Smycken

Titta så fina halsband från www.kyssjohanna.se

 och ett till 

Jag måste ha fastnat för det där med 3 ringar och 3 hjärtan!

Jaaa, ringarna är ju då jäkligt dyra, 1200 kr, men hjärtanen kostade 160 kr tror ja.

Pusss igen

Födelsedagspresenter

God dag i stugan!

Har jobbat idag då, o det är pissväder ute som säkert alla har märkt. Så åka o bada kan man ju inte göra. Nee så jag tog mig en tupplur och sov mellan halv 3 o halv 6 ungefär. ganska skönt vill ja lova, men jag är aphungrig nu o ja vet inte va ja ska laga o va ja vill ha. orka tina nånting, för vi har inget i kylen. Ugnstekt falukorv va länge sen..de kanske ja ska äta imorgon?

Igår var iaf min födelsedag, o på kvällen åkte vi till Bryggan i Söderköping med Makus och Sofi o käkade planka. Igår va det markus tur at bjuda så de va perfa. haha Blev iaf vitlöksbröd till förrätt o det är ju så mumsigt, sen blev dt Plankstek. wiiiiiiiiiiiiiiii

Jaa lite paket fick ja ju igår iaf. Tidningskorg från Granit, en liten söt ansalgstavla från Granit, tröja från Bik bok, en hyra betald =), smyckesträd från Åhléns tror jag, presentkort på hm, handdukar från Hemtex, Linda Rosings bok, resväska, iPod, underlakan från Hemtex till nya sängen. jaa sen vet ja inte om ja har glömt nått. men imorgon får jag ännu mer,

Shiiiiiiiiiiiiit, ja måste ju köpa till syrran imorgon. oooops de hade ja glömt bort, får ta de efter jobbet då haha.

Puuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssss från Anna, 21 år ;)


The Big Day...

Idag fyller nämligen jag 21 år, Hurra hurra hurra. =)  

Mamma tyckte att jag skulle sova hemma o få frukost på sängen o paketöppning, lite för att pappa säkert inte va hemma haha..Men nej då, jag sov här så sött i lägenheten...

Vilket underbart väder också...det måste betyde en underbar dag. Förmodligen åker vi till Smultron sen med Macke och Sofi, eller om de blev mat någonstans..vi får se. Det är väl ändå jag som bestämmer ;)

Neee, presenter får ni höra om senare, för än har jag inte fått någr..lr iof från mina vänner för några veckor sen. =) Jo juste, sen fick jag ju resväskan fören månad sen tills vi åkte till Barcelona så de får ja ju inte glömma. Släkten kommer på söndag också ja...så idag ska ja åka o hämta smörgåstårtebottnar och tekakor till mig.

Pusss pussssssssss

Titel..

hahahaha, hönsinfångare...Grattis, vilken titel du har fått. :P

Jag har plockat iordning lite idag igen..tar lite i taget, de blir bäst så. Ska skicka iväg lite kläder till Lettland som jag inte använder, o så har jag faktiskt slängt 3 par jeans som är trasiga..så sorgligt. Men ja kände att ja behövde en rensning. Ut med gammalt och in med nytt. =)


Var och hälsade på sandra på vattenrutschen igår, o de va så trevligt så o fint har de fått de...vet ju iof inte hur de såg ut innan =)


nu ska ja gå o vika lakan..ha de så bra så hörs vi


Pussssssssssss


Stora dagen...

Jaha då..ätít frukost för ett tag sen, o härnäst vet i fan va ja ska göra...måste väl ut o ta en provtur i bilen iaf =)
För den hämtade vi igår....

Den stora dagen närmar sig med stormsteg.......

Idag är jag ledig och imorgon och på fredag, sen vet jag inte, för jag har inte schemat i huvudet.

Nee, nu ska ja visst på promenad. Så de så..skriver mer senare kanske....

puss pusssssssss

Midsommar och Säng..

Tjoho alla mina vänner.
Igår var de midsommarafton och efter att jag hade jobbat så drog jag mig ut till Arkösund så kom väl dit vid ett halv två ungefär. Då var de i full gång med drickande så ja fick väl sätta fart. Mumsigt med Passoa iaf, det har blivit passoa för mig senaste tiden iaf =)

Jahopp, boysen bastade o sen åt vi o så åkte dom nån flyggrej efter båten...bilder kommer senare, ni får kollla jojos blogg så länge =) Jaa, sen var de bara o sitta o dricka. Gick till torda o tog en smirnoff o pommetallrik, sen skulle vi grilla så då klämde ja i mig en hamburgare också. Mums!

Framåt 00.00 cykla Martin o jojo hem till Viddviken iaf...rolig cykeltur i regnet!

Jaaa, iaf så ringde jag ju om sängen imorse, och det hade bara regnat 0,1 mm i jävla Jägerso..de skulle ju minst behöva komma 5 mm. De kändes som de regna i hela landet o varför i helvet kom det inget där för? Piss o skit iaf. Bara o betala sängen!

Neee, nu ska ja ner o äta glass, Johanna ;) Ben & Jerrys...

Pussssssssssssss

Ny bil....

Tjoho, nu skriver jag igen! =)

Har väl inte hänt så mkt i mitt liv..jobbat hela helgen har jag sen va ja ute i Arkö på lördagen för de hade kubbturnering. Team Grappo vann ju sorgligt nog, inte fan vet jag hur. Men de var dom värda efter allt....

