Katastrof..

det var det jävligaste. jag fick en telefonräkning av Telia på 375 kr o jag bytte till telia den 31/8. hur i helvete kan jag få en räkning på så mkt på inte ens 1 månad? jag fattar NOLL!

fakturadag är 24/9 alltså är det en räkning som är baserad på 24 dagar och jag har aldrig ringt för så mkt hos Comviq på 1 MÅNAD!

Ockerpriser....

Sandra, hjälp mig fatta fakturan?!

Pusss............

Boooring..

Imorgon är det tenta..wohooo, fan va kul! Njjjaaaaa inte direkt va! Har suttit o pluggat hela dagen på studentpalatset, som vanligt..o de gick bra idag. =)

Erika o ja har ätit tacos nu ikväll, mumsigt, de va länge sen ja åt de!

Nee ja hade inge kul o skriva! Återkommer kanske senare, annars så hörs vi

Pusssssssss

Jobb och plugg...

Vilken lycka!
Familjen kommer upp till mig på lördag, så då får ja åka med dom hem. Skönt för då slipper ja komma hem 19.30 istället kommer ja väl hem 17.30, 18.00 ungefär. Jobbar alltså fredag efter tentan 17-20 och sen lördag 11-16.

Sen berätta mamma att pappa va så positiv till att åka till Sthlm. Nee, det är inte för att han ska få gå o shoppa kläder, utan för att han har kollat på ny bil, hos Olofson auto, och då skulle han visst få låna den till sthlm. Så han ville åka redan kl. 11 och jag slutar ju 16...hahah

Har vart inne på Studentpalatset idag med Erika o pluggat till tentan som är på fredag. Usch..jag hatar tentor, vill bara att det ska vara över.

Nee, om ja skulle fortsätta plugga. För övrigt så är jag så sugen på Mc Flurry, me jag gick in på Donken och vände lika fort, för de va så mkt folk. Tur de! Coca cola har jag förresten inte druckit sen i söndags. Wohoooooooooooo

tjuvlyssnat.se

Ni har väl inte glömt bort den roliga tjuvlyssningssidan.
Här får ni ett smakprov:

Det är paus i en Korpmatch i innebandy. Det ena laget består av poliser. En polis~30 som varit inblandad i många tuffa situationer stegar fram till domaren~20 och kritiserar några av hans domslut.
Polisen: Det var ju solklart! Hur fan kunde du missa det?
Domaren: Igår körde jag 70 på en 50-väg. Hur fan kunde du missa det?
Polisen ser ut som han tänker säga något, ångrar sig och går därifrån.

Just nu är det Idol på TV och snart börjar Desperate, som min käre far ska spela in åt mig. =)

Pussssssssssss

Julafton

Hur kunde jag missa en sådan viktig dag.

Igår var de 3 mån kvar till Julafton.
Och nej, jag har inte köpt nåt än, men jag har börjat skriva en önskelista. =)

Den kanske ni får se i helgen för den är på datan i Norrköping. hehe

Så nu måste ni bara vara snälla i 3 mån. till så ska ni se att ni också får julklappar.

Pusss

Överraskad

Hallå.

Jag skulle vilja bli överraskad.

Så tänk ut nått bra o fixa det nu.

Gärna en lite tripp nånstans.


Men nått litet o gulligt går också bra.


Hem kommer jag på lördag.

Puss.


Snabb genomblick av helgen

God förmiddag!

Fredag:
jobbade till 20, tog pendeltåget till station o spraaaaaaaaang som en jävla tok för o se om ja hann med swebus. När jag kommer upp på övervåningnen så har ja 2 min. på mig bort till bussen, o den va längre bort än vad ja trodde. Så ja tänker, neee ja kommer aldrig hinna, men fan de är ju bättre än att sitte 70 min. på centralen så nu fan springer ja tänkte ja. och vet inte Jag Hann. =)

Lördag:
hummm...va gjorde ja här då...jo ja pluggade lite, gick en promenad med mamma o sen grillade vi där =) Mumsigt.
Ja, men nu höll ja ju på o glömma bort. tror nog inte att de blev så mkt plugg för mamma ja o carro gick ner till Knäppingsborg där..mysigt, men ja trodde de skulle vara lite mer, men de kanske kommer.

Söndag:
Upp o plugga igen en sväng, sen gick jag o Putte (Frankisch) runt strömmen borta vid färgargården o så..kors i taket, det var hans idé. men de va mysigt =) Massa folk som gick där o några joggade, men de ser jag som överkurs..ahhaaha Jaaa, sen åkte ja o hämtade jojo när hon slutade kl. 17 o då åkte vi o köpte thai för  äta till depserate housewife som vi båda missat i vecka. Mycket trevligt, det här har blivit till en tradition, men thaimat är ju så mumma.



