Ensam mamma söker..

På lördag kommer en mamma från nya "Ensam mamma söker" som ska ha sina sista dater här på hotellet och i djurparken. Spännande. Två killar är kvar jag vet vilka....men vilka det är, talar jag inte om för er.
 
Råkade sova 3 timmar idag när jag sov middag efter jobbet så jag undrar om jag kommer kunna somna ikväll. Ska nog ut och gå ett varv runt strömmen ikväll. Känns som det behövs och jag måste komma igång ordentligt nu.

Pusss

Hösten kryper sig närmre och närmre...

Jaha, då kan man väl snart säga att sommaren är över. Det är ju inte direkt varmt ute längre. =(
Men samtidigt som hösten smyger sig på så blir det hårdkörning nu igen. Nya krafter och nya tag. Nu är jag motiverad igen, inga onyttigheter. Bara att komma igång med promenaderna vi var så himla duktiga med förr.

Snart är det också dags för flytt. Ska till banken den 4:e och sedan är huset vårt. Får se när vi hinner flytta in. Ska väl försöka göra iordning lite innan också. Men om en månad så ska vi ha flyttat och tiden bara rinner iväg så snart står vi där på ny adress =) Så ska vi försöka hinna med en kräftskiva/inflyttningsfest innan kräftsäsongen är över.

Dags att tvätta sig o krypa ned och sova. Kanske kryper ned med H&M-katalogen. =)

Puss

After Work

Ikväll är det After Work med några på jobbet. Men de blir inte så sent för jag ska ju upp och jobba imorgon också.
Så har vi bokat Gröna Lund nu =) Jippi. Jobbet anordnar bussresan så ska vi gå på Aquaria och Gröna Lund. Då ska vi åka Insane....så det så, Matilda ;)

Har ett paket att hämta ut, så funderar på att gå in mot stan, men jag är så seg. Skulle iof behöva springa in på Kicks också.

Länge sen jag bloggade och det har väl hänt en hel del. I lördags serverade jag och Sara på Johannas morbrors bröllop. Det gick toppen, men jag var himla trött på slutet. Hade ju jobbat på morgonen så jag var vaken i 23 timmar.

Dags att göra något av denna dag.

Pusssss

FiberWig

Detta är den bästa mascaran jag någonsin provar. I alla reklamer om mascaror snackas det om hur långa fransarna blir, men det är bara lögn. Så jag kan knappast påstå att jag hade höga förväntningar när jag fick denna i födelsedagspresent. 


Men den är superbra och förlänger fransarna på riktigt, med hjälp av små fibrer. Ganska så dyr, 220 kr på Kicks, men den är värd vart enda öre och om man är lite snål kan man ju använda den vid endast "fina" tillfällen =)

Pusssssssss och god natt

Göteborg

Kom hem idag från GBG. Har haft det runderbart. Vi åkte ned i fredags efter jobbet med Tobbe och Linda, dom hade förövrigt precis kommit hem från Bulgarien, så de var supertrötta.

Gick ut o käkade när vi kom ner på fredagen och gick o tog lite drinkar på Hard Rock Café efteråt.
 På lördagen gick vi såklart till Liseberg. Wohoo. Jag älskar karuseller. Kanonen är ju superkul. Det var lagom med folk, längsta kön var 40 min. så det var väl OK. =) 
Innan vi skulle gå till hotellet så skulle vi självklart åka Flumride och jag tjatade om en Poncho men blev övertalad till att inte ha en på mig. Det lät ungefär såhär "Titta, dom är ju inte ett dugg blöta." osv. Ok, vi börjar åka uppför och jag sitter längst fram, för när jag var liten kunde jag ju gömma mig där framme, men icke nu längre. Haha. När vi är knappt halvvägs börjar det spöregna och vid varje nedförsbacke får jag ungefär 20 liter vatten över mig. Jag var dyngsur och dessutom kall. Jag var blöt från knäna upp till midjan, både fram och bak. Kändes som jag hade kissat på mig. Jag hade gått och tjatat om att jag ville ha en såndär stor Marabouvinst, så vi var ju tvungna att spela lite innan vi gick hem. Men inte f*n vann jag någon sådan, istället vann Putte en stor chipspåse med 16 chipspåsar i. Hmmm....Så jag var både blöt och sur sen när vi gick hemåt. Iof vann jag två chokladkakor, men jag ville ju ha stjärnvinsten.
Det var bara hem och lägga sig i ett varmt bad och sedan ut och leta upp någonstans att äta.

