!

Hoppas ni andra hade en bättre kväll iaf. Men ja vill säga att de va trevligt hos Sara iaf =) Kul o se henne igen efter 4 mån.

Puss pusss

Melodifestivalen

USCH!

Tycker inte att de va några speciellt bra låtar..det är inget riktigt GO i dom känns de som just nu..kanske om man hör låtarna flera gånger. Men Måns låt var ju rätt bra!

jaha, då var det slut för ikväll då. men det är tillbaka om en vecka haha
Puss pusss

Framsteg..

Idag har jag gjort framsteg..har precis kört min pojkväns bil. Har inte kört den sen han köpte en ny, efter att jag krockade den gamla.

Lite skakis var jag men de gick bra. Peppar peppar...

Puss pusss

Smink

ÅÅÅÅÅÅH!
Hur kunde jag glömma mitt smink uppe i Norrtälje. Vi som ska ut o äta ikväll och imorgon är det utgång?

Men mamma är så snäll så hon ska gå o köpa nytt puder på lunchen =)

Puss sålänge!

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag som alla vet!
Har precis kommit hem från norrtälje så när ja kom hem stog de en bukett med rosor =) Själv har jag inte köpt ett skit..men han fyller år på lördag så han får paket då =)

Vår lärare är så gullig..han hade stannat imorse och köpt choklad till oss, Geisha som är så mumsigt =)

Ha en bra dag..lr det är ju bara kvällen som återstår, men den ska väl va mysigast =)

Pussssssssss

?

Vad har hänt? Varför är jag så trött och seg nu för tiden? är det för vädret lr vad är det...svara någong!
Så är jag hungrig...jämt jämt jämt...

åååh, vad livet kan va surt ibland. Önskar att man bara kunde gå i ide ibland tillsammans med björnarna. Mysigt det skulle vara..men nej då, vi människor ska leva nästan dygnet runt och året om.

Bebis i magen?? neee de tror ja inte.

Puss från trötta jag!

Presentutdelning..och ikea

Igår var det presentutdelning hemma hos familjen Frank. Jag fick ett fin turkus sjöstjärna i glas och sen en fin klänning, som jag inte har hunnit testa..Men den passar säkert jätte bra =)

Frankenstein fick 2 T-shirtar en som det står SAME SAME på framsidan och BUT DIFFERENT på baksidan...Macke har en likadan så den ska dom gå med båda två ute i Arkö i sommar..

Var på ikea idag med Sofi och en kompis till henne. Shoppade faktiskt lite grann bara..en borste, presenter så de kan ja inte skriva här, diskborste och ett bord, sen tror jag att det var slut.

Puss

Why.

Ett stort jävla varför?!

suck

Inte fan vann vi nått på Travet...eller vad ver det..38 kr som ska delas på 10 hahah...
Bättre lycka nästa gång...

Imorgon blir jag miljonär på trav..

Jag är så trött och allt är så tråkigt nu för tiden. Det finns inge kul o göra...Blääääääää Och allt är bara piss känns de som. Funderar på allvar om det är för att jag inte har shoppat något.

Imorgon har jag bestämt att jag ska spela på trav för att sedan vinnan dem där miljonerna jag har drömt om :P hahaha *Lycka till* men man måste ju iaf försöka för att kunna lyckas.

Har satt upp två tavlor idag...inköpta på plantagen..hihi

jag fick ett litet Cola ryck..lr inte så litet..blev så himla sugen så jag sprang ner o köpte en 2 liters cola..o ja har nästan druckit en liter själv..USCH!

Imorgon är det presentutdelning från Sofi och Markus..hehe Om vi har vart tillräckligt snälla så kanske vi får nått fint från Australien eller Thailand. skriver mer imorgon om det.

Håller på o letar resor...men dom släpps ju inte riktigt än...inte förns mars, april nångång...=(
Ja vill antingen till Malaysia eller Thailand tror jag!

Pusssssssssss

Badtime..