Måndag:
jooo, igår fortsatte vi med vårt kära grupparbete som jag hatar mest i hela världen. Sen åkte ja o jobbade 17-20. Så jävla typiskt, varför kommer de jämt folk kl. 20 när vi stänger..men hon köpte iaf en kappa o halsduk, så lite fick man ju för de. =) Sen fick ja springa till bussen som redan stog där när ja kom.

Tisdag:
PLUGG; PLUGG, PLUGG, PLUGG, PLUGG, PLUGG, PLUUUUUUUUUUUUUUUUGG! Finns inget kul på schemat idag, så vi får se.

Pusssssssssssss

Nytt rekord!

vart ska Anna tillbringa sin fredagkväll?
-Jooo på Stockholm Centralstation.

Så jävla typsikt asså. Jag kommer in till centralen 20.40 och en swebus går 20.45 från Cityterminalen o ja hinner inte springa dit med väska o allt..plus att ja kan bli försenad med pendeltåget, för det kommer väl aldrig fram i tid, vart man än åker. Jaa..o sen går de inget tåg förns 21.50. jaa så där ska ja sitta tills att mitt tåg går.

Ooooppsss, blev lite shopping idag IGEN! En skjorta från MEXX och 2 par vantar från HM, de kostade bara 39.50. så de så och skjortan fick jag 40 % på ju..hihi

Jag slog nog nytt rekord igår.Jag drack ingen Coca Cola. hahah inte idag heller så nu är jag inne på min andra dag utan denna älskade och mycket efterlängtade bubbeldryck. nu måste ja fan skärpa mig om ja ska kunna gå ner i vikt till Kambodja. Jag skäms ju!

Om jag skulle vinna typ 50 000 då skulle jag köpa en stor o fin garderob, *piiiip*, betala resan till kambodja på en gång, betala min fucking jävla restskatt o leva liiiiiiivet. jaaa, sen kommer jag säkert på mer saker efter hand, men som det ser ut nu så är det de där sakerna som ja vill betala.

Pusssssssss

veckan som gått....

God morgon!

Nu har jag iaf återhämtat mig efter min hemska tågresa. Och jag funderar starkt på o köpa sånt där åksjukearmband lr tabletter, för jag vill aldrig, ALDRIG, må så dåligt igen.

JObbade i Måndags iaf..o vi sålde så bra. Fick reda på att vi slog rekord i lördags då när ja jobbade också..wiiiiiiii
De måste ju vara min förtjänst. haha.

Vad gjorde ja i tisdags då?
Jooo, vi skulle plugga, men de gick åt helvete då också. va fan händer lixåm? VARFÖR fattar vi inte? Nee, så ja o Carro gick o shoppade lite..åkte in till Åhléns o fixa lite där, o sen köpte jag en jättefin väska som jag verkligen är nöjd med, en sån har ja letat efter, så ja va bara tvungen o köpa den.
Här är min väska förresten. men den ser snyggare ut i verkligheten också.. =)

Gick in på MQ också o fynda där..hade 50 kr rabatt där.Blidde en tröja o sen ett par söta strumpor med sidenband på, som ja ska ha i mins stövlar. Men jag hittade en så snygg kjol på Monki, men ja vet inte om den passar mig..men den va så fin, på en annan som provade den...o Matilda, du skulle nog tycka om den. =)

Onsdag.
Jaaa det var de igår, o då fick vi ihop lit text iaf...för JAG ringde o pratade med läraren o sa att vi var helt lost. haha men vi fattar fortfarande intee hur o vad vi ska beräkna. nee, så ja tvingade hit pappa igår efter att han slutade jobba, men han kom inte fram till så mkt han heller, tyvärr. Men ja mailade alla uppg. till honom så skulle han försöka att kolla på de.

Idag är det torsdag o ja har inte hunnit gjort nått..men kl är ju inte mkt. Neee ja ska snart gå upp o äta frukost. Sen ska ja nog plugga..erika ville åka in till stan fr wedins har clubdag idag...o ja kanske skulle köpa ett par bra skor till jobbet.

Have a nice day!

Pussssssssss

Mitt livs värsta resa..

Den har jag nog upplevt idag. Shit asså!
Tur att Danne var med annars hade ja nog svimmat där!

