Bästaste Johanna Maria Stenqvist!

Det här inlägget ska jag tillägna JOHANNA STENQVIST, som fyllde 22 år igår (som jag glömde bort!). Ett stort GRATTIS till henne.

Hon är en av mina allra BÄSTA vänner och man kan lita på henne till 110%. Hon ställer alltid upp och glömmer aldrig min födelsedag. Så jag skäms oerhört mycket. Men ingen kan dock glömma min då jag tjatar om den i ungefär 3 mån.

Bara så ni vet så fyller jag år om 24 dagar. *Host*
Men nu kom jag in på mig, jag skulle prata om min kära vän Johanna. Jaa, hon flyttade till kvarnberget för ganska många år sen, men hon känns nästan som nyinflyttad. haha. Men då var vi inte riktigt kompisar. Gick i parallellklass i 6:an och sedan bytte jag skola. Hon var bästa kompis med Sofie, som jag också var och är kompis med och på den vägen lärde vi känna varann och det är jag oerhört glad över idag, det vet du =)

Vi tycker likadant om det mesta och under gymnasietiden var det alltid du och jag. "Där hon är, är jag och där jag är, är hon." Jaa, vi satt ihop kan man säga. SOm det så fint heter, "lika barn leka bäst", stämmer nog ganska bra.

Men nu ska ni veta alla mina andra vänner, att jag tänker på er också och är väldigt glad för att jag har er och ni vet vilka ni är =) Ingen nämnd, ingen glömd!

Älskar Er!

Pussssssssss

Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag vill oxå ha ett inlägg tillängnat mej avis hahahaha

2008-06-07 @ 21:17:04
URL: http://mathy.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag vill oxå ha ett inlägg tillängnat mej avis hahahaha

2008-06-07 @ 21:17:24
URL: http://mathy.blogg.se/
Postat av: Jolie

Wiiie, gulle!

2008-06-08 @ 16:51:53
URL: http://johannastenqvist.blogg.se/
Postat av: Jolie

wiiie, gulle :)

2008-06-08 @ 16:53:44
URL: http://johannastenqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0