Har vart o kollat på bil ja, igår va vi en sväng me Matilda på Peugeot, jag hittade ju min bil 207 cc gröna..den stog utanför, så jag tänkte ta o köra iväg med den ;) Önsketänkande iaf.... Så jävla fin är den. Matilda är väl i valet eller kvalet mellan 207 och 307. Vi får se vad hon väljer....

Nu idag var jag o min käre pojkvän iväg o kollade på Audi A3 och vi slog till på denna bil:

 Den rullar mkt bra iaf =) Perfekt till mig ;)

Nee, om ja skulle ta tag i mitt liv.

Pusssssssssssssssssss

sorgligt men sant....

tyvärr Johanna, jag måste säga upp bekantskapen med dig. Så fort vi leker med varandra så fikar vi, äter mat, eller glass..det här blir alldelse för dyrt ;)

Som de flesta vet så var vi ju på smultron i måndags, o sen åkte vi till Highlander inn, dagen efter så käka vi på Poseidon o glass på Donken.....jaaa ni ser + att vi ska åka o köpa taco lr nått nu. hehe

Pussssssssssss

sol och ny säng..

Sommaren är här och det är sommarlov, vad mer kan man begära?

Färg har jag också fått, både röd och brun =)
Solade hela förra veckan typ, åkte ut till Arkö på torsdagen och sen till Sara på fredagen och sen Arkö igen på lördagen, för då var de ring efter båten som gällde för några grabbar, så jag låg i båten och fick min röda snygga bränna. ;)

Nu har jag bokat tid för besiktning av lgh på onsdag kl.14, tråkigt med mitt på dagen, men han kunde ingen annan tid, så vi fick köra på de. tar ju ändå en stund att åka upp så de gör ju inget.


bara så ni vet så är det Stjärnor som gäller i sommar på kläder, skor etc. =)


Ja juste, äntligen beställde vi sängen i fredags..så tvinga ja med mamma o pappa och först tyckte mamma att de va dumt att köpa säng, för hon frågade hur ja kunde ha råd när dom knappt har råd o köpa en säng...*Host* säger jag bara, för vet ni vem som beställde en varsin Hästens då..joo, mamma o pappa. Dom jävlarna. Så kan man åka upp o ner i dom också..så snacka om att ja ska sova där när dom är borta..hehe

Jaa iaf så fick vi 3000 kr att handla annat för där, och sen är vi med på det där Midsommarerbjudandet "Pengar tillbaka om det regnar".  Så vi hoppas på de bästa. =) Det är ju så dyrt där, men säkert bra kvalitét, hittade skit snygga lakan för 700 kr. Så vi får se vad vi köper. Sängen kommer iaf om 3 veckor, lagom till min födelsedag får man hoppas.

jaaa, nu då, nu ska ja ringa fie igen o fråga om hon vill till Smultron o äta glass. =)

Pussssssssssssss


Studenten..

Jag saknar studentveckan så jäääävla mycket asså. det var världens fest inne i Sthlm, massa flak som åkte omkring o alla skrek o hoppa o dansa o sjöng..ja va fan mer kan man göra..så himla underbart! det är den bästa veckan i hela ens liv..eller Erika sa att bröllop kanske är roligare ;)

Nee, vi kan inte tala om studenten mer nu, jag blir så avis....men den ska ju firas hemma på torsdag o då kommer jag bli ännu mer avis. hehe

Lev livet allihop....

Pussssssss

Sommarloooooov!

Äntligen är det SOMMARLOV!

Fan så underbart...hade presentation imorse och sen åkte vi in till Odenplan och tog en dricka på en uteservering..skit mysigt och solen lös så nu är jag lite röd sisådär..hehe Vill sola imorgon ju, men nej då..då ska de städas när familjen kommer upp. Jaa, sen då, jo då bar det av emot Djurgården och där köpte vi en glass och gick o snacka skit i parken där. lika mysigt de..

Igår var jag så himla klantig. Jag och Erika gick till skolan på kvällen för att skriva ut vårt arbete, så tror vi att larmet går på vid 22.00, så vi springer ner för trappen och sedan ut o jag smäller igen dörren o va fan tror ni att jag glömmer?! Joo, men nyckel hem och nyckel till skolan..Smart Anna, men jag har ju aldrig låst in något förut ju..*NOT* Fick gå till skolan imorse o hämta nycklarna och där låg dom...tur att morgan har en extra så jag iaf kom in hemma hos mig.

I lördags så firade vi mig och Jojo..tack för alla presenter, de va mycket fina o super duper bra! Så blev de utgång på kvällen, och de blev mer o mer folk ju mer klockan blev så de va helt OK =) Blir även utgång på torsdag för då springer ju alla 88-or ut. Gud va små dom känns asså, men Sara, du räknas som en 87:a ;)

Neee, om ja skulle packa lite för sedan är det sista Betty ikväll och kanske sista Desperate...

Pussssssssssssss

Vad är det för en dag...

Joo, det är Johannas födelsedag, hurra hurra hurra!

Grattis gumman, hela 21 år. Fan va gammal du börjar att bli ;)

Ha en fortsatt underbar kväll så ses vi. Pusssssssssssssssssssss

RSS 2.0