Jaha, idag är det då fredag och 2 veckor kvar tills man får nya pengar. Jihoooo
Då skulle jag vilja åka till GBG och shoppa lite..men va fan, jag måste spara! But I can´t.

Sitter här o käkar frukost och väntar på "Våra bästa år" på tv =) 30 min kvar.......

ska åka o träna sen när sofi och Markus ringer..På söndag ska vi nog till badhuset med Casper och Wille. Länge sen jag va där..hihi Men hur ska det gå med mina fransar? jag får vara försiktig. hihi

Jag hittade en alla <3-dag grej igår, men de vill inte en kille ha..men han måste  hahaha ;) Vi får se vad som inhandlas till världens svåraste människa på världens svåraste dag..haha så töntigt också att alla rosor blir 10 ggr dyrare också.

Pussssssssss, kommer nog mer senare hehe

På staden...

jaha, så har man vart på stan en sväng. Ringde jojo när ja hade vart o ätit lunch med mammi, men hon ville inte komma ner..neee för hon tyckte att det var roligare att hänga tvätt ;)

Så ringde jag Tilda och hon var redan på staden med Macke och Ester...på Chicken såklart..så jag gick dit o så gick vi en runda o så fika vi såklart.

Nu fick jag order om att åka o hämta en bakgrund till akvariet! Så jag får väl ta o göra det........

Pussssssssssss

BodyJam

Nu är jag här igen...varför kan man inte slita sig från datan när man bara är hemma?

BodyJam är ett måste att prova. Det är skit kul.. =)

"Förkoreograferad dans- och konditionsklass med

inslag från olika dansformer såsom funk, jazzdans

och afrikansk dans."

Ne, nu ska ja fixa mig det sista innan jag ska träffa mammiiiiii.

Pusssssssss


Wiiiiiiiiiiii*

Ååååh, våra bästa år är precis slut..o det är så bra o jämt spännande!

Snart ska jag gå o äta lunch med mamma i detta snöoväder..hehe Undra vad vi ska äta, tror hon vill till den där thai på drottninggatan. Det skulle ngo va gott =) Får inte missa det nya avsnitte idag 12.50. Hihi

Undra om ja ska åka o träna nått idag..vi får se =)

Idag kommer Markus och Sofi hem från Thailand och Australien..trevligt trevlig, blir middag på lördag. Plankstek har jag hört rykten om =) Så på dagen är det mat hos farmor och farfar. För farmor fyller år.

Pusssssssssss


Diska

Tänk om man bara kunde lära sig att skölja av sin tallrik när man har ätit så att det inte blir så jobbigt sen när man ska diska allt!

Nu är jag iaf hemma i Norrköping igen..så skönt =)
Men ja måste plugga..o de lär de väl inte bli så mkt av när jag är här! *Suck*

Pussssssssss

Pappa!

Min pappa måste vara världens bästa =)
han skämmer nästan bort mig, men det är jag värd..så som jag sliter ;) hahah

Det finns iaf några fördelar o börja plugga när man är ung. En är att man fortfarande har sin familj som stöttar en ekonomiskt ;)
Det är alla sånna där småsummor som blir mkt i slutändan...Bara passet som jag ska fixa imorgon kostar 400 kr..sen måste man ju träna för o må bra, så då blir de ett träningskort. Så råkar man krocka och självrisken blir 4000 kr..hallå...hur fan ska man ha råd med det? 4000 plus min hyra är hela CSN..hahah
Men där går min lilla pappa (och mamma) in och sponsrar mig =).

Ok, sen vet jag att jag är den där "slösa" och inte "spara", men va fan..men måste väl leva livet också! Man lever ju bara en gång ;)

Nee, jag är glad att jag har mina föräldrar och min pojkvän med såklart =)

Pussssss allihopa!

Syskonkärlek?

Måste bara skriva av mig lite..är så upprörd på min förbannade stora syster!

Ååååååh, man kan bli så jävla förbannad på sina syskon asså..! Förstår inte hur arg man kan bli, men de blev jag idag iaf..