Idag gick jag och Linda en sväng på stan, medan grabbarna spelade 3 omgångar minigolf och tittade på fotboll. Gothia Cup började idag. (Tur att vi hann åka hem).

Kom väl hem halv 6 ungefär och råkade somna en timme. Har precis ätit och ska krypa ned och sova för imorgon är det dags för jobb igen.

Pussssssss

Eva Solo

Kupolformat lock för grill, 49 cm
Den här Eva Solo grillen vill jag ha. Köp den till mig, tack!
Finns på Vera i Knäppingsborg. Den är snyggare i verkligheten också, tänk på de ni ;)
Jag älskar Eva Solo designen.

Tvätt och födelsedagar..

Hello!
Just för tillfället håller vi på och tvättar här hemma. Det behövs efter alla badturer man har gjort. En mängd handdukar osv låg bara här i hallen, men nu är dom tvättade och rena.

Efter tvätten måste jag iväg och köpa presenter till syster, hon fyller ju 26 år på måndag. Vi ska nämligen dit ikväll och bli firade av släkten, eftersom jag fyllde år i måndags. =) Det är exakt tre år och en vecka mellan oss, haha.

Jaha, så hur mår fingret då?
-Jo, tack det är väl sådär. Var hos min faster igår och la om det och det gjorde fruktansvärt ont för det var som ett nät dom hade lagt först som hade fastnat i såret, så när vi tog bort det så rev vi ju upp såret igen. Jag höll på att svimma ett tag så jag fick lägga mig ned på backen. Haha. Sen värkte det hela dagen i stackars fingret, men idag känns det lite bättre. Ska inte lägga om det idag, för då slipper jag riva upp och bråka med det igen. Lika bra det. Jag bävar inför nästa omplåstring.
Är sjukskriven hela helgen och även måndag, så att det får en chans att börja läka ihop. Men på tisdag hoppas jag att jag kan jobba igen. Då ska jag jobba dubbelpass också. =)

Pusss

Sjukskriven

Vart på jobbet idag och stod i köket, men det varade inte så länge för när jag skar gurka så skar jag mig på lillfingret. Jag bara skrek nej, och maria fattade direkt att jag hade skurit mig. Det var en rejäl skinnbit som flög bort och det ville inte sluta blöda och det blöder fortfarande. Vi gjorde allt vi kunde och sprayade till och med på en blodstopparspray, men det bara blödde igenom. Smärtan var olidlig för det bara brände av den där sprayen.

Fick åka till vårdcentralen och bli omplåstrad. Hon i receptionen förstod nogu inte hur pass djupt det var när jag sa att jag hade skurit mig i fingret, hon bara tittade och såg lite sur ut för att jag tar upp deras tid. Men doktorn och sjukskterskorna var iaf jättetrevliga sen. =) Bara att åka hem sen och jag är sjukskriven iaf imorgon också. Hoppas det slutar att blöda.

En Mandolin var det jag skar mig på. Liknar denna:


Skulle ha åkt till Älgsjön idag, men det blir det inget av nu. Sofie o Jojo kommer och hjälper dig istället Matilda =)

Ikväll kanske vi ska ut o käka o spela minigolf några tjejer, för att  jag har fyllt år. Hoppas de flesta kan följa med.
Dags för lunch, sen åker jag med mamma till syster i Linköping.

Pusssssssssss


RSS 2.0