Iaf så skulle ja upp till sthlm idag för o jobba. På perongen står Danne Togan också, så ja satte mig bredvid honom påvägen upp. O som vanligt tog jag X2000..o de har ja åkt så mkt gånger o ja har aldrig mått dåligt o brukar aldrig bli åksjuk.

Men idag vet ja inte va som hände, kände redan efter att vi hade åkt i typ 15 min. att ja mådde illa o ja tänkte bara hur ska detta gå? det blev bara värre o värre o så bytte ja plats så ja åkte framåt, men de hjälpte inte..troligen redan försent hehe. men de blev bara värre o Danne fråga om han skulle gå o köpa nått o dricka, så han köpte mig en coca cola, o ja känner att ja bara blir blekare o blekare o svimmar nästan vilken sekund som helst. Så kom det en tågvärd förbi o ja fråga henne va man skulle göra om man mådde dåligt. Höll på o spy också när hon står där, så hon ger mig en påse. Hon va så snäll o hämtade Loka (tyvärr är ju det så äckligt) o sen fick ja ett Päron (som jag igentligen inte tål.)

När Danne kommer med min cola så kunde ja inte hålla mig längre, nej nej utan jag spyr 2 ggr. Bläää..de va länge sen ja gjorde o de är ja glad för. Sen kom iaf tågvären med min dricka o frukt så efter att ja hade fått upp allt ur magen så mådde ja bra sen. skönt!

Men ja visste alltså inte va ja skulle ta mig till, ja ville bara av tåget. Om vi hade stannat i Södertälje hade ja nog hoppat av där o tagit mig till sthlm på nått annat sätt. Nu vet ja ju inte om ja vågar åka X2000 igen. Hummm


Jaha, nu har ja iaf vart o jobbat o snart ska ja hoppa i sängen, för ja känner mig lite illamående trots allt. Imorgon är det grupparbete som gäller. Good Luck!

Pussssssssssssss

Smink från Clinique

Ooooppps. Det gick inte så bra med grupparbetet, så vi beslutade att gå hem strax efter lunch. Istället åkte jag till Åhléns och shoppade smink. Blev visst lite mer än planerat. Jag satt där o bara blev sminkad lixåm, som att blir ompysslad ugefär. Hoppas ja blir nöjd bara, men ja va nöjd när ja gick därifrån, men vi får se imorgon när ja ska ha sminket en hel dag. Blev bl.a. en foundation och ett transparent puder..lite coolt.

Så nu överger jag mitt Kanebo-puder och övergår till Clinique, det var dessutom några 10-kr billigare. De höjer ju bara Kanebo mer och mer nu i pris.
 
Nee, om ja skulle gå en promenad. Ska bara se så de inte regnar...

Puusssssssss

Plugg och shopping?

God Morgon!
Nu sover säkert alla ni andra, men själv har ja vart vaken sen nångång innan 7. *Suck*
Lr ni är nog vakna, iaf Matilda och Ester, sen jobbar väl jojo frukost, sandra jobbar väl och sofie, du slutar väl jobba nu..hehe Men ni andra sover nog.

Jaha..idag hade carro o ja tänkt ta en shoppingrunda på MQ eftersom hon jobbar där o får 30 % Rabatt, så ja tänkte köpa mig ett par jeans o nått mer kanske, men nej då....vi måste plugga idag. Ååååh...ja som vill shoppa för idag finns lönen insatt på kontot..Wohoo..

Kanske blir en runda ändå, vill gå förbi Top Shop och Åhléns också. Imorgon ska jag jobba och Söndag också. Måndag åker jag upp till sthlm igen för o jobba på kvällen. Tänk om busskortet här i Sthlm skulle räcka enda hem till Norrköping..fan va bra o billigt de skulle bli då.

Neee, om ja skulle gå upp o duscha istället för o ligga här i sängen. För kl. 10 ska vi ses på studentpalatset.

Puuuuuuuuussssssssss

Snygg rumpa? - Ja, tack!

Jag glömde ju skriva en sak i förra inlägget.

Carro berättade under vår lilla promenad att en som hon känner ställer sig upp i varje reklampaus o spänner rumpan, o de ska fan ja också börja med.

Smart idé va..o det är gratis dessutom.

Puuuuuuuuusssssssssss


Hagaparken..

Nu har jag precis tagit en lång o skön dusch efter en 50 min. promenad i Hagaparken med Carro. Nee, inte min syster utan en klasskompis. jaa..medan vi gick började det såklart att regna, men vi ställde oss under ett tak så var det över efter 5 min. typ...tur de.