Hon är fan 24 år o helt jävla dum i huvudet o omogen för sin ålder. Hon skulle åka hem till linköping o hämta Mattias vid busstation där nån gång..så skäller hon på mig att det är mitt fel att hon kommer iväg för sent för att jag ville till Plantagen..men efter det ville hon till Nordik, så då får hon skylla sig själv tycker jag.

Så blir hon arg för mamma ringde o frågade vart vi va..då sa hon att vi va påväg hem, o ja bara..nee vi är vid Nordik. O sen frågade mamma om hon hade tankat så svarade jag nej. o då blir hon arg för det för att hon tycker att jag tjallar! haha, man kan ju bara garva åt henne!

Men mamma är så jobbig för hon ska hela tiden fortsätta o dadda om det o då blir hon bara mer upprörd, tänk om mamma bara kan hålla käften så carro blir tyst! Men nu har hon åkt så nu är det lugnt o skönt här hemma!

Pussssssssss*

Spara!

Nu har jag bokat tågbiljett till imorgon iaf! Trodde knappt att det skulle finnas nån sistaminuten kvar, men det fanns ett fåtal. =)

Sitter och äter frukost nu i min ensamhet, men sen kommer Matilda och kanske Jojo, så ska vi förmodligen ta oss ner till stan =) Jag har funderat på o inte handla några mer kläder denna månad, bara mat. Men jag kan inte bestämma mig om ja ska försöka leva så. hahaha skulle ju behöva spara lite pengar tills Barcelona juh. men de är ju ett tag kvar dit =) O sen måsta ja ju spara till nästa vinter också. oj va pengar ja ska spara. Lycka Till!
-Tack!

Nu har jag iaf köpt en kryddburk, eftersom vi hade en för lite här hemma, o de såg asfult ut..men nu är de fint  =) För på Åhléns i linköping fanns det flera st. kvar.

Skriver nog mer senare...puss pussssssssss


3 rätters

Såhär fint är det i Norrtälje! Vinter i Norrtälje
Det är på vägen från skolan och hem =)

Nu har jag ätit tre rätters på bacchus. det var jäkligt gott..blev vitlöksbröd, pepparstek och vaniljglass med chokladsås..

Pussssssssss

shopping

Idag har jag vart i Linköping med mamma och syster..Köpte underkläder från Gina, jättefina =) Kanske kan få dom på alla <3-dag lr nått. sen köpte jag en till kryddburk från Åhléns eftersom vi hade en för lite. Svängde in en sväng på IKEA, såklart. Men jag köpte bara värmeljus. Tråkigt nog. och såklart en korv där utanför.

Ikväll ska familjen Larsson till Bacchus =) Mums mums säger ja bara.

pussssssssssss

Intersport, SvD, fransar, Bacchus

Idag är det 1:a februari! Trevligt trevligt, det betyder att det är en ny månad. =)

Har precis varit på Intersport och shoppat lite..ett par träningsbyxor och ett träningslinne. Tänkte ta ett par byxor till, men jag har nog inte råd..o sen är jag inte i så stort behov av ett par svarta byxor eftersom jag redan har 2..=)

Har pluggat lite idag med carro. Gick väl sådär, men en bit kom vi =)
Skulle gå en promis också..så blev ja törstig så vi gick till skolan o sen kom vi inte så mkt längre tyvärr. Men vi har däremot pratat med SvD idag och så mailade vi..så de kanske blir en artikel om situationen här på skolan. Hoppas de iaf...

Får se hur de blir med Linköping på lördag..jag har ju ingen bil eftersom jag ska åka med pappa imorgon, o så ska ja ju fixa fransarna kl.11.00. Hallå, katastrof. Det har lossnat en "franstoffs" eller va man kan säga..så såg jag att mina egna fransar där var jääääätekorta...läskigt. Men det är tur att dom växer =)

Förresten så ska vi till Bacchus på lördagkväll o äta mums mat..mamma frågade om ja ville dit. hihi

RSS 2.0