Ikväll är det idol igen...alltid lika kul o se alla som gör bort sig, men igentligen borde ja plugga. Aja, vi får se

Pussssssssss

tjuvlyssning

Centrala Umeå

En kvinna står och pratar med en alkiskvinna som verkar vara hennes granne.
Kvinnan: Det var visst fest hemma hos dig igår? Träffade en av gubbarna dina i trappuppgången.
Alkisen: Jaså du såg han? Haha, jo han vart ju så ruskigt full!
Kvinnan: Jaha?
Alkisen: Jo du vet..vi satt och festa i soffan och så plötsligt är han borta! Så jag tänkte men gud, var har han tagit vägen nånstans? Så tittade jag ut i köket och så står han där o pissar i min diskho över min disk... men jag spruta på lite yes så det gick nog bort!
Kvinnan: Men usch då!
Alkisen: Jo men du vet, jag kunde inte bli arg på han...Han kom ju med en påse tomburkar!

Den här tjuvlyssningen var ju tragisk..kolla lixåm sista meningen...


Tjallamalla..

God morgon mina vänner!
Har vart vaken en timme nu o ja kan inte sova...ja som va så trött o bara ville sova lääänge idag nu när jag är ledig. Men nej då, iinte ska väl ja kunna sova.

Kolla va ja hittade på tjallamalla:


Någon som vill ha? Jag skulle inte få för mig o köpa dom...njjaaa..de va inga för mig! Skulle iof inte förvåna mig om man köpte sig ett par längre fram, när man har vant sig vid synen....hahaha.

När ja tänker efter så är Tjallamalla ett väldigt gulligt namn...haha

Puuuusssssssssssss

Så fina...

Kolla va tuffa...

image77
Kan man sätta på väggen i köket och ha sina örter och så i...lr bara helt enkelt små söta växter etc.
De kommer från Baest, men jag fattar inte hur man köper och jag vet inte va de kostar. =(
http://baest.net/uk/rahmen.html

Kreativitet med Swedbank

image76

Titta vilket fint Visa-kort jag har gjort.

Detta får jag hemskickat om 10 dagar, om de blir godkänt förstårs, men de tror jag nog.
Det är från när vi var i Barcelona i Maj.

Så kreativ kan man vara när man sitter hemma o har tråkigt. Haha
Och ni som inte har Swedbank, byt det lönar sig..man får ju så fina betalkort. hahaha

Pussssssss

Uttråkad

1-1 Sverige - Nigeria..Katastrof! Men de va nära till o bli en vinst.

Nu är jag i Sthlm o jag har fått internet nu. Fick överta pappas, så de är skit bra. Fick med mig gardiner o gardinstång med mig upp idag också eftersom jag åkte med pappa.

Har vart inne i stan o plugga lite...alla va så sega o trött o vi kunde knappt tänka, men lite kom vi fram till iaf.
Imorgon är jag ledig..funderar på o plugga lite, de vore ju bra nu när vi är inne på 3:e veckan av 5.

Erika åkte precis till jobbet så nu är jag ensam.

Neee, ja har inge o skriva.

Have a nice day, nu ska jag laga mig lite mat.

Pussssssss

Fullspäckad helg..

Gó kväll kära vänner...

Jag har jobbat dårå hela helgen på hotellet...i lördags var de förjävligt...och i söndags var de sååååååååå mkt folk o vi hade bara öppet på ett plan. Lyckat!

Iaf så var jag på bio med syster på lördagkvällen i Linköping. Vi såg Underbar och Älskad av Alla. Den var skit bra, rolig o sådär..den  borde alla gå o se på, lr ladda ner :P
Sen bar det av hemmåt på en gång eftersom jag skulle jobba på söndagen.

Snabbt i säng och ungefär lika snabbt upp ur sängen kändes de som. Efter jobbet åkte jag hem och sen ut till Matilda o Macke o Ester, för ja skulle passa ester några timmar och det gick hur bra som helst. Jag skulle nog bli världens bästa mamma, men än sålänge så får Matilda bära den titeln. (Om man inte ser till min mamma förresten).

Jahopp och vad gjorde vi då..jooo vi gick o mötte Jojo och Zico när Ester hade vaknat till och lekte lite i lekparken, gunga o åkte rutschbana. Så åt vi äpple lekte med klossarna och la pussel tills Matilda kom och störde. Vi hade ju så trevligt o hon såg så besviken ut när mamma kom hem. haha
som tur var, slapp jag byta bajsblöja även denna gång..hahahah

På kvällen träffa jag Sandra N. och tog en fika med henne, där mötte vi ju även Sandra A. Mycket trevligt o vi prata o prata. Måste ses snart igen!

Idag då så har ja vart ledig. De rinde om min telefon, så nu har ja hämtat den, skönt o slippa gå med lånetelefon, som heller inte den fungerade. Ringt o styrt med tandläkartid har ja också gjort och avbeställt rakhyvlarna. Ajuste, sen åkte vi ju till matilda och Ester idag igen o fika med glass o maränger.

Har fått fler tider på jobbet i Sthlm...skit hur ska mitt liv kunna gå ihop...hahaha
Vi får ta en dag i taget, ellerhur?

Neee om ja skulle packa för imorgon åker jag upp till sthlm igen.

Puuuuuuuussssssssssssssssss

5 knappar

Jaha, nu har vi köpt present till Sofi, men jag säger inte vad. =)

Var på stan också o köpte knappar till min tröja. O va fan, 5 knappar kostade 85 kr..nästa vad tröjan kostade..Det är ju tyvärr Gina Tricot tröja..inte bästa kvalitén, men va fan..billig. Och då kommer sådana konsekvenser.

Har tvättat idag också, så mkt jag har hunnit med asså...Funderar på om ja ska åka med mamma hem till dom o gå en promenad idag igen? Lr ska ja ta de lugnt i bara va ensam hemma här?

Imorgon ska jag jobba, ska även jobba lunch så imorgon måste ja bära tallrikar sådär som man gör på restuarang och det är jag ju inte världsbäst på om jag säger så..haha men jag gör så gott jag kan.

Åker tbx till Sthlm på tisdag morgon, om de finns tåg...så Sandra vi kan ses på söndag hur länge som helst ;)

Pusssssssssssss

Shopping

Jahopp, när man har pengar, nej då hittar man inte mkt att köpa. Men jag kom iaf hem med en tröja ja köpte av Jojo som hon skulle ha lämnat tillbaka annars, sen ett snyggt långt Lee-linne från Jc och ett gulligt halsband med en uggla på från Cubus. =)

Sitter hemma hos mamma o pappa. Det är så bra när det bjuds på gratis mat vet ni..hemmagjorda revbensspjäll blir det o det är ju inte helt fel. Sen visa pappa mig pensionsfonder som han har fixat. Han ska sätta in pengar där varje månad från och med nu, så än sålänge är det tomt på kontot. Pengar som jag får ta ut sen när jag tidigast är 55 år. Hemskt det låter..ska man bli så gammal?

Nu ska mamma o jag ut o gå. Hoppas det har slutat regna bara.

Pusssssssssssssss

I´m Back again...

Full rulle har de vart de senaste dagarna, farit fram  tillbaka mellan Sthlm-Norrköping.
Kom hem i Fredagskväll, sen jobbade jag på lördagen, kräftskiva på kvällen, jobb på söndagmorgon (hotellet), jobb söndag eftermiddag (Inventering på Maxi), upp till Sthlm på kvällen, sova och upp till mitt nya jobb och jobba där 10-16. och sedan hem till Norrkan igen.

Så nu sitter jag här i Norrköping och snart ska jag väl ner till staden, med Jojo och fie kanske. 

Angående jobbet då så trivdes jag jättebra och alla va så snälla och trevliga. HImla mkt lärde jag mig första dagen, de va väl bara att ta in så mkt som möjligt så får jag låta de smälta sen. Fick schema för oktober jobbar ena veckan 3 dagar (mån, tis, fred.) och andra veckan 2 dagar (tor. & fred.) så det är alla fredagar tråkigt nog men det är ju pengar och en merit jag får lägga till på mitt CV. Suuuuuuuper!

Nu ska jag kolla hur mkt pengar jag har på kontot och se hur mkt jag kan shoppa för idag. =)

Puuuuuuuuuuus allihopa! 

PINSAMT!

Asså detta är pinsamt, igentligen borde jag inte skriva men jag måste få skämmas lite.

jag orkar inte ens jogga en halvtimme...jag blir fan trött på en gång, kanske om jag skulle tvinga mig, men det är ju onödigt o ta död på sig själv :P Sen får jag så ont i mina benhinnor, till och med när jag går.

Men jag beundrar mig själv att jag tog mig ut o sprang helt själv, jag och min iPod.

Neee, om jag skulle duscha lite då, för sen ikväll ska vi äta kräftor hos mamma o pappa.

Pussssssssssssss

RSS